2010. november 4. csütörtök

nov. 4
23:09
El, I-csoport: három góllal kikapott a Debrecen Eindhovenben (She)
Ibrahim Afellay, Jonathan Reis és Stijn Wuytens góljával a PSV 3–0-ra legyőzte a magyar bajnok Debrecent a labdarúgó Európa-liga I-csoportjának 4. fordulójában. A Lokinak ugyan voltak helyzetei, de szerencséje nem, így papírforma-vereséget szenvedett. A kvartett másik meccsén a Sampdoria Koman Vladimirt is bevetve 0–0-t játszott hazai pályán az ukrán Metaliszt Harkivval.
nov. 4
23:09
Újabb Loki vereség (Blikk)
Eindhoven — Az Európa-liga-csoportkör negyedik fordulója után is pont nélkül áll a DVSC-TEVA focicsapata. A debreceniek tegnap késő este Hollandiában, a PSV Eindhoven vendégeként léptek pályára, s 2-0-s vereséget szenvedtek.
nov. 4
23:11
El, H-csoport: otthon szenved, Európában továbbjutó a Stuttgart (She)
A csütörtök este a Getafe otthonában aratott 3–0-s győzelmével a Stuttgart megőrizte százszázalékos mérlegét a labdarúgó Európa-liga H-csoportjában, és a hátralévő mérkőzésektől függetlenül bejutott a legjobb 32 közé. A másik mérkőzésen az eddig pont nélkül álló Odense 2–0-ra legyőzte a Young Boyst.
nov. 4
23:13
El, J-csoport: néggyel nyert a Sevilla, a PSG nem bírt a Dortmunddal (She)
Gól nélküli döntetlennel ért véget a PSG–Borussia Dortmund összecsapás az Európa-liga csoportkörének 4.  fordulójában. A J-csoport másik találkozóján a Sevilla kiütötte az ukrán Karpati Lvivet, amely már biztosan kiesik.
nov. 4
23:15
El, K-csoport: Gerrard egy félidő alatt megmentette a Liverpoolt (She)
Hazai pályán aratott 3–1-es győzelmet a Liverpool a Napoli felett a labdarúgó Európa-liga K-csoportjának 4. fordulójában. A találkozó hőse a 2. félidőre beálló, mesterhármast szerző Steven Gerrard volt. A kvartett másik mérkőzésén a román Steaua Bucuresti hazai pályán megverte a holland Utrechtet – szintén 3–1-re.
nov. 4
23:17
El, G-csoport: Huszti Szabolcs gólt lőtt, a Zenit már a 32 között (She)
Az orosz Zenit – többek között Huszti Szabolcs tizenegyesből szerzett góljának köszönhetően – idegenben 3–2-re legyőzte a horvát Hajdukot, és kiharcolta a továbbjutást a labdarúgó Európa-liga G-csoportjából. A kvartett csütörtöki másik találkozóján a Juhász Rolanddal felálló Anderlecht 1–1-es döntetlent ért el az AEK Athén otthonában.
nov. 4
23:27
El, L-csoport: döntetlenjével a Porto már biztosan továbbjutó (She)
A Porto matematikailag is bebiztosította továbbjutását a labdarúgó Európa-liga L-csoportjából, miután a 4. fordulóban 1–1-es döntetlent játszott a Besiktassal. A csoport másik meccsén a CSZKA Szófia idegenben legyőzte a Rapid Wient.
nov. 4
23:30
Három góllal kikapott és kiesett a Debrecen (Metropol)
Negyedik mérkőzését is elveszítette a Debrecen labdarúgócsapata az Európa Ligában, miután csütörtökön 3-0-ás vereséget szenvedett a Dzsudzsák Balázzsal felálló PSV Eindhoven otthonában. A hajdúsági alakulat így biztosan búcsúzik a sorozattól.
nov. 4
23:45
Videó: Wujtens adta meg a kegyelemdöfést a Debrecennek (She)
Stijn Wujtens lőtte a PSV harmadik gólját a Debrecen elleni Európa-liga-csoportkör 4. fordulójában. A belga játékos találata volt az utolsó a mérkőzésen. Nézze meg a gólt!

Keresés