2010. november 9. kedd

nov. 9
15:03
Videó: míg a kapus örült, a labda az égből beesett a kapujába (She)
Valószínűleg a marokkói kapus, Kalid Aszkri nevére mindenki emlékszik, ugyanis ő volt az, aki minden idők egyik legbizarrabb gólját kapta – Aszkri azt hitte, hogy hárította a tizenegyest, a labda azonban a gólvonal mögé pörgött. A következő felvételen a tizenegyesnél jókora szerencse is kellett a gólhoz. Íme, a két hihetetlen találat!
nov. 9
15:39
Chelsea: Didier Drogba maláriás, de Geráék ellen már játszhat (She)
A Chelsea elefántcsontparti csatára, Didier Drogba az elmúlt néhány napban betegséggel küzdött, azt hitte, hogy valamilyen vírus támadta meg, de egy vérvétel során megállapították, hogy maláriája van.
nov. 9
15:41
Vb 2014: Xavi szeretné megvédeni a vb-címet Brazíliában (She)
A Barcelona klasszis középpályása, Xavi kijelentette, hogy a spanyol válogatott tagjaként szeretné megvédeni az idén nyáron megszerzett világbajnoki címet a 2014-es brazíliai tornán.
nov. 9
15:43
MK: az első lőtt gól után indult be a Honvéd Egerben, 3-0 a vége (She)
Négy mérkőzéssel folytatódik ma a labdarúgó Magyar Kupa, időben először a Budapest Honvéd a harmadosztályú Eger otthonába látogatott a nyolcaddöntő első körében, és az utolsó fél órában eldöntve a találkozót, végül 3–0-ra nyert.
nov. 9
15:45
Real Madrid: Gago sérülés miatt két-három hétig nem játszhat (She)
Térdsérülése miatt két-három hétig nem állhat csapata rendelkezésére a Real Madrid labdarúgója, Fernando Gago.
nov. 9
15:57
MK: az első szerzett gól után indult be a Honvéd Egerben, 3-0 a vége (She)
Négy mérkőzéssel folytatódik ma a labdarúgó Magyar Kupa. Időben először a Budapest Honvéd a harmadosztályú Eger otthonába látogatott a nyolcaddöntő első találkozóján, és az utolsó fél órában eldöntve a meccset végül 3–0-ra nyert.
nov. 9
15:59
Tenisz: az elnök rendkívüli közgyűlés összehívását indítványozza (She)
A Magyar Teniszszövetség elnöke, Nagy Tünde bejelentette, hogy az elnökség határozatlansága miatt rendkívüli, tisztújító közgyűlést indítványozott, vagyis felszólította az elnökséget – saját magát is beleértve – a lemondásra.
nov. 9
16:15
U21-es Eb: egy csoportban Anglia, Spanyolország és Csehország (She)
A dániai Aarhusban kisorsolták a 2011-es 21 éven aluli labdarúgó Európa-bajnokság csoportjait.
nov. 9
16:18
MK: Egerben simán győzött a Honvéd (Metropol)
Az utolsó húsz percben emberhátrányban futballozó, vendég Budapest Honvéd simán, három góllal verte a harmadosztályú Eger gárdáját a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.
nov. 9
16:18
Részben vagy egészben megszabadulnának a Fraditól (Behaviour)
Részben vagy egészben értékesítené a Ferencváros Labdarúgó Zrt.-ben lévő érdekeltségét Kevin McCabe - tudatta maga a brit üzletember kedden az ftc.hu-n a csapat hivatalos közleményében. A közleményből kiderül, hogy ennek oka fejlesztési terveinek a gazdasági válság miatti megakadása, és a 2009-2010-ben eredménytelenül lefolytatott tárgyalásai lehetséges magyar befektetőkkel.
nov. 9
16:33
Euro 2012: váltás a finn kispadon, Baxter már nem szövetségi kapitány (She)
A Finn Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapján bejelentette: nem kínál új kontraktust a lejáró szerződésű szövetségi kapitánynak, Stuart Baxternek, és a San Marino elleni Eb-selejtezőn már megbízottként Olli Huttunen irányítja a válogatottat. Baxter utolsó mérkőzése a Magyarország elleni vesztes (1–2) Eb-selejtező volt.
nov. 9
16:35
Norvégia: Korcsmár egyelőre marad, tárgyal a Brann vezetőivel (She)
Az elmúlt hét végén befejeződött a norvég első osztályú labdarúgó-bajnokság. Korcsmár Zsolt csapata, a Brann a 13. helyen zárt. A klub vezetői elégedettek az Újpestről kölcsönkapott magyar futballista teljesítményével, de még nem döntötték el, élnek-e opciós jogukkal.
nov. 9
16:51
Vívó-vb: a nyolcadik helyen végzett a női kardcsapat (She)
A nyolcadik helyen végzett a Nagy Orsolya, Benkó Réka, Pető Réka, Várhelyi Anna összeállítású kardválogatott a párizsi vívó-világbajnokság keddi versenynapján.
nov. 9
16:53
Férfi kézilabda: Serdarusic távozott a szlovén Celje kispadjáról (She)
Benyújtotta a lemondását Zvonimir Serdarusic, a szlovén HC Celje Pivovarna Lasko férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője.
nov. 9
17:09
Premier League: Mario Balotelli hárommeccses eltiltást kapott (She)
Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) fegyelmi bizottsága elutasította Mario Balotelli (Manchester City) fellebbezését, így a vasárnapi, West Bromwich Albion elleni bajnokin kiállított olasz csatárnak három mérkőzést kell kihagynia.
nov. 9
17:11
Charleroi: Nem kell idegeskedni, nem a bajnokság végén vagyunk - László (She)
A belga első osztályú labdarúgó-bajnokságban a Charleroi az utolsó helyre csúszott vissza, miután a 14. fordulóban kikapott a Mechelen vendégeként. A csapat magyar vezetőedzője, László Csaba azonban továbbra sincs miért idegeskedniük.
nov. 9
17:12
Drogbánál maláriát diagnosztizáltak (Metropol)
Didier Drogbánál maláriát diagnosztizáltak, de már gyógyulófélben van az angol bajnok Chelsea elefántcsontparti futballistája.
nov. 9
17:27
Videó: Ronaldo mellett Ibra, Diego és Ronaldinho is háttal passzoltak (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, Cristiano Ronaldo háttal passzolt Xabi Alonsóhoz a győztes madridi derbi hajrájában (Real Madrid–Atlético Madrid 2–0), ami kiverte a biztosítékot a látogatóknál. Az eset nagy port kavart a spanyol fővárosban, a vendégjátékosok közül többen kikérték maguknak a megalázó mozdulatot, őrültségnek, provokatív tettnek nevezték a portugál trükkjét.
nov. 9
17:29
Aston Villa: újabb sérülés, Steve Sidwell hat hétre kiesett (She)
Az Aston Villa labdarúgócsapata hat hétig nélkülözni kénytelen középpályását, Steve Sidwellt, aki Achilles-ínsérüléssel dőlt ki.
nov. 9
17:31
Skócia: Andy Carrollt a válogatottba csábítják, de ő nem kér belőle (She)
A skót labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Craig Levein kijelentette: a szövetséggel együtt továbbra is megtesz mindent, hogy a nemzeti csapatba csábítsa Andy Carrollt, a Newcastle United csatárát.
nov. 9
17:33
MLSZ: megtartotta alakuló ülését az etikai és fair play bizottság (She)
Első ülését tartotta kedden a nemrégiben megújult etikai és fair play bizottság. A megbeszélésen a testület áttekintette a legfontosabb feladatait, majd Dr. Bozóky Imre személyében a tagok megválasztották a bizottság alelnökét – számolt be róla az mlsz.hu.
nov. 9
17:35
London 2012: nem lesz függöny, 29 millió fonttal csökkent a büdzsé (She)
A 2012-es londoni nyári játékok szervezői 29 millió fonttal megkurtították a költségvetést azáltal, hogy lemondtak az Olimpiai Stadiont övező függönyről.
nov. 9
17:45
Maláriás volt a Chelsea sztárja (Infostart)
Maláriát diagnosztizáltak Didier Drogbánál, de már jobban van a Chelsea elefántcsontparti futballistája.
nov. 9
17:45
Tenisz: Verdasco még ott lehet a vb-n, Juzsnij már biztosan nem (She)
Fernando Verdasco szetthátrányból fordítva legyőzte Arnaud Clément-t a párizsi tenisztorna 2. fordulójában, így továbbra is megvan rá az esélye, hogy ott legyen az év záró londoni világbajnokságon (Mesterek Tornája). A spanyolnak ehhez legalább az elődöntőbe kell jutnia Párizsban.
nov. 9
18:03
Nagyváradon szobrot állítottak a NAC tiszteletére (Infostart)
Felavatták Nagyváradon a száz éve alapított Nagyváradi Atlétikai Club (NAC) labdarúgócsapat emlékére emelt szobrot. Története során a NAC egyedülálló módon megnyerte a magyar és a román futballbajnokságot is.
nov. 9
18:03
Blog: Ferencvárosi ComeBack - Szabados Gábor írása (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Szabados Gábor sportközgazdász. Mostani írásában Kevin McCabe Ferencvárosból való kivonulásáról értekezik.
nov. 9
18:05
NB I: pénzbüntetést kapott a Ferencváros és a Zalaegerszeg (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a hétvégi Zalagerszeg–Ferencváros mérkőzésen történt rendezési hiányosságok, és a hazai és a vendégszurkolók részéről történt rendzavarások miatt a ZTE-t, mint visszaesőt 300, az FTC-t, mint visszaesőt 500 ezer Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte. Az összes határozatot alább olvashatják.
nov. 9
18:21
Fiorentina: Montolivót megműtötték, hat hetet kell kihagynia (She)
Amszterdamban kés alá feküdt Riccardo Montolivo, a Fiorentina és az olasz labdarúgó-válogatott középpályása, akinek a jobb bokáját kellett megműteni.
nov. 9
18:39
Franciaország: Gervinho 15 hónapos felfüggesztett börtönbüntetést kapott (She)
A Lille labdarúgócsapatának elefántcsontparti válogatott támadója, Gervinho 15 hónapos felfüggesztett börtönbüntetést kapott.
nov. 9
18:39
Menetelésre készül a hokiválogatott (Blikk)
Székesfehérvár — A csoportos szereplés a magyar jégkorong-válogatott célja. A hokisok hét végén az ifj. Ocskay Gábor csarnokban, a Telenor-kupán erős ellenfelekkel játszanak, a meccsek remekül szolgálják a felkészülést a jövő áprilisi hazai rendezésű divízió I-es vb-re.
nov. 9
18:42
Tizedik a férfi kardcsapat (Metropol)
A tizedik helyen végzett a Nemcsik Zsolt, Szilágyi Áron, Decsi Tamás, Iliász Nikolász összeállítású férfi kardválogatott a párizsi vívó-világbajnokság keddi versenynapján.
nov. 9
18:57
Nagy László-ügy: a szövetség vezetői ma egyeztettek a válogatottal (She)
A Magyar kézilabda-szövetség vezetői ma egyeztettek a férfiválogatott képviselőivel a Nagy László-ügy kapcsán. A szövetség illetékesei hasznosnak ítélték a mai tanácskozást, ahogy a csapat egyik képviselője, Fazekas Nándor is.
nov. 9
19:00
Egyeztetett a szövetség a férfi kézisekkel (Metropol)
Hasznosnak ítélték a Magyar Kézilabda Szövetség vezetői és a férfi válogatott tagjai azt a tanácskozást, amelyet kedden tartottak a csapat körüli viharok miatt.
nov. 9
19:15
Férfi vízilabda ob I: az Eger jó kezdés után két góllal nyert Szegeden (She)
Nagy csata helyett összességében sima vendégsikert hozott a férfi vízilabda ob I keddi rangadója: az Eger végig vezetve 9–7-re nyert a Szeged otthonában.
nov. 9
19:51
Jégkorong: Rajna Miklós újult erővel csatlakozott a válogatotthoz (She)
Rajna Miklós is azon Vasas-játékosok egyike, akik meghívót kaptak a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitányától, Ted Satortól a hétvégi Telenor Hoki Kupát megelőző összetartásra. A 19 éves kapus a napokban betegséggel bajlódott, de már jól érzi magát, alig várta, hogy csatlakozzon a nemzeti csapathoz.
nov. 9
19:54
Újpesti siker Pápán, döntetlen a Hungária körúton, nyert az éllovas (Metropol)
Az Újpest kétgólos előnyt szerzett kedden a Pápa otthonában a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, az NB I-ben éllovas Videoton három góllal győzött a Haladás ellen.
nov. 9
20:09
Magyar Kupa: a Vidi a második félidőben lelépte a Haladást (She)
Nagy lépést tett a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjébe kerülés felé a Videoton csapata, mely André Alves és Dusan Vasziljevics tizenegyesgóljával, valamint Elek Ákos fejesével 3–0-ra legyőzte a Szombathelyi Haladást.
nov. 9
20:11
Női kézilabda NB I: egygólos dunaújvárosi győzelem Békéscsabán (She)
Továbbra sem talál magára a Békéscsaba női kézilabdacsapata, amely az NB I 11. fordulójában a Dunaújvárostól kapott ki hazai pályán 26–25-re. A csabaiaknak tizedik mérkőzésükön ez már a hatodik vereségük volt a bajnokságban.
nov. 9
20:12
Pénzbüntetést kapott a Ferencváros és a ZTE (Metropol)
A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága a hétvégi ZTE-FTC NB I-es mérkőzésen történt rendezési hiányosságok, valamint a hazai és a vendégszurkolók rendzavarása miatt a házigazdákat 300 ezer, a fővárosiakat pedig 500 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.
nov. 9
20:27
Arsenal: Wenger nem tudja, mikor játszhat megint Vermaelen (She)
Még nem jött rendbe az Arsenal belga középhátvédjének, Thomas Vermaelennek az Achilles-ínsérülése, és egyelőre nem tudni, a kemény védő mikor térhet vissza a pályára.
nov. 9
20:45
Skócia: a Rangers fiatal francia középpályást szerződtetett (She)
A skót Rangers labdarúgócsapata a szezon végéig szóló szerződést kötött a 23 éves francia-algériai Salim Kerkarral.
nov. 9
21:03
Póker 1.8 milliárd forintnyi pénzt nyert a 23 éves kanadai játékos (She)
A kanadai Jonathan Duhamel nyerte a 2010-es World Series of Poker (WSOP) Main Eventjét. Az alig 23 esztendős zsugás a világbajnoki karkötő mellett 8 944 310 dollárt, vagyis 1.76 milliárd forintot tehetett zsebre.
nov. 9
21:21
Vívó-vb: a nőknél és a férfiaknál is az orosz kardcsapat győzött (She)
A párizsi vívó-világbajnokságon a női és a férfikardozók csapatversenyét is Oroszország nyerte meg. A hölgyeknél az ukránokat, a férfiaknál pedig az olaszokat győzték le a döntőben az oroszok.
nov. 9
21:39
Magabiztosan nyert a Videoton és az Újpest a kupában (Infostart)
Az NB I-ben éllovas Videoton 3-0-ra győzött a vendég Haladás ellen a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.
nov. 9
21:39
Pápa: Zulevs csuklója belilult az Újpest elleni mérkőzésen (She)
Vadims Zulevs számára duplán balul sült el a Pápa–Újpest labdarúgó Magyar Kupa-mérkőzés, ugyanis csapata hazai pályán 3–1-re kikapott a nyolcaddöntő első mérkőzésén, míg ő maga kézsérülést szenvedett.
nov. 9
21:41
MOB: végső búcsú a római olimpia magyar zászlóvivőjétől (She)
November 25-én a Farkasréti temetőben kísérik utolsó útjára Simon Jánost, az 1955-ben Európa-bajnokságot nyert magyar férfi kosárlabda-válogatott játékosát – adta hírül a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) hivatalos honlapja.
nov. 9
22:15
Holland Kupa: Zsidai László góllal segítette tizenhat közé a Volendamot (She)
A Volendam csapata idegenben 2–1-es győzelmet aratott a Dordrecht ellen a labdarúgó Holland Kupában, ezzel bejutott a nyolcaddöntőbe. A Volendam első gólját – a találkozó első percében – a csapat magyar középpályása, Zsidai László szerezte.
nov. 9
22:33
Osztrák Kupa: nyolcaddöntőbe jutott a háromszoros győztes Vienna (She)
Négy mérkőzést játszottak le kedden a labdarúgó Osztrák Kupa 3. fordulójában: bejutott a nyolcaddöntőbe a nagy múltú, háromszoros kupagyőztes és hatszoros bajnok (jelenleg második ligás) FC Vienna, az Austria Lustenau, a Kapfenberg és a bajnokságban is csak szenvedő Linzet kiütő Ried.
nov. 9
22:51
Spanyol Kupa: a Córdoba drámai meccsen búcsúztatta a Santandert (She)
A Spanyol Király-kupa 4. fordulójának visszavágóján az élvonalbeli Racing Santander  hazai pályán hosszabbítás után 3–1-re győzött a másodosztályú Córdoba (Simon András korábbi csapata) ellen, de ezzel 3–3-as összesítéssel, idegenben lőtt góljának köszönhetően a vendégcsapat jutott a legjobb 16 közé.
nov. 9
22:53
Videó: Már a világbajnokságra készülnek legjobb hokisaink (She)
Japán, Franciaország és Ausztria ellen nyitják meg a válogatott szezont hazánk legjobb jégkorongozói. A hétvégi háromnapos székesfehérvári Telenor Jégkorong Kupán Ted Sator szövetségi kapitány az alapemberek mellett lehetőséget ad a fiataloknak is, hogy erős ellenfelekkel szemben bizonyítsák helyük van a legjobbak között.

Keresés