2010. december 22. szerda

dec. 22
17:06
Vízilabda: távozik a Ferencváros szakosztályelnöke, akit Wiesner vált (She)
December 31-ei hatállyal távozik posztjáról Farkas József, az FTC vízilabda-szakosztályának elnöke.
dec. 22
17:24
Premier League: a szezon végéig Kean irányítja a Blackburn Roverst (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Blackburn Rovers vezetői bejelentették, hogy az idény végéig Steve Kean irányítja a Premier League 12. helyén álló együttest.
dec. 22
17:42
Premjer-liga: a Barcelona korábbi játékosa lett a Groznij edzője (She)
A spanyol labdarúgó-válogatott és a Barcelona korábbi középpályását, Víctor Munozt nevezték ki az orosz élvonalban szereplő Tyerek Groznij vezetőedzőjévé.
dec. 22
17:44
Statisztika: Stevens „magyarjai” Hajnaltól Dzsudzsákon át Bodnárig (She)
Mint ismeretes, Bodnár László ma délután aláírt a Red Bull Salzburghoz. Az osztrák csapat vezetőedzője, Huub Stevens korábban dolgozott már együtt Bodnár Lászlóval a 2005–2006-os szezonban a Rodánál, de nem ő az egyetlen korábbi magyar játékosa. A holland szakember eddig összesen hét magyar játékossal dolgozott együtt.
dec. 22
18:00
Videó: nagy erejű K.O. egyetlen ütéssel és állkapocstöréssel (She)
A szombat este megrendezett Jean Pascal–Bernanrd Hopkins félnehézsúlyú profi ökölvívó-mérkőzés felvezetéseként megrendezett Pier Olivier Cote–Cesar Soriano összecsapás nem mindennapi kiütéssel zárult. A mérkőzés már az első menetben véget ért, miután a kanadai Cote első komolyabb ütésével padlóra küldte mexikói riválisát. Bár Soriano simán felállt, eltört állkapcsa miatt a bíró nem engedte…
dec. 22
18:02
DVSC: 22 évesen elhunyt a Loki egykori nagy ígérete (She)
22 esztendős korában elhunyt Karacs Gergely, a DVSC-TEVA utánpótláscsapatának korábbi játékosa – adta hírül a klub hivatalos honlapja. A játékos halálát tüdőembólia okozta.
dec. 22
18:18
Arsenal: Vermaelen visszatérésére további egy hónapot várni kell (She)
Újabb egy hónapot várni kell Thomas Vermaelen visszatérésére. Az Arsenal belga labdarúgójára augusztus óta nem számíthat Arsene Wenger, aki két hete még azt mondta, hogy január elején már játszhat védője, ám most már úgy látja, csak a hónap végén vetheti be őt újra.
dec. 22
18:18
Szávay, az erőnyerő (Blikk)
Budapest – Konditeremben kezdte el a felkészülést a 2011-es évre Szávay Ágnes (21).
dec. 22
18:20
Női kézilabda: Zácsik Szandra idő előtt távozott Ljubljanából (She)
Több szlovén forrás egybehangzó állítása szerint Zácsik Szandra idő előtt távozott a Krim Ljubljana kézilabdacsapatától, miután közös megegyezéssel felbontották az átlövő nyárig szóló szerződését.
dec. 22
18:22
Videó: kapásgól levegőből, sarokkal a spanyol futsal-ligában (She)
Nagyszerű gólt szerzett Antonio Diz Teijeiro (rövidebb nevén Antonio) a spanyol futsal-bajnokság (LNFS) 14. fordulójában. Az Azkar Lugo játékosa a Marfil Santa Coloma kapuját vette be egy nem mindennapi kapásgóllal. Íme, a találat!
dec. 22
18:24
Tenisz: repülőtéri hangárban lesz az osztrák-francia Davis-kupa-meccs (She)
A schwechati repülőtér egyik hangárjában fogadja március elején a franciákat az osztrák tenisz Davis-kupa-válogatott.
dec. 22
18:36
Utánpótlás: Tamás Krisztián ismét a Milannal edzett (She)
Az Illés Béla Futball Akadémia játékosa, Tamás Krisztián újfent Milánóba utazott, hogy az AC Milan U16-os korosztályos csapatával eddzen együtt.
dec. 22
18:38
NB II: korábbi váci kedvenc a Kaposvölgye új szakmai igazgatója (She)
A legendás váci bajnokcsapat alapembere, Nagy Tibor lett a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Kaposvölgye új szakmai igazgatója.
dec. 22
18:40
Davis-kupa: egy repülőtéri hangárban lesz az osztrák-francia mérkőzés (She)
A schwechati repülőtér egyik hangárjában fogadja március elején a franciákat az osztrák tenisz Davis-kupa-válogatott.
dec. 22
18:54
22 évesen halt meg a Loki volt játékosa (Infostart)
22 esztendős korában elhunyt Karacs Gergely, a DVSC utánpótláscsapatának korábbi játékosa - adta hírül a klub hivatalos honlapja. A játékos halálát tüdőembólia okozta.
dec. 22
18:54
Milan: a Gremio elnöke mindenben megállapodott Ronaldinhóval (She)
A brazil Gremio labdarúgócsapat elnöke, Paulo Odone az RBS TV-nek adott interjújában elmondta, hogy szóban mindenben megállapodott Ronaldinhóval, így már csak a Milannal kell megegyezni a játékos átigazolásáról.
dec. 22
19:12
Jégkorong, Mol Liga: 14 percig tartott a Csíkszereda-Újpest meccs (She)
A Csíkszereda jégkorongcsapata harmadszor is legyőzte az Újpestet, így bejutott a legjobb négy közé a Mol Ligában.
dec. 22
19:14
Görög Kupa: a hajrában harcolta ki a továbbjutást az Olympiakosz (She)
Az Olympiakosz Ariel Ibagaza hajrában szerzett góljával harcolta ki a továbbjutást a Görög Kupa nyolcaddöntőjében. Sem Megyeri Balázs, sem Németh Krisztián nem kapott lehetőséget a vendégeknél a találkozón. Az utolsó negyedórát egyébként emberhátrányban játszotta az Olympiakosz Olof Mellberg kiállítása miatt.
dec. 22
19:15
Guardiola addig marad, ameddig akar (Metropol)
Sandro Rosell, az FC Barcelona elnöke kijelentette: Josep Guardiola addig maradhat a labdarúgócsapat vezetőedzője, ameddig csak akar.
dec. 22
19:30
Liverpool: több mint egy hónap után Gerrard vasárnap visszatér (She)
Több mint egy hónap kényszerpihenő után vasárnap, a Blackpool elleni bajnokin visszatér a pályára Steven Gerrard, a Liverpool labdarúgócsapatának kapitánya.
dec. 22
19:48
Sakk: Hou Ji-fan egy ponttal vezet a női világbajnoki döntőben (She)
Megtartotta egypontos előnyét a kínai Hou Ji-fan honfitársával, Zsuan Lu-fejjel szemben a törökországi Antakyában zajló női világbajnoki döntőben.
dec. 22
19:50
Férfi kosárlabda NB I: hatalmas ZTE-zakó hazai pályán a Paks ellen (She)
A Zalaegerszeg hazai pályán 95–67-es vereséget szenvedett az Atomerőműtől a férfi kosárlabda NB I 13. fordulójában. A címvédő zalaiak az első negyedben nem szereztek pontot, a nagyszünetben pedig már 43–9-es hátrányban voltak. A Körmend szintén könnyed győzelmet aratott a Debrecen ellen, míg a Nyíregyháza nagy csatában tudott nyerni Kecskeméten.
dec. 22
20:06
Női kosárlabda Ek: kettős győzelemmel jutott a 16 közé a Győr (She)
A női kosárlabda Európa-kupában a Seat-Lami-Véd-Győr hazai pályán is legyőzte belga ellenfelét, így kettős győzelemmel jutott a legjobb 16 közé.
dec. 22
20:08
FTC: Prukner örül a teremtornának, mert feldobja a felkészülést (She)
Ahogy arról beszámoltunk, ma elkészítették a Borsodi Teremlabdarúgó-bajnokság sorsolását, a Ferencváros január 15-én, a szegedi selejtezőben lép pályára. A zöld-fehérek edzője örül a kezdeményezésnek.
dec. 22
20:24
Női kosárlabda NB I: fölényesen nyert a címvédő Pécs a Szolnok ellen (She)
A női kosárlabda NB I egyetlen mai mérkőzésén a címvédő Pécs 89–59-re legyőzte a Szolnokot.
dec. 22
20:42
DVSC: a Wolfsburg és a Hércules is figyeli Vargát - sajtóhír (She)
A német 4-4-2.com portál értesülései szerint a Bundesligában szereplő Wolfsburg érdeklődik a DVSC-TEVA válogatott középpályása, Varga József iránt.
dec. 22
21:00
Férfi kosárlabda NB I: otthon nyert az Albacomp, a Falco és a Sopron (She)
A férfi kosárlabda NB I 13. fordulójának 19 órás szerdai mérkőzésein a hazai csapatok diadalmaskodtak. Az Albacomp a Salgótarjánt, a Falco a Pécset, míg a Sopron a Kaposvárt győzte le.
dec. 22
21:18
Lettország: Rudnevs lemaradt a címről, Gorkss az év legjobbja (She)
A nyáron a Zalaegerszegtől a lengyel Lech Poznanhoz szerződő, és az ősszel az Európa-ligában remeklő Artjoms Rudnevs lemaradt az „Év legjobb labdarúgója” elismerésről hazájában.
dec. 22
21:20
Német Kupa: másodosztályú csapat búcsúztatta a Wolfsburgot és a Kölnt (She)
A labdarúgó Német Kupa nyolcaddöntőjében idegenben ért el bravúrt a másodosztályú Cottbus és Duisburg, előbbi a Wolfsburgot ütötte el a továbbjutástól, míg utóbbi az 1. FC Kölnt verte meg 2–1-re.
dec. 22
21:22
Ligue 1: a Lyon és a Marseille ikszelt, a PSG kikapott, élen a Lille (She)
A francia labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában a Marseille és a Lyon is csak döntetlent játszott, míg a PSG kikapott a Nancytól, így a Saint-Étienne-nel ikszelő Lille áll a tabella élén.
dec. 22
21:24
Jégkorong, Mol Liga: a Vasas ismét nyert, a Brasov egyenlített (She)
A jégkorong Mol Liga negyeddöntőjében a Vasas 8–2-re nyert a Ferencváros ellen, így már 2–0-ra vezet az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcban. A Fenestela Brasov hosszabbítás után győzni tudott Miskolcon, ezzel egyenlített.
dec. 22
21:54
Guardiola bármeddig maradhat a Barcelonánál (Infostart)
Sandro Rosell, a Barcelona elnöke kijelentette: Josep Guardiola addig maradhat a labdarúgócsapat vezetőedzője, ameddig csak akar.
dec. 22
21:54
Női kosárlabda Ek: kettős vereséggel búcsúzott a Szeged a sorozattól (She)
Kettős vereséggel búcsúzott a 32 között a Szeviép-Szeged a női kosárlabda Európa-kupától, miután a szerdai visszavágón is kikapott a Nantes együttesétől.
dec. 22
22:12
Inter: Benítez ügynöke az edző szerződésének felbontásáról tárgyalt (She)
Egyre biztosabbnak tűnik, hogy Rafa Beníteztől elköszön az Inter labdarúgócsapata. A spanyol edző ügynöke, Manuel García Quilon szerda délután a szakember szerződésének felbontásáról tárgyalt az Inter alelnöki posztját betöltő Rinaldo Ghelfivel, Marco Branca technikai igazgatóval, valamint a klub egyik ügyvédével.
dec. 22
22:14
Király-kupa: az Atlético szenvedett az Espanyollal, ötöt vágott a Sevilla (She)
Este nyolc órakor négy mérkőzést játszottak le a spanyol labdarúgó Király-kupa nyolcaddöntőjének „odavágóiból”.
dec. 22
22:30
Német Kupa: kilencgólos meccsen ment tovább a Bayern Stuttgartban (She)
A labdarúgó Német Kupa nyolcaddöntőjében kilencgólos meccsen nyert a Bayern München Stuttgartban. A hazaiak hiába egyenlítettek kétszer is, végül megbosszulta magát a kihagyott büntető, és a kettős emberhátrány, a bajorok 6–3-s sikerrel léptek a következő körbe.
dec. 22
22:48
Holland Kupa: megismételt forgatókönyv - Dzsudzsák-gól és 3-1-es PSV-siker a Roda ellen (She)
Három nappal a két csapat bajnoki mérkőzése után (vasárnap: PSV–Roda 3–1) a Holland Kupa nyolcaddöntőjében is összecsapott a Roda és a PSV, és bár ezúttal előbbi volt a pályaválasztó, az eindhoveniek most is 3–1-re nyerték meg a meccset, és Dzsudzsák Balázs is ismét betalált.
dec. 22
22:50
Videó: Dzsudzsák gyönyörű bokamozdulattal lőtt a Roda kapujába (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, három nappal a két csapat bajnoki mérkőzése után (PSV–Roda 3–1) a Holland Kupa nyolcaddöntőjében is összecsapott a Roda és a PSV, és bár ezúttal előbbi volt a pályaválasztó, az eindhoveniek ezúttal is 3–1-re nyerték meg a meccset. Dzsudzsák Balázs remekelt a vendégeknél, a 72. percben nagyszerű bokamozdulattal talált a kapuba.
dec. 22
23:24
Tenisz: Nadal Madridban három játszmában „visszavágott” Federernek (She)
A Roger Federer és Rafael Nadal közötti jótékonysági mérkőzések első felvonását Zürichben kedden a svájci nyerte meg, szerdán viszont Madridban Nadal diadalmaskodott 7:6, 4:6, 6:1-re.
dec. 22
23:26
Ligue 1: Gouffran a 92. percben mentette meg a Bordeaux-t a Lens ellen (She)
A szezonban gyengélkedő Bordeaux a Lens együttesét fogadta a francia első osztályú labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában.
dec. 22
23:42
Dzsudzsák elképesztő formában - az évzárón is gólt szerzett (She)
Három nappal a két csapat bajnoki mérkőzése után (vasárnap: PSV–Roda 3–1) a Holland Kupa nyolcaddöntőjében is összecsapott a Roda és a PSV, és bár ezúttal előbbi volt a pályaválasztó, az eindhoveniek most is 3–1-re nyerték meg a meccset, és Dzsudzsák Balázs is ismét betalált.
dec. 22
23:44
Videó: Ottl pokoli nagy gólt lőtt a Bayernben a Stuttgart ellen (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a labdarúgó Német Kupa nyolcaddöntőjében kilencgólos meccsen nyert a Bayern München Stuttgartban. A hazaiak hiába egyenlítettek kétszer is, végül megbosszulta magát a kihagyott büntető, és a kettős emberhátrány, a bajorok 6–3-s sikerrel léptek a következő körbe. Andreas Ottl nyitotta meg a gólok sorát, egy közel 35 méteres bombával, amely a kapufát is érintve…

Keresés