2010. december 29. szerda

dec. 29
17:08
Haladás: Aczél marad Szombathelyen, nem lesz a DVSC edzője (She)
Korábban beszámoltunk arról, hogy Aczél Zoltánt, a Szombathelyi Haladás vezetőedzőjét megkeresték a magyar bajnok Debrecentől. Mostanra hivatalosra vált, hogy a szakember nem lesz a Loki vezetőedzője, hanem marad Szombathelyen.
dec. 29
17:09
Leonardo: elfogadom, hogy áruló vagyok (Metropol)
Hivatalosan is bemutatták szerdán Leonardót, az olasz bajnok, kupa- és Bajnokok Ligája-győztes Internazionale labdarúgócsapatának új vezetőedzőjét. A brazil tréner a spanyol Rafael Benítezt váltotta.
dec. 29
17:10
Horvátország: Goran Vucevic a Hajduk Split új vezetőedzője (She)
Goran Vucevicet, a Barcelona korábbi horvát válogatott játékosát nevezték ki a Hajduk Split labdarúgócsapatának új vezetőedzőjévé.
dec. 29
17:42
Arsenal: Carlos Vela hétmillió euróért távozhat a Valenciához (She)
Angol lapértesülések szerint az Arsenal felajánlani készül mexikói labdarúgóját, Carlos Velát a Valencia számára a szezon végén.
dec. 29
18:18
Köln: Podolski is kiállt Hajnal szerződtetése mellett, a Galata is „segíthet” (She)
Kölnben továbbra is téma Hajnal Tamás megszerzése: az Express című lap szerint ezúttal Lukas Podolski, a csapat német válogatott támadója emelt szót a vezetőknél a magyar középpályás megszerzése mellett.
dec. 29
18:20
Síugrás: Thomas Morgenstern nagy fölénnyel győzött Oberstdorfban (She)
A várakozásnak megfelelően osztrák győzelem született a Négysáncverseny első, szerdai állomásán a németországi Oberstdorfban. Thomas Morgenstern hatalmas fölénnyel előzte meg a finn Matti Hautamäkit és a szintén osztrák Manuel Fettnert.
dec. 29
18:22
Formula-1: Alonso és Rossi egymás ellen jégralizik Olaszországban (She)
Fernando Alonso és Valentino Rossi januárban összecsap egymással, a Ferrari F1-es sztárja és a következő szezontól a Ducati MotoGP-csapatában szereplő motoros az olaszországi Madonna di Campiglióban ül autóba jégraliversenyen.
dec. 29
18:36
Barcelona: fehér lesz a katalánok új idegenbeli meze? - fotóval (She)
Elképzelhető, hogy a következő szezonban a Barcelona idegenbeli meze fehér színű lesz – legalábbis ezt állítja a spanyol Diarios de Futbol című blog.
dec. 29
18:54
Morgenstern vezet a Négysáncon (Blikk)
Oberstdorf — A napi győztes 2,3 millió forintnyi eurót kap, de annak, aki megismétli Sven Hannawald (36) 2001-2002-es teljesítményét, 16 milliót és egy hétmilliós autót adnak.
dec. 29
18:54
Emlékezés: 100 évvel ezelőtt született a KSI alapító igazgatója (She)
Kocsis Mihály, a Központi Sportiskola (KSI) alapító igazgatója, az utánpótlás-nevelés elméleti kidolgozója 100 évvel ezelőtt született.
dec. 29
19:12
Alpesi sí: izgalmas versenyben osztrák győzelem Semmeringben (She)
Marlies Schild győzelmével ért véget Semmeringben a női alpesi síelők műlesikló világkupa-versenye. Az osztrák összesítésben 32 századdal előzte meg az első menetben rontó, de fantasztikus második menetet produkáló német Maria Riescht.
dec. 29
19:30
NFL: Meskó Zoltán a liga egyik legjobb puntere lehet - Belichick (She)
Meskó Zoltán fejlődése látványos, hamarosan az egyik legjobb lehet az NFL-ben a punterek között – így vélekedik a New England Patriots temesvári amerikaifutball-játékosáról vezetőedzője, Bill Belichick a minap telefonos konferenciabeszélgetésben adott interjú során.
dec. 29
19:32
Anglia: a gyenge szereplés miatt menesztették Fergusont (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Preston North End vezetői menesztették a csapat menedzserét, Darren Fergusont, a Manchester Unitedet irányító Sir Alex Ferguson fiát.
dec. 29
19:48
NFL: Favre pénzbüntetéssel megúszta a szexuális zaklatás-ügyet (She)
Brett Favre eltiltás nélkül megúszta a Jenny Sterger ügyet: a tengerentúli profi amerikaifutball-liga felmentette a szexuális zaklatással vádolt irányítót, aki két évvel ezelőtt a New Jork Jets játékosaként küldözgetett kéretlenül üzeneteket és fotókat a klub akkori alkalmazottjának.
dec. 29
20:06
Férfi kosár NB I: az Albacomp és az ASE is vereséggel zárta az évet (She)
Kikapott az éllovas Albacomp a férfi kosárlabda-bajnokság idei utolsó játéknapján Nyíregyházán, és ezzel visszaesett a tabella második helyére. A vezetést a szerdán pályára sem lépő Szolnok vette át. A székesfehérváriak mellett a szintén dobogós Atomerőmű is vereséget szenvedett, méghozzá Szegeden.
dec. 29
20:27
Dubajban edzőtáborozik a Milan (Metropol)
Az AC Milan téli felkészülést tart az Egyesült Arab Emírségek második legnagyobb városában.
dec. 29
21:00
AC Milan: 8 millió euróban állapították meg Ronaldinho kivásárlási árát (She)
Az AC Milan nyolcmillió euróban állapította meg brazil támadója, Ronaldinho kivásárlási árát.
dec. 29
21:02
Kézilabda: döntetlen született a sydneyi döntő visszavágóján (She)
A tíz évvel ezelőtti sydneyi olimpia női kézilabdatorna dán-magyar döntőjének „visszavágóján" 21–21-es döntetlen született Debrecenben.
dec. 29
21:18
Videó: Sérülésmentes és sikeres lesz a 2011-es év - Görbicz Anita (She)
A jelenkor magyar női kézilabdázói közül talán Görbicz Anitának, a Győri Audi ETO KC és a magyar válogatott irányítójának szurkolnak a legtöbben. Ezt sajnos a nemrégiben véget ért Európa-bajnokságon nem tehették meg a fanatikusok, hiszen sérülés miatt kimaradt az utazó csapatból a klasszis játékos. De ő pozitívan áll a dolgokhoz, 2011-re viszont természetesen egészséges, sérülésmentes évet kíván.
dec. 29
22:48
Skócia: győzött és átvette a vezetést a bajnokságban a Celtic (She)
A skót labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában a Celtic 1–0-ra legyőzte hazai pályán a Motherwell csapatát, így egy pontos előnyre tett szert a Rangersszel szemben, amelynek St. Johnstone elleni mérkőzését elhalasztották.
dec. 29
22:50
Premier League: emberelőnyben ikszelt az Arsenal, nyert a Chelsea (She)
Az Arsenal előbb hátrányból fordított, majd emberelőnyben játszva egy öngóllal eladta előnyét, és végül csak döntetlent játszott a Wigan otthonában a Premier League szerdai játéknapján. A második félidő elején mutatott negyedórányi jó játék elég volt a Chelsea-nek ahhoz, hogy legyőzze a Boltont.
dec. 29
23:06
Premier League: a Liverpool az Anfield Roadon kapott ki a Wolvestól (She)
A Liverpool hazai pályán szenvedett el 1–0-s vereséget az idegenben eddig nyeretlen Wolverhampton ellen a Premier League 20. fordulójában, és ezzel maradt a tabella 12. helyén.
dec. 29
23:08
Videó: Arsavin pazar mozdulata is csak egy pontot ért az Arsenalnak (She)
Hiába játszott emberelőnyben, végül csak 2–2-es döntetlent játszott az Arsenal a Wigan otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában. A hazaiak egy büntetővel szerezték meg a vezetést, majd Andrej Arsavin egy egyenlített, miután egy elé kerülő labdát félig ollózva lőtt a kapuba. A szünet előtt Nicklas Bendtner hámozta át magát a védelmen és lőtte ki okosan a bal alsó sarkot. Arsene…
dec. 29
23:24
Videó: nagy védelmi hiba után verte a Wolverhampton a Liverpoolt (She)
Újabb arcpirító vereséget szenvedett a Liverpool az angol labdarúgó-bajnokságban. A „vörösök" a 20. fordulóban a Wolverhampton ellen, hazai pályán kaptak ki 1–0-ra. A vendégek három pontot érő gólját Stephen Ward szerezte, aki két összefutó hazai védő közül ugrott ki, majd okosan passzolt a jobb alsó sarokba.
dec. 29
23:27
Döntetlen a sydney-i kézilabda döntő visszavágóján (Metropol)
A tíz évvel ezelőtti sydneyi olimpia női kézilabdatorna dán-magyar döntőjének "visszavágóján" 21-21-es döntetlen született Debrecenben. A Főnix-csarnokban rendezett Sportface Kézilabda Gálán sokan itt voltak, akik a 2000-es fináléban is.
dec. 29
23:42
Jégkorong, Spengler-kupa: a Servette és a Team Canada is elődöntős (She)
A Servette az első harmadban megszerzett kétgólos előnyét megtartva legyőzte a Szpartak Moszkvát a svájci jégkorong Spengler-kupa elődöntőjébe jutásért vívott találkozóján, míg a Mark Messier által edzett Team Canada hosszabbítás után gyűrte le a Sparta Prahát. A torna csütörtökön az elődöntő mérkőzéseivel folytatódik, és pénteken a fináléval zárul.

Keresés