2010. február 22. hétfő

febr. 22
20:54
Tenisz: Murray megnyerte az Australian Open utáni első mérkőzését (She)
Novak Djokovics és Andy Murray is két szettben nyert a Dubaiban zajló férfi tenisztorna első fordulójában. Az Igor Kunyicint megverő Murraynek ez volt az első mérkőzése azóta, hogy az Australian Open döntőjében kikapott Roger Federertől.
febr. 22
20:56
Vancouver 2010: hátsérülése miatt a lesiklás bajnoka nem indul óriásban (She)
A férfi lesiklás újdonsült olimpiai bajnoka, a svájci Didier Défago számára véget ért a vancouveri téli olimpia.
febr. 22
21:06
Vancouver 2010: a svájciak nyerték a rangadót férfi curlingben (She)
Lassan végső szakaszához érkezik a férfi curlingtorna. A házigazda kanadaiak ezúttal az Egyesült Államokat intézték el, és továbbra is hibátlanok. Ezzel pedig már biztosan a négy között vannak, csakúgy, mint a franciákat legyőző norvégok.
febr. 22
21:24
Kosárlabda: a Barca-Real Spanyol Kupa-döntőn kifütyülték a királyt (She)
Kifütyülték és kigúnyolták János Károly spanyol uralkodót és Zsófia királynét Bilbaóban, a Regal FC Barcelona–Real Madrid férfi kosárlabda-mérkőzésen.
febr. 22
21:42
Férfi vízilabda: húsz gólt lőtt a magyar válogatott Kanadának (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott felkészülési mérkőzésen 20–5-re nyert Kanada ellen. A találkozóra Miskolcon, a Kemény Dénes Városi Sportuszodában került sor. A mieink szerdától péntekig a hódmezővásárhelyi Volvo-kupán vesznek részt, ahol Ausztrália, az Egyesült Államok, majd ismét Kanada lesz az ellenfelük.
febr. 22
22:36
Újpest: 19 éves angol játékos érkezik a Middlesbrough-tól (She)
A két klub megállapodása értelmében az Újpest FC szerződtette a Middlesbrough 19 éves csatárát, az angol Gary Martint, aki kölcsönbe kerül a Megyeri útra – adta hírül a lila-fehérek hivatalos honlapja.
febr. 22
22:38
Bundesliga 2.: a Kaiserslautern nyerte meg a St. Pauli elleni rangadót (She)
A Bundesliga 2. 23. fordulójának hétfő esti mérkőzésén az éllovas Kaiserslautern hazai pályán fogadta a St. Paulit, és sima, 3–0-s győzelmének köszönhetően már négy ponttal vezeti a tabellát.
febr. 22
22:40
Vancouver 2010: német meglepetésarany a női sífutók csapatsprintjében (She)
A női csapatsprintversennyel folytatódtak hétfőn a sífutók küzdelmei a téli olimpián. Az aranyérmet meglepetésre az Evi Sachenbacher-Stehle, Claudia Nystad összeállítású német csapat nyerte a toronymagas esélyes svédek és Oroszország előtt.
febr. 22
22:54
Futsal: másodszor kapott ki a Cső-Montage, élre állt az ETO (She)
Az FTC-Goldball hazai pályán 5–3-ra nyert az Üllő FC Cső-Montage ellen a futsal NB I 14. fordulójának hétfői játéknapján. A vendégeknek ez volt a második vereségük a bajnokságban.
febr. 22
23:12
Vancouver 2010: Northug hajrája aranyat ért a sífutó sprintváltóban (She)
A férfi sífutók csapatsprintversenye is lezajlott hétfőn a téli olimpián. Az aranyérmet az Öystein Pettersen, Petter Northug összeállítású norvég váltó szerezte meg a németek és az oroszok előtt.
febr. 22
23:14
Primera División: Villa két gólja győzelmet ért a Valenciának (She)
David Villa két góljával a Valencia 2–1-re nyert hazai pályán a Getafe ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának záró mérkőzésén.
febr. 22
23:30
Primera División: Villa két góljával nyert a Valencia a Getafe ellen (She)
David Villa két góljával a Valencia 2–1-re nyert hazai pályán a Getafe ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának záró mérkőzésén.
febr. 22
23:32
Vancouver 2010: az amerikaiak 9-1-es sikerrel döntősök női hokiban (She)
Az Egyesült Államok már a döntőben van a vancouveri téli olimpia női jégkorongtornáján, a világbajnoki címvédő együttes nagyon simán, 9–1-re győzte le Svédországot.
febr. 22
23:48
Törökország: a Bursaspor Ipek kései duplájával nyert a Fener otthonában (She)
A török labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának hétfő esti mérkőzésén a Fenerbahce 21 perc után már 2–0-ra vezetett a Bursaspor ellen, a vendégek azonban előbb szépítettek, majd Ozan Ipek 85. és 90. percben lőtt góljaival meg is fordították a találkozót.
febr. 22
23:50
Serie B: a listavezető Lecce egy pontra volt jó Crotonéban (She)
A Serie B 26. fordulójában a listavezető Lecce a Crotone otthonában 1–1-es döntetlent játszott.

Keresés