2010. február 26. péntek

febr. 26
23:09
Hollandia: Bodor és a Roda győzött a Den Haag otthonában (She)
Bodor Boldizsár csapata, a Roda 2–1-es győzelmet aratott a Den Haag otthonában a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 25. fordulójának péntek esti mérkőzésén.
febr. 26
23:27
Rögbi, Hat Nemzet: Wales későn ébredt, győztek a franciák (She)
A rögbi Hat Nemzet-sorozat 2010-es kiírásának 3. fordulójában a fő esélyes francia válogatott nagy lépést tett a végső győzelem felé, miután harmadik sikerét könyvelte el – a másodikat idegenben –, és tovább őrzi hibátlan mérlegét. A Cardiffban pályára lépő walesiek az „átaludt" első félidő miatt lehetnek bosszúsak, no meg a második vereségért.
febr. 26
23:29
Futsal: hazai győzelmek születtek a pénteki mérkőzéseken (She)
A kupafordulók után két találkozóval folytatódott a futsalbajnokság. A 15. fordulóban az utóbbi 12 nap alatt már az ötödik mérkőzését játszó Gödöllői Fortuna a DTE-t fogadta, és gólzáporos mérkőzésen le is győzte. A másik meccsen a Ferencváros idegenben egygólos vereséget szenvedett.
febr. 26
23:31
Vancouver 2010: Riesch a kombináció után műlesiklásban is győzött (She)
Pénteken a női műlesiklást rendezték meg a téli olimpián, alpesi síben. Az aranyérmet az első futamot is megnyerő német Maria Riesch nyerte az osztrák Marlies Schild és a cseh Sarka Zahrobska előtt.
febr. 26
23:33
Vancouver 2010: az amerikaiak egy harmad alatt kivégezték a finneket (She)
Az Amerikai Egyesült Államok férfi jégkorong-válogatottja az első harmadban hat gólt ütve átgázolt Finnországon, és könnyed győzelemmel biztosította helyét a vancouveri olimpia döntőjében. Az észak-európaiak a harmadik játékrészben szépítettek, a végeredmény így 6–1 lett.
febr. 26
23:35
Vancouver 2010: holland hódeszkás arany párhuzamos óriás-műlesiklásban (She)
A női hódeszkások párhuzamos óriás-műlesiklás versenyszámát rendezték pénteken, a téli olimpián. Az aranyérmet a holland Nicolien Sauerbreij szerezte meg az orosz Jekatyerina Iljuhina és az osztrák Marion Kreiner előtt.

Keresés