2010. április 19. hétfő

ápr. 19
17:06
Jégkorong: először játszhatnak a divíziós 1-es vb-n a spanyolok (She)
A magyar jégkorong-válogatott még javában küzd a Ljubljanában zajló divízió 1-es világbajnokságon, az alsóbb osztályokban azonban a hétvégén már véget is érték a küzdelmek: divízió 2-es sikerével például a spanyolok először vívták ki maguknak a jogot a divízió 1-ben való szereplésre.
ápr. 19
17:24
Győri ETO FC: szürke lelátó a zöld-fehérek stadionjában (She)
A győri ETO Parkban lefestették a stadion keleti lelátóját, melyen sokáig láthatók voltak a betonillesztések – erről a Győri ETO FC kommunikációs vezetője számolt be a kisalfold.hu internetes oldalnak.
ápr. 19
18:54
Ferencváros: Jason Morrison a vulkánkitörés miatt Londonban rekedt (She)
Korábban beszámoltunk róla, hogy a Ferencváros jamaicai légiósa, Jason Morrison hazautazott várandós feleségéhez, de az izlandi vulkánkitörés miatt nem tudott visszatérni Budapestre.
ápr. 19
18:56
Hegymászás: újabb sportoló került be a nyolcezres elitklubba (She)
Joao García portugál hegymászó lett a 19. tagja annak az elitklubnak, amelynek tagjai bizonyítottam megmászták a világ mind a 14 nyolcezer méter feletti hegycsúcsát.
ápr. 19
20:06
Atlétika: kenyai győzelem született a 114. Boston Marathonon (She)
Pályarekorddal a kenyai Robert Kiprono Cheruiyot nyerte meg a 114. alkalommal megrendezett Boston Marathon futóversenyt. A 2:05:52 órás időeredménnyel célba érkező versenyző 82 másodperccel volt gyorsabb az eddigi csúcsot tartó Robert Kipkoech 2006-os időeredményénél.
ápr. 19
20:08
Formula-1: Massa nem neheztel Alonsóra a boxkiállás miatt (She)
Korábban beszámoltunk róla, hogy Stefano Domenicali, a Ferrari csapatfőnöke tagadta, hogy Fernando Alonso és Felipe Massa között bármilyen feszültség lenne a Kínai Nagydíjon történtek miatt, és ezt látszik alátámasztani Massa nyilatkozata is.
ápr. 19
20:42
Női röplabda Extraliga: a MÁV Előre otthonában is nyert a Gödöllő (She)
A női röplabda Extraliga harmadik helyéért zajló párharcának második mérkőzésén a Gödöllő idegenben is legyőzte a MÁV Előre SC-t. A párharc az egyik csapat harmadik győzelméig tart.
ápr. 19
20:44
Női kézilabda NB I: 31-26-ra nyert a DVSC a Vác ellen, és döntőbe jutott (She)
A DVSC-Korvex hazai pályán 31–26-ra legyőzte a Váci NKSE-t a női kézilabda-bajnokság elődöntőjének második mérkőzésén, így kettős győzelemmel jutott be a fináléba, ahol a Győri ETO KC–Békéscsaba párharc győztesével csap majd össze.
ápr. 19
21:00
Szavazás: Czibor is szerepel a vb-történet legjobb bal oldali középpályásai között (She)
Az eurosport.com internetes oldalon található szavazás arra kíváncsi: a világbajnokságok történetében melyik játékos volt minden idők legjobb bal oldali középpályása? Szavazni hat játékosra lehet, köztük az aranycsapat  kiválóságára, Czibor Zoltánra.
ápr. 19
21:02
Női kézilabda: „Köpködték és lekurvázták a lányaimat” - Németh András (She)
A női kézilabda NB I elődöntőjében a DVSC másodszor – ezúttal hazai pályán – is legyőzte a Vácot, így bejutott a döntőbe. Németh András, a vendégek szakvezetője többek között a körülményeket, a debreceni szurkolók viselkedését kifogásolta a 31–26-os hazai győzelemmel befejeződött mérkőzést követően.
ápr. 19
21:18
Szavazás: Czibor is szerepel a vb-k legjobb bal oldali középpályásai között (She)
Az eurosport.com internetes oldalon található szavazás arra kíváncsi: a világbajnokságok történetében melyik játékos volt minden idők legjobb bal oldali középpályása? Szavazni hat játékosra lehet, köztük az aranycsapat  kiválóságára, Czibor Zoltánra.
ápr. 19
21:36
Férfi röplabda Extraliga: a Dunaferr egy győzelemre van a bronzéremtől (She)
A férfi röplabda Extraliga bronzcsatájának második mérkőzésén a Dunaferr Veszprémben is nyerni tudott, így előbbieket már csak egy győzelem választja el a harmadik helytől. A párharc az egyik csapat harmadik győzelméig tart.
ápr. 19
22:12
Futsal: tizenhármat lőtt a Berettyóújfalu, de továbbra is az ETO az élen (She)
A futsal NB I két nagy esélyese, a Duna Takarék-ETO FC és az MVFC-Berettyóújfalú egyaránt hétfő este lépett pályára a 21. fordulóban, és mindkét együttes győzelemmel zárt. A győriek a Colorspectrum Aramist verték meg 4–1-re, így továbbra is őrzik első helyüket a tabellán, míg a Berettyóújfalu Dunavarsányban aratott magabiztos győzelmet az újonc ellen.
ápr. 19
22:48
Jégkorong: az osztrákok 13-0-ra lelépték Szerbiát, Ukrajna is 12 gólt ütött (She)
A hollandiai Tilburgban elkezdődtek a divízió 1-es világbajnokság A-csoportjának küzdelmei.
ápr. 19
23:06
Championship: a Newcastle a Plymouth elleni győzelmével már bajnok (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság 44. fordulójában a feljutást már korábban kiharcoló Newcastle United Andy Carroll és Wayne Routledge góljával idegenben 2–0-ra győzött a Plymouth ellen, ezzel az is eldőlt, hogy bajnokként jut vissza az élvonalba.
ápr. 19
23:08
Primera División: Vadóczék kikaptak a Mallorca vendégeként (She)
A Vadócz Krisztiánnal felálló Osasuna 2–0-ra kikapott a Mallorcától a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában. A magyar futballista végigjátszotta a mérkőzést.
ápr. 19
23:10
Premier League: a Liverpool könnyed győzelmet aratott a West Ham ellen (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság 35. fordulójának hétfő esti mérkőzésén a Liverpool 2–0-s félidő után 3–0-s győzelmet aratott a kiesés elől menekülő West Ham United ellen.
ápr. 19
23:12
Videó: peches West Ham-öngól, biztos Liverpool-siker (She)
Magabiztosan nyert a Liverpool a Premier League hétfő esti meccsén a West Ham United ellen (3-0). A végeredményt egy szerencsétlen Green megmozdulás alakította ki, a kapusnak ugyanis a lábáról került a hálóba a kapufáról visszapattanó labda. Nézze meg a meccs góljait videón!

Keresés