2010. április 6. kedd

ápr. 6
21:24
Jégkorong: ifjúsági válogatottunk szétlövéssel kapott ki Szlovákiától (She)
A világbajnokságra készülő magyar ifjúsági jégkorong-válogatott hazai pályán szétlövéssel 4–3-as vereséget szenvedett a szlovák U17-es válogatottól.
ápr. 6
22:00
Bajnokok Ligája: Most újra a bajnokságra koncentrálunk - Cambiasso (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, az olasz Internazionale kettős győzelemmel búcsúztatta az orosz CSZKA Moszkvát a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. Esteban Cambiasso, az Inter argentin középpályása a mérkőzés után elmondta, a csapat teljesítette a visszavágón, amit eltervezett, és a siker után most ismét a bajnokságra koncentrálhatnak.
ápr. 6
22:18
Videó: íme, Bendtner vezető gólja és Messi triplája! (She)
Gólgazdag volt az első félidő a Barcelona–Arsenal BL-negyeddöntő-visszavágón a Camp Nouban. A vendégek szereztek vezetést Bendtner révén, de Messi ismét varázsolt egy triplát, így magabiztos előnnyel, 3–1-gyel vonulhatott pihenőre a katalán címvédő. Nézze meg a félidő góljait videón!
ápr. 6
22:36
Bajnokok Ligája: Vesztettünk, de egy percig sem adtuk fel - Szluckij (She)
Milánói győzelme után Moszkvában is nyert, így bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjébe az Internazionale. Leonyid Szluckij, a CSZKA vezetőedzője szerint nem játszottak rosszul, és a gyors gól ellenére egy percig sem adták fel.
ápr. 6
22:38
Tenisz: Kirilenko már az első fordulóban kiesett Marbellában (She)
A hatodik helyen kiemelt Marija Kirilenko már az első fordulóban vereséget szenvedett a Marbellában zajló női tenisztornán. Az orosz játékos a román Sorana Cirsteától kapott ki három szettben.
ápr. 6
22:54
MLS: Hercegfalvi megsérült, műteni kell, fél év kihagyásra számíthat (She)
Az amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Kansas City Wizards csatára, Hercegfalvi Zoltán súlyos sérülést szenvedett csapata A. C. St. Louis elleni hétvégi felkészülési mérkőzésén. Az amerikai klub hivatalos honlapjának beszámolója szerint Hercegfalvinak elszakadt a belső térdszalagja, és pénteken már meg is műtik. Az előzetes hírek alapján akár 5-8 hónapos kihagyásra számíthat, így…
ápr. 6
22:56
Bajnokok Ligája: Messi négyet lőtt az Arsenalnak, a Barca elődöntős (She)
A Barcelona Lionel Messi négy góljával hazai pályán 4–1-re nyert az Arsenal ellen a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján, így 6–3-as összesítéssel a legjobb négy közé jutott.
ápr. 6
23:12
Jégkorong, EBEL: kétszeri hosszabbítás után bajnok a Salzburg (She)
A Red Bull Salzburg kétszeri hosszabbítás után 4–3-ra győzött a Linz ellen az osztrák jégkorongbajnokság döntőjének hatodik mérkőzésén, így a párharcot 4–2-re megnyerve bajnok lett.
ápr. 6
23:30
Jégkorong: az ünneplés után edzőt vertek a játékosok Szlovéniában (She)
Miközben a magyar jégkorong-válogatott csendes, dolgozós hétköznapjait éli, addig a szlovéneknél tornyosulnak a gondok.
ápr. 6
23:30
Messi négyet lőtt az Arsenalnak (Metropol)
A londoni 2-2 után a címvédő Barcelona a keddi, hazai visszavágón Lionel Messi parádés játékával, négy góljával nyert az Arsenal ellen, ezzel bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjébe, ahol az Internazionaléval találkozik majd.
ápr. 6
23:48
Bajnokok Ligája: Az álmaink tovább élnek - José Mourinho (She)
Milánói győzelme után Moszkvában is nyert, így bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjébe az Internazionale. José Mourinho, az olaszok vezetőedzője az olasz Mediasetnek elmondta, a sikerrel az álmaik tovább élnek.
ápr. 6
23:50
Bajnokok Ligája: Messi előtt öten szereztek négy gólt egy mérkőzésen (She)
Az Arsenal ellen remeklő Lionel Messi lett a Bajnokok Ligája történetének hatodik olyan játékosa, aki egy mérkőzésen négy gólt szerzett.

Keresés