2011. november 8. kedd

nov. 8
11:06
Az ügyvezető túl sokat látta sírni Hornyák Dórát Debrecenben (Agroinform)
Gellén András többségi tulajdonos és ügyvezető nyilatkozott arról, hogy miért távozott a DVSC-től a fiatal Hornyák Dóra.
nov. 8
11:42
Portugália: Bosingwa megsértődött, lemondta a válogatottságot (She)
Nem sokkal azután, hogy Ricardo Carvalho lemondta a nemzeti csapatban való szereplést, José Bosingwa is bejelentette, hogy addig nem hajlandó a portugál labdarúgó-válogatottban szerepelni, amíg Paulo Bento a szövetségi kapitány.
nov. 8
11:42
A Besiktas 7,5 millió fontért vinné Berbatovot (Agroinform)
A Vörös Ördögök mellőzött bolgár játékosát télen igazolná le a török sztárklub, amely elismerte az érdeklődést.
nov. 8
11:44
Videó: kíméletlenül arcon találta a korong a Boston Bruins hokisát (She)
Bár a Boston Bruins jégkorongcsapata 6–2-re legyőzte otthon a New York Islanderst az észak-amerikai profiliga (NHL) 31. játéknapján, elveszítette egyik kiváló szélsőjét, Daniel Paille-t. A harmadik harmad elején a vendégek játékosa, Steve Staios lőtt kapura, ám a korong pontosan arcon találta az elé beálló Paille-t. A hokist gyorsan ellátták az orvosok és az öltözőbe kísérték.
nov. 8
11:44
Balzsay Károly maradandó halláskárosodást szenvedett (Agroinform)
A nagyközépsúlyú világbajnok öklöző legutóbbi mérkőzésén kapott olyan kemény ütést a jobb fülére, hogy károsodott a hallása.
nov. 8
12:00
Belgium: nagy a tolongás Tőzsér körül, az Anderlecht januárban vinné (She)
Belga lapértesülés szerint az Anderlecht már a télen szeretné szerződtetni Tőzsér Dánielt, a bajnoki címvédő Racing Genk magyar labdarúgóját.
nov. 8
12:00
Erdei utolsó meccsére készül Cloud ellen (Agroinform)
A veretlen magyar ökölvívó kijelentette, már nemcsak a pofonok fájnak a ringben, hanem szinte minden.
nov. 8
12:02
Newcastle: öt játékos, köztük Kádár Tamás is távozhat januárban (She)
Az angol People című magazin információja szerint Alan Pardew, a Newcastle labdarúgócsapatának menedzsere öt olyan játékosát is elengedi a januári átigazolási időszakban, akik kevesebb lehetőséget kaptak.
nov. 8
12:04
Jégkorong: a sérült Galanisz Nikandrosz kikerült a válogatott keretből (She)
A vállsérüléssel kezelt Galanisz Nikandrosz nem játszhat a péntektől vasárnapig tartó miskolci Négy Nemzet jégkorongtornán, és helyére nem hív be senkit Kevin Primeau szövetségi kapitány.
nov. 8
12:18
Jégkorong: a sérült Galanisz kikerült a válogatott keretből (She)
A vállsérüléssel kezelt Galanisz Nikandrosz nem játszhat a péntektől vasárnapig Miskolcon sorra kerülő Négy Nemzet jégkorongtornán, és a helyére nem hív be senkit Kevin Primeau szövetségi kapitány.
nov. 8
12:18
Kőkemény lövés találta fejbe a Boston hokisát - videó (Agroinform)
Daniel Paille arcát pontosan telibe találta Steve Stallios hatalmas lövése, ami után orvosi segítséggel, vérző fejjel hagyta el a jeget.
nov. 8
12:20
Jégkorong: Hári János már az első sorban szerepelt svéd csapatánál (She)
A sikerekkel teli elmúlt időszak után szinte már természetesnek vesszük, hogy Hári János folyamatosan szerephez jut a svéd első osztályú MODO jégkorongcsapatánál.
nov. 8
12:22
Kézilabda: két hónapja nem kaptak fizetést a tatai játékosok (She)
Ha a lemondása ellenére két héten belül nem kapja meg az önkormányzat támogatását a Tatai Honvéd AC NB I-es férfi kézilabdaklub, szétszéledhet a csapat – mondta a Digi Sport Reggeli Start című műsorában Komáromi Lajos, az egyesület eddigi elnöke, akit néhány hete távozásra szólított fel a város polgármestere.
nov. 8
12:24
Videó: Lipták Zoltánnak vegyes érzései voltak a Videoton elleni bajnokin (She)
A magyar labdarúgó-válogatott pénteken Liechtensteinnel játszik felkészülési mérkőzést a Puskás Ferenc Stadionban. Egervári Sándor szövetségi kapitány keretében ismét helyet kapott Lipták Zoltán. Az immár az Újpestben szereplő védő az NSO Tv-nek elmondta, örül, hogy újra pályára léphetett, és bár szerinte sem szabad lebecsülni a hercegségbelieket, egyértelműen győzelmet vár péntek este.
nov. 8
12:36
Videó: Lipták Zoltánnak vegyes érzései voltak a Videoton ellen (She)
A magyar labdarúgó-válogatott pénteken Liechtensteinnel játszik felkészülési mérkőzést a Puskás Ferenc Stadionban. Egervári Sándor szövetségi kapitány keretében ismét helyet kapott Lipták Zoltán. Az immár az Újpestben szereplő védő az NSO Tv-nek elmondta, örül, hogy újra pályára léphetett, és bár szerinte sem szabad lebecsülni a hercegségbelieket, egyértelműen győzelmet vár péntek este.
nov. 8
12:36
Agyonlőttek egy venezuelai futsal-játékvezetőt (Agroinform)
Három lövéssel végzett egy játékvezetővel egy ismeretlen támadó egy venezuelai futsal-mérkőzésen az elmúlt hétvégén.
nov. 8
12:38
Gyász: 77 éves korában elhunyt a korábbi világbajnoki társgólkirály (She)
Az Orosz Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint 77 éves korában, hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt Valentyin Ivanov, az 1960-ban Európa-bajnok szovjet válogatott tagja, aki az 1962-es vb-n társgólkirály volt.
nov. 8
12:38
Majdnem megöltük egymást Onyewuval - Ibrahimovic (Agroinform)
Az AC Milan svéd támadója szerint Olaszországban őt gyakran lecigányozzák a rasszista szurkolók.
nov. 8
12:40
Születendő gyermeke kedvéért kihagyja a pótselejtezőt az ír csatár (Agroinform)
Felesége bármelyik pillanatban szülhet, ezért kihagyja az ír válogatott észtek elleni Eb-pótselejtezőjének első mérkőzését Leon Best.
nov. 8
12:54
Svédország: Ibrahimovic az év játékosa, Isaksson az év kapusa (She)
Zlatan Ibrahimovicot választották meg a 2011-es év legjobb svéd labdarúgójának. Az AC Milan játékosa hatodszor érdemelte ki ezt a címet.
nov. 8
12:54
Cech orrcsonttörése miatt lemaradhat a pótselejtezőről - videó (Agroinform)
Elképzelhető, hogy nem Petr Cech védi majd a cseh válogatott kapuját a Montenegró elleni Eb-pótselejtező mérkőzésein.
nov. 8
12:56
Videó: az oltári beijesztéstől a sövénybe szorult játékosig - NFL, 9. forduló (She)
Pontgazdag mérkőzéseket rendeztek a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 9. körében. 83 pontos meccsen győzött a címvédő Green Bay Packers, szintén rangadót nyert a Chicago Bears, míg a New England Patriots otthon kapott ki a New York Giantstől. Jöjjenek a forduló és az egyetemi bajnokság legviccesebb pillanatai.
nov. 8
12:56
Galanisz vállsérülése miatt kikerült a válogatott keretéből (Agroinform)
A vállsérüléssel kezelt Galanisz Nikandrosz nem játszhat a péntektől vasárnapig tartó miskolci Négy Nemzet jégkorongtornán.
nov. 8
12:58
MK: a nyolcaddöntő első meccsei közül a Békéscsaba-Fradit közvetítik (She)
Eldőlt, hogy a labdarúgó Magyar Kupa vasárnap kisorsolt nyolcaddöntőbeli párharcainak első mérkőzései közül a Békéscsaba–Ferencváros összecsapást tűzi műsorára a közvetítési jogokat birtokló Sport Tv. A találkozó november 30-án, 18 órakor kezdődik.
nov. 8
13:00
Öttusa: felavatták a legendás Móna István síremlékét (She)
Egykori sporttársak, barátok, tanítványok és a család jelenlétében kedden felavatták a tavaly 69 éves korában elhunyt Móna István olimpiai és világbajnok öttusázó, vívó, edző, sportvezető síremlékét.
nov. 8
13:12
Jégkorong, EBEL: továbbra is két fehérvári a góllövőlista élén (She)
Figyelemre méltó statisztika az EBEL-ből: továbbra is két fehérvári jégkorongozó, Derek Ryan és Sofron István áll a bajnokság góllövőlistájának első két helyén.
nov. 8
13:12
Gujdár Sándor ma 60 éves (Agroinform)
Ma ünnepli hatvanadik születésnapját Gujdár Sándor, egyszeres magyar bajnok, 25-szörös válogatott labdarúgó, a Budapesti Honvéd korábbi kapusa.
nov. 8
13:14
Olympiakosz: a klub kapuslegendája Megyerit kritizálta (She)
A görög újságok kiemelten foglalkoznak Megyeri Balázzsal az utóbbi időben, miután az Olympiakosz magyar kapusa beverekedte magát a kezdőcsapatba. A klub kapuslegendája, az 1935-ben született Szavvasz Theodoridisz szerint azonban nem szabadna túlságosan dicsérni az ifjú játékost.
nov. 8
13:30
Serie A: Zárate nem tudott együtt dolgozni Edy Rejával (She)
Mauro Zárate, az Internazionale nyáron kölcsönvett labdarúgója Edy Reját nevezte meg a Laziótól való távozása okaként.
nov. 8
13:30
Remek szóló utána rabona-gól a Teramo csatárától - videó (Agroinform)
Gerardo Masini, a Teramo játékosa a San Nicolo elleni olasz alsóbb osztályú mérkőzésen egy csodálatos szóló után rabonából szerzett gólt.
nov. 8
13:48
MK: Garami bármelyik NB I-es csapatot szívesebben látta volna a Pécsnél (She)
Vasárnap este kisorsolták a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének párosítását, és az újonc Pécsi MFC a jelenleg másodosztályban szereplő MTK Budapesttel került egy párba. Ennek érdekessége, hogy a fővárosiak kispadján a Péccsel korábban szép sikereket elérő Garami József ül. A vezetőedzők a pmfc.hu-nak nyilatkoztak a sorsolásról.
nov. 8
13:50
Videó: Muhammed Ali vs. Joe Frazier - íme, a legendás páros meccsei! (She)
Mint arról már beszámoltunk, 67 esztendős korában elhunyt Joe Frazier, korábbi nehézsúlyú ökölvívó-világbajnok. Az 1964-es tokiói olimpián aranyérmes amerikai bokszoló nevét a Muhmmed Alival vívott meccsek kapcsán emlegetik leginkább. Nézze meg a legendás párharc mérkőzéseit!
nov. 8
13:52
Euro 2012: Kassai Viktor pótselejtezőt vezet pénteken (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) kijelölte a pénteki Európa-bajnoki pótselejtezők játékvezetőit, és köztük van Kassai Viktor is.
nov. 8
13:54
Súlyemelő-vb: Nagy Nikoletta 6. lett a 63 kg-osok között a B-csoportban (She)
Nagy Nikoletta a 6. helyet szerezte meg a női 63 kilogrammos kategória B-csoportjában a franciaországi olimpiai kvalifikációs súlyemelő-világbajnokság keddi versenynapján.
nov. 8
14:06
Skócia: egy londoni szórakozóhelyen verekedett a Hibernian kapusa (She)
A londoni rendőrség őrizetbe vette, majd később elengedte Graham Stacket, a skót Hibernian labdarúgócsapatának kapusát, aki egy szórakozóhelyen keveredett verekedésbe.
nov. 8
14:06
Magyarázkodik a gyászszünet alatt nevető olasz játékos - videó (Agroinform)
Riccardo Montolivo, a Fiorentina középpályása elmondása szerint észre sem vette, hogy elkezdődött a gyászszünet.
nov. 8
14:08
Golf: Tiger Woods kézfogással tompította a rasszista elszólás élét (She)
Keddi sajtótájékoztatóján Tiger Woods, a korábbi világelső golfozó kérdésre válaszolva kifejtette: egykori segítője, Steve Williams bocsánatot kért tőle azért a minap rá tett rasszista ízű megjegyzésért, amelyből kisebbfajta botrány kerekedett a sportág berkeiben.
nov. 8
14:10
Honvéd: egyetemen tanulhatnak a fiatal kispesti labdarúgók (She)
A gödöllői Szent István Egyetem és a Magyar Futballakadémia kedden együttműködési megállapodást írt alá, amelynek értelmében a felsőoktatási intézmény segíti a fiatal kispesti labdarúgók továbbtanulását.
nov. 8
14:24
Premier League: német középpályást szerződtetne az Arsenal (She)
Angol sajtóértesülések szerint az Arsenal labdarúgócsapata szerződtetné a Borussia Mönchengladbach középpályását, Marco Reust.
nov. 8
14:24
Garami József nem szívesen megy Pécsre (Agroinform)
Az MTK szakmai igazgatója bárki ellen szívesebben játszott volna, mint egykori csapata, a PMFC ellen.
nov. 8
14:26
Brazília: a szurkolók a reptéren támadtak rá a játékvezetőkre (She)
A brazil rendőrség négy embert vett őrizetbe, akik rátámadtak az América Mineiro–Corinthians labdarúgó-mérkőzés játékvezetőire.
nov. 8
14:26
Kassai Viktor pótselejtezőt vezet pénteken (Agroinform)
Kassai Viktor vezeti pénteken az Észtország-Írország labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtező első mérkőzését.
nov. 8
14:42
Man. United: a kapus keserű, mert úgy érzi, rabszolgasorba vetették (She)
Tomasz Kuszczaknak egyre jobban fáj, hogy a Manchester Unitednél mellőzik, és emiatt csökken az esélye arra, hogy a lengyel válogatott tagjaként ott legyen a hazájában és Ukrajnában jövő nyáron sorra kerülő labdarúgó Európa-bajnokságon.
nov. 8
14:42
Győrfi Alen szerint fantasztikus a Ducati (Agroinform)
Az Adrenalin H-Moto Team motorosa egy Ducatival tesztelt az SK Energy Team meghívására a Slovakia Ringen
nov. 8
14:44
Ökölvívás: Erdei Zsolt csak januárban dönti el, hogy folytatja-e (She)
Erdei Zsolt még nem döntötte el, mikor fejezi be a pályafutását: profi ökölvívónk jelenleg csak a Tavoris Cloud elleni december 31-i mérkőzéssel foglalkozik, és csupán januárban határoz a jövőjéről.
nov. 8
14:44
Joe Frazierre emlékezve - videó (Agroinform)
Hétfőn, 67 éves korában elhunyt az amatőrök között olimpiai, míg a profik táborában világbajnoki címig jutó bokszlegenda.
nov. 8
15:00
Liverpool: 17 éves amerikai tehetség szerződtetését jelentették be (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalának hatodik helyén álló Liverpool kedden a hivatalos honlapján bejelentette: szerződtette a 17 éves amerikai középpályást, Marc Pelosit.
nov. 8
15:00
Afrika értelmezései: Futball, Művészet és Dizájn (Agroinform)
A Puma elkészítette a 2012-es Arfikai Nemzetek Kupája mezeit, melyet a londoni Design Musem-ban mutattak be.
nov. 8
15:02
Videó: parádés szóló az olasz negyedosztályban öt védő kíséretével (She)
A negyedosztályú olasz labdarúgó-bajnokság F-csoportjának listavezetője, a Teramo 2–0-ra legyőzte otthon a San Nicolót. A kiscsapat második gólja zseniálisra sikerült, ugyanis az argentin csatár, Gerardo Masini öt embert cselezett ki, mielőtt a kapuba lőtt volna.
nov. 8
15:02
Ibrahimovic az év futballistája (Agroinform)
Zlatan Ibrahimovicot, az AC Milan labdarúgóját választották Svédországban az Év játékosának.

Keresés