2013. augusztus 29. csütörtök

aug. 29
10:54
F1: A Michelin jövőre még nem szállíthat - Ecclestone (She)
Bernie Ecclestone szerint biztosan nem jön a Nemzetközi Automobil-szövetséggel tárgyaló Michelin a Formula–1-be 2014-ben. A sportág gazdasági vezetője és főszervezője azt mondta a Speed Tv-nek, hogy a Formula One Management már megkötötte a szerződését a Pirellivel, amely a csapatok többségével is megállapodott a gumiszállításról.
aug. 29
10:54
Már most érdemes a Haladásra fogadni! (Agroinform)
Nyugati rangadó keretén belül a pápai csapat látogat Szombathelyre, ahonnan üres kézzel távozhat.
aug. 29
10:56
Női kézilabda: Egy vébéarany még hiányzik - Görbicz Anita (She)
Ujjsérülése tipikus, 3-4 hét alatt gyógyul, de ő már jövő héten edzésre jelentkezik: Görbicz Anita, a Győri Audi ETO KC válogatott kézilabdázója szerint csapata erősödött a következő BL-szezonra, védekezésben nő majd a játékvariációik száma. A Digi Sport Reggeli Start című műsorában az irányító elmondta: a Szkopje, Ljubljana, Larvik, FTC négyest érzi fő ellenfélnek; nincs olyan ajánlat, ami…
aug. 29
10:58
Kajak-kenu vb: Vajda és a kajakpáros pazar, Benedek elkésett (She)
A kenu egyesben induló Vajda Attila és a Dombi Rudolf, Kökény Attila kajakpáros is megnyerte 1000 méteres előfutamát, míg Kozák Danuta második lett ötszázon a duisburgi kajak-kenu világbajnokságon. Mindhárom hajó a délutáni középfutamban folytatja szereplését.
aug. 29
11:12
Benedek Dalma nem jutott középdöntőbe, mert késett az órája (Infostart)
A szám friss Európa-bajnoka, a tavaly óta már szerb színekben versenyző Benedek Dalma egy banális hiba miatt lekéste a női K-1 500 méter előfutamát a németországi Duisburgban zajló kajak-kenu világbajnokságon, így az olimpiai címvédő Kozák Danutának egy riválissal kevesebbel kell majd számolnia a folytatásban.
aug. 29
11:12
Vidi: Gyepes érkezett Juhász után a védelembe - hivatalos (She)
A Videoton FC hivatalos honlapján, a vidi.hu-n jelentette be, hogy 2014. június 30-ig szóló szerződést kötött Gyepes Gáborral.
aug. 29
11:12
Nem félek Bale-től - Özil (Agroinform)
Mesut Özil bízik benne, hogy Gareth Bale érkezés után is a Real Madrid meghatározója játékosa lesz.
aug. 29
11:14
Kétszázmillió forintot kap a Nemzeti Kézilabda Akadémia (Infostart)
Kétszázmillió forintot kap a Nemzeti Kézilabda Akadémia a működési és utánpótlás-fejlesztési feladatainak támogatására a rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból.
aug. 29
11:14
Ajax: „Meglepne, ha Eriksen nem igazolna a Tottenhambe” (She)
Frank de Boer, az Ajax labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint szinte biztos, hogy Christian Eriksen a Tottenhambe igazol a nyáron, miután a „sarkantyúsok” az amszterdami klub engedélyével már a középpályással is megkezdték a tárgyalásokat.
aug. 29
11:16
BL: a Dortmund 50 éves sikerre emlékezik új mezével (She)
A Borussia Dortmund csütörtökön bemutatta új, Bajnokok Ligájára tervezett mezét, amellyel a csapat az 1963-as Benfica elleni világraszóló sikerre emlékezik.
aug. 29
11:18
Videó: így szenvedett 10 gólos vereséget a Pick Szeged (She)
Mint beszámoltunk róla, a Pick Szeged 26–16-ra kikapott a Metalurg Szkopje otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája-selejtező első mérkőzésén. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
aug. 29
11:30
Kajak-kenu vb: Benedek lekéste a rajtot (Metropol)
A szerb színekben versenyző Benedek Dalma órája öt percet késett, így az olimpiai címvédő Kozák Danutának egy riválissal kevesebbel kell majd számolnia a folytatásban.
aug. 29
11:30
Juhász után Gyepes erősíti a magyar vonalat a Videotonnál - hivatalos (Agroinform)
A 32 éves korábbi válogatott védő, Gyepes Gábor a szezon végig szóló szerződést kötött a Videotonnal.
aug. 29
11:48
Újabb válogatott védőt igazolt a Videoton (Infostart)
Gyepes Gábor jövő június 30-ig szóló szerződést kötött a Videoton labdarúgócsapatával.
aug. 29
11:48
Női kézilabda: egy év kihagyás után Norvégiában a beálló (She)
Norvégiában, a Volda HK színeiben folytatja pályafutását Kiss Olivia, aki tavaly nyáron hagyta el a Siófok KC-Galerius Fürdő női kézilabdacsapatát.
aug. 29
11:48
Egy régi ismerős erődemonstrációjába fektetünk (Agroinform)
A skót harmadosztályban sínylődő Glasgow Rangers toronymagasan kiemelkedik a ligából, magabiztos győzelmére fogadunk.
aug. 29
11:50
Videó: Piquét ölelgette a pályára rohanó szurkoló (She)
Története során tizenegyedszer hódította el a Spanyol Szuperkupát a Barcelona, miután 1–1-es összesítéssel, idegenben szerzett góllal felülmúlta az Atlético Madridot. A találkozót egy váratlan közjáték is megzavarta. Egy szurkoló berohant a pályára, és megölelte Gerard Piquét. Íme!
aug. 29
12:06
Teherkocsival ütközött az új-zélandi olimpiai bajnok (Infostart)
Egy teherautónak ütközött hátulról kerékpárjával Mahe Drysdale, az új-zélandiak olimpiai és ötszörös világbajnok evezőse, s bordatörése miatt visszalépett a dél-koreai Csungdzsuban zajló világbajnokságtól.
aug. 29
12:06
Férfi kézi: Prodanovics a Löwenhez kerülhet kölcsönbe (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, több játékosra sem számít Carlos Ortega az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatánál. Marco Oneto ügye már lezárult, a chilei beállóval szerződést bontottak, a játékos pedig aláírt a német Magdeburghoz. A szintén létszám feletti Rajko Prodanovics esetében ügynökénél érdeklődtünk.
aug. 29
12:08
Autósport: brit kihívót kap Todt az FIA tisztújításán (She)
Erős ellenfelet kap Jean Todt, a Nemzetközi Automobil-szövetség elnöke a közelgő tisztújításon: az FIA alapítványában eddig is fontos szerepet betöltő brit David Ward lemondott eddigi tisztségeiről, és bejelentette, hogy elindul az őszi elnökválasztáson.
aug. 29
12:24
Dia Euro 2013: drámai csatában Magyarország döntős! (She)
Óriási sikert ért el a magyar válogatott a cukorbetegek számára kiírt zárai (zadari) Dia Euro 2013 futsaltornán azzal, hogy az elődöntőben óriási csatában, szétlövéssel legyőzte a címvédő és házigazda Horvátországot.
aug. 29
12:26
Evezős-vb: furcsa balesete után visszalép az új-zélandi legenda (She)
Egy teherautónak ütközött hátulról kerékpárjával Mahe Drysdale, az új-zélandiak olimpiai és ötszörös világbajnok evezőse, és bordatörése miatt visszalépett a dél-koreai Csungdzsuban zajló világbajnokságtól.
aug. 29
12:28
Hegymászás: eltűnt egy magyar a Mont Blanc-on (She)
A 28 éves Bagládi Zoltán egy hete tűnt el a Mont Blanc normál útjának megmászása közben. Augusztus 11-én indult útnak a francia oldalon, és azóta semmilyen hír nem érkezett róla.
aug. 29
12:30
Dinamo Zagreb: Bölöni is jelölt a zágrábiak kispadjára (She)
Zdravko Mamic, a horvát Dinamo Zagreb labdarúgócsapatának „mindenható ura” elismerte, hogy szerdán a Bajnokok Ligája rájátszásában az Austria Wien ellen kieső együttes kispadjára az egyik legesélyesebb szakember Bölöni László.
aug. 29
12:32
Atlético: az MU középpályása érkezhet kölcsönbe - sajtóhír (She)
Angol sajtóhírek szerint az Atlético Madrid szeretné a 2013–2014-es szezon végéig kölcsönvenni Kagava Sindzsit, a Manchester United labdarúgóját.
aug. 29
12:34
Kézi: kétszázmillió forintot kap a Nemzeti Kézilabda-akadémia (She)
Kétszázmillió forintot kap a Nemzeti Kézilabda-akadémia a működési és utánpótlás-fejlesztési feladatainak támogatására a rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból.
aug. 29
12:36
Videó: dráma - a Celtic a 92. percben lőtte magát a főtáblára (She)
Mint beszámoltunk róla, a Celtic kemény munkával ledolgozta kétgólos hátrányát a kazah Sahtyor Karagandi ellen, és a rendes játékidő utolsó pillanataiban megfosztotta a kazahokat a BL-álomtól (3–0). Íme!
aug. 29
12:42
Allegrinek elege van, több tiszteletet követel (Agroinform)
A Milan vezetőedzője általában higgadtságáról ismert, ám szerda este, a PSV elleni BL-selejtező után kifakadt.
aug. 29
13:00
Feljelentésként kezeli a Csatáryra emlékező molinóra vonatkozó MSZP-s kérdést az ügyészség (Infostart)
A legfőbb ügyész feljelentésként továbbította a Fővárosi Főügyészséghez Steiner Pál szocialista országgyűlési képviselő azon írásbeli kérdését, amelyben az ellenzéki politikus azt tudakolta: folyik-e büntetőeljárás az FTC-MTK labdarúgó mérkőzésen kifeszített "In memoriam Csatáry László" feliratú transzparens ügyében.
aug. 29
13:00
Kajak-kenu vb: két magyar egység máris duisburgi döntős (She)
A csütörtök délelőtti előfutamok után két magyar egység már készülődhet a döntőre a németországi Duisburgban zajló kajak-kenu világbajnokságon: a Vasbányai Henrik, Mike Róbert kenus, valamint a Szabó Gabriella, Fazekas-Zur Krisztina kajakos duó 1000 méteren élt az eséllyel. A szerda délelőtt legérdekesebb sztorija a szerb színekben versenyző Benedek Dalmáé.
aug. 29
13:00
Feljelentés a Csatáryra emlékező molinó kapcsán (Metropol)
Steiner Pál szocialista képviselő kérdésével pénteken fordult a legfőbb ügyészhez az augusztus 17-én tartott örökrangadón történtek miatt.
aug. 29
13:00
Öröm és bánat BL-módra - fotók (Agroinform)
Szerdán este kialakult a Bajnokok Ligája 2013/2014-es szezonjában a 32-es főtábla mezőnye.
aug. 29
13:02
Arsenal: rossz hír, Podolski 8-10 hétre kiesett (She)
A vártnál súlyosabb Lukas Podolski sérülése, így az angol Arsenal német válogatott labdarúgója nyolc-tíz hétig nem léphet pályára – tudatta Arsene Wenger, a londoni csapat menedzsere. Podolski a Fenerbahce ellen 2–0-ra megnyert BL-selejtezőn sérült meg.
aug. 29
13:02
Kajak-kenu: két magyar egység már döntős (Metropol)
A csütörtök délelőtti előfutamok után két magyar egység már készülődhet a döntőre a németországi Duisburgban zajló kajak-kenu világbajnokságon.
aug. 29
13:04
Franciaország: durvul a helyzet a Marseille kiszemeltje körül (She)
Florian Thauvin harmadik napja nem jelentkezett edzésre a Lille-nél, a nyáron U20-as világbajnoki címet szerző labdarúgó a jelek szerint eltökélt: a francia labdarúgó-bajnokság tabelláját vezető Olympique Marseille-be szeretne igazolni.
aug. 29
13:06
Férfi kézi: a PSG-nél egy évvel hosszabbított a sikerpáros (She)
Egy évvel, 2015 júniusáig hosszabbított a Császár Gábort is a soraiban tudó Paris Saint-Germain férfi kézilabdacsapata a Philippe Gardent, Thierry Perreux edzőpárossal.
aug. 29
13:08
UEFA: harminckét csapattal indul az ifjúsági Bajnokok Ligája is (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hivatalos honlapján tudatta: a Bajnokok Ligája főtáblájára jutó mind a 32 klub vállalta, hogy indítja ifjúsági (U19-es) csapatát az első alkalommal megrendezésre kerülő UEFA Ifjúsági Ligában, a tulajdonképpeni ifi BL-ben.
aug. 29
13:18
Everton: Baines kérte, hogy az MU-ba igazolhasson - sajtóhír (She)
Az Independent értesülései szerint Leighton Baines, az Everton labdarúgócsapatának védője többször is kérte Roberto Martínez menedzsert, hogy engedje őt a Manchester Unitedhez igazolni.
aug. 29
13:18
Bajban az Arsenal, Podolski két hónapra kidőlt (Agroinform)
Az Arsenal német válogatott támadója a Fenerbahce elleni Bajnokok Ligája-selejtezőn sérült meg.
aug. 29
13:20
Olaszország: Laczkót is kiszemelte Feczesin új csapata (She)
Olaszországi információk szerint az olasz labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő Padova tanulmányozza Laczkó Zsolt (Sampdoria) szerződtetésének lehetőségét.
aug. 29
13:22
Vb 2022: Platini januári tornát akar, de az olimpia miatt nem lehet (She)
Michel Platini, az UEFA elnöke is csatlakozott a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság időpontjáról vitázókhoz. A francia sportvezető nem a nyári vagy téli rendezés között őrlődik, hanem azzal állt elő, hogy ne az év végén, 2022 novemberében és decemberében, hanem már januárban megtartsák a tornát.
aug. 29
13:36
DVTK: Két csatár érkezik, már szombaton játszhatnak - Szivics (She)
Tomiszlav Szivics, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK vezetőedzője elmondta: a szombat 21 órakor kezdődő Újpest elleni bajnoki mérkőzésig két új csatár is érkezhet Diósgyőrbe.
aug. 29
13:36
Nincs olyan ajánlat a világon, ami elmozdítana Győrből - Görbicz (Agroinform)
A válogatott kiválósága elmondta, a vébén Böhn kapitányért is játszanak, és cél akár az aranyérem.
aug. 29
13:54
Női kézi BL: magyar pályázat is formálódik a Final Fourra (She)
Nagy esély van rá, hogy az elmúlt hétvégén lezajlott PwC Handball Fiesta nemzetközi női kézilabdatorna szervezői harcba szállnak a női Bajnokok Ligája Final Fourjának megrendezéséért is. Az esetleges pályázathoz, amelyről még nem született végleges döntés, jó ajánlólevél lehet a győri torna.
aug. 29
13:54
Az újoncok rangadóján a "fiatalokban" hiszünk (Agroinform)
Hazai pálya ide vagy oda, a megerősödött Puskás Akadémia Mezőkövesden is esélyes a pontszerzésre.
aug. 29
14:12
Ökölvívás: A szakítás igazi oka, hogy Erdei túl sok pénzt akart - Kohl (She)
Erdei Zsolt mohósága miatt romlott meg a kapcsolat a magyar ökölvívó és a német Universum Box-Promotion klub kapcsolata, s szakított a két fél 2010-ben – állítja Klaus-Peter Kohl, a klub korábbi vezetője, aki évekig hallgatott a két fél kapcsolatáról.
aug. 29
14:12
A műfű betehet a Partizannak (Agroinform)
Hiába nyerte simán az EL-selejtező első mérkőzését a Partizan, gondjai akadhatnak Svájcban.
aug. 29
14:14
Újpest: nem és nem, a fiatal belga játékos hajthatatlan (She)
Bár korábbi belga sajtóhírek szerint megegyezés született arról, hogy Anil Koc, a Standard Liege 18 éves labdarúgója az őszi idényt kölcsönben Újpesten tölti, máris itt a cáfolat – újra Belgiumból.
aug. 29
14:14
Venus Williams szenved, de nem hajlandó visszavonulni (Agroinform)
A kínai Cseng Csie döntő szett rövidítésben legyőzte a kétszeres bajnok Venus Williamset a második fordulóban.
aug. 29
14:16
Kajak-kenu vb: A középfutam örömjáték lesz - Benedek (She)
Benedek Dalma a szerb szövetség kérésére annak ellenére rajthoz állhat a női kajakosok 500 méteres középdöntőjében, hogy a délelőtti előfutamról elkésett, és nem állt rajthoz. Mint kiderült, a startbíró (is) hibázott. A tavaly óta szerb színekben versenyző Európa-bajnok az első középfutamban indul, és ha minden a papírforma szerint történik, a szombati döntőben összecsap az olimpiai bajnok Kozák…

Keresés