2014. október 2. csütörtök

okt. 2
14:10
NB II: „Nem az edző hagyta ki a tizenegyest” - Tiba István (She)
Katasztrofálisan kezdte a labdarúgó NB II 2014–2015-ös kiírását a Balmazújváros. Az előző szezonban 8. helyen záró együttes a jelenlegi bajnokságban még nyeretlen, az első hét mérkőzésen csak két pontot szerzett (tegnap Ajkán ráadásul öt gólt kapott), ennek ellenére nem vetődött fel az edzőváltás lehetősége.
okt. 2
14:24
Milan: Montolivo a derbin talán már pályára léphet (She)
Az olasz AC Milant erősítő Riccardo Montolivo visszatérése a hírek szerint továbbra is csúszik, de reménykedik benne, hogy novemberben már hadra fogható lesz.
okt. 2
14:24
Podolski hamarosan elhagyhatja az Arsenalt (Metropol)
A német színekben világbajnokságot nyert csatár a rendszeres játéklehetőség hiánya miatt kívánja felbontani a szerződését.
okt. 2
14:26
Anglia: abszolút újonc és az „MU-s” Welbeck is a keretben (She)
Kijelölte keretét a San Marino és Észtország elleni Európa-bajnoki selejtezőre Roy Hodgson, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, aki először postázott meghívót a Southampton 23 éves jobbhátvédjének, Nathaniel Clyne-nak.
okt. 2
14:26
Ismét elutasították az FTC kézilabdásainak fellebbezését (Metropol)
Az ítélet, amely elutasította a Ferencváros női csapatának óvását,még nem jogerős.
okt. 2
14:28
Arsenal: Podolski hamarosan elhagyhatja az „ágyúsokat” (She)
Rendszeres játéklehetőség hiányában szerződésének 2016-os lejárta előtt elhagyhatja az Arsenal labdarúgócsapatát Lukas Podolski, a német válogatottal nyáron világbajnokságot nyerő csatár.
okt. 2
14:30
Nyíregyháza: Lázár Bence és Póti Krisztián távozik (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Nyíregyháza a hivatalos honlapján jelezte, hogy Lázár Bence és Póti Krisztián távozik.
okt. 2
14:42
Olimpiai evezős és kajak-kenu pálya épülhet Csepelen (Infostart)
Csepelen olimpiai evezős és kajak-kenu pálya épülhet a kormány döntése értelmében.
okt. 2
14:42
Videó: megúszta a brutális belépőt a Galatasaray brazilja (She)
A Galatasaray labdarúgócsapatának rutinos középpályása, Felipe Melo horrorjelenetbe illő belépőt mutatott be az Arsenal elleni szerda esti Bajnokok Ligája-mérkőzésen. A brazil játékos az „ágyúsok" 2–0-s vezetésénél, a 34. percben páros lábbal csúszott rá Alexis Sánchezre. A brutális belépő ellenére a játékvezető csak sárga lappal jutalmazta az isztambuliak brazilját. Tekintse meg a videót!
okt. 2
14:44
El: Dzsudzsák örömmel gondol vissza a PSV-re, de ma más lesz (She)
Korábbi csapata ellen léphet pályára a labdarúgó Európa-liga csoportkörének második fordulójában Dzsudzsák Balázs, a Dinamo Moszkva szélsője. A PSV volt játékosa nem felejti el az eindhoveni együttesnél eltöltött három idényt, de a mai találkozón mindent megtesz az orosz alakulat sikeréért.
okt. 2
14:46
Franciaország: Deschamps Gignacot is behívta a keretbe (She)
A francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Didier Deschamps kijelölte a keretét a portugálok elleni, október 11-i és az örmények elleni, október 14-i felkészülési mérkőzésre. Bekerült az éllovas Olympique Marseille két támadója, a góllövőlistát nyolc találattal vezető André-Pierre Gignac és Dimitri Payet, valamint a nemzeti csapatban legutóbb tavaly márciusban szereplő lyoni védő,…
okt. 2
15:18
Ázsiai Játékok: dopping miatt kizárták a vusu női győztesét (She)
Tai Cheau Xuen, a kínai harcművészet sportos változata, a vusu egyik női győztese sikere után megbukott a doppingteszten, ezért kizárták az Incshonban zajló Ázsiai Játékokról.
okt. 2
15:20
DVTK: másodosztályú csapattal játszanak felkészülési meccset (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a válogatott mérkőzések miatti szünetet kihasználva október 8-án felkészülési mérkőzést vív a másodosztályú Szeged 2011-Grosics Akadémiával.
okt. 2
15:36
Videó: „Hiányzik az utánozhatatlan Gera-szaltó!” - exkluzív jelentés Londonból (She)
A Fulham labdarúgócsapata könnyedén, 4–0-ra legyőzte a Bolton Wandererst az angol másodosztályú bajnokság (Championship) 10. fordulójában rendezett mérkőzésén. Az NSO Tv helyszíni riportere a szurkolóknál érdeklődött a két együttes magyar játékosairól, Király Gáborról és Bogdán Ádámról, illetve a londoniak korábbi kedvencéről, Gera Zoltánról.
okt. 2
15:36
Kézilabda: Világsztár edző a magyar válogatott kispadján? (Agroinform)
A lengyel Kielce vezetőedzője, Talant Dushebaev lehet a magyar férfi kézilabda-válogatott új szövetségi kapitánya.
okt. 2
15:38
Real Madrid: Pérez számai - 4000 nap, 1.148 milliárd euró (She)
Florentino Pérez mérföldkőhöz érkezett, a Real Madrid elnöke két regnálása során összesen már négyezer napja irányítja a „királyi gárdát” – amelynek erősítésére a Marca összegzése szerint eddig 1.1485 milliárd eurót költött el.
okt. 2
15:54
Tenisz: S. Williams idén először bukott el ilyen simán szettet (She)
A címvédő Serena Williams döntő szettben megverte a wimbledoni elődöntős cseh Lucie Safárovát a Pekingben zajló kemény pályás női tenisztorna harmadik fordulójában, ezzel bejutott a negyeddöntőbe, ahol az ausztrál Samantha Stosur lesz az ellenfele.
okt. 2
15:56
DVTK: Szivicset nem győzte meg, de marad edzeni a koreai (She)
Kim Je Csan, a 19 éves dél-koreai labdarúgó – bár korábban nem győzte meg a DVTK szakmai stábját – mégis a diósgyőriek edzéseit látogatja a szezon végéig, mint vendég.
okt. 2
16:30
Eb 2016: Bellarabi debütálhat a német válogatottban - keret (She)
Karim Bellarabi, a Bayer Leverkusen futballistája is meghívót kapott Joachim Löwtől, a világbajnok német válogatott szövetségi kapitányától.
okt. 2
16:32
Női kézi: felfüggesztették Konkolyt, tárgyalnak a távozásáról (She)
Felfüggesztette Konkoly Csaba vezetőedző munkáját az Ipress Center Vác női kézilabdacsapatának vezetősége, a távozás részleteinek nyilvánosságra hozataláról a felek a további tárgyalások után döntenek – áll a klub szűkszavú közleményében.
okt. 2
16:48
MLSZ: elnapolták az MTK meccsét, váci „csúsztatás” (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága október 7-ről október 8-ára helyezte át a Balmazújváros–MTK Ligakupa-mérkőzést – adta hírül a szövetség.
okt. 2
16:49
Pekingi tenisztorna: Djokovics-Dimitrov és Cilic-Murray rangadók az elődöntőért (Agroinform)
A pekingi torna pénteki játéknapján mind a hölgyeknél, mind pedig az uraknál a negyeddöntős összecsapásokra kerül sor.
okt. 2
16:50
Válogatott: Tórshavnban akar drukkolni? Megjöttek a jegyek! (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hivatalos honlapján közzétette a jegyárusítás részleteit az október 14-i, Feröer elleni idegenbeli Eb-selejtezőre.
okt. 2
16:52
Videó: elképesztően pimasz trükk a macedón kézistől (She)
A Vardar Szkopje kézilabdázója, Mitko Stoilov nem mindennapi cselt mutatott be a horvát PPD Zagreb elleni SEHA-liga-mérkőzésen. A macedón játékos előbb bemutatta a figurát, majd egy hirtelen mozdulattal a háta mögül a sarokból felkanyarodó Dobrivoje Markovicshoz passzolt. A csapattárs hibátlanul befejezte az akciót. A szkopjei meccset – amelyet egyébként magyar bírópáros vezetett – a hazaiak…
okt. 2
17:06
Labdarúgó NB I - A rendőrség is készül a szombati DVTK-FTC meccsre (Infostart)
Fokozott ellenőrzést rendelt el Miskolcon a rendőrség a szombati Diósgyőr-Ferencváros NB I-es labdarúgó-mérkőzés miatt, a hatóság a rendezvény helyszínét és az odavezető útvonalakat is biztosítja.
okt. 2
17:06
El: Dinamo Moszkva-PSV élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Európa-liga E-csoportjának második fordulójában Dzsudzsák Balázs csapata, a Dinamo Moszkva a magyar válogatott szélső korábbi együttesét, a PSV Eindhovent fogadja. Kövesse nyomon a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével!
okt. 2
17:24
Bajnokok Ligája: Paulo Sousa újabb nagy skalpja (Agroinform)
A Basel Streller góljával 1-0-ra legyőzte a Liverpoolt és nyílttá tette a továbbjutásért folytatott harcot.
okt. 2
17:42
F1: 300 km/h-s szél és özönvíz fenyeget Szuzukában (She)
Fenyegetően közel halad el egy tájfun a hétvégi Japán Nagydíj helyszínéhez a Forma-1-es meteorológiai szolgálat szerint.
okt. 2
17:44
Labdarúgás: csökkent Beckham bevétele a visszavonulása óta (She)
Tizedével csökkentek David Beckham angol futballsztár bevételei, amióta 2013-ban bejelentette visszavonulását.
okt. 2
18:00
Barcelona: Nem akarok C. Ronaldóval versenyezni - Messi (She)
Lionel Messi, a Barcelona labdarúgócsapatának argentin klasszisa csapata legutóbbi sajtótájékoztatóján egyik legnagyobb riválisáról, Cristiano Ronaldóról is szót ejtett.
okt. 2
18:00
Tizedével csökkentek Beckham bevételei (Metropol)
Tizedével csökkentek David Beckham angol futballsztár bevételei, amióta 2013-ban bejelentette visszavonulását.
okt. 2
18:02
BL: belehúztak a szurkolók, büntet az UEFA (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) eljárást indított a német Borussia Dortmund, a török Galatasaray és a svájci FC Basel csapata ellen szurkolói rendbontások miatt.
okt. 2
18:18
El: nyert az Inter, 4 gólt szerzett a Villarreal - eredmények (She)
Véget ért a labdarúgó Európa-liga második fordulója, tekintse meg az összes eredményt egy helyen!
okt. 2
18:20
NB I: Kockázatos játék jellemző a magyar csapatokra - Rocchi (She)
Tommaso Rocchi, a labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás támadója szerint a magyar csapatok felállására az a jellemző, hogy a védők és a támadók távol játszanak egymástól, így kockázatossá válik játékuk.
okt. 2
18:36
Vidi: Európa legsikeresebbjei között emlegetik a csapatot (She)
A goal.com horvát nyelvű változatának beszámolója szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton is ott van Európa legsikeresebb klubjai között.
okt. 2
18:38
MLSZ: ismét százezreket fizet az Újpest és az FTC (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága ismét súlyos pénzbírságot rótt ki többek között az Újpest, a Ferencváros, a Videoton, valamint a DVTK labdarúgócsapatára.
okt. 2
18:54
Videó: bombagól az ifjú udineitől az angol másodosztályban (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 10. fordulójában a Watford 2–1-re megverte a Brentfordot. A győztes gólt az Udinesétől kölcsönkapott 22 éves cseh csatár, Matej Vydra szerezte bődületes erejű kapáslövéssel. Tekintse meg a találatot!
okt. 2
18:54
Gyári csapatként először lehet bajnok a Mercedes (Metropol)
A stuttgarti autógyár 1954-ben és 1955-ben szerepelt először gyári csapatként az F1-ben.
okt. 2
18:56
Válogatott: az oroszokkal is összecsaphat a Dárdai-csapat (She)
November közepén az orosz nemzeti csapattal játszhat felkészülési mérkőzést a magyar labdarúgó-válogatott.
okt. 2
18:56
Diósgyőrbe utazik a Ferencváros (Metropol)
Zsinórban 10. győzelmére készül a Videoton.
okt. 2
18:58
Rio 2016: 15 ezer új szék és egy jó tető - nyit a riói stadion (She)
Novemberben vagy decemberben nyitja meg kapuit a 2016-os olimpia atlétikai versenyeinek otthont adó, felújított stadion Rio de Janeiróban.
okt. 2
18:58
Az oroszokkal játszhat a magyar válogatott (Metropol)
November közepén az orosz csapattal játszhat felkészülési mérkőzést a magyar labdarúgó-válogatott.
okt. 2
19:12
El, E-csoport: Dzsudzsákék a hajrában gyűrték le a PSV-t (She)
A labdarúgó Európa-liga E-csoportjának második fordulójában Dzsudzsák Balázs csapata, a Dinamo Moszkva a magyar válogatott szélső korábbi együttesét, a PSV-t fogadta. Dzsudzsák nem remekelt, a 61. percben lecserélték, és a helyére beálló Jurij Zsirkov döntötte el a mérkőzést – a ráadás harmadik percében.
okt. 2
19:12
NB I: A rendőrök is készülnek a Diósgyőr-Fradira (Agroinform)
A Fradi tavaly oda-vissza verte a DVTK-t, de szombaton a miskolciak revansot vennének.
okt. 2
19:14
El: Slovan Bratislava-Napoli - élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Európa-liga I-csoportjának második fordulójában a Napoli a Slovan Bratislava otthonában lép pályára. Kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével!
okt. 2
19:30
Női kézilabda NB I - Felfüggesztették Konkoly Csaba munkavégzését (Infostart)
Felfüggesztették Konkoly Csaba vezetőedző munkavégzését a női kézilabda NB I-ben szereplő Ipress Center-Vácnál. Erről a klub csütörtökön számolt be közleményben, amelyben jelezte, "a részletek nyilvánosságra hozataláról a felek a további tárgyalások után döntenek".
okt. 2
19:30
Liverpool: egy brazilt és 28 milliót adnának Higuaínért? (She)
Angol sajtóhírek szerint a Liverpool labdarúgócsapata a téli átigazolási időszakban hajlandó lenne 28 millió eurót fizetni a Napoli argentin csatáráért, Gonzalo Higuaínért, ráadásul a transfzer részeként a nápolyiak megkapnák a „vörösök” brazil középpályását, Lucas Leivát is.
okt. 2
19:32
Újpest: Lázár Bence 23 évesen abbahagyja a profi futballt (She)
Az Újpest FC hivatalos honlapján jelentette be, hogy mindössze 23 évesen befejezi pályafutását saját nevelésű játékosa, Lázár Bence. Lázár egészségügyi okok miatt hagy fel a profi futballal.
okt. 2
19:34
Videó: hamisított Stuttgart-mezt húzott a bolíviai csapat (She)
A bolíviai labdarúgó-bajnokság Oriente–Universitario (4–0) találkozóján gondot okozott, hogy a két csapat hasonló mezben lépett pályára. A szabályok szerint a vendégeknek kellett váltaniuk, de ők nem hoztak magukkal tartalék szerelést. A problémát úgy oldották meg, hogy egyik alkalmazottjuk kiszaladt a közeli bevásárlóközpontba, hogy szerezzen egy másik garnitúrát, azonban a szükséges tételben…
okt. 2
19:48
Dzsudzsákék a hosszabbításban győztek az EL-ben (Metropol)
Dzsudzsák Balázs csapata, a Dinamo Moszkva Jurij Zsirkov 93. percben szerzett góljával nyert a vendég PSV Eindhoven ellen.

Keresés