2014. október 25. szombat

okt. 25
14:57
FTC: Mostanra sokkal nagyobb a választási lehetőségem - Doll (She)
Thomas Doll, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros vezetőedzője harciasságot vár csapatától a DVSC elleni vasárnapi mérkőzésen.
okt. 25
15:15
Győr-Budapest ultramaraton - Jövőre ismét ötnapos lesz a verseny (Infostart)
A jövő évben ismét a klasszikus, Bécs-Sopron-Győr-Tata-Budakeszi-Budapest útvonalon rendezik meg az idén kivételesen Győr és Budapest között lebonyolított ultramaratoni futóversenyt.
okt. 25
15:15
Bundesliga 2.: a végén mentett pontot a rangadón a Lautern (She)
A német labdarúgó másodosztályban (Bundesliga 2.) a 92. percben egyenlített a Kaiserslautern a Düsseldorf elleni rangadón, így maradt az egypontos különbség a két csapat között. A szombati játéknap másik mérkőzésén a Karlsruhe könnyed sikert aratott a St. Pauli otthonában.
okt. 25
15:17
NFL: Megatron ott lesz Londonban, a Colts sztárja nem játszik (She)
Továbbra is sok a kérdés Calvin Johnson állapota körül. Jim Caldwell, a Lions vezetőedzője nem tudja, megkockáztassa-e elkapója játékát a londoni, Falcons elleni összecsapáson. Szerintünk nem fogja. Sérülésfigyelő az NSO-n!
okt. 25
15:33
Rögbi ENK: négy magyar cél és vereség Vilniusban (She)
Tisztes vereséggel kezdte meg szereplését a magyar rögbiválogatott az Európai Nemzetek Kupája divízió 2/B-csoportjában – ez a sportági ötödosztálynak felel meg, ahová a legutóbbi sorozatban elért eredménye alapján jutott fel csapatunk –, miután Vilniusban kilenc ponttal kapott ki a házigazda litvánoktól, de a négy célnak köszönhetően egy pontot azért begyűjtött. Folytatás november másodikán…
okt. 25
15:33
Jövőre ismét ötnapos lesz Győr-Budapest futóverseny (Metropol)
Bécs-Sopron-Győr-Tata-Budakeszi-Budapest lesz az útvonal.
okt. 25
15:35
Videó: mellbe rúgták a kapust, majd kijátszották a Man. Cityt (She)
Egy félidőnyi játék után Morgan Amalfitano góljával vezetést szerzett a West Ham United a Manchester City ellen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 9. fordulójában. A találat előtt néhány perccel mellbe rúgták a vendégek kapusát, Joe Hartot. Nézze meg a gólt!
okt. 25
15:37
Bundesliga: Dortmund-Hannover - élőben az NSO-n! (She)
A német Bundesliga 9. fordulójában a szezont pocsékul kezdő, elmúlt három mérkőzését elvesztő Borussia Dortmund labdarúgócsapata a Hannovert fogadja. Kövesse a találkozót a Nemzeti Sport Online élő, szöveges közvetítésének segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
okt. 25
15:51
Premier League - A West Ham legyőzte a címvédő Cityt (Infostart)
A West Ham United meglepetésre hazai pályán legyőzte a címvédő Manchester Cityt az angol labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójának szombat délutáni nyitómérkőzésén.
okt. 25
15:51
PL: jó hír a Chelsea-nek, kikapott a Manchester City (She)
A címvédő Manchester City idegenben 2–1-re kikapott a West Ham Unitedtől a Premier League kilencedik fordulójának nyitó mérkőzésén. A „kalapácsosok” sikerének London több részén is örülnek, hiszen a Chelsea egy Manchester Uniteddel szembeni győzelem esetén nyolcpontos előnyre tenne szert Manuel Pellegrini csapata előtt.
okt. 25
16:09
Hosszú Katinka három újabb aranyérme (Infostart)
Három aranyéremmel gazdagította gyűjteményét Hosszú Katinka a szombati zárónapon az úszók rövidpályás vk-sorozatának ötödik állomásán, Pekingben.
okt. 25
16:09
Werder: a Köln elleni 0-1 volt Dutt edző utolsó brémai meccse (She)
A Werder Bremen szombaton elbocsátotta Robin Dutt vezetőedzőt, aki helyett Viktor Szkripnik irányítja tovább a Bundesliga utolsó helyén álló klub első csapatát.
okt. 25
16:11
El Clásico: CR ugyanúgy készül, mint más csapatok ellen (She)
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid labdarúgócsapatának klasszisa szerint a szombat esti el Clásico semmiben sem különbözik a szezon többi mérkőzésétől.
okt. 25
16:13
Úszás: folytatódott a Hosszú Katinka-show Pekingben (She)
Három aranyéremmel gazdagította gyűjteményét Hosszú Katinka a szombati záró napon az úszók rövid pályás vk-sorozatának ötödik állomásán, Pekingben.
okt. 25
16:15
NB I: Kecskemét-Honvéd - élőben az NSO-n! (She)
Kecskemét–Honvéd találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
okt. 25
16:17
NB I: az MTK ellen szakadt meg a PAFC nagy sorozata (She)
A labdarúgó NB I 12. fordulójában az MTK 1–0-ra nyert a Puskás Akadémia FC vendégeként, így sorozatban a hetedik bajnoki sikerét aratta, míg a hazaiak négy győzelem után kaptak ki.
okt. 25
16:19
PL: Sunderland-Arsenal - élőben az NSO-n! (She)
A Premier League 9. fordulójában a Sunderland otthonában lép pályára az Arsenal. Kövesse velünk a mérkőzést online, szöveges tudósításunk segítségével!
okt. 25
16:21
Videó: a játékoskísérő fiú nem pacsizott a Man. City kapusával (She)
Játékoskísérő kisfiú tréfálta meg Joe Hartot, a vendégek kapusát a West Ham United–Manchester City angol élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés előtt. A fiú a csapatok üdvözlésekor nem fogott kezet a kapussal. Nézze meg az esetet!
okt. 25
16:27
Labdarúgó NB I - Az MTK egygólos győzelmet aratott Felcsúton (Infostart)
Az MTK egygólos győzelmet aratott a Puskás Akadémia vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójának szombati első mérkőzésén.
okt. 25
16:27
Kétgólos MTK siker Felcsúton (Metropol)
Az MTK egygólos győzelmet aratott a Puskás Akadémia vendégeként a labdarúgó OTP Bank Ligában. További eredmények a cikkben.
okt. 25
16:27
Tenisz: Véget ért Nadal szezonja! (Agroinform)
A spanyol világklasszis november elején kés alá fekszik vakbélgyulladása miatt, így kihagyja a szezon hátralévő részét.
okt. 25
16:45
El Clásico - Győzelemre készül a Madrid (Infostart)
A cél egyértelmű: megnyerni az első klasszikust a szezonban - így fogalmaz a Real Madrid honlapja a szombat esti El Clásico előtt. Spanyol bajnoki-mérkőzésen eddig 168 alkalommal csapott össze a két legendás csapat: a Barcelona és a Real Madrid.
okt. 25
16:45
Bayern: Lehetnék középpályás is! A negyedosztályban… - Neuer (She)
A kapuját gyakran elhagyó Manuel Neuert, a Bayern München labdarúgóját gyakran a bajorok tizenegyedik mezőnyjátékosának nevezik. A német kapus elismerte, szívesen lenne középpályás, de csak alacsonyabb osztályban.
okt. 25
16:45
Hosszú-szombat három arannyal (Metropol)
Pekingben, a rövidpályás világkupán sikerült három aranyat is nyernie.
okt. 25
16:47
NB II: a kiesőjelölt elintézte a bajnokesélyest (She)
A labdarúgó NB II 11. fordulójában a Cegléd hazai környezetben nagy meglepetésre 2–0-ra legyőzte a bajnoki címért küzdő Vasast. A Kaposvár és a Soroksár egyaránt három gólt szerezve győzött, előbbi az SZTK-Erimát, utóbbi a továbbra is nyeretlen Balmazújvárost verte meg. A Siófok a Soprontól is kikapott, míg a Szeged 2011 minimális különbséggel múlta felül az Ajkát.
okt. 25
16:47
A West Ham legyőzte a címvédő Cityt (Metropol)
A West Ham United meglepetésre hazai pályán legyőzte a címvédő Manchester Cityt csapatát 2-1-re.
okt. 25
17:03
Férfi vízi ob I: az Eger három góllal megverte a Honvédot (She)
A bajnoki címvédő Eger 10–7-re legyőzte a Honvédot a férfi vízilabda ob I 4. fordulójában, és megelőzte fővárosi riválisát a tabellán.
okt. 25
17:03
La Liga: Olvasóink döntöttek, lesz győztese az El Clásicónak (Agroinform)
Olvasóink gólgazdag mérkőzésre számítanak ma este a legjobb támadósor és legjobb védelem mérkőzésén.
okt. 25
17:05
Serie A: a Cagliari az 1. félidő végén elintézte az Empolit (She)
A Cagliari remek első félidőbeli hajrájának köszönhetően már a szünetben 4–0-ra vezetett az Empoli otthonában, a második 45 percben megőrizte előnyét, s a mérkőzést is négy góllal megnyerte.
okt. 25
17:07
NB III: iksz a bányászderbin, a 93. perc döntött Budaörsön (She)
A Budaörs a 93. percben szerzett góllal 3–2-re legyőzte a Rákosmentét a labdarúgó NB III 11. fordulójának szombati játéknapján, és nemcsak megőrizte első helyét a Nyugati csoport első helyén, hanem növelte is előnyét, mivel a Dorog–Tatabánya megyei derbin nem született gól.
okt. 25
17:21
Férfi vízilabda ob I - A címvédő Eger legyőzte a Honvédot (Infostart)
Három góllal nyert az Eger a Honvéd ellen a férfi vízilabda ob I negyedik fordulójának szombati második mérkőzésén.
okt. 25
17:21
El Clásico: Luis Suárez kezd a Real ellen! - így állnak fel a csapatok (She)
Kihirdették a Real Madrid és az FC Barcelona kezdőcsapatát a 18 órakor kezdődő el Clásicóra. Az eltiltásából visszatérő Luis Suárez helyet kapott a Barca kezdőjében!
okt. 25
17:23
Serie A - Simán nyert a Cagliari (Infostart)
A vendég Cagliari az első félidőben mutatott magabiztos játékának köszönhetően könnyedén nyert az Empoli ellen az olasz labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójának szombati nyitómérkőzésén.
okt. 25
17:23
Férfi vízi ob I: a Vindisch vezette Kaposvár feljött a dobogóra (She)
A Kaposvár a háromgólos Vindisch Ferenc vezérletével 8–5-re legyőzte a Pécset a férfi vízilabda ob I 4. fordulójában, és feljött a bajnoki tabella 3. helyére.
okt. 25
17:24
Sölden: amerikai tini rontotta el a teljes osztrák sikert (Síelők)
Véget ért a szezon első alpesi világkupa futama az ausztriai Sölden gleccserén. A hölgyek óriás-műlesikló versenyét az osztrákok uralták. A hármas osztrák győzelmet az amerikai tini, Mikaela Shiffrin akadályozta meg, aki holtversenyben lett első Anna Fenningerrel. Holnap a férfiak jönnek.
okt. 25
17:39
Videó: kapáslövéssel szerzett értékes három pontot az MTK (She)
Mint beszámoltunk róla, Pölöskei Zsolt góljával a labdarúgó NB I 12. fordulójában az MTK 1–0-ra legyőzte a Puskás Akadémia FC-t. Nézze meg a találkozó összefoglalóját!
okt. 25
17:39
La Liga: Madridban csődöt mondott a Barcelona eddig tökéletes védekezése (Agroinform)
Hamar hátrányba került a Real Madrid a Clásicón, de a Barca védelmi hibáinak köszönhetően mégis a fővárosiak nyertek.
okt. 25
17:41
Bundesliga: Dortmund-zakó megint, kilenc gól Frankfurtban! (She)
Folytatódott a Dortmund bajnoki mélyrepülése: Jürgen Klopp csapata hazai pályán 1–0-ra kikapott a Hannovertől a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 9. fordulójának szombati játéknapján. Szalai Ádám (Hoffenheim) győzelemnek volt részese, Stieber Zoltán csapata, a Hamburg simán kikapott, míg a forduló legfordulatosabb meccsén a Stuttgart idegenben 5–4-re legyőzte a Frankfurtot.
okt. 25
17:57
Murray újra legyőzte Ferrert (Infostart)
Andy Murray egy héten belül másodszor győzte le David Ferrert: a brit játékos szombaton az 1,61 millió euró (493 millió forint) összdíjazású, valenciai keménypályás férfi tenisztorna elődöntőjében diadalmaskodott spanyol riválisa felett.
okt. 25
17:57
El Clásico: Real-Barca - felvezetés élőben az NSO-n! (She)
A spanyol Primera División 2014–2015-ös szezonjában a 9. fordulóban jött el a nagy nap, ekkor játsszák az első el Clásicót, azaz a Real Madrid és a Barcelona labdarúgócsapatainak összecsapását – ezúttal a királyiak pályaválasztásával. Kövesse a felvezetést, majd a találkozót a Nemzeti Sport Online élő, szöveges közvetítésének segítségével. Kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
okt. 25
17:59
Férfi vízilabda ob I - A Kaposvár biztosan verte a Pécset (Infostart)
Negyedik mérkőzéséből a harmadikat nyerte meg a férfi vízilabda ob I-ben a Kaposvár, amely szombaton három góllal a vendég Pécsnél bizonyult jobbnak.
okt. 25
17:59
Videó: Katy Perry exe puszikkal sorozta meg a Man. Cityt verő menedzsert (She)
Sam Allardyce boldog ember lehet, hiszen a West Ham United menedzsereként értékes győzelmet aratott a Manchester City ellen. A meccs utáni interjú közben megjelent a színész-humorista Russel Brand, aki egyébként Katy Perry popsztár volt párja, és puszikkal sorozta meg a mestert. Az angol szakember meglepődött, de jól fogadta a váratlan vendég kirobbanó örömét.
okt. 25
18:01
Légiósok: későn cserélték be Kovácsot, kevés volt a két gólja (She)
Túl későn küldte pályára Kovács Pétert a Strömsgodset vezetőedzője a Haugesund elleni norvég bajnokin: a magyar csatár csapata két góllal állt vesztésre, amikor a 75. percben beállt Kovács. A légiós két gólt is szerzett, de ez sem segített a tabella 4. helyén álló együttesen, a Godset 3–2-re kikapott.
okt. 25
18:15
A gyorsan bekapott gól ellenére a Madrid nyerte az El Clásicót (Infostart)
Az idény első El Clásicóján a Barcelona gyorsan vezetést szerzett, de a Real Madrid három gólt szerezve fordított.
okt. 25
18:15
NB II: nagy falat volt a ZTE-nek a remek formában lévő Gyirmót (She)
A labdarúgó NB II 11. fordulójának záró mérkőzésén a remek formában lévő, listavezető Gyirmót FC Győr 3–2-re győzött az eddig hazai pályán hibátlan ZTE otthonában.
okt. 25
18:15
Az MTK üldözi a Vidit - videó! (Blikk)
Magyarország – Gólok, cselek, kihagyott helyzetek. A labdarúgó NB I és NB II mérkőzéseinek legfontosabb jeleneteit megnézheted az oldalunkon.
okt. 25
18:17
Imre Géza ezüstérmes a férfi párbajtőrözők svájci világkupa-versenyén (Infostart)
Ezüstérmet nyert Imre Géza a férfi párbajtőrözők svájci világkupa-versenyén, Bernben.
okt. 25
18:17
NB I: a Kecskemét nyert a Honvéd ellen (She)
A labdarúgó NB I 12. fordulójában a Kecskemét hazai pályán 1–0-ra megverte a Budapest Honvédot, és ezzel a nyolcadik helyre lépett előre a tabellán.
okt. 25
18:19
PL: Sánchez-duplával nyert az Arsenal; már 2. helyen a Soton (She)
Az angol Premier League-ben szereplő Arsenal labdarúgócsapata Alexis Sánchez duplájával 2–0-ra nyert a Sunderland otthonában. A Stoke Cityt legyőző Southampton a Manchester Cityt megelőzve már a második helyen áll a tabellán.
okt. 25
18:21
El Clásico: Real-Barca rangadó - élőben az NSO-n! (She)
A spanyol Primera División 2014–2015-ös szezonjában a 9. fordulóban jött el a nagy nap, ekkor játsszák az első el Clásicót, azaz a Real Madrid és az FC Barcelona labdarúgócsapatainak összecsapását – ezúttal a királyiak pályaválasztásával. Kövesse a találkozót a Nemzeti Sport Online élő, szöveges közvetítésének segítségével! Kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!

Keresés