2014. október 25. szombat

okt. 25
21:39
Videó: gólzuhatag, kiállítás - így támadt fel a DVTK (She)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I 12. fordulójában az eddig vendégként nyeretlen Dunaújváros 3–0-ra is vezetett már Diósgyőrben, de a DVTK tíz emberrel egyenlített a második félidőben. Íme, a találkozó összefoglalója!
okt. 25
21:51
El Clásico: Suárez egyik szeme sír, a másik nevet (She)
A Real Madrid 3–1-re legyőzte az FC Barcelonát hazai pályán a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában, és végre bemutatkozhatott a Barcában az uruguayi támadó, Luis Suárez.
okt. 25
21:53
Kézilabda: Tatabányán sem botlott meg az éllovas Szeged (She)
Az éllovas Mol-Pick Szeged 30–22-es tatabányai győzelemmel megőrizte százszázalékos mutatóját a férfi kézilabda NB I-ben.
okt. 25
22:09
La Liga: a Valencia hármat vágott, tapad a Realra (She)
A Valencia 3–1-re győzött az Elche ellen hazai pályán a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójában.
okt. 25
22:11
NB I: a Paksnak most sem sikerült nyernie a Vidi otthonában (She)
A labdarúgó NB I 12. fordulójában a Videoton hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Paksot, amivel megszilárdította első helyét a tabellán.
okt. 25
22:13
Ligue 1: egy gólt lőtt, kettőt előkészített a Monaco belgája (She)
A Monaco idegenben 3–1-re legyőzte a Bastiát a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 11. fordulójának szombati játéknapján. A Monaco először szerzett kettőnél több gólt ebben a szezonban.
okt. 25
22:27
Röpi Challenge-kupa: a döntő játszmában kapott ki a Vasas (She)
Ezen a hétvégén megkezdik szereplésüket a magyar klubcsapatok a nemzetközi kupaporondon is. Szombaton a Magyar Kupa címvédője, a Vasas-Óbuda lépett pályára a holland Sliedrecht Sport otthonában.
okt. 25
22:29
NB I: Szivics a „kedves játékvezetőről” is beszélt a meccs után (She)
Tomiszlav Szivics, a labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőr vezetőedzője úgy nyilatkozott a Dunaújváros elleni 3–3-as döntetlen után, hogy hazai pálya csapatának emberhátrányban játszani.
okt. 25
22:45
Serie A: döntetlen a Sampdoria és a Roma meccsén (She)
A Serie A 8. fordulójában a Sampdoria felejthető meccsen játszott gól nélküli döntetlent a Romával.
okt. 25
23:03
Labdarúgó NB I - A listavezető Videoton legyőzte a Paksot (Infostart)
A listavezető Videoton hazai környezetben 2-0-ra nyert a Paks ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójának szombati játéknapján.
okt. 25
23:03
NB I: Az előrejátékunk csődöt mondott - Csertői (She)
A Videoton 2–0-ra győzött a Paks ellen a labdarúgó NB I 12. fordulójában. A paksiakat irányító Csertői Aurél szerint az előrejátékuk csődöt mondott, míg a fehérváriak mestere, Joan Carrillo nagyon fontos sikerről beszélt.
okt. 25
23:05
Légiósok: Közel állok a visszatéréshez - Bogdán Ádám (She)
Bogdán Ádámot ugyan nem nevezte a Bolton a szombaton a Brentford ellen megnyert meccsre az angol másodosztályban, ám hamarosan ismét csapata rendelkezésére állhat az ujjsérüléssel bajlódó magyar légiós.
okt. 25
23:07
Légiósok: először volt kezdő a magyar védő Romániában (She)
Bőle Lukács végig a pályán volt a CSMS Iasiban, amely kétgólos vezetés után játszott 2–2-t a Ceahlaul otthonában a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának szombati játéknapján.
okt. 25
23:21
Videó: visszatért - Nikolics nagyot sprintelt a góljáért (She)
Mint arról beszámoltunk, a Videoton 2–0-ra legyőzte a Paksot a labdarúgó NB I 12. fordulójában. A betegségéből visszatérő Nikolics Nemanja is betalált. Íme, a találkozó összefoglalója!
okt. 25
23:23
NS: A Real a király!; az ultrák nem látták... - vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.
okt. 25
23:25
Hollandia: újra győzelmi ösvényre lépett az Ajax (She)
Két döntetlen után újra nyert az Ajax a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Eredivisie): az amszterdamiak szombat késő este hazai pályán 3–1-re megverték a Go Ahead Eaglest.
okt. 25
23:39
Primera División - Valencia-siker (Infostart)
A Valencia 3-1-re nyert az Elche ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójának harmadik szombati mérkőzésén.
okt. 25
23:57
A Roma ellen is veretlen maradt a Sampdoria (Infostart)
Az AS Roma gól nélküli döntetlent ért el a Sampdoria otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójának vasárnapi játéknapján. A genovaiak ezzel megőrizték veretlenségüket a szezonban.
okt. 25
23:57
Eurofutball: gólzsákként lett bajnok a volt győri játékos (She)
Szombaton a lett Ventspils és a litván Zalgiris is megnyerte hazája bajnokságát, így – akárcsak a pénteken megkoronázott ír Dundalk – ott lesznek a labdarúgó Bajnokok Ligája 2015–2016-os idényének selejtezőjében.
okt. 25
23:59
La Liga: Nyom-gól és két iksz a szombati esti meccseken (She)
Két iksszel zárult a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 9. fordulójának szombati játéknapja: a Córdoba a Real Sociedaddal, az Eibar a Granadával játszott 1–1-es döntetlent.

Keresés