2015. december 12. szombat

dec. 12
14:31
Alpesisí-vk: az összetett címvédő nyert Franciaországban (She)
Az osztrák Marcel Hirscher nyerte a férfiak versenyét szombaton óriás-műlesiklásban, az alpesi sízők világkupa-sorozatának franciaországi állomásán, Val d’Isere-ben.
dec. 12
14:45
NB I: Gera újra az MTK-ban, Lang játszik a stadionbúcsúztatón (She)
A labdarúgó NB I-ben 15.30-tól kezdődő mérkőzések kezdőcsapatai egy helyen!
dec. 12
14:47
PL: MU-legendáról kapott becenevet a Chelsea őszi hőse (She)
Willian nemcsak a Chelsea egyik legjobb játékosa a 2015–2016-os szezonban, de az év legprecízebb szabadrúgás-specialistája is.
dec. 12
15:03
Klub-vb: ott játszana a Barcelonával, ahol 13 éve vb-t nyert (She)
A kínai Kuangcsou Evergrande vezetőedzője, Luiz Felipe Scolari szerint csapata meglepetést szerezhet a Japánban zajló labdarúgó-klubvilágbajnokságon.
dec. 12
15:03
Storck elkerülné a házigazdát, a címvédőt és honfitársait (Metropol)
Bernd Storck: felébresztettünk egy alvó óriást!
dec. 12
15:05
Alpesi sí: Hirscher legyőzte a trükkös dombot, Vonn is nyert (She)
Marcel Hirscher nyerte meg a férfi alpesi síelők óriás-műlesikló világkupaversenyét Val d'Isere-ben. Az osztrák ezzel átvette a vezetést az összetett világkupában. Ugyanebben a szakágban a nők arei viadalán az amerikai Lindsey Vonn győzött.
dec. 12
15:21
Férfi vízilabda MK - A házigazda lesz a címvédő ellenfele a döntőben (Infostart)
A házigazda ZF-Eger 5-4-re legyőzte az OSC-t a férfi vízilabda Magyar Kupa szombati elődöntőjében.
dec. 12
15:21
Kép: gazellatestű cicababa az olasz válogatott oldalán (She)
Mutatós képeket publikált a La Gazzetta dello Sport olasz sportnapilap online változata Davide Astori szemrevaló barátnőjéről. A Cagliari jelenleg a Fiorentinánál kölcsönben játszó olasz válogatott védője egy párt alkot Francesca Fiorettivel, aki novemberben jelentette be Instagram-oldalán, hogy gyermeket vár.
dec. 12
15:23
Storck elkerülné a házigazdát, a címvédőt és honfitársait (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott német szövetségi kapitánya, Bernd Storck örülne, ha csapata a címvédő Spanyolországgal, a házigazda Franciaországgal, valamint a világbajnok Németországgal sem kerülne azonos csoportba a jövő évi Európa-bajnokság szombati, párizsi sorsolásán.
dec. 12
15:23
Férfi vízi MK: Szolnok–Eger döntőt rendeznek vasárnap (She)
A házigazda ZF-Eger 5–4-re legyőzte az OSC-t a férfi vízilabda Magyar Kupa szombati elődöntőjében.
dec. 12
15:25
Real: CR 1.5 millió eurót költött a partin, mi került ennyibe? (She)
Cristiano Ronaldo az utóbbi időben szívesen tölti szabadidejét Marokkóban. A hírek szerint a Real Madrid klasszisa másfél millió eurót (csaknem 460 millió forintot) költött egy privát partin az észak-afrikai országban.
dec. 12
15:39
Ennek kell eleget tennie a kizárt orosz atlétikai szövetségnek (Infostart)
A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) nyilvánosságra hozta azt a feltételrendszert, amelyet a felfüggesztett orosz szövetségnek (VFLA) küldött.
dec. 12
15:39
NB I: Debrecen–MTK élőben az NSO-n! (She)
Debreceni VSC–MTK találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
dec. 12
15:41
NB I: DVTK–Békéscsaba élőben az NSO-n! (She)
DVTK–Békéscsaba találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
dec. 12
15:43
NB I: Vasas–Honvéd mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Vasas–Honvéd találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
dec. 12
15:45
NB I: Haladás–Puskás Akadémia élőben az NSO-n! (She)
Haladás–Puskás Akadémia találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
dec. 12
15:47
NB I: Videoton–Paks mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Videoton–Paks találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
dec. 12
15:49
Női kézi-vb: így reagált az EHF elnöke a videobírós blamára (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) elnöki és egyben a nemzetközi szervezet alelnöki tisztét betöltő Jean Brihaul-t a dániai világbajnokságon kérdeztük a videobíró-rendszer leszerepléséről.
dec. 12
16:15
PL: Lukakunak 12, de az Everton így sem nyert (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 16. fordulójában a Norwich City hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott az Evertonnal. Romelu Lukaku szezonbeli 12. gólját szerezte, mellyel tovább üldözi a góllövőlistát 14 találattal vezető Jamie Vardyt.
dec. 12
16:17
Férfi vízi MK: az OSC óvott, majd visszavonta az óvását (She)
Szolnok–Eger döntőt játszanak a férfi vízilabda Magyar Kupában. Az OSC megóvta ugyan a házigazda Egerrel szemben 5–4-re elveszített elődöntőt, de később visszavonta az óvást.
dec. 12
16:33
Hirscher nyerte az óriás-műlesiklást (Infostart)
Az osztrák Marcel Hirscher nyerte a férfiak versenyét szombaton óriás-műlesiklásban, az alpesi sízők világkupa-sorozatának franciaországi állomásán, Val d'Isere-ben.
dec. 12
16:33
La Liga: Neymar nagy bejelentést tett, és álomcsapatot választott (She)
Januárban kispályás futballtornát indít Neymar, a Barcelona ásza, aki a hír bejelentésével párhuzamosan megválasztotta saját ötfős álomcsapatának tagjait is.
dec. 12
16:35
Eurofutball: balszerencsés vereséget szenvedtek Vidáék (She)
Balszerencsés vereséget szenvedett Vida Kristopher csapata: a De Graafschap a Twente vendégeként kapott ki 2–1-re a holland labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának szombati játéknapján.
dec. 12
16:37
Videó: emlékezetes módon köszöntek el a Vidi-stadiontól (She)
A Videoton a Paks elleni bajnoki labdarúgó-mérkőzéssel vett búcsút régi Sóstói Stadionjától. A szombati mérkőzés előtt a szurkolók is elköszöntek az eddig megszokott környezettől.
dec. 12
16:51
Alelnökké választotta Mocsai Lajost a Magyar Edzők Társasága (Infostart)
A Testnevelési Egyetem (TF) rektorát, Mocsai Lajost is alelnökévé választotta a Magyar Edzők Társasága (MET), amely szombaton tartotta küldöttközgyűlését.
dec. 12
16:53
Vonn sikere óriás-műlesiklásban (Infostart)
Az amerikai Lindsey Vonn nyerte a női óriási-műlesiklást az alpesi sízők világkupa-sorozatának svédországi állomásán, Aaréban.
dec. 12
17:09
Videó: Messi tökéletesen csavart 25-ről a kapuba (She)
Lionel Messi szabadrúgásból lőtt góljával a Barcelona megszerezte a vezetést a Deportivo ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság szombat délutáni mérkőzésén. A második félidőben Ivan Rakitic növelte a különbséget.
dec. 12
17:27
Hosszú Katinka 2/2, de Európa nem áll jól (Infostart)
Bár az európai csapat gerincét adó magyar úszók többsége kitett magáért az Indianapolisban zajló Duel in the Pool (Párbaj a medencében) viadalon, az amerikai csapat döntő fölényben van az első napot követően (72-48). Hosszú Katinka ugyan mindkét versenyszámát megnyerte, míg Gyurta Dániel és Cseh László második, Verrasztó Dávid pedig harmadik helyet szállított, ennek ellenére csodának kell…
dec. 12
17:27
Serie A: újabb siker, múlóban a tragikus idényrajt emléke (She)
A Bologna idegenben 1–0-ra legyőzte a Genoát az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 16. fordulójának szombati játéknapján.
dec. 12
17:29
NB I: a Vidi győzelemmel intett búcsút a Sóstói Stadionnak (She)
Egygólos győzelemmel búcsúzott a Videoton a Sóstói Stadiontól a Paks ellen a labdarúgó NB I 19. fordulójában.
dec. 12
17:31
NB I: Kenesei beállt, a Vasas a hajrában fordított a derbin (She)
A labdarúgó NB I 19. fordulójában a Vasas a hajrában szerzett két góllal fordítva 2–1-re legyőzte a Honvédot.
dec. 12
17:33
NB I: Novothny és Koman törte meg a DVTK nyeretlenségét (She)
A labdarúgó NB I 19. fordulójában a Diósgyőr 2–0-ra legyőzte a Békéscsaba együttesét. Győzelmével a DVTK megszakította hatmérkőzéses nyeretlenségi sorozatát, illetve az is eldőlt, hogy a csabaiak sereghajtóként várhatják a tavaszi folytatást.
dec. 12
17:35
Bundesliga: Dárdai Herthája kiütötte a Darmstadtot, már dobogós! (She)
A német labdarúgó Bundesliga 16. fordulójában a Hertha BSC 4–0-ra legyőzte a Darmstadtot, ezzel előrelépett ideiglenesen a tabella harmadik helyére. A többi mérkőzés szorosabb volt: a listavezető Bayern München nehezen törte meg az Ingolstadt ellenállását, de megszerezte a három pontot. Szalai Ádám (Hoffenheim) és Stieber Zoltán (HSV) sem kapott bevetési parancsot, a Hoffenheim megverte a…
dec. 12
17:37
NB I: győzött a Haladás a PAFC ellen stadionja búcsúmeccsén (She)
A labdarúgó NB I 19. fordulójában a Haladás hazai pályán Németh Márió és Halmosi Péter góljával 2–1-re megverte a Puskás Akadémiát, így méltóképpen búcsúzott stadionjától.
dec. 12
17:45
NB I: Horváth mesterhármasával nyert a DVSC az MTK ellen (She)
A DVSC-Teva hazai pályán 3–1-re legyőzte az MTK-t a labdarúgó NB I 19. fordulójában. Horváth Zsolt a korábbi csapata ellen szerzett mesterhármast, Myke Bouard Ramos szépített a végén.
dec. 12
17:47
NB I: miért bízott Kondás Horváth Zsoltban az MTK ellen? (She)
A DVSC-Teva labdarúgócsapata 3–1-re legyőzte az MTK-t az NB I 19. fordulójában. A mérkőzés végén a két vezetőedző, Kondás Elemér és László Csaba értékelt az M4 Sportnak.
dec. 12
18:03
La Liga: a kétgólos előny nem volt elég a Barcának (She)
A Barcelona hiába vezetett két góllal otthon a Deportivo La Coruna ellen a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában, csak egy ponttal gazdagodott, 2–2 lett a vége.
dec. 12
18:05
Premier League: őrült hajrában győzött a Manchester City (She)
A Manchester City a 92. percben szerzett góllal 2–1-re legyőzte a Swansea Cityt az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 16. fordulójának szombati játéknapján, és jobb gólkülönbségével átvette a tabella első helyét a Leicestertől.
dec. 12
18:07
Eb 2016: a szurkolók dönthetnek a magyar válogatott Eb-mezéről! (She)
A magyar labdarúgó válogatott 1986 után ismét nemzetközi tornán szerepel majd 2016-ban. A csapat mezgyártója, az adidas különleges gesztussal ünnepel: a rajongók szavazhatják meg, milyen mezben szeretnék látni a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon a játékosokat.
dec. 12
18:21
Eb-sorsolás élőben: Kik lesznek a magyarok ellenfelei az Euro 2016-on? (Infostart)
Párizsban ezekben a percekben kezdődött a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság sorsolása.
dec. 12
18:21
Topligák: az összes szombati eredmény egy helyen! (She)
dec. 12
18:23
Eb 2016: Kezdődik a sorsolás! – élőben az NSO-n (She)
Párizsban néhány percen belül elkészítik a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság csoportbeosztását, vagyis eldől, hogy a magyar válogatott mely csapatokkal mérkőzik meg a jövő évi kontinenstorna csoportküzdelmei során.
dec. 12
18:39
Eb 2016: Kezdődik a sorsolás! – élőben az NSO-n (She)
Párizsban néhány percen belül elkészítik a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság csoportbeosztását, vagyis eldől, hogy a magyar válogatott mely csapatokkal mérkőzik meg a jövő évi kontinenstorna csoportküzdelmei során.
dec. 12
18:57
Horváth mesterhármasával megszakította rossz sorozatát a Debrecen (Infostart)
A házigazda Debrecen Horváth Zsolt mesterhármasával kétgólos győzelmet aratott szombaton az MTK ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában.
dec. 12
18:57
FTC–Újpest: Hajnal felépült, ott van a Fradi kezdőjében (She)
Hajnal Tamás felépült sérüléséből, és kezdőként játszik a hazaiaknál a Ferencváros–Újpest bajnoki labdarúgó-mérkőzésen.
dec. 12
18:57
Bundesliga - Négy góllal nyert Dárdai Pál csapata (Metropol)
Dárdai Pál vezetőedző csapata, a Hertha BSC 4-0-ra győzött az újonc Darmstadt otthonában.
dec. 12
18:59
A sereghajtó ellen szakította meg rossz sorozatát a Diósgyőr (Infostart)
A Diósgyőr hazai pályán 2-0-ra legyőzte a sereghajtó Békéscsaba együttesét szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában, ezzel megszakította hat mérkőzésből álló nyeretlenségi sorozatát.
dec. 12
19:01
Győzött és elmozdult a kiesőhelyről a Vasas (Infostart)
Az újonc Vasas házigazdaként 2-1-re legyőzte a Budapest Honvédot szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 19., idei utolsó fordulójában.
dec. 12
19:15
Győzelemmel búcsúzott stadionjától a Haladás (Infostart)
A Szombathelyi Haladás 2-1-re nyert a vendég Puskás Akadémia ellen szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 19., idei utolsó fordulójában, így sikerrel búcsúztatta a Rohonci úti stadiont.
dec. 12
19:15
Portugália, Ausztria és Izland az Eb ellenfelünk (Metropol)
A magyar labdarúgó-válogatott Portugáliával, Izlanddal és Ausztriával került az F csoportba a 2016-os, franciaországi Eb-n.

Keresés