2015. december 27. vasárnap

dec. 27
17:29
Kép: hogy nézne ki Neymar, ha mindezt megenné? (She)
Karácsonykor a sportolók is lazíthatnak egy kicsit, de vigyázniuk kell a túlzott kalóriabevitelre. A Barcelona brazil labdarúgója, Neymar barátai körében költött el egy kellemes ebédet, a bőséges étellel megtöltött asztalt pedig meg is örökítette.
dec. 27
17:45
Bierhoff szerint Lahm nem tér vissza az Eb-re (Infostart)
Oliver Bierhoff, a német labdarúgó-válogatott menedzsere szerint a korábbi csapatkapitány, Philipp Lahm nem tér vissza a nemzeti együttesbe a jövő évi franciaországi Európa-bajnokságra.
dec. 27
17:45
Videó: az internet kibukott a kabaláján, a világsztár őket választotta (She)
Nyáron nagy felfordulást okozott, amikor a skót labdarúgó-bajnokságban szereplő Partick Thistle bemutatta hivatalos kabaláját, egy sárga „napszörnyet”. A negatív hangok nem érdekelték a klub vezetőit, a figura azóta is meccsről meccsre segíti a jelenleg hatodik helyen álló együttest. A klubnak azonban újabb szerencsehozója lett!
dec. 27
18:21
Kép: nem fotózkodhattak Raúllal a barcások, bezzeg a… (She)
Több mint kétszáz fiatal labdarúgó, köztük a Barcelona U12-es korosztálya is részt vesz a 20. LaLiga Promises nevet viselő tornán Miamiban. A megnyitó vacsorán a Real Madrid korábbi klasszisa, Raúl is tiszteletét tette. Odaült a fiatalok asztalához beszélgetni, és néhány közös kép is készült a világ minden tájáról érkező utánpótláscsapatokkal, kivéve a Barcelonáéval.
dec. 27
18:39
Ismét lesz kerékpáros világranglista (Infostart)
A következő évtől ismét bevezeti az országúti világranglistát a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI).
dec. 27
18:39
Darts-vb: Van Gerwen 13 perc alatt befejezte, a nagyapa vár rá (She)
A 2013-as junior-világbajnok Michael Smith, a 15. kiemelt holland Vincent van der Voort és Benito van de Pas is bejutott a Londonban zajló dartsvilágbajnokság harmadik fordulójába. Az esti programban az ötszörös világbajnok Raymond van Barneveld, a hetedik kiemelt James Wade és a világelső Michael van Gerwen is nyert – utóbbi játékos nem akármilyen teljesítménnyel.
dec. 27
19:15
NB I: Kabát a 30 fokos trópusi melegben? Igen, és a párja is! (She)
Úgy tűnik, hogy népszerű lehetőségeket kínálnak a Maldív-szigeteken található üdülőhelyek, hiszen több magyar labdarúgó is ott tölti a karácsonyi szünetet. Szalai Ádám és Stieber Zoltán mellett ma Kabát Péter is onnan posztolt képet a közösségi oldalára.
dec. 27
19:33
Rövid pályás gyorskorcsolya: olimpiai arany az elvárás (She)
A 2018-as pjongcsangi téli olimpián az éremszerzés az elvárás a rövidpályás gyorskorcsolyázóktól – erősítette meg korábbi kijelentését Kósa Lajos, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) elnöke.
dec. 27
19:35
Videó: pályára rohant az elnök, és belerúgott edzőjébe – vagy mégsem? (She)
Hiába győzött a Portsmouth ellen 3–2-re a Leyton Orient labdarúgócsapata az angol negyedosztályú bajnokság (League Two) 23. fordulójában, a vezetőségnek magyarázkodnia kellett. Történt, hogy a lefújás pillanatában a pályára rohant Francesco Becchetti elnök, és hátsón rúgta a csapat másodedzőjét, Andy Hessenthalert.
dec. 27
19:51
Barcelona: Neymar már tárgyal, de nem Guardiolával (She)
Neymar utalt arra, hogy egyszer ő is elhagyja a Barcelonát, ​​de abban biztos, hogy nem csatlakozik Pep Guardiolához és a Manchester Cityhez.
dec. 27
20:09
Kósa Lajos olimpiai aranyérmet vár a rövidpályás gyorskorcsolyázóktól (Infostart)
A 2018-as pjongcsangi téli olimpián az éremszerzés az elvárás a rövidpályás gyorskorcsolyázóktól - erősítette meg korábbi kijelentését Kósa Lajos, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) elnöke.
dec. 27
20:45
Mourinho szívesen lenne az angol válogatott szövetségi kapitánya (Infostart)
A Sunday People értesülései szerint José Morinho arról tájékoztatta ügynökét, hogy a 2016-os Európa-bajnokság után szívesen lenne az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
dec. 27
20:45
Elemzés: tudják, melyik magyar csapat vonzza a legtöbb nézőt? (She)
Az NB I-ben listavezető Ferencváros labdarúgócsapatának stadionjába látogatott ki a legtöbb néző a hazai sportlétesítmények közül a 2015–2016-os szezon őszi szakaszában – derül ki a sportstatisztika.blog.hu kimutatásából.
dec. 27
20:45
Nocsak! Megrendítő menekült-történeteket mutatott be az MTI (Behaviour)
"Kihez forduljak most? Ki az, aki egyáltalán kíváncsi a mondandómra?"
dec. 27
20:47
Gyász: agyonlőtték a válogatott védőt, 3 gyermek gyászolja (She)
Életét veszítette a New York Red Bulls korábbi védője, Alfredo Pacheco, akit vasárnap reggel egy benzínkútnál lőttek le.
dec. 27
21:03
Mol Liga: a Fradi háromgólos hátrányból verte meg az éllovast (She)
A jégkorong Mol Liga alapszakaszának egyetlen vasárnapi mérkőzésén a Ferencváros idegenben 5–3-ra legyőzte a listavezető DVTK Jegesmedvéket.
dec. 27
21:39
Videó: lemaradt Nikolics góljairól? Most újra átélheti az összeset! (She)
A lengyel labdarúgó-bajnokságban szereplő Legia Warszawa támadója, Nikolics Nemanja 21 bajnoki gólja mellett hat gólpasszt szerzett, így a világ élvonalbeli bajnokságait figyelembe véve a kanadai táblázat első helyén áll. Most megnézheti a magyar válogatott csatár összes találatát és asszisztját!
dec. 27
21:41
MTK: Torghelle büszkén viseli a hooligantól kapott ruhadarabot (She)
Torghelle Sándor nem mindennapi ruhadarabra tett szert. Az MTK labdarúgója a Hooligans együttes karácsonyi koncertjét nézte meg meg, amelyen a zenekar gitárosának, Tóth Tibinek a zakóját kapta meg. A negyvenkétszeres magyar válogatott a közösségi oldalán büszkélkedett új szerzeményével.
dec. 27
21:57
Jégkorong: háromgólos előnyről kapott ki a DVTK (Infostart)
A Ferencváros háromgólos hátrányból fordítva győzött a címvédő és éllovas DVTK vendégeként a jégkorong MOL Liga vasárnapi mérkőzésén.
dec. 27
21:57
Videó: Oscart nekik! 6 feledhetetlen műesés 2015-ből (She)
A 2015-ös esztendő labdarúgása sem múlhatott el pofátlan műesések nélkül, összegyűjtöttük a mögöttünk hagyott 12 hónap emlékezetes alakításait.
dec. 27
22:15
Videó: látott már ilyet? Mindkét csapat a síró bírót vigasztalta (She)
Furcsa jelenetnek voltak tanúi a CA Bizertin-Marsa (1–0) tunéziai élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés résztvevői. A szurkolók az ünnepek alatt sem kímélték a játékvezetőt, aki a lelátóról érkező sértések hatására arcát kezeibe temette, úgy törölte le könnyeit. A sporit mindkét csapat játékosai azonnal vigasztalni kezdték és arra biztatták, hogy folytassa a játékot, amit néhány perccel később meg is…
dec. 27
22:51
Eurofutball: szárnyal a Besiktas, és szárnyal Mario Gomez is (She)
A török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában a listavezető Besiktas hazai pályán 4–0-ra kiütötte a Konyasport, ezzel sorozatban a negyedik győzelmét aratta, és a harmadik helyezett Galatasarayjal szemben már 11 pont az előnye, míg a második Fenerbahcét – amely egy meccsel kevesebbet játszott – négy ponttal előzi meg.
dec. 27
22:53
NFL: meglepetések fordulója – kikapott a Panthers és a Pats (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) alapszakaszának utolsó előtti fordulójában simán győzött a Houston Texans, amely ezzel nagyon közel került ahhoz, hogy megnyerje a csoportját. A Carolina Panthers szezonbeli első vereségét szenvedte el. A Ravens és a Jets is meglepetést okozott: előbbi a Steelerset, utóbbi a címvédő New Englandet győzte le.
dec. 27
23:45
NS-ajánló: Szalai és Stieber, együtt vagy külön? – hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

Keresés