2015. december 6. vasárnap

dec. 6
19:53
"Ti vagytok a terroristák" - Tüntettek Budapesten (Fotók!) (Behaviour)
Legalább 200-an székely, magyar, HVIM-es és árpádsávos zászlók alatt demonstráltak.
dec. 6
19:55
Nincs jó hírünk: eső, köd, ború a jövő héten is (Behaviour)
Nem várható komoly lehűlés, hétfőn 10 fokig is melegedhet a levegő.
dec. 6
19:57
Női röplabda - Nagyon simán nyert a Kaposvár (Behaviour)
A csapat három játszmában legyőzte a Kecskemétet.
dec. 6
20:09
Serie A: Montella harmadszor is kikapott a Samppal (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Serie A 15. fordulójában a Sassuolo nagy meglepetésre fölényes győzelmet aratott a Sampdoria otthonában. Az egykori remek támadó, Vincenzo Montella tehát harmadik bajnoki mérkőzését is elveszítette a Samp élén – az elsőt hazai környezetben.
dec. 6
20:11
Eurofutball: Nikolics – gólpassz, gól, győzelem Guzmicsék ellen (She)
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ekstraklasa) 19. fordulójában a „magyar rangadón” Nikolics Nemanja örülhetett, a Legia Warszawa 2–0-ra nyert a Guzmics Richárddal felálló Wisla Kraków otthonában. Romániában Bőle Lukács végigjátszotta a CSMS Iasiban az Astra elleni, 1–1-re végződő találkozót – eredmények a topligákon túl, Európából.
dec. 6
20:13
Férfi kosár NB I: hiába üldözte a Falco az Olajt (She)
Szombathelyen győzött a Szolnoki Olaj a férfi kosárlabda NB I alapszakaszában, a PVSK Szegeden, a Sopron Nyíregyházán bizonyult jobbnak a házigazdánál. A nap egyetlen hazai sikerét a Kaposvárt tíz ponttal legyőző Körmend aratta.
dec. 6
20:15
Női kézi-vb: Tomori vezérletével legyőztük Szerbiát (She)
A magyar válogatott a második mérkőzését is megnyerte a dániai női kézilabda-világbajnokságon. A mieink vasárnap este 32–26-ra győztek a szerbek ellen.
dec. 6
20:27
Videó: szemfülés és önzetlen – íme, Nikolics gólja és gólpassza! (She)
Mint beszámoltunk róla, a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ekstraklasa) 19. fordulójában a „magyar rangadón” Nikolics Nemanja örülhetett, a Legia Warszawa 2–0-ra nyert a Guzmics Richárddal felálló Wisla Kraków otthonában. A csatár szezonbeli 20. bajnoki gólja nagyon szemfüles volt, és megszerezhette volna a huszonegyediket is, ehelyett önzetlenül passzolt Aleksandar Prijovicnak. Íme, a…
dec. 6
20:29
Mol Liga: szétlövés után nyert a Fehérvár az Újpest ellen (She)
A jégkorong Mol Liga 16. fordulójában a Fehérvár AV 19 hazai pályán szétlövés után nyert az Újpest ellen.
dec. 6
20:31
Játékossors: tavasszal visszavonul a világbajnok, sokszoros gólkirály (She)
Bejelentette az 1977-ben született olasz támadó, Luca Toni, hogy visszavonul az idény végén. A 2006-os világbajnok, 47-szeres válogatott csatár, aki 2006-ban és az elmúlt idényben is a Serie A gólkirálya lett, jelenleg a Hellas Verona együttesét szolgálja.
dec. 6
20:33
La Liga: a Gijón csatára lett a legfiatalabb topligás triplázó (She)
Antonio Sanabria, a Sporting Gijón 19 éves és 277 napos csatára lett a legfiatalabb játékos a topligás labdarúgók közül, aki triplázott ebben a szezonban. Csapata 3–1-es győzelmet aratott a Las Palmas ellen a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 14. fordulójában.
dec. 6
20:45
Jó hajrával győzelem a szerbek ellen (Infostart)
A magyar válogatott 32-26-ra legyőzte a két évvel ezelőtt ezüstérmes szerb csapatot Herningben a dániai olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokság második, vasárnapi fordulójában.
dec. 6
20:45
Női kézi-vb: Talán még jobb is, hogy így nyertünk – Németh A. (She)
A magyar női kézilabda-válogatottat irányító Németh András szerint még jobban is jártunk, hogy nem több mint tíz góllal nyertünk, mert így a csapat megmutathatta erejét. A szakember szerint becsaptuk magunkat a jó kezdéssel, de fel tudtunk állni a hullámvölgyből, és végjátékban már nem volt kérdés, hogy legyőzzük a szerbeket.
dec. 6
20:45
Jó hajrával győzelem a szerbek ellen (Metropol)
A dániai női kézilabda-világbajnokság második, vasárnapi fordulójában a magyar válogatott 32-26-ra legyőzte a szerb csapatot.
dec. 6
20:47
Női kosár NB I: a Sopron simán verte a Győrt; megszórták a Ceglédet (She)
A címvédő Sopron 23 ponttal nyert Győrben a női kosárlabda NB I vasárnapi játéknapján. A mezőny legeredményesebbje a vendégek újvidéki születésű magyar játékosa, a 23 pontot szerző Krnjics Szara volt. A PINKK-Pécs svéd válogatott légiósa, Binta Drammeh 39 ponttal járult hozzá a hazai meccseit Komlón játszó együttes magabiztos sikeréhez a Cegléd ellen.
dec. 6
20:49
Videó: katasztrofális módon végezte el a szögletet (She)
A következő videót nem igazán javasoljuk a labdarúgást most tanuló kisgyerekeknek. A Benfica marokkói válogatott középpályása, Adel Taarabt a Sporting II elleni másodosztályú bajnokin ugyanis borzalmasan rúgta el a szögletet.
dec. 6
21:03
Liverpool: Klopp szerint nem ez a meccs volt az élvezetek csúcsa (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Premier League 15. fordulójának vasárnapi mérkőzésén a Liverpool Martin Skrtel öngóljával és Georginio Wijnaldum ráadásbeli találatával 2–0-ra kikapott a Newcastle United otthonában.
dec. 6
21:05
Női röplabda NB I: kétjátszmás előnyből vesztett az Újpest (She)
Az Újpest és az MTK is 3:2-re kikapott hazai környezetben a női röplabda NB I vasárnapi játéknapján.
dec. 6
21:07
Férfi röplabda NB I: vezetett, de kikapott Kazincbarcikán a Dág (She)
A Dág szoros játszmákban 3:1-es vereséget szenvedett Kazincbarcikán a férfi röplabda NB I vasárnapi játéknapján.
dec. 6
21:09
Férfi kézi BL: a PSG és a Flensburg sem botlott (She)
A PSG és a Flensburg sem botlott a Veszprém csoportjában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 10. fordulójában.
dec. 6
21:11
Alpesi sí: Vonn parádés mesterhármasa, Miklós a 46. (She)
Mind a három alpesi világkupaversenyen Lindsey Vonn győzött Lake Louise-ban a nőknél. Vasárnap szuperóriás-műlesiklásban verte a mezőnyt. Miklós Edit a 46. helyen végzett.
dec. 6
21:39
Mol Liga: hosszabbítás után nyert a Fradi a Debrecen ellen (She)
A Ferencváros hosszabbítás után győzte le a vendég Debrecent a jégkorong MOL Liga vasárnapi játéknapján.
dec. 6
21:57
Női kézi-vb: „Mintha a két bíró nem nézte volna az előző meccsüket” (She)
A magyar női kézilabda-válogatott második mérkőzését is megnyerte a dániai világbajnokságon, miután 32–26-ra legyőzte Szerbiát. A találkozó után Tomori Zsuzsanna értékelt az NSO Tv-nek.
dec. 6
22:51
Storck kihirdette az edzőtáborozók névsorát (Infostart)
A jövő évi, franciaországi Európa-bajnokságra kijutott magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck kihirdette keretét, amelynek tagjai jövő hét vasárnaptól négy napig együtt készülnek Telkiben.
dec. 6
22:51
La Liga: emberelőnyben sem tudott nyerni a Málaga (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának vasárnapi záró mérkőzésén a Málaga emberelőnye (Mikel San José kiállítása) ellenére sem tudta legyőzni az Athletic Bilbaót, ráadásul ez volt a hetedik olyan alkalom, hogy idegenben nem tudott gólt szerezni ebben az idénybén.
dec. 6
22:53
Irán és Svédország erősíti energiaipari együttműködését (Infostart)
Fokozza energiaipari együttműködését Irán és Svédország a Teherán ellen érvényben lévő szankciók jövő év eleji eltörlését követően - ebben állapodott meg Bijan Zanganeh iráni olajipari miniszter és Mikael Damberg svéd ipari miniszter vasárnap Teheránban.
dec. 6
22:53
Női kézi vb: könnyed dán siker, svédek verte lengyelek (She)
A házigazda Dánia a papírformának megfelelően sima, 32–20-as sikert aratott Tunézia ellen a női kézilabda-világbajnokságon, míg Svédország a másik csoportban szoros meccsen győzte le Lengyelországot. Délután Montenegró megszenvedett Japánnal, de nyert, csakúgy, mint Kína és Hollandia – a magyar válogatott pedig Szerbiával szemben diadalmaskodott. Kitekintés a vb többi mérkőzésére.
dec. 6
22:55
Serie A: nem nyert, így még lejjebb csúszott a Milan (She)
Nem bírt az AC Milan a Carpival az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Serie A 15. fordulójának záró mérkőzésén.
dec. 6
23:09
Platini új bizonyítékot mutat be (Infostart)
Új bizonyítékkal igyekszik igazolni ártatlanságát az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke, a nemzetközi szövetség elnökjelöltje, az UEFA vezetői tisztségéből felfüggesztett Michel Platini.
dec. 6
23:09
Női kézi-vb: „Mintha a két bíró nem nézte volna az előző meccsüket” (She)
A magyar női kézilabda-válogatott második mérkőzését is megnyerte a dániai világbajnokságon, miután 32–26-ra legyőzte Szerbiát. A találkozó után Tomori Zsuzsanna értékelt az NSO Tv-nek.
dec. 6
23:11
Ligue 1: kétgólos döntetlennel ért véget a forduló (She)
Nem bírt egymással a St.-Étienne és a Stade Rennes a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Ligue 1 tizenhetedik fordulójának záró mérkőzésén.
dec. 6
23:13
MU: hárommeccses eltiltás várhat Schweinsteigerre (She)
Bastian Schweinsteigert, a Manchester United futballistáját három mérkőzésre eltilthatják, ha beigazolódik, hogy szabálytalan volt a West Ham United elleni bajnokin.
dec. 6
23:15
NFL: beindult a Seahawks-gépezet; Bortles, Mariota – 9! (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 13. fordulójában könnyedén nyert a Cincinnati Bengals, az Arizona Cardinals és a Seattle Seahawks is. A Jacksonville-nek az irányító Blake Bortles és az elkapó Allen Robinson klubrekordja sem volt elegendő a sikerhez. A Jets hosszabbításban győzte le a New York Giantset, a New England otthon kapott ki a Philadelphiától, míg a Carolina…
dec. 6
23:27
Brazília: játékostüntetéssel lett vége a bajnokságnak – videó (She)
Befejeződött a brazil országos élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Série A) 2015-ös idénye: az utolsó fordulóban a játékosok országszerte tiltakoztak a szövetség korrupciós ügyei ellen.
dec. 6
23:45
Sznúker: Robertson lett York bajnoka, 147-es brékkel – videó (She)
Neil Robertson győzelmével ért véget Yorkban a sznúker Egyesült Királyság bajnoksága. Az ausztrál játékos 10:5-re győzte le a döntőben a kínai Liang Ven-pót.
dec. 6
23:47
NS: Nemzeti 11; Csillogás, szenvedés, csillogás – hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:

Keresés