2008. november 8. szombat

nov. 8
11:02
Elhunyt a 400 m volt világcsúcstartója (Behaviour)
Életének 61. évében elhunyt Larry James, a férfi 400 m-es síkfutás volt világcsúcstartója.
nov. 8
14:36
Elhunyt a 400 m volt világcsúcstartója (Metropol)
Életének 61. évében elhunyt Larry James, a férfi 400 m-es síkfutás volt világcsúcstartója. A rákbetegségben szenvedett amerikai atléta 1968-ban egy kaliforniai versenyen javította a rekordot 44,1 mp-re.
nov. 8
15:30
Mourinhó továbbra is mellőzi a brazil sztárt (Behaviour)
José Mourinho, az Internazionale vezetőedzője továbbra is mellőzi Adrianót, az együttes brazil labdarúgóját.
nov. 8
16:03
A tartalékos Arsenal megverte Ronaldóékat! (Infostart)
Az Arsenal 2-1-ra nyert a vendég Manchester United ellen az angol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában. A francia Samir Nasri szerezte a londoniak mindkét gólját. A hazaiak ezzel megelőzték a tabellán a címvédőt: az Arsenal most a 3., a Manchester United pedig a 4.
nov. 8
16:06
A Bőcs ismét feladta a leckét a Fradinak (Behaviour)
A Bőcs 3-1-re nyert Békéscsabán, ezzel vezeti a labdarúgó NB II Keleti csoportját.
nov. 8
16:42
Az Arsenal nyerte a MU elleni rangadót (Behaviour)
A házigazda Arsenal Samir Nasri két góljával legyőzte a címvédő Manchester Unitedet az angol labdarúgó Premier League 12. fordulójának rangadóján.
nov. 8
17:00
Készülnek a szlovák rendőrök! Most Kassán lesz balhé? (Behaviour)
Erős rendőri készültség várta szombat délután Kassán az esti labdarugó-mérkőzést, amelyen a helyi Lokomotiv Dunaszerdahelynek a csapatával méri össze erejét - jelentette a helyszínről az MTI tudósítója.
nov. 8
18:48
Nyert a BL-ben a Veszprém kézilabda csapata (Behaviour)
Az MKB Veszprém fölényes győzelmet aratott a vendég ukrán Zaporizzsja ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyedik fordulójában.
nov. 8
19:24
A Honvéd nyerte a női vízilabda szuperkupát (Behaviour)
A Honvéd női vízilabdacsapata a bajnoki cím után a hazai Szuperkupát is megkaparintotta, miután a szombati, Kőér utcai pólós gála keretében rendezett összecsapáson négy góllal legyőzte a Dunaújvárost a jelenlegi legjobb két magyar együttes összecsapásán.
nov. 8
19:57
Hajnal gólja most kevés volt (Infostart)
Hajnal Tamás csapata, a Dortmund 2-1-re kikapott a Hamburg otthonában a német labdarúgó Bundesliga 12. fordulójában. A magyar válogatott középpályás végig a pályán volt, gólt is szerzett, de ez most kevés volt a pontszerzéshez.
nov. 8
20:00
Nem volt botrány a kassai futballmérkőzésen (Behaviour)
Rendben lezajlott szombat este Kassán a helyi Lokomotiv és a szintén szlovákiai Dunaszerdahely csapatának futballmérkőzése, amelyet a helyi hatóságok erős rendőri készültséggel vártak - jelentette a helyszínről az MTI tudósítója.
nov. 8
20:02
Újabb magyar jégkorong siker (Behaviour)
A magyar jégkorong-válogatott a szerb után a horvát csapatot is biztosan győzte le a 2010-es vancouveri téli olimpia budapesti előselejtezős csoportjában.
nov. 8
20:15
Otthon kapott ki a listavezető a Diósgyőrtől - Menesztették Aczél Zoltánt (Infostart)
Az élcsapatok gyengén szerepeltek a labdarúgó NB I 14. fordulójában.
nov. 8
20:36
Ismét győzött a magyar jégkorong válogatott (Metropol)
A magyar jégkorong-válogatott a szerb után a horvát csapatot is biztosan győzte le a 2010-es vancouveri téli olimpia budapesti előselejtezős csoportjában.
nov. 8
21:12
Kikapott a Domino férfi csapata (Behaviour)
A Honvéd magyar Szuperkupát elhódító női vízilabdacsapata után a "dominósok" férfigárdája kikapott: a legutóbb bajnoki bronzérmes együttes két góllal maradt alul a montenegrói Primorac Kotorral szemben a szombati, Kőér utcai pólós gálán, amelyet az európai kupák vasárnapi, budapesti sorsolása kapcsán rendeztek.
nov. 8
22:03
Négy gólig jutott az ék a Realban és a Barcában is (Infostart)
A Real Madrid 4-3-ra győzött a vendég Malaga ellen a spanyol labdarúgó-bajnokságban.
nov. 8
22:42
Varga Miklós negyeddöntős az ökölvívó Eb-n (Behaviour)
Magabiztos bokszolással felülmúlta szlovák ellenfelét, így bejutott a negyeddöntőbe Varga Miklós a liverpooli ökölvívó Európa-bajnokságon.
nov. 8
23:00
Menesztették Aczél Zoltánt a REAC edzőjét (Behaviour)
A Budapest Honvéd elleni szombati 5-2-es vereséget követően menesztették posztjáról Aczél Zoltánt, a labdarúgó Soproni Ligában sereghajtó REAC vezetőedzőjét.

2008. november 9. vasárnap

nov. 9
6:09
Hokiparádé (Blikk)
A dicsőségért hajtanak az olimpiai selejtezőn
nov. 9
6:11
Michael Phelps uszodát vesz (Blikk)
Edzőjével, Bob Bowmannel alapított vállalkozást
nov. 9
6:13
Kovács szurkolt, Tokody gólt lőtt (Blikk)
BUDAPEST ‒ Korábbi újpesti focisták voltak a Győr kulcsfigurái a két csapat péntek esti NB I-es bajnokiján, a labdarúgóélvonal 14. fordulójának nyitómeccsén.
nov. 9
6:15
Visszajött a remény (Blikk)
VESZPRÉM ‒ Magabiztos, 33-22-es győzelmet aratott az MKB Veszprém az ukrán Zaporizzsja ellen a kézilabda-Bajnokok Ligája F csoportjában.
nov. 9
6:17
Új dobos a sváb zenekarban (Blikk)
STUTTGART ‒ Tegnap tíz órától délután négyig állt a bál a sváb fővárosban, a Mercedes központjában.
nov. 9
6:19
Csúszásveszély! (Blikk)
PÉCS ‒ A bajnoki cím legnagyobb esélyese, Spitzmüller Csaba (40) vezet az Allianzrali első napja után, ám mégsem a pilóta, sokkal inkább a nehéz körülmények szolgáltatják a fő beszédtémát. A Mecsekben esett az eső, az út vizes, saras és csúszós volt, többször is riasztani kellett a mentőket.
nov. 9
11:33
Nézze meg a Barca hat és a Real négy hétvégi gólját! - videók (Infostart)
Féltucat gólt szerzett a listavezető FC Barcelona a vendég Valladolid ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 10. fordulójának szombat éjszakába nyúló összecsapásán. A találkozó hőse a négygólos Samuel Eto,o volt. A kameruni egy félidő alatt szerezte mesternégyesét.
nov. 9
12:27
Félmillió néző egy sporteseményen - Fa Nándor a rajtnál (Infostart)
Fa Nándor a szervezők meghívására a helyszínen tekintette meg a hatodik Vendée Globe földkörüli vitorlásverseny vasárnapi rajtját, amelyre több mint félmillióan voltak kíváncsiak Les Sables d,Olonne-ban. Harminc hajós, köztük két nő vágott neki, hogy kikötés nélkül teljesítse a 43 ezer kilométeres távot. A magyar vitorlázó korábbi hajója is indul.
nov. 9
15:09
Mecsek-rali: Spitzmüller nyert és először bajnok (Infostart)
Spitzmüller Csaba nyerte a Mecsek-ralit, az országos bajnokság hetedik, utolsó futamát, és ezzel megszerezte pályafutása első abszolút bajnoki címét.
nov. 9
16:57
Anelka duplájával győzött és élre állt a Chelsea (Infostart)
A Chelsea a francia Nicolas Anelka duplájával győzött a Blackburn Rovers otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában, és ezzel a tabella élére ugrott.
nov. 9
17:15
Megint az utolsó pillanatban nyert az Inter (Infostart)
Az Internazionale - akárcsak egy hete a Reggina ellen - megint egy utolsó percben szerzett góllal győzött az olasz labdarúgó-bajnokságban: a címvédő milánói kék-feketék ezúttal az Udinese ellen diadalmaskodtak, a 90. percben Julio Ricardo Cruz volt eredményes.
nov. 9
18:27
A Fradi egy góllal legyőzte a Makót (Infostart)
A Ferencváros egy góllal nyert a Makó ellen a labdarúgó NB II 14. fordulójában a Keleti csoportban és egy pont előnnyel áll az első helyen áll.
nov. 9
19:57
Jégkorong olimpiai selejtező: újabb győzelemmel továbbjutás (Infostart)
Veretlenül jutott tovább a magyar jégkorong-válogatott a 2010-es vancouveri téli olimpia utolsó kvalifikációs tornájára, miután a budapesti előselejtezős csoport zárómérkőzésén 5-2-re nyert a litván csapat ellen.
nov. 9
23:15
Dupla rossz a milanosoknak: az Inter nyert, a Milan pontot vesztett az utolsó percben (Infostart)
Az AC Milan bár a hajrában Ronaldinho góljával megszerezte a vezetést, végül csak egy pontot vitt el Leccéből. Az Inter az utolsó percben szerzett góllal nyert, vezeti a tabellát, Mourinhót mégis kritizálják. Spanyolország számol: ötven éve nem volt ilyen gólerős csapat tíz forduló után, mint a mostani Barcelona.

2008. november 10. hétfő

nov. 10
6:09
Hajrá, fiúk! (Blikk)
BUDAPEST — Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, tartja a mondás. Goike Nóra (28) és Palkovics Adrienn (31) tökéletes hátteret nyújtanak ahhoz, hogy a jégkorong-válogatott két tagja, Ocskay Gábor (33) és Palkovics Krisztián (33) szebbnél szebb gólokkal kápráztassa el a közönséget.
nov. 10
6:11
Nem Aczélos a REAC (Blikk)
BUDAPEST — Fájó, 5-2-es vereséget szenvedett a REAC együttese a Bp. Honvédtól a Budai II László stadionban az NB I 14. fordulójában. A kudarc Aczél Zoltán (41) edző állásába került, a csapata vesszőfutását megkönnyező klubtulajdonos, Forgács József ugyanis a mérkőzés után felmentette a bő két éve Rákospalotán dolgozó szakembert.
nov. 10
6:13
Spitzmüller Csaba nyerte az idei ralibajnokságot (Blikk)
PÉCS — Folyt a pezsgő, egymás nyakába borultak a csapat tagjai, örömkönnyektől csillogtak a szemek. Magyarország új ralibajnokát ünnepelte mindenki. Spitzmüller Csaba (40) korábban kétszer is győzött az N csoportban, de az abszolút értékelésben tegnap kora délután jutott a csúcsra.
nov. 10
6:15
Cseh Laci, a sportfotós (Blikk)
BUDAPEST — Úszás helyett szenvedélyének hódol Cseh László (22). A pekingi olimpia háromszoros ezüstérmese egyre többet fotózik, szombat este a Kőér utcai uszodában a Domino Honvéd és a montenegrói Kotor pólósainak 10-8-as vendégsikerével záruló gálamecscsén gyakorolt.
nov. 10
6:45
Nyilvánosságra hozták az FTC-t kizáró testület névsorát (Infostart)
Az FTC Pártolói Egyesület nyilvánosságra hozta a Magyar Labdarúgó Szövetség fellebbviteli licencadó testület azon hét tagjának névsorát, akik 2006 júliusában döntöttek a Ferencváros élvonalbeli kizárásáról.
nov. 10
6:45
Nyilvánosságra hozták az FTC-t kizárók névsorát (Behaviour)
Az FTC Pártolói Egyesület hétfőn nyilvánosságra hozta a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fellebbviteli licencadó testület azon hét tagjának névsorát, akik 2006 júliusában döntöttek a Ferencváros élvonalbeli kizárásáról.
nov. 10
10:21
Német cselgáncsbajnok lett Ungvári Miklós (Behaviour)
Német bajnok lett a TSV Abensberg csapatával a cselgáncsozó Ungvári Miklós.
nov. 10
11:51
Új fővárosi fedett uszoda épül (Behaviour)
Az Országgyűlés sport- és turisztikai bizottsága hétfői ülésén egyhangú állásfoglalással támogatta a 2013-as budapesti és balatonfüredi úszó, műúszó, műugró, vízilabda és hosszútávúszó világbajnokság megrendezésére benyújtandó pályázatot és az ehhez kapcsolódó új fővárosi fedett uszoda megépítését.
nov. 10
13:03
Megvan Kovács Katalin új edzője! (Infostart)
A kétszeres olimpiai bajnok kajakozó Kovács Katalin új edzője Csipes Ferenc lett. A 23-szoros világbajnok sportoló sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy az MTK-tól a Honvédhoz szerződött, a megállapodás január 1-jétől érvényes.
nov. 10
14:15
Egyhangú támogatás a budapesti fedettuszoda építéséhez (Metropol)
Az Országgyűlés sport- és turisztikai bizottsága hétfői ülésén egyhangú állásfoglalással támogatta a 2013-as budapesti és balatonfüredi úszó, műúszó, műugró, vízilabda és hosszútávúszó világbajnokság megrendezésére benyújtandó pályázatot és az ehhez kapcsolódó új fővárosi fedettuszoda megépítését.
nov. 10
14:15
Simon legyőzte Federert! (Behaviour)
Hatalmas meglepetéssel indult a Vörös csoport versenye a Mesterek Kupáján: a férfitenisz kiválóságainak sanghaji, évzáró viadalán a nyolcadiknak rangsorolt francia Gilles Simon három játszmában legyőzte az első helyen kiemelt svájci Roger Federert.
nov. 10
15:09
Ocskay: Az olimpiai részvétel megkoronázná a csapat karrierjét (Infostart)
Szinte csodára lenne szükség ahhoz, hogy a magyar férfi jégkorong-válogatott az olimpiai selejtező-sorozat következő fordulójából is továbbjusson - mondta az InfoRádiónak a magyar együttes első sorának centere, miután a nemzeti csapat százszázalékos teljesítménnyel nyerte meg a budapesti tornát. Ocskay Gábort arról is beszélt, hogy ha választani kellene az olimpiai kvalifikáció és az A-csoportban…
nov. 10
19:39
A McLarenért elhagyta a Ferrarit (Infostart)
Megállapodott a McLarennel és a Mercedesszel a Forma-1-es Force India csapat. A vébé idei újonca a jövőben a stuttgarti gyár motorjait használja, a McLaren pedig számos területen nyújt technikai segítséget, a Force India megkapja a wokingiaktól a váltót, a hidraulikus rendszert és a KERS-t is.

2008. november 11. kedd

nov. 11
6:09
Kovács Kati a Honvédban (Blikk)
BUDAPEST — Kovács Katalin (32) a Domino-Honvéd versenyzője lesz, bár az MTK-tól távozó kajakost hírbe hozták a Démász-Szegeddel is.
nov. 11
6:11
Csollány Szilveszter tornásziskolát nyitott (Blikk)
SOPRON ― Megnyitotta kapuit a Sydneyben olimpiai bajnok Csollány Szilveszter tornásziskolája.
nov. 11
6:13
Anelka ajándéka (Blikk)
LONDON ― Hatvanadik születésnapján két góllal köszöntötte trénerét, Luiz Felipe Scolarit Nicolas Anelka (29).
nov. 11
6:15
Hokiláz (Blikk)
BUDAPEST — Amióta a válogatott feljutott az A csoportba, az emberek rajonganak a jégkorongért.
nov. 11
6:17
Ki ez a nő, hogy dönthetett a Fradi kizárásáról? (Blikk)
BUDAPEST — Bárányos László, dr. Laczkó Mihály, dr. Pálfay Szilárd, dr. Pere József, Horváth József, Szendrő Dénes és Riklik Anett. Lapunk hétfőn elsőként írta meg, hogy ők heten alkották azt a licencadó testületet, amely 2006. július 25-én kizárta az FTC labdarúgócsapatát az NB I-ből.

Keresés