2008. november 11. kedd

nov. 11
6:19
Görbicz szívproblémák miatt pihen (Blikk)
GYőR — Aggódnak a győri szurkolók és a kézilabda hívei: egyelőre nem tudni, hogy mi a baja Görbicz Anitának (25).
nov. 11
6:27
Vadlúdak támadták meg a Manchester játékosait (Behaviour)
Légitámadás érte edzés közben a Manchester United brit focicsapat játékosait, méghozzá külföldi: egy kanadai vadlúd csapott le rájuk többször.
nov. 11
6:45
Az AC Milan máris hosszabbítana Ronaldinhóval (Behaviour)
Alig pár hónappal leigazolása után máris szerződést hosszabbítana Ronaldinhóval az AC Milan labdarúgócsapata.
nov. 11
8:33
Kovács Katalin: "Már a nászutam után nagyon hiányzott" (Infostart)
Leghamarabb tavasszal edzhet újra Kovács Katalin olimpiai bajnok párostársával, Janics Natasával. A 23-szoros világbajnok kajakozó döntött arról, hogy a jövőben a Honvéd színeiben, Csipes Ferenc irányításával készül a versenyekre. Bejelentése után Kovács Katalin interjút adott az InfoRádiónak, az alábbiakban a beszélgetés szerkesztett változatát olvashatják el.
nov. 11
9:09
Nyilvános az FTC-t kizárók névsora (Behaviour)
Az FTC Pártolói Egyesület tegnap internetes oldalán közölte a Magyar Labdarúgó-szövetség fellebbviteli licencadó testületének névsorát: 2006 júliusában e hét személy döntött a Ferencváros kizárásáról az élvonalból. A tagok többsége nem tart atrocitástól. Az FTC PE elnöksége hétfő reggel hat órakor tette közzé az MLSZ által szerdán postázott listát a www.ftcpe.hu weboldalon.
nov. 11
10:57
Kamerun nagyon szeretne velünk focizni (Behaviour)
Magyarországra jönne a kameruni labdarúgó-válogatott, ám a reménybeli mérkőzésnek még nincs konkrét időpontja.
nov. 11
14:15
Különleges diétájában bízik Messi (Behaviour)
Különleges diétát tart Lionel Messi, az FC Barcelona argentin futballklasszisa azzal a céllal, hogy megelőzze a sérüléseket.
nov. 11
16:03
Huszonkét éves dán nyerte a póker-világbajnokságot (Metropol)
A mindössze huszonkét éves dán Peter Eastgate nyerte a póker-világbajnokságot (World Series of Poker), ezzel minden idők legfiatalabb bajnoka lett.
nov. 11
16:39
Gigafizetéssel csábítanák vissza Mourinhót (Infostart)
Évi 15 millió fontos fizetést ajánl José Mourinhónak a Manchester City labdarúgó-csapatát birtokló arab konzorcium.
nov. 11
16:39
Ungvári és Varga már érmes az ökölvívó Eb-n (Metropol)
A 48 kg-ban szereplő Ungvári István bejutott az elődöntőbe, s ezzel már biztosan érmes a liverpooli ökölvívó Európa-bajnokságon. A magyar bokszoló a keddi negyeddöntőben pontozással legyőzte a fehérorosz Anton Bekist.
nov. 11
16:57
Kétmilliárdot nyert a 22 éves pókervilágbajnok (Blikk)
A mindössze huszonkét éves dán Peter Eastgate nyerte a póker-világbajnokságot (World Series of Poker), ezzel minden idők legfiatalabb bajnoka lett. A selejtezők júliusban indultak 6488 emberrel, közülük győzedelmeskedett ma a fiatalember.
nov. 11
17:51
Fejenként 3,75 millió forint a sakkolimpia aranyért (Metropol)
A magyar férfi válogatott az ötödik, a női a nyolcadik helyen lesz kiemelt a csütörtökön kezdődő drezdai sakkolimpián, amelyre 152 ország - minden idők legerősebb mezőnye - nevezett.
nov. 11
22:57
Ismét parádéztak az Arsenal tinisztárjai (Infostart)
Egy újabb emlékezetes meccsen van túl az Arsenal az angol labdarúgó Ligakupában. A londoni együttes a másodosztályú Sheffield United 6-0-ás búcsúztatása után ezúttal az élvonalbeli Wigant verte 3-0-ra az Emirates Stadionban.

2008. november 12. szerda

nov. 12
6:09
Mennyi pénz kell a raliaranyhoz? (Blikk)
BUDAPEST — A korábban a világbajnoki sorozatban is bevetett versenyautóval lett Magyarország legjobb ralipárosa a Spitzmüller Csaba (40), Kazár Miklós (36) duó. A Hell Racing Team kettőse a 300 lóerős Mitsubishi Lancer WRC-vel a hét bajnoki futamból ötöt megnyert, uralta a hazai mezőnyt.
nov. 12
6:11
3,75 milliós sikerdíj (Blikk)
BUDAPEST — A csütörtökön kezdődő drezdai sakkolimpián a férfi együttes Lékó Péter (képünkön), Polgár Judit, Almási Zoltán, Balogh Csaba, Berkes Ferenc összeállításban játszik.
nov. 12
6:13
Pótszülőket keresünk! (Blikk)
Túl drága a dél-amerikai repülőjegy, ezért az ifjú labdarúgók nem utaznak haza családjukhoz.
nov. 12
6:15
Tsonga megint kikapott (Blikk)
SANGHAJ — Elherdálta élete egyik nagy lehetőségét JoWilfried Tsonga (23), a franciák új teniszsztárja.
nov. 12
6:17
Iskolát neveztek el Grosicsról (Blikk)
Bár a betegségek legyengítették, a volt futballista örömmel ment el az ünnepségre
nov. 12
9:09
Polgár Judit: "Ezüstnél fényesebb érmet nehéz lesz hazahozni az olimpiáról" (Infostart)
A legerősebb összeállításban vesz részt a magyar férfi válogatott a csütörtökön kezdődő drezdai sakkolimpián. A női válogatottal kétszeres aranyérmes Polgár Judit hosszú ideje a férfiak mezőnyében szerepel, az InfoRádiónak adott interjúban pedig nem tartotta elképzelhetetlennek, hogy Lékó Péterékkel 2002 után ismét érmet tudnak szerezni.
nov. 12
10:03
NHL: Legyőzték a Pingvinek a címvédőt (Metropol)
A címvédő Detroit 13 gólos meccsen, hosszabbítás után kapott ki otthon a Stanley Kupa-döntőben legyőzött Pittsburgh-től az észak-amerikai profi jégkorongligában.
nov. 12
10:03
Donovan ötödször az év labdarúgója (Behaviour)
Ötödször választották Landon Donovant az év labdarúgójává az Egyesült Államokban.
nov. 12
10:57
Börtönbe kerülhet a világbajnok edző fia (Infostart)
A római ügyészség hatéves börtönbüntetést kért Luciano Moggira, a Juventus labdarúgócsapatának korábbi főigazgatójára. A vád szerint az egykori sportvezető latba vetette befolyását, hogy a fia érdekeltségébe tartozó játékosok menedzselésével foglalkozó GEA nevű céget minél kedvezőbb piaci helyzetbe hozza.
nov. 12
11:33
A Cruz-sztori, avagy a Kertész esete a kecskével és a káposztával (Infostart)
A téli átigazolási időszakban távozhat az Inter labdarúgócsapatától Julio Cruz, az együttes argentin labdarúgója. A 34 éves támadónak a szezon végén lejár a szerződése a kék-feketéknél. A játékost esetleg a Roma vagy a Barcelona vinné.
nov. 12
12:45
Madridi szégyen után ultimátum - videóval (Infostart)
Újabb nagy pofont kapott a Real Madrid labdarúgócsapata: óriási meglepetésre csak egy góllal nyert a harmadosztályú Real Union ellen a Spanyol Király Kupa negyedik fordulójának visszavágóján, és kiesett. A klubvezetés ultimátuma szerint Bernd Schuster vezetőedzőt csak az mentheti meg a kirúgástól, ha a csapat vasárnap megnyeri bajnokiját Valladolidban.
nov. 12
15:27
Legjobbjait adhatja el a Liverpool a válság miatt (Infostart)
Komoly bajba kerülhet és alaposan meggyengülhet a Liverpool, ugyanis a futballklub két amerikai tulajdonosának, George Gillettnek és Tom Hicksnek 350 millió fontos hitelt kellene törlesztenie két hónapon belül.
nov. 12
16:39
Lovasbalesetet szenvedett Vörös Zsuzsanna (Infostart)
Lovasbalesetet szenvedett Vörös Zsuzsanna olimpiai, világ- és Európa-bajnok öttusázó, emiatt jelenleg kórházban kezelik.
nov. 12
17:33
Leesett a lóról az öttusázó Vörös Zsuzsanna (Metropol)
A sportolót emiatt jelenleg kórházban kezelik. Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok versenyző elmondta, hogy az eset kedd délután történt.
nov. 12
19:03
Valujev-Holyfield valószínűleg Zürichben (Metropol)
Nagy valószínűséggel Zürichben rendezik meg december 20-án Nyikolaj Valujev és Evander Holyfield nehézsúlyú mérkőzését a Boksz Világszövetség (WBA) világbajnoki övéért.

2008. november 13. csütörtök

nov. 13
7:24
Melyik az igazi Real? (Blikk)
MADRID — Hatalmas szenzációt keltett a labdarúgó spanyol kupában a Real Unión.
nov. 13
7:26
Roddick visszalépett (Blikk)
nov. 13
7:28
Ndjodo újra verekedett (Blikk)
A siófoki csapat balhés kameruni labdarúgója nem tűri, ha sértegetik.
nov. 13
7:30
Szexis képek az NB I-es focistákról (Blikk)
BUDAPEST — Modellnek állt néhány magyar labdarúgó. Köteles László (24, Diósgyőr), Katona Máté (18, Vasas), Tisza Tibor (24, Újpest), Simon Attila (25, Újpest), valamint Horváth László (22, Bp. Honvéd) levetkőzte gátlásait és – rábólintva a Joy Celebrity magazin felkérésére – a kamerák előtt pózolt.
nov. 13
8:36
Szentmise Puskás Ferenc emlékére (Metropol)
18 órától a Szent István Bazilikában Szentmisét tartanak Puskás Ferenc emlékére, az Aranycsapat legendás kapitánya halálának második évfordulóján.
nov. 13
9:30
Máris búcsúzik a kapitányi poszttól Maradona? (Infostart)
Alig egy héttel a kinevezése után máris távozhat Diego Maradona, az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
nov. 13
11:00
Micsoda? A magyar válogatott az konkurens? (Infostart)
A világranglista kilencedik helyén álló Lékó Péter a két évvel ezelőtti torinói sakkolimpia kihagyása után most nem is gondolkodott azon, hogy lemondja a csütörtökön kezdődő drezdai rendezvényt. Az első számú magyar nagymester nem bánja, hogy a riválisok egyelőre nem sorolják a legnagyobb esélyesek közé a férfi válogatottat.
nov. 13
13:24
Véget ért Buzsáky szezonja (Behaviour)
Véget ért az idény a Queens Park Rangerst erősítő Buzsáky Ákos számára, aki kedden a Manchester United elleni angol labdarúgó Ligakupa-nyolcaddöntőben szenvedett súlyos térdsérülést.
nov. 13
14:18
Mmegműtötték a Real Madrid gólvágóját (Behaviour)
R Átesett a beharangozott térdműtéten Ruud van Nistelrooy, a Real Madrid holland futballsztárja, aki ebben a szezonban már nem léphet pályára.
nov. 13
15:12
London ma már nem pályázna az olimpiára (Metropol)
London nem pályázott volna a 2012-es nyári olimpiai játékokra, ha a brit kormány már akkor tudja, hogy recesszió jön, mondta az olimpiáért felelős miniszter.
nov. 13
19:42
Ökölvívó Eb: Ungvári bronzérmes (Metropol)
A 48 kilós Ungvári Istvánnak nem sikerült az újabb bravúr, ugyanis kikapott a liverpooli ökölvívó Európa-bajnokság elődöntőjében az örmény Hovhancs Danieljantól, azonban elégedetlenségre nincs oka, hiszen élete első felnőtt világversenyén bronzérmes lett.
nov. 13
21:30
Döntetlennel kezdtek Polgár Juditék (Infostart)
Az ötödikként kiemelt magyar férfi válogatott döntetlent játszott az irániak ellen a drezdai sakkolimpia első fordulójában.

2008. november 14. péntek

nov. 14
5:54
Csollány tanár úr (Blikk)
SOPRON – Kissrácok és -lányok igyekeztek szüleik kezét fogva kedden a tornacsarnok felé a volt Elzett-gyár udvarán az esti szürkületben. Igazi híresség, Csollány Szilveszter (38) várta őket. A 2000-es sydneyi olimpián és a 2002-es debreceni vb-n gyűrűn aranyérmes sportoló első foglalkozására készült saját tornaiskolájában.
nov. 14
5:56
Eltiltással bűnhődhet a mutogatós Drogba (Blikk)
LONDON – Botrányos lett Didier Drogba (30) visszatérése a Chelsea labdarúgócsapatába. Az elefántcsontparti támadó másfél hónapot hagyott ki térdsérülése miatt, és már alig várta, hogy újra pályára léphessen.
nov. 14
5:58
Mi leszünk az ősz királyai (Blikk)
DEBRECEN – Pakson elérheti a DVSC, ami eddig még soha nem sikerült: az első helyen telelhet az élvonalban.
nov. 14
6:00
Csata a legjobb pilóták között (Blikk)
MOGYORÓD – A Bajnokok Tornáján szombaton kiderül, hogy ki a leggyorsabb hazai autóversenyző.
nov. 14
6:02
Cortina: Itthon vagyok (Blikk)
BUDAPEST – A kanadai szakember az olimpiára is szeretné kijuttatni a válogatottat.
nov. 14
8:54
Popovics ismét Armstrong segítője lesz (Metropol)
Jaroszlav Popovics az Asztana csapatához szerződött, így ismét a visszatérő Lance Armstrong segítője lehet a 2009-es országúti kerékpáros szezonban.
nov. 14
10:06
"Továbbra is én vagyok a kapitány, s ez nem fog változni" (Behaviour)
Diego Maradona cáfolta azokat a híreket, amelyek szerint lemondását fontolgatná az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról.
nov. 14
12:12
Sir Alex 50 éve: egy harapással kezdődött a hihetetlen pályafutás (Infostart)
Újabb elképesztő mérföldkőhöz érkezett Sir Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgó-csapatának menedzsere: a skót szakvezető 50 éve van a futballban, ugyanis 1958. november 15-én játszotta élete első felnőtt meccsét a Queen's Park FC nevű glasgow-i amatőrcsapatban.
nov. 14
12:30
Maradona marad a válogatottnál (Infostart)
Diego Maradona cáfolta azokat a híreket, amelyek szerint lemondását fontolgatná az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról.
nov. 14
12:30
Kilenc magyar sportösztöndíjast várnak jövőre a leedsi egyetemen (Metropol)
Jövő szeptembertől további kilenc tehetséges magyar sportoló tanulhat ösztöndíjjal a Leeds Metropolitan Universityn.

Keresés