2008. június 1. vasárnap

jún. 1
19:55
Roland Garros: meg akarták vesztegetni Morigamit (She)
Saját bevallása szerint meg akarták vesztegetni a japán Morigami Akikót a francia nyílt teniszbajnokságon.
jún. 1
20:25
Portugália: liftaknába zuhant a volt válogatott játékos (She)
Az egykori portugál válogatott játékos, Carlos Alhinho 59 éves korában tragikus hirtelenséggel életét vesztette. Alhinho egy angolai szállodában a liftaknába zuhant és azonnal meghalt. A Benfica, a Sporting, és az FC Porto egykori játékosa edzőként a Zöld-foki szigetek és Angola válogatottját irányította, utóbbival szerepelt is az 1996-os Afrika-kupán.
jún. 1
20:43
U19-es Európa-bajnokság: kemény csoportba kerültek a mieink (She)
Prágában megtartották a július 14-én kezdődő U19-es Európa-bajnokság csoportbeosztásának sorsolását. A nyolcas döntő résztvevőit két négyes csoportra osztották, az első két helyezett az elődöntőbe jut. A torna döntőjét július 26-án Jablonecben rendezik.
jún. 1
20:59
Roland Garros: oktatott és nyolc közé jutott Rafael Nadal (She)
Salakpályás leckét adott az éppenséggel nem kezdő, 22. kiemelt Fernando Verdascónak Rafael Nadal: a 2. kiemelt címvédő három játszmában, 6:1, 6:0, 6:2-re mosta le ellenfelét.
jún. 1
21:01
Labdarúgó NB I: a Kaposvár 3?0-ra verte a REAC-ot (She)
A Kaposvár Oláh Lóránt két, és Nikolics Nemanja egy góljával 3?0-ra legyőzte a REAC-ot, és történetének legnagyobb sikerét aratva 6. helyen végzett a magyar élvonalban.
jún. 1
21:03
Labdarúgó NB I: a Honvéd 4?1-re győzött a Tatabánya ellen (She)
A Budapest Honvéd labdarúgó-csapata 4?1-re győzött a Tatabánya ellen a Soproni Liga utolsó, 30. fordulójában.
jún. 1
21:20
Euro 2008: A Real Madrid sztárjai tolták a hollandok szekerét (Infostart)
A lengyel válogatottnak nem sikerült jól a főpróba: Leo Beenhakker válogatottja "csak" 1-1-es döntetlent játszott az ősztől a magyar válogatottal azonos világbajnoki selejtező-csoportban szereplő dánokkal.
jún. 1
21:20
Szerencsétlen magyar öttusa-hétvége (Metropol)
Nem sikerült jól a magyarok számára a hétvége a budapesti MVM öttusa-világbajnokságon. Szombaton a női válogatott ugyan harmadik lett a hagyományos versenyben, vasárnap azonban Horváth Viktor vádlisérülésének kiújulása miatt egyéniben és csapatban is elúszott egy érem, nagy valószínűséggel ezüst.
jún. 1
21:37
U19-es válogatott: Sisáék az Eb-n újabb lépést szeretnének tenni előre (She)
Amint arról már beszámoltunk, ma este elkészítették Prágában a Csehországban július 14-26 között rendezendő U19-es Európa-bajnokság sorsolását. A magyar válogatott a címvédő Spanyolország, és Németország mellett az újonc Bulgáriával került egy csoportba.
jún. 1
21:39
Vb-selejtezők: győztek az afrikai nagyok, tragédia Libériában (She)
Megkezdődtek a 2010-es világbajnokság afrikai selejtezői, méghozzá az esélyesek sikereivel: Kamerun, Nigéria, Szenegál, Marokkó, Ghána és Elefántcsontpart is kapott gól nélkül zárta az első kört.
jún. 1
22:28
Euro 2008: gól nélkül ért véget a görög?örmény mérkőzés (She)
Nem úgy sikerültek a görög válogatott Európa-bajnoki felkészülési mérkőzései, ahogy azt Otto Rehhagel szövetségi kapitány elképzelte. Miután az Eb-címvédő a múlt hétvégén Budapesten 3?2-es vereséget szenvedett a magyar válogatottól, a Németországban edzőtáborozó hellének ez alkalommal Örményországgal mérkőztek.
jún. 1
23:01
Ralikrossz: Harsányi kilencedik lett a nyirádi Eb-futamon (She)
Ralikrosszfiesztára készültek a nyirádi katlanban vasárnap, s a látvány felülmúlta a várakozásokat. Izgalmas döntőket, látványos, test-test elleni küzdelmeket, nagy győzelmeket és persze egyéni drámákat láthatott az úri közönség (voltak vagy hétezren) az Európa-bajnoki mezőnynek hála.
jún. 1
23:18
Peking 2008: a svéd férfi kéziválogatott kihagyja az olimpiát (She)
A hétvégi kvalifikációs tornák után kialakult a mezőnye a pekingi olimpia férfi kézilabdatornájának.

2008. június 2. hétfő

jún. 2
0:43
Peking 2008: mégiscsak elindul 100 méteren is az új "sprintkirály" (She)
Néhány órával azután, hogy New Yorkban 9.72 másodpercre javította a 100 méteres férfi síkfutás világcsúcsát, Usain Bolt bejelentette, hogy eddigi elképzeléseivel ellentétben nem csak 200 méteren indul a pekingi olimpián.
jún. 2
1:00
Peking 2008: a lengyel férfi röplabdázók is kvótát szereztek (She)
Nagy volt az öröm vasárnap este Lengyelországban a sportkedvelők körében, mert a férfi kézilabda-válogatott után a férfi röplabda-válogatott is kvalifikálta magát a pekingi olimpiára.
jún. 2
1:34
Női kézilabda: fölényes román győzelem Izlandon (She)
Mint arról honlapunkon már beszámoltunk, Törökország hatalmas meglepetésre megverte Dániát az Európa-bajnoki selejtező első mérkőzésén. Egy másik nagy csapat, Románia nem bízta a visszavágóra a dolgot, fölényes győzelmet aratott Izlandon.
jún. 2
1:52
Barátságos mérkőzés: simán nyertek a tartalékos angolok (She)
Magabiztos, 3?0-s győzelmet aratott az angol labdarúgó-válogatott Trinidad és Tobago vendégeként, Fabio Capello együttesében Jermain Defoe kétszer, míg Gareth Barry egyszer volt eredményes.
jún. 2
6:17
Van der Vaart, a szépfiú (Blikk)
Álompárt alkot Sylvie-vel
jún. 2
6:19
A válogatott üzent vb-selejtezőbeli ellenfeleinek (Blikk)
Ismét rangos ellenféllel szemben ért el jó eredményt a válogatott
jún. 2
6:21
Eltűnt a víz a medencéből (Blikk)
Döbbenetes reggel, keserű befejezés az öttusa-vb-n
jún. 2
6:23
Visszatértem! (Blikk)
Talmácsi Gábor második lett az Olasz Nagydíjon
jún. 2
7:12
Bosznia: tizenketten vettek jegyet a válogatott meccsre (She)
Percekkel a mérkőzés kezdete előtt mindössze tizenkét jegyet sikerült eladni a zenicai Bosznia-Hercegovina?Azerbajdzsán (1?0) barátságos mérkőzésre, miután a helyi drukkerek bojkottálták a találkozót Meho Kodro szövetségi kapitány kirúgása miatt.
jún. 2
7:14
Mexikó: harmadik bajnoki címét szerezte meg a Santos (She)
A Cruz Azul elleni idegenbeli 1?1 is elég volt a mexikói Santos csapatának, hogy megnyerje a bajnoki döntőt, miután az első mérkőzésen 2?1-re legyőzték a ?kékkereszteseket?.
jún. 2
7:31
PSV: félmillió fontot ajánl Fülöpért Dzsudzsák csapata (She)
A holland bajnok PSV Eindhoven félmillió fontos ajánlatot tett a Sunderlandnek Fülöp Mártonért.
jún. 2
7:33
Hertha: tízmillió eurót ajánlanak a berliniek a Flu sztárjáért (She)
A Hertha BSC menedzsere, Dieter Hoeness tízmillió eurós ajánlatot tett a brazil Fluminense kiválóságára, Thiago Nevesre.
jún. 2
7:51
Az iráni elnök visszatetette Karimit a válogatottba (Behaviour)
A politikai vezetés közbenjárására visszakerült az iráni labdarúgó-válogatottba Ali Karimi.
jún. 2
8:21
A Fenomént már futtatják orvosai - nézze meg fotón is! (Infostart)
Orvosai szerint Ronaldo júliusban újra futhat. Három hónappal azután hogy térdműtétet hajtottak végre a világbajnok brazil futball-legenda sérült bal lábán, az orvosok arról tájékoztatták, hogy júliusban elkezdheti a komolyabb mozgást.
jún. 2
8:27
Milan: Samuel Eto'o árát nem tudja megfizetni Galliani (She)
Gianluca Zambrotta igen, Samuel Eto,o nem - summázható az AC Milan hétvégi barcelonai "közbeszerzésének" mérlege, legalább is a madridi Marca híre alapján, amely szerint miközben az olasz hátvéd odahaza, a milánóiaknál folytatja pályafutását, a Barcelona labdarúgócsapatának egy másik ásza, a kameruni csatárkiválóság nem megy Olaszországba.
jún. 2
9:26
Öttusa-vb, női váltó: hetedik a magyar csapat a lövészetben (She)
A hetedik helyen áll a vívás előtt a magyar csapat a budapesti öttusa-világbajnokság női váltóversenyében. A Kovács Sarolta, Gyenesei Leila, Tóth Adrienn összeállítású fiatal együttes 263 kört lőtt, ezért 1060 pontot kapott.
jún. 2
9:49
FIFA: aggasztó a helyzet a vb-rendező Dél-Afrikában (She)
Két évvel a dél-afrikai világbajnokság rajtja előtt a nemzetközi szövetség ismét aggódni kezdett a biztonságos lebonyolítás miatt.
jún. 2
9:51
Hegyikerékpár: Buruczki Szilárd és Deli Anett sikere (She)
Buruczki Szilárd és Deli Anett sikerét hozta a nemzetközi hegyikerékpáros Pilis Kupa, amely egyben a Magyar Kupa harmadik fordulója volt.
jún. 2
10:35
Hegyikerékpár: Buruczki Szilárd és Deli Anett győzött a Pilis-kupán (She)
Nemzetközi, UCI C2-es kategóriájú olimpiai krossz hegyikerékpár-verseny zajlott a Pilisben június első vasárnapján.
jún. 2
10:51
Talmácsi harca a pokolian gyors, bevállalós fickókkal (Infostart)
Barcelonában győzni kell - nyilatkozta a hétvégi második helyezése után Talmácsi Gábor. Ellenleleiről a motorversenyző így vélekedett: "Nagyon kemény, bevállalós fickók. És pokoli gyorsak."
jún. 2
11:15
Nyolc halott a futballvilágbajnoki kvalifikációs mérkőzésen (Infostart)
Nyolc ember veszítette életét a Libéria-Gabon futballvilágbajnoki kvalifikációs mérkőzés kezdetekor annak a tumultusnak az áldozataként, amely a stadion bejáratánál támadt. Számos nézőnek hamis jegyet adtak el, így sokan nem jutottak be a stadionba.
jún. 2
11:39
Olimpiatörténeti kiállítás Újpesten (Metropol)
Az „UTE az olimpiákon” címmel nyílt kiállítás az újpesti Ady Endre Művelődési Központban, mely a IV. kerületi klub versenyzőinek ötkarikás játékokon elért sikereit mutatja be.
jún. 2
13:04
Doppingellenőrzés: bárhol, bárkit, bármikor (Metropol)
Minden Pekingben induló magyar sportolónak felelőssége teljes tudatában kell nyilatkoznia arról, hogy doppingmentesen készült és így is fog versenyezni az ötkarikás játékokon, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) pedig a nyilatkozat megerősítését elvárja a sportoló edzőjétől, a sportági keretorvostól, a szövetségi kapitánytól, valamint a szövetség elnökétől egyaránt.
jún. 2
14:00
Liverpool: 15 millió eurót adnának Ricardo Quaresmáért (She)
A portugál válogatott játékos 2004-ben érkezett a Portóhoz a Barcelonából, ahol nem tudott maradandót alkotni. Azóta Európa egyik legkeresettebb szélső középpályásává nőtte ki magát a 24 éves labdarúgó.
jún. 2
14:00
Vívásban a harmadikak lettünk (Metropol)
Jó vívással a hetedikről a harmadik helyre lépett előre a magyar csapat a budapesti öttusa-világbajnokság női váltóversenyében.
jún. 2
14:02
Roland Garros: különösebb nehézség nélkül győzött González (She)
A Roland Garros nyolcaddöntőjében három játszmában verte a chilei González az amerikai Gineprit ezzel a teniszező bejutott a negyeddöntőbe.
jún. 2
14:02
Roland Garros: három játszmában győzött az orosz Gyementyjeva (She)
A francia nyílt teniszbajnokság nyolcaddöntőjében a hetedikként rangsorolt orosz Gyementyjeva búcsúztatta honfitársát Zvonarjovát.
jún. 2
14:05
Labdarúgó NB II: két szurkolót előállítottak a Fradi-meccsen (She)
Rendbontások miatt két embert előállított a rendőrség a Baktalórántháza-Ferencváros NB II-es labdarúgó-mérkőzésen, egy szurkolót pedig a mentők szállítottak kórházba súlyos sérüléssel - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője hétfőn az MTI-vel.
jún. 2
14:30
Roland Garros: délután lép pályára Szávay Ágnes (She)
Legkorábban négy órakor kezdi mérkőzését a Szávay, Szafina páros a francia nyílt teniszbajnokság női párosainak küzdelmeiben.
jún. 2
14:32
Ferencváros: lapátra tették az ?öregeket? a zöld-fehérek (She)
A Ferencváros hivatalos honlapjának közleménye szerint a zöld-fehérek nem hosszabbítják meg Lisztes Krisztián, Mátyus János, Vasas Zoltán, Bojan Lazics és Vincze Ottó szerződését.
jún. 2
14:33
Öttusa-vb: élre álltak a magyarok a női váltóban (She)
Megnyerték az úszást, ezzel az élre álltak a magyarok a budapesti öttusa-világbajnokság női váltóversenyében.
jún. 2
15:02
Öttusa-vb, női váltó: élen a magyarok (Metropol)
Megnyerték az úszást, ezzel az élre álltak a magyarok a budapesti öttusa-világbajnokság női váltóversenyében.
jún. 2
15:04
José Mourinho lett az Inter vezetőedzője (Infostart)
Hivatalosan is bejelentették, hogy José Mourinho lett az olasz bajnok Internazionale labdarúgócsapatának új vezetőedzője.
jún. 2
15:54
Inter: hivatalosan is bejelentették Mourinho érkezését (She)
Az Internazionale hivatalosan is bejelentette: José Mourinho lett az olasz bajnok fekete-kékek új vezetőedzője. A 45 éves portugál szakember a múlt csütörtökön menesztett Roberto Mancinit váltja a kispadon.
jún. 2
15:54
Internazionale: Mourinho az új vezetőedző (Metropol)
Hivatalosan is bejelentették, hogy José Mourinho lett az olasz bajnok Internazionale labdarúgócsapatának új vezetőedzője.
jún. 2
16:00
Roland Garros: eső miatt szünetel a játék (She)
Kora délután, nem sokkal három óra előtt eleredt az eső Párizsban, így ismét kénytelenek esőszünetet tartani a francia nyílt teniszbajnokságon.
jún. 2
16:21
Lisztest és Mátyust is elküldik a Fraditól (Infostart)
A másodosztályban szereplő Ferencváros labdarúgócsapatánál a mostani szezont követően a vezetőség úgy döntött, több rutinos játékostól is elköszönnek, és a fiatalításra fektetik a hangsúlyt.

Keresés