2009. március 24. kedd

márc. 24
14:25
Megyei labdarúgás: Sebők Vilmossal ráfázott új csapata (She)
Az elmúlt hétvégén sem lépett pályára Sebők Vilmos, a megyei I. osztályú Ladánybene téli igazolása. Az egykori válogatott labdarúgó a korábbi mérkőzéseken sérülése miatt nem szerepelt, most vasárnap pedig UEFA A-licences edzői tanfolyamon vett részt, ezért nem tudott játszani. A beneiek edzője azt mondta, nem biztos, hogy jó vásárt csináltak Sebők Vilmossal.
márc. 24
14:39
Spanyol válogatott: Juan Mata került be a sérült Iniesta helyére (She)
Vicente del Bosque Juan Matát hívta be a Törökország elleni vb-selejtezőkre készülő spanyol labdarúgó-válogatottba a sérült Andrés Iniesta helyett.
márc. 24
14:41
Augsburg: nyártól új edzője lesz Torghelle Sándoréknak (She)
A német másodosztályban szereplő Augsburg bejelentette, hogy július 1-től a holland Jos Luhukay irányítja a csapatot.
márc. 24
14:43
Póker: csapatverseny a Dream Team Poker jóvoltából (She)
Március 27–29. között a Las Vegas-i Caesars Palace ad otthont a Dream Team Gaming szervezésében a második póker-csapatbajnokságnak. Az első, amolyan tesztverseny tavaly novemberben zajlott 25 együttes részvételével, meghívásos alapon. A nagy sikerre való tekintettel a szervezők az idei viadalra 100 alakulatot várnak, mindegyikben három játékossal.
márc. 24
14:57
Birkózás: tartalékos magyar csapat utazik az Európa-bajnokságra (She)
Sérülések miatt erősen tartalékos magyar csapat utazik a jövő heti birkózó Európa-bajnokságra.
márc. 24
15:15
Világjátékok: férfi strandkéziseink is utaznak, érmet remélnek (She)
Férfi strandkézilabda-válogatottunk is csatlakozott a tajvani Világjátékokra készülő magyar csapathoz. Nemzeti együttesünk az Eb-bronzéremmel szerzett kvalifikációt az olimpián kívüli sportágak seregszemléjére, amelyet négyévenként rendeznek meg. Idén Kaohsziung lesz a házigazda.
márc. 24
15:17
Női kosárlabda, Euroliga: elkészült a Final Four időbeosztása (She)
Az elődöntő esti mérkőzését játssza az MKB-Euroleasing Sopron kosárlabdacsapata jövő pénteken a házigazdák ellen a női Euroliga salamancai négyes döntőjében.
márc. 24
15:33
Női futball: először indulhat az Universiadén a női válogatott (She)
Megérkezett a hivatalos értesítés a csoportbeosztásról, így végleges: női labdarúgó-válogatottunk ott lesz július 1. és 10. között a Belgrádban megrendezésre kerülő Universiadén, a világ főiskolás és egyetemista sportolóinak hagyományos seregszemléjén.
márc. 24
15:35
Magyar válogatott: Huszti Szabolcs is csatlakozott a csapathoz (She)
Hétfő este Huszti Szabolcs is csatlakozott a szombati, albániai (Tirana, 20.30) és a jövő szerdai, Málta elleni (Puskás Ferenc Stadion, 19 óra) vb-selejtezőkre készülő magyar labdarúgó-válogatott keretéhez. Kedd délután, utolsó érkezőként már a hétfő este a Strasbourg színeiben még bajnoki mérkőzést játszó Szélesi Zoltán is a társakkal készül – olvasható az MLSZ hivatalos honlapján.
márc. 24
15:37
Blog: Németh a Tomszk sikeréről és a Vasas fekete napjairól (She)
Újabb írással jelentkezett fanzone.hu-n olvasható blogjában Németh Norbert, a Tom Tomszk magyar labdarúgója. A legutóbb a Vasasban szereplő futballista ír még volt csapatáról, valamint kifejti a véleményét Moszkváról is, ahol orosz együttese készült a CSZKA ellen 1–0-ra megnyert bajnoki előtt.
márc. 24
15:51
Debrecen: keresztszalag-szakadást szenvedett Bíró Péter (She)
Bíró Péter, a DVSC védője a vártnál sokkal súlyosabb sérülést szedett össze még pénteken, amikor az Újpest elleni bajnoki meccs első félidejében kivált csapatából, miután Rajczi Péter szabálytalankodott vele szemben.
márc. 24
16:09
Aston Villa: nem tiltják el Friedelt, folytatódhat a sorozata (She)
Az Aston Villa sikeresen fellebbezett az angol Labdarúgó-szövetségnél (FA), így nem kell kihagynia egyetlen mérkőzést sem a csapat kapusának, Brad Friedelnek.
márc. 24
16:27
Vb 2010: Terim a középpályán állítaná meg a spanyolokat (She)
A spanyol és török labdarúgó-válogatott négy napon belül két világbajnoki selejtezőt is játszik egymás ellen. Fatih Terim, a török csapat szövetségi kapitánya tiszteli Európa-bajnok ellenfelét, ennek ellenére hiszi, hogy verhető a hispán alakulat.
márc. 24
16:36
Másodszor is menesztették a Torino vezetőedzőjét (Metropol)
Egy éven belül másodszor menesztették Walter Novellinót a Torino labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról. Helyét Giancarlo Camolese veszi át.
márc. 24
16:45
Hátország: kézilabda-, kosárlabda- és tekeeredmények (She)
márc. 24
17:03
Tenisz: Czink Melinda a selejtező 2. körében kiesett Miamiban (She)
A selejtezőben hatodikként kiemelt Czink Melinda két játszmában vereséget szenvedett a 4.5 millió dollár összdíjazású miami torna kvalifikációs sorozatának második körében. A magyar lányt a lengyel Urszula Radwanska verte meg 6:3, 6:1-re.
márc. 24
17:03
"Élek" mondta esése után Tour de France legenda (Behaviour)
Néhány napon belül megműtik Lance Armstrongot, aki a kasztíliai kerékpáros körverseny hétfői szakaszán bukott, és kulcscsonttörést szenvedett.
márc. 24
17:05
Robinho perrel fenyegeti Pelét (Behaviour)
Robinho, a Manchester City futballsztárja elvárja, hogy Pelé, a sportág élő brazil legendája bocsánatot kérjen tőle.
márc. 24
17:12
Czink kiesett Miamiban (Metropol)
Czink Melinda kedden két játszmában kikapott Urszula Radwanskától a 9 millió dollár összdíjazású miami tenisztorna női versenyének selejtezőjében.
márc. 24
17:21
Magyar válogatott: Fehér Csaba nélkül edz a Koeman-csapat (She)
Az Albánia ellen készülő magyar válogatottból a Szusza Ferenc Stadionban jelen pillanatban is zajló edzésről hiányzik Fehér Csaba, a NAC Breda légiósa, aki az Ajax elleni mérkőzést hátsérüléssel játszotta végig.
márc. 24
17:39
Bulgária: ismételten veszélyben van a CSZKA Szófia licence (She)
A 31 bajnoki címével a legeredményesebb bolgár együttesnek számító CSZKA Szófia nemzetközi licence komoly veszélyben van a csapat anyagi gondjai miatt.
márc. 24
17:57
Villarreal: ingyen belépők a munkanélküli bérleteseknek (She)
A Villarreal vezetősége a 2009–10-es szezonra ingyen bérleteket ad azon munkanélkülivé vált szurkolóinak, akik a 2008–09-es idényben megvették a bérletet.
márc. 24
17:59
Olaszország: továbbra is Abete a futballszövetség elnöke (She)
Újabb négy évig Giancarlo Abete irányítja az Olasz Labdarúgó-szövetséget (FIGC), miután a közgyűlésen a küldöttek egyhangú többséggel erősítették meg pozíciójában.
márc. 24
18:01
Formula-1: immár hivatalos, hogy nem változik a pontrendszer (She)
A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) hivatalosan is bejelentette, hogy csak 2010-től vezetik be azt a szabálymódosítást, amelynek eredményeként az nyeri az egyéni világbajnoki címet, akinek az szezon végén a legtöbb győzelme van.
márc. 24
18:03
Schalke 04: Fred Rutten egyelőre marad a „királykékek” kispadján (She)
A Schalke 04 klubvezetői megerősítették pozíciójában a szurkolók által már hosszú ideje támadott holland trénert, Fred Ruttent.
márc. 24
18:15
Vb 2010: King elhagyta az angol csapat edzőtáborát (She)
Sem a Szlovákia elleni felkészülési mérkőzésen, sem az Ukrajna elleni világbajnoki selejtezőn nem lesz ott Ledley King, az angol labdarúgó-válogatott és a Tottenham Hotspur védője.
márc. 24
18:24
Először edzett a Koeman-csapat (Metropol)
Az újpesti Szusza Ferenc Stadionban a keret Jámbor László vezetésével melegített be, majd rövid, gyors passzos feladatok következtek.
márc. 24
18:33
UEFA: hivatalos, hogy négy pályázat érkezett a 2016-os Eb rendezésére (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) végrehajtó bizottsága hivatalosan is bejelentette, hogy pályázat érkezett a 2016-os Európa-bajnokság megrendezésére.
márc. 24
18:35
Újpest: két évre kitiltották a pályára szaladó drukkert (She)
Az Újpest FC vezetősége két évre kitiltotta a Szusza Ferenc Stadionból az MTK Budapest elleni Magyar Kupa-negyeddöntőn a kék-fehérek harmadik, továbbjutást érő gólja után a pályára szaladó szurkolót – adta hírül a csapat hivatalos honlapja.
márc. 24
18:51
Görögország: menesztették a szaloniki Iraklisz trénerét (She)
Három fordulóval a görög labdarúgó Szuperliga idényének vége előtt az Iraklisz vezetősége menesztette a csapat trénerét, Tomasz Kacavakiszt.
márc. 24
18:51
Két évig nem mehet mecsre (Behaviour)
Az Újpest FC labdarúgócsapatának vezetősége két évre kitiltotta a Szusza Ferenc Stadionból azt a szurkolót, aki befutott a pályára a múlt heti, MTK elleni Magyar Kupa-mérkőzésen.
márc. 24
19:09
UEFA: pénzügyi felügyelő testületet nevez ki az európai szövetség (She)
Pénzügyi felügyelő testületet nevez ki az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA). Erről a szervezet végrehajtó bizottságának koppenhágai ülésén határoztak.
márc. 24
19:11
NB II: Békéscsaba-FTC mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoportjában, a 18. forduló záró mérkőzésén a Ferencváros a Békéscsaba otthonában játszik. A mérkőzést ön is figyelemmel követheti élő online-közvetítésünkben!
márc. 24
19:13
U19: kétgólos vereség idegenben Szlovénia legjobbjaitól (She)
U19-es válogatottunk kedd délután Odrancinban játszott határmenti mérkőzést Szlovénia ellen. Együttesünk az első félidőben balszerencsés körülmények között két gólt is kapott, s bár a második játékrészben fölényben futballozott és kapufát is szerezett, nem tudott változtatni az eredményen, és végül kétgólos vereséget szenvedett. A mieink csütörtök délelőtt Lentiben ismét megmérkőznek a…
márc. 24
19:15
Portugália: Suazo súlyosan megsérült, vége a szezonjának (She)
Súlyos térdsérülést szenvedett a portugál Ligakupa döntőjében David Suazo, a Benfica csatára. Az Internazionale kölcsönjátékosát meg kell operálni, ebben a szezonban már nem léphet pályára.
márc. 24
19:27
MLSZ: mérsékelték Szabó Ádám három MK-meccses eltiltását (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága a hétvégi, Kecskemét elleni bajnokin kiállított nyíregyházi Odrobéna Pétert – mint visszaesőt – két bajnokira szóló eltiltással sújtotta, ugyanakkor az Újpest elleni kupameccsen kiállított MTK-s Szabó Ádám három MK-mérkőzésre szóló büntetését a tárgyalás megtartása után kétmeccses eltiltásra mérsékelte.
márc. 24
19:29
Serie A: egy hónapig nem játszhat az Udinese szlovén kapusa (She)
Egyhónapos pihenőre kényszerül az Udinese labdarúgócsapatának első számú kapusa, a 2008–09-es szezonban nagyon jó teljesítményt nyújtó Samir Handanovic.
márc. 24
19:31
NB II: a Szolnok megóvta a hétvégi, döntetlennel zárult bajnokiját (She)
A Szolnoki MÁV FC megóvta a hétvégi, Baktalórántháza elleni, 2–2-es döntetlennel zárult bajnoki mérkőzést az NB II Keleti csoportjában. Erről a klub internetes oldala adott hírt.
márc. 24
19:45
UEFA: megtiltanák az U18-as játékosok adásvételét (She)
Mint korábban már hírt adtunk róla, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a klubokkal, szövetségekkel és játékosszervezetekkel egyetértésben megtiltaná a 18 éven aluli labdarúgók külföldre szerződését.
márc. 24
20:03
Román válogatott: másfélmillió eurós lakás a kvalifikációért (She)
Egy román üzletember meglepő kijelentést tett: ha hazája nemzeti válogatottja kvalifikálja magát a 2010-es világbajnokságra, a keret valamennyi játékosa egy igen értékes lakást kap tőle ajándékba.
márc. 24
20:05
Egyesült Államok: szupertorna júliusban, Inter-Milan is lesz (She)
Négycsapatos felkészülési tornát rendeznek július végén az Egyesült Államokban, melyen az Internazionale, az AC Milan, a Chelsea és az egyik legnépszerűbb közép-amerikai csapat, a mexikói América vesz részt. A két milánói csapat július 26-án, Foxboroughban csap össze egymással. Az ESPN sportcsatorna élőben közvetíti az összes találkozót.
márc. 24
20:39
Tenisz: Kim Clijsters szabadkártyát kért a US Openre (She)
A visszatérését tervező Kim Clijsters szabadkártyát kért a 2009-es US Openre – jelentette az AP hírügynökség.
márc. 24
20:41
Asztalitenisz: vereségek a Szuperligában, ellenfél nélkül a Szekszárd (She)
Mindkét magyar férfi együttes kikapott helyosztója keddi visszavágóján, így a Celldömölk a negyedik, a BVSC pedig a hatodik helyen zárta az asztalitenisz Klubcsapatok Szuperligáját.
márc. 24
20:57
Vasas: tulajdonosi programot indítanak az angyalföldiek (She)
A Vasas maximum 99, klubhoz kötődő személyből és cégből álló tulajdonosi programot indít, melynek célja a labdarúgócsapat 99 százalékos tulajdonrészének értékesítése, s ezáltal az együttes hosszú távú stabil működésének biztosítása.
márc. 24
20:57
Támogassa ön is a Vasas labdarugó csapatát! (Behaviour)
A Vasas maximum 99, klubhoz kötődő személyből és cégből álló tulajdonosi programot indít, melynek célja a labdarúgócsapat 99 százalékos tulajdonrészének értékesítése, s ezáltal az együttes hosszú távú stabil működésének biztosítása.
márc. 24
20:59
Egyenlőre minden marad ahogy volt a Forma-1-ben (Behaviour)
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) kedden hivatalosan is közölte, hogy az idén még nem vezeti be a győzelmi szabályt, vagyis marad a korábbi pontrendszer a Forma-1-ben.
márc. 24
21:15
NB II, Keleti csoport: Békéscsabán is győzni tudott a Fradi (She)
Az NB II 18. fordulójának záró mérkőzésén, a Keleti csoport listavezetője, a Ferencváros a kilencedik Békéscsabához látogatott. A meccset végül Ferenczi István 21. percben szerzett góljával a vendégek nyerték.
márc. 24
21:17
Profi ökölvívás: Mosley-t csak a nagy meccsek érdeklik (She)
A WBA váltósúlyú világbajnoka, Shane Mosley kijelentette, hogy nem érdekli egy címegyesítő mérkőzés a WBC-király Andre Berto ellen, mert kizárólag igazán nagy bevétellel járó összecsapások motiválják.
márc. 24
21:24
Békéscsabán nyert a Ferencváros (Metropol)
A fővárosiak sikerükkel megerősítették vezető pozíciójukat, ugyanis így már hét ponttal előzik meg a második DVSC-TEVA II csapatát.
márc. 24
21:33
Magyar válogatott: Vadócz a keretben a sérült Fehér helyett (She)
Fehér Csaba sérülése miatt Vadócz Krisztián bekerült a szombati, albánok és a szerdai, máltaiak elleni világbajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott keretébe.

Keresés