2009. május 2. szombat

máj. 2
15:23
Formula-1: Mosley szerint meglennének a Ferrari nélkül is (She)
Visszautasította a Ferrari fenyegetéseit szombaton Max Mosley, a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) elnöke, miután a szervezet csütörtökön bejelentette, hogy nagyobb technikai szabadságot kapnak jövőre azok a Formula–1-es csapatok, amelyek vállalják, hogy 2010-ben nem költenek többet 40 millió fontnál.
máj. 2
15:39
MotoGP: Lorenzo indul az élről Jerezben, Rossi a 4. (She)
Jorge Lorenzo lett az első a gyorsaságimotoros-világbajnokság Spanyol Nagydíjának időmérő edzésén a „királykategóriában”, így a spanyol versenyző indulhat az élről a vasárnapi futamon. A második Lorenzo honfitársa, Daniel Pedrosa lett, Casey Stoner a harmadik, a világbajnoki címvédő Valentino Rossi a negyedik.
máj. 2
15:57
Premier League: 2-0-ra győzött az MU a Middlesbrough ellen (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalának 35. fordulójában a Manchester United idegenben győzött 2–0-ra a Middlesbrough ellen.
máj. 2
15:59
Tenisz: Kuznyecova legyőzte Gyementyjevát Stuttgartban (She)
Szvetlana Kuznyecova 6:4, 6:2-re legyőzte Jelena Gyementyjevát a stuttgarti női tenisztorna elődöntőjében, és elsőként jutott a fináléba.
máj. 2
16:15
MotoGP: Talmácsi a 10. helyről indulhat a jerezi futamon (She)
Talmácsi Gábornak nem sikerült megismételnie a szabadedzéseken elért helyezését, és csak a 10. időt motorozta a gyorsaságimotoros-világbajnokság Spanyol Nagydíjának időmérő edzésén a 250 köbcentiméteres kategóriában. Tóth Imre a 19. helyről rajtolhat.
máj. 2
16:33
Hegyikerékpár: Buruczki Szilárd és Deli Anett győzelme (She)
Több mint 700 indulóval elkezdődtek a maratoni versenyek, a Buda Maratonin Buruczki és Deli volt a leggyorsabb
máj. 2
16:35
Jégkorong-vb: világsztárral erősített a cseh csapat (She)
Patrik Elias személyében igazi világsztárral erősített a svájci jégkorong-világbajnokságon szereplő cseh válogatott.
máj. 2
16:51
Talmácsi a tizedik helyről rajtolhat Spanyolországban (Infostart)
A tizedik helyről rajtolhat a 250 kcm-esek között szereplő Talmácsi Gábor a gyorsaságimotoros-világbajnokság Spanyol Nagydíján, Jerezben. Tóth Imre, a kategória másik magyar résztvevője a 19. pozícióból vághat neki a vasárnapi versenynek.
máj. 2
16:51
Talmácsi a tizedik helyről rajtolhat Jerezben (Metropol)
A tizedik helyről rajtolhat a 250 kcm-esek között szereplő Talmácsi Gábor a gyorsaságimotoros-világbajnokság Spanyol Nagydíján, Jerezben.
máj. 2
16:51
"A magyar válogatott negyven helyet lépett előre a világranglistán" (Behaviour)
Jó a magyar futball - jelentette ki Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke a telki edzőközpont átadása előtt tartott sajtótájékoztatón, melyen jelen volt Michel Platini, az európai szövetség (UEFA) és Kisteleki István, a hazai szövetség vezetője is.
máj. 2
17:09
Világraszóló magyar labdarúgósiker! (Infostart)
Jó a magyar futball - jelentette ki Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke a telki edzőközpont átadása előtt tartott sajtótájékoztatón, melyen jelen volt Michel Platini, az európai szövetség (UEFA) és Kisteleki István, a hazai szövetség vezetője is.
máj. 2
17:09
NB II, Keleti csoport: magabiztos Fradi-siker a Cegléd ellen (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoportjának 24. fordulójában a Ferencváros otthon fogadta a Ceglédet. Az első félidőben Ferenczi István szerzett vezetést a hazaiaknak James Ashmore szabadrúgását követően. A második félidő elején Balog Zoltán szöglet után volt eredményes, majd egy gyors büntetőváltást követően 3–1 lett az eredmény – a hazaiaknál Ferenczi, a vendégeknél Medgyesi László hajtotta végre az…
máj. 2
17:09
A Ferrari nélkül a Forma-1? (Metropol)
Visszautasította a Ferrari fenyegetéseit szombaton Max Mosley, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke, miután a szervezet csütörtökön bejelentette, hogy nagyobb technikai szabadságot kapnak jövőre azok a Forma-1-es csapatok, amelyek vállalják, hogy 2010-ben nem költenek többet 40 millió fontnál.
máj. 2
17:09
Talmácsi a tizedik helyről rajtolhat (Behaviour)
A tizedik helyről rajtolhat a 250 kcm-esek között szereplő Talmácsi Gábor a gyorsaságimotoros-világbajnokság Spanyol Nagydíján, Jerezben. Tóth Imre, a kategória másik magyar résztvevője a 19. pozícióból vághat neki a vasárnapi versenynek.
máj. 2
17:11
Tenisz: Balázs győzelemmel kezdett a belgrádi selejtezőben (She)
Balázs Attila 6:4, 6:4-re legyőzte a francia Nicolas Renavand-t a belgrádi férfi tenisztorna selejtezőjének első fordulójában, és továbbjutott a következő körbe.
máj. 2
17:13
Asztalitenisz-vb: kínai házi döntő a vegyes párosok küzdelmében (She)
A két kínai házi elődöntőből Csang Csi-ke és Mu Zi, valamint Li Peng és Cao Csen duója jutott tovább a vegyes párosok versenyének vasárnapi fináléjába a jokohamai egyéni asztalitenisz-világbajnokságon.
máj. 2
17:15
Tenisz: Djokovics három szettben verte meg Federert (She)
Novak Djokovics jutott be elsőként a római ATP-verseny döntőjébe, miután az elődöntőben 4:6, 6:3, 6:3-ra győzött Roger Federer ellen.
máj. 2
17:27
Blatter: Jó a magyar futball! (Metropol)
Jó a magyar futball - jelentette ki Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke a telki edzőközpont átadása előtt tartott sajtótájékoztatón, melyen jelen volt Michel Platini, az európai (UEFA) és Kisteleki István, a hazai vezetője is.
máj. 2
17:45
Férfi vízilabda ob I: kétgólos szolnoki siker a Szentes ellen (She)
A Szolnok hazai pályán 7–5-re győzött a Szentes ellen a férfi vízilabda ob I 9–12. helyért zajló rájátszásában.
máj. 2
17:47
Bundesliga: nyert a Bayern és a Wolfsburg, hátrányban a Stuttgart (She)
A Bayern München kispadján győztes mérkőzésen debütált Jupp Heynckes, a bajorok 2–1-re győzték le hazai pályán a Mönchengladbachot. A Wolfsburg Dzeko triplájával és Grafite góljával győzte le a bajnokságot remekül kezdő, de a tavasszal visszaeső Hoffenheimet, a Stuttgart viszont csak döntetlenre volt képes a Bielefeld ellen, így némileg leszakadt riválisaitól.
máj. 2
17:49
Női röplabda NB I: a Miskolc Angliába utazott, a Fehérvár a 7. (She)
A MÁV Előre szerezte meg a hetedik helyet a női röplabda NB I-es ligabajnokságban, miután 2–1-re megnyerte a miskolciakkal szembeni párharcát.
máj. 2
17:51
MU: Ferguson szerint nagy lépést tettek a bajnoki cím felé (She)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere úgy nyilatkozott a Middlesbrough elleni szombati mérkőzés után, hogy együttese győzelmével hatalmas lépést tett a bajnoki cím megszerzése felé.
máj. 2
18:03
Férfi kézi EHF-kupa: döntőbe jutott a Gummersbach (She)
A Bajnokok Ligája után a férfi kézilabda EHF-kupában is lesz német résztvevő, miután a Gummersbach a spanyol Aragón elleni elődöntő második mérkőzésén megőrizte előnyét, és bejutott a fináléba.
máj. 2
18:21
Serie B: Vaskó és Koman csapata 1-3-ról mentett pontot (She)
Az Avellino 1–3-ról mentett pontot a Parma ellen a Serie B 38. fordulójában. A hazai csapatban a sárga lapot kapó Vaskó Tamás végigjátszotta a találkozót, míg Koman Vladimirt a szünetben lecserélték.
máj. 2
18:23
Premier League: nyert a Chelsea és az Arsenal is (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 35. fordulójában hazai pályán aratott 3–1-es győzelmet a Chelsea a Gera Zoltánnal felálló Fulham ellen. A Bajnokok Ligájára tartalékoló Arsenal a Portsmouth otthonából, 3–0-s győzelemmel hozta el a három pontot.
máj. 2
18:39
Női kézilabda NB I: a hajrát nem bírta a Loki a Győr ellen (She)
Szoros első 45 percet követően a Győri Audi ETO KC idegenben 34–23-ra győzte le a DVSC-Aquaticum csapatát a női kézilabda NB I felsőházában.
máj. 2
18:57
Jégkorong-vb: Csehország alaposan helybenhagyta Szlovákiát (She)
Csehország hatalmas verést mért ellenfelére a svájci jégkorong-világbajnokság szombat délutáni találkozóján. A csehek az első és a második harmadban is négy gólt ütöttek riválisuknak, és végül megérdemelten nyertek 8–0-ra az F-csoport mérkőzésén.
máj. 2
18:59
Férfi vízilabda ob I: a Pécs hazai medencében kapott ki az UTE-tól (She)
A férfi vízilabda-bajnokság 5–8. helyéért folytatott rájátszás szombati mérkőzésén az Újpest a Pécs otthonában nyert 8–7-re.
máj. 2
19:01
MLSZ: Frank Rijkaard és Ronald Koeman is elégedett volt Telkiben (She)
Az ünnepélyes megnyitóval hivatalosan is felavatták az MLSZ telki edzőközpontját. A szalagot Nikházi Márk, az U20-as vb-re készülő utánpótlás-válogatott egyik erőssége vágta át. Elbert Gábor főtitkár elmondta, hogy először az U19-es válogatott fogja birtokába venni a létesítményt. A megnyitón fellépett Miklósa Erika és a Honvéd-táncegyüttes is, s a közvetlenül utánuk beszédet mondó Michel Platini…
máj. 2
19:15
Tenisz: Medina Garrigues az idén nem bukta el a fezi döntőt (She)
Az első helyen kiemelt Anabel Medina Garrigues sikerével ért véget a fezi WTA-torna. A spanyol játékos – aki tavaly Gisela Dulko ellen elbukta a marokkói verseny fináléját – egy óra alatt söpörte be a győzelmet Jekatyerina Makarova ellen.
máj. 2
19:17
Soproni Liga: Siófok-MTK találkozó élőben az NSO-n! (She)
A Soproni Liga 26. fordulójából a Siófok–MTK mérkőzést játsszák le szombaton 19 órai kezdettel. Kövesse velünk a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
máj. 2
19:51
Skócia: nyert a Celtic, Rósával kapott ki a Hibernian (She)
Scott McDonald két góljának is köszönhetően az Aberdeen otthonában aratott 3–1-es győzelmet a Celtic a skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 34. fordulójában.
máj. 2
19:53
Női kézilabda NB I: nyert a Vác, ezzel kiesett a Vasas (She)
A női kézilabda NB I 9–12. helyéért folytatott rájátszásban a Vác hazai környezetben verte meg nyolc góllal a Kiskunhalast. Ez az eredmény azt jelenti, hogy a Vasas már biztosan búcsúzik az első osztálytól.
máj. 2
20:09
Tenisz: Nadal lesz Djokovics ellenfele a római döntőben (She)
Az első helyen kiemelt Rafael Nadal lesz Novak Djokovics ellenfele a római teniszverseny döntőjében, miután 6:3, 6:3-ra győzött a chilei Fernando González ellen.
máj. 2
20:11
Serie A: 2-1-re nyert Bolognában a sereghajtó Reggina (She)
A tabella utolsó helyén álló Reggina idegenben 2–1-re győzött a Bologna ellen a Serie A 34. fordulójának nyitó mérkőzésén.
máj. 2
20:13
Primera División: Real-Barca élőben az NSO-n! (She)
Elkezdődött a spanyol labdarúgó-bajnokság csúcsrangadója, a Real Madrid–Barcelona mérkőzés.
máj. 2
20:15
Evezés: hat számban hazai siker a Simády-emlékversenyen (She)
A szombati kilenc számból hatban magyar siker született a Szeged melletti Maty-éren zajló evezős Simády Béla-emlékversenyen, amelyet az idén 26. alkalommal rendez meg a hazai szövetség (MESZ).
máj. 2
20:27
Férfi kosárlabda NB I: a Szombathely és a Pécs ismét nyert (She)
A Falco másodszor is legyőzte az Albacompot a férfi kosárlabda NB I negyeddöntőjében, és már 2–0-ra vezet az egyik csapat harmadik győzelméig tartó párharcban. Az alapszakasz győztese, a Pécs hosszabbításban verte meg a Sopront. A Szolnoki Olaj otthon nyert az Atomerőmű SE ellen.
máj. 2
20:45
Svájc: Vanczák Vilmosék pontot loptak a Basel otthonából (She)
Bár a Sion a 77. percben egy öngóllal már 2–0-s hátrányba került a tabella második helyén álló Basel otthonában, végül 2–2-es döntetlent ért el a svájci labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában.
máj. 2
20:45
Megnyílt a telki edzőközpont (Infostart)
Szombaton hivatalosan megnyílt a Magyar Labdarúgó Szövetség telki edzőközpontja. Az ünnepségen Joseph Blatter, a nemzetközi, Michel Platini, az európai, illetve Kisteleki István, a magyar szövetség elnöke, valamint Nikházy Márk U20-as válogatott játékos vágta át a nemzeti színű szalagot.
máj. 2
20:47
Férfi kosárlabda NB I: Kecskeméten nyert a Debrecen (She)
A Debrecen 99–77-re nyert a Kecskemét otthonában a férfi kosárlabda NB I 9–14. helyért zajló szakaszában.
máj. 2
21:03
Soproni Liga: a ráadásban rúgott góllal nyert az MTK Siófokon (She)
Az első félidő eseménytelensége után a másodikban már kidolgozott néhány helyzetet a Siófok és az MTK, de gólt csak a vendégek lőttek a 92. percben Lencse László révén, így a kék-fehérek felejthető mérkőzésen szerezték meg a három bajnoki pontot a Soproni Liga 26. fordulójának szombat esti mérkőzésén.
máj. 2
21:21
Videó: nézze meg Giggs és Pak Middlesbrough-nak lőtt gólját! (She)
Manchester United Ryan Giggs és Pak Dzsi Szung góljával simán nyert idegenben 2–0-ra a Middlesbrough ellen a Premier League 35. fordulójában. Tekintse meg a listavezető góljait!
máj. 2
21:21
Jó hajrával fölényes győri siker Debrecenben (Metropol)
A címvédő Győr, elsősorban remek hajrájának köszönhetően, fölényes győzelmet aratott a Debrecen otthonában a női kézilabda NB I felsőházi rájátszásának szombati mérkőzésén.
máj. 2
21:23
Ligue 1: vereségével még távolabb került az aranytól a Lyon (She)
A Lyon 2–0-s vereséget szenvedett a Valenciennes otthonában a francia labdarúgó-bajnokság 34. fordulójában, ezzel még távolabb került a címvédéstől.
máj. 2
21:25
Tenisz: Szafina lenullázta Pennettát a döntő szettben (She)
Az első helyen kiemelt Dinara Szafina lesz Szvetlana Kuznyecova ellenfele a stuttgarti tenisztorna fináléjában, miután 3:6, 7:5, 6:0-ra legyőzte az elődöntőben az olasz Flavia Pennettát.
máj. 2
21:39
Férfi vízilabda ob I: ikszelt egymással az OSC és a Fehérvár (She)
Az OSC hazai pályán 12–12-es döntetlent játszott a Fehérvárral a férfi vízilabda ob I 9–12. helyért zajló rájátszásában.
máj. 2
21:41
Videó: így kaptak ki Gera Zoltánék 3-1-re a Chelsea-től (She)
A Chelsea–Fulham londoni rangadón már a meccs elején sziporkáztak a csapatok, tíz perc után 2–1-es hazai vezetést mutatott az eredményjelző. Végül Geráéknak nem jött össze a bravúr, a végeredmény 3–1 lett. Nézze meg a találkozó góljait!
máj. 2
21:43
Férfi kosárlabda NB I: hazai pályán egyenlített a Dombóvár (She)
A Dombóvár hazai pályán 77–52-re győzött a Zalaegerszeg ellen a férfi kosárlabda NB I negyeddöntőjében, ezzel 1–1-re alakította a két együttes párharcát.
máj. 2
21:45
Videó: az Arsenal sima győzelme a Portsmouth otthonában (She)
Nicklas Bendtner volt az Arsenal nyerőembere a Portsmouth elleni idegenbeli bajnokin, a dán csatár ugyanis két góllal főszerepet vállalt az „ágyúsok” 3–0-ás sikerében. Nézze meg a gólokat videón!

Keresés