2009. május 25. hétfő

máj. 25
16:54
Itt a legújabb fejlemény a Talmácsi-ügyről! Megdöbbentő! (Behaviour)
Véglegessé vált Talmácsi Gábor világbajnok gyorsaságimotoros és a Balatonring Team szakítása.
máj. 25
17:09
Hoffenheim: 2013-ig szerződést hosszabbított Ibisevic (She)
2013 júniusáig meghosszabbította szerződését a Hoffenheim labdarúgócsapatával Vedad Ibisevic, az együttes bosnyák támadója.
máj. 25
17:09
Szávay már a második fordulóban (Metropol)
A 29. helyen kiemelt magyar teniszező két szettben győzte le az olasz Corinne Dentonit.
máj. 25
17:11
Blog: Bálint Mátyás naplója a Roland Garrosról (She)
A Nemzeti Sport újságírója, Bálint Mátyás nem csak tudósításokkal jelentkezik Párizsból, hanem az NSO blogzónájában megosztja személyes élményeit a Roland Garrosról.
máj. 25
17:11
Nem juthat fel a Gyirmót (Metropol)
A Magyar Labdarúgó Szövetség fellebbviteli licencadó testülete elutasította a másodosztályban szereplő Gyirmót fellebbezését, így a Nyugati csoport éllovasa akkor sem indulhat a Soproni Liga 2009/10-es szezonjában, ha bajnok lesz.
máj. 25
17:12
Hiába lesz bajnok, nem lehet élvonalbeli csapat a Gyirmót (Behaviour)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fellebbviteli licencadó testülete elutasította a másodosztályban szereplő Gyirmót fellebbezését, így a Nyugati csoport éllovasa akkor sem indulhat a Soproni Liga 2009/10-es szezonjában, ha bajnok lesz.
máj. 25
17:27
Egyiptom: az al-Ahli nyerte a döntőt, sorozatban ötödször első (She)
Az al-Ahli csapata zsinórban ötödször, története során harmincnegyedszer nyerte meg az egyiptomi élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot, miután a kairói döntőben Flávio góljával 1–0-ra legyőzte az Iszmailiát.
máj. 25
17:29
Roland Garros: Federer simán jutott a második fordulóba (She)
Roger Federer három játszmában nyert a spanyol Alberto Martin ellen a Roland Garros első fordulójában.
máj. 25
17:31
NB II, Nyugati csoport: elutasították a Gyirmót fellebbezését (She)
Az MLSZ Fellebbviteli Licencadó Testülete döntött a Gyirmót FC fellebbezésével kapcsolatban, amit a klub az Elsőfokú Licencadó Testület május 6-i, elutasító határozata után nyújtott be. A másodfokon eljárók az eredeti döntést helybenhagyták, így az NB II Nyugati csoportjának jelenlegi éllovasa akkor sem nevezhet a Soproni Ligára, ha a hátralévő fordulókban is megőrzi vezető helyét.
máj. 25
17:45
Videó: nézze meg a Rosenborg kapusának óriási bakijait! (She)
Finoman szólva sem alakult jól eddig a Rosenborgnál eltöltött karrierje Rune Jarsteinnek. A hálóőr, aki hibát hibára halmoz, rengeteget bakizott 2008 júliusától – ezek most egy csokorba gyűjtve is megtekinthetőek az alábbi videóban.
máj. 25
17:47
Olimpiai válogatott: Luxemburg ellen kezdjük az Eb-selejtezőket (She)
Labdarúgó olimpiai válogatottunk júniusban kezdi meg szereplését a 2011-es U21-es Európa-bajnokság (s egyben olimpiai kvalifikációs torna) selejtezőiben. A mieink Olaszország, Wales, Bosznia-Hercegovina és Luxemburg társaságában a 3. csoportba kerültek, első két meccsüket (június 6-án Győrben, 10-én pedig Dudelange-ban) egyaránt Luxemburg korosztályos csapatával vívják.
máj. 25
17:49
Vb 2010: Grönkjaer másfél év után a dán keretben (She)
Morten Olsen, a magyar labdarúgó-válogatottal egy selejtezőcsoportban szereplő dán nemzeti csapat szövetségi kapitánya kihirdette keretét a június 6-i, stockholmi mérkőzésre. A 21-es keretben másfél év után kap ismét helyet Jesper Grönkjaer. A szakvezető még a héten két további játékost hív be.
máj. 25
18:03
Celtic: Gordon Strachan lemondott a második hely után (She)
Lemondott a skót Premier League 2008–2009-es szezonjában második helyen végző Celtic menedzsere, Gordon Strachan.
máj. 25
18:03
Végleg szétváltak Talmácsi és a Balatonring Team útjai (Metropol)
Ezt a 125 kcm-es kategóriában 2007-ben bajnok, idén már a 250-esek között szereplő magyar versenyző és Jorge Martínez Aspar spanyol csapattulajdonos közös sajtótájékoztatón jelentette be hétfőn, Budapesten.
máj. 25
18:05
Fallabda: Krajcsák Márk sérülés miatt kihagyja az Eb-t (She)
Bokaszalag-húzódást szenvedett az első számú magyar férfi fallabda-játékos, Krajcsák Márk a zürichi PSA-tornán, ezért kihagyja a belgiumi egyéni Eb-t.
máj. 25
18:07
Championship: a Burnley legyőzte a McCabe-csapatot, és feljutott (She)
A Ferencváros tulajdonosának, Kevin McCabe-nek az angol csapata, a másodosztályú Sheffield United 1–0-ra kikapott a Burnley elleni playoff-fináléban, így a Lancashire-i gárda jutott fel az élvonalba. A Burnley 1976 után lesz újra tagja a legjobbak mezőnyének.
máj. 25
18:18
Felépül a BL-döntőre a Barcelona két sztárja (Infostart)
Hétfőn teljes értékű munkát végzett a szerdai Bajnokok Ligája-döntőre készülő Barcelona két korábban megsérült labdarúgója, Andrés Iniesta és a francia Thierry Henry.
máj. 25
18:36
A Fradi-tulaj másik csapata nem jutott fel (Infostart)
A Burnley jutott fel az angol labdarúgó Premier League-be, miután a rájátszás döntőjében 1-0-ra legyőzte a Ferencvárost is birtokló Kevin McCabe tulajdonában lévő Sheffield Unitedet.
máj. 25
18:39
Roland Garros: Sarapova három szettben jutott a második körbe (She)
Sikerrel vette a francia nemzetközi teniszbajnokság női egyesének első fordulóját a korábbi világelső Marija Sarapova. A sérülése után múlt héten, a varsói tornán visszatérő orosz lány a fehérorosz Anasztaszija Jakimovát verte meg három játszmában, és a következő körben honfitársával, Nadja Petrovával mérkőzik.
máj. 25
18:42
Lamperth Mónika rosszul lett (Behaviour)
Az MSZP-frakció arra kérte hétfői ülésén a párt országos elnökségét - és erről szavazott is -, hogy foglalkozzon a parlamenti "kiszavazások" ügyével - tudta meg az MTI szocialista forrásokból.
máj. 25
18:57
Bajnokok Ligája: Henry és Iniesta is edzésben, Xavi bizakodó (She)
Hétfőn teljes értékű munkát végzett a szerdai Bajnokok Ligája-döntőre készülő FC Barcelona két korábban megsérült labdarúgója, Andrés Iniesta és a francia Thierry Henry.
máj. 25
18:59
Hátország: a megyei és a női bajnokságok hétvégi eredményei (She)
Tekintse meg a megyei labdarúgó-bajnokságok és a női bajnokságok hétvégi eredményeit, valamint a csoportok állását a Nemzeti Sport Online-on!
máj. 25
19:15
Vb 2010: Malouda és Vieira is meghívót kapott Domenech-től (She)
Raymond Domenech, a francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte keretét a Nigéria és Törökország elleni felkészülési mérkőzésre. A meghívott játékosok között ott van Florent Malouda és Patrick Vieira is.
máj. 25
19:51
Vb 2014: a hét végén jelölik ki a 12 rendező várost (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) a hét végén dönt arról, hogy melyik brazil városok adhatnak otthont a 2014-es labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseinek.
máj. 25
20:09
Bajnokok Ligája: a barcások nem gyakorolták a 11-eseket (She)
A szerdán Bajnokok Ligája-döntőt játszó Barcelona játékosai nem gyakorolták a tizenegyeseket.
máj. 25
20:11
Liverpool: Mascherano a „vörösökhöz” csábítaná Tévezt (She)
Javier Mascherano szeretné, ha Carlos Tévez a Liverpool csapatába szerződne.
máj. 25
20:27
Kerékpár: ismét versenyezhet a korábban eltiltott Boonen (She)
A kokainbotránya miatt reflektorfénybe került Tom Boonen ismét versenyezhet, miután a Quick-Step csapat úgy döntött, felfüggeszti a 2005-ben világbajnok kerekes büntetését.
máj. 25
20:27
Megnézem a bőröd, és megmondom, mit sportolj! (Metropol)
Gergelyfi Róbert a Navi-Med Kft. ügyvezető igazgatója a sportantropometria hasznáról tájékoztatja a Metropol olvasóit.
máj. 25
20:45
Labdarúgás: összecsaphat az USA és Irán - a futballpályán (She)
Az Iráni Labdarúgó-szövetség közlése szerint tárgyalások folynak egy Egyesült Államok–Irán barátságos labdarúgó-mérkőzés megrendezéséről.
máj. 25
20:47
Lens: tunéziai válogatott kapussal erősít az újonc csapat (She)
Tunéziai válogatott labdarúgóval erősített a francia élvonalba visszatérő Lens együttese.
máj. 25
21:03
Newcastle: Duff a második vonalban is kitart a „szarkák” mellett (She)
Damien Duff, az angol élvonaltól vasárnap búcsúzó Newcastle United labdarúgója a Championshipben is marad a csapattal, és azért küzd majd a következő szezonban, hogy a klub a lehető leghamarabb visszatérjen a Premier League-be.
máj. 25
21:05
Videó: nézze meg a Burnley Premier League-t érő gólját! (She)
Mint már beszámoltunk róla, a Ferencváros tulajdonosának, Kevin McCabe-nek az angol csapata, a másodosztályú Sheffield United 1–0-ra kikapott a Burnley elleni playoff-fináléban, így a Lancashire-i gárda jutott fel az élvonalba. Most megmutatjuk Wade Elliott találatát!
máj. 25
21:39
Fehérvár: huszonegy éves orosz csatárt tesztelnek a hét elején (She)
Észt születésű, orosz állampolgárságú csatár érkezett próbajátékra a hétvégén az FC Fehérvárhoz – olvasható a vidi.hu-n.
máj. 25
22:12
Baresi: Maldini nem ezt érdemelte (Infostart)
Megvédte egykori csapattársát, Paolo Maldinit Franco Baresi, a Milan korábbi legendás védője. Az olasz együttes szurkolói transzparensen kritizálták a visszavonuló klasszist a vasárnapi, Roma elleni meccsen.
máj. 25
22:33
Roland Garros: Roddick 2005 óta először nyert meccset (She)
Andy Roddick 6:2, 6:4, 6:2-ra győzött a francia Romain Jouan ellen, ezzel 2005 óta először nyert mérkőzést a Roland Garroson.
máj. 25
22:51
Roland Garros: Csakvetadze, Schnyder és Pennetta is kiesett (She)
Anna Csakvetadze, Flavia Pennetta és Patty Schnyder is kiesett hétfő este a kiemeltek közül a Roland Garros női egyesének 1. fordulójában. Marija Kirilenko ugyancsak búcsúzott, míg a 13. helyen kiemelt Marion Bartoli csak három játszmában jutott túl honfitársán.
máj. 25
22:53
Férfi kézilabda: visszatér a spanyol bajnokságból Diáz Ivo (She)
Visszatér Magyarországra a korábbi veszprémi kézilabdázó, Díaz Ivo, aki jelenleg a spanyol Arrate csapatában játszik. Az irányító-átlövőt a Tatabányával hozták hírbe, ám ezt a klub vezetői egyelőre nem erősítették meg.
máj. 25
23:09
Brazília: Ronaldo megsérült, így kihagyja a rangadókat (She)
Izomhúzódás miatt két hétig nem léphet pályára Ronaldo, a brazil Corinthians csatára.
máj. 25
23:45
Tottenham: az új igazolásokhoz a jelenlegi keretből kell eladni (She)
A Tottenham Hotspur menedzsere, Harry Redknapp kijelentette, hogy csak akkor tudnak új játékosokat igazolni a labdarúgócsapathoz, ha a jelenlegi játékosok közül eladnak néhányat.

Keresés