2009. június 12. péntek

jún. 12
13:15
Real Madrid: Maicon lehet a klub következő nagy igazolása (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság ezüstérmese, a Real Madrid a nyári átigazolási szezonban eddig sem pihent, úgy tűnik, ezután sem vesz vissza a tempóból: olasz lapértesülések szerint az Internazionale brazil védője, Maicon lehet a következő igazolása a „király gárdának”.
jún. 12
13:17
Ferencváros: legerősebb összeállításában érkezik a Hertha (She)
Legerősebb összeállításában érkezik Budapestre a német Hertha BSC labdarúgócsapata. Ezt pénteki sajtótájékoztatóján jelentett be Gelei Károly, a találkozót szervező cég vezetője. A német klub július 14-én az Üllői úton játszik barátságos mérkőzést a Ferencvárossal.
jún. 12
13:33
Póker: Erik Seidel lemaradt a kilencedik karkötőről (She)
A profi pókeres hetedik lett a World Series of Poker pot limit hold’em viadalán, nyereményét rászoruló gyerekek megsegítésére ajánlotta fel.
jún. 12
13:51
AC Milan: Gattuso nagyon csalódott Ancelotti távozása miatt (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság bronzérmese, az AC Milan a napokban elvesztette középpályájának egyik láncszemét, a Real Madridhoz távozó brazil Kakát, emellett a klub szurkolói amiatt is aggódhatnak, hogy ügynöke, Andrea D’Amico szerint Gennaro Gattusót nagyon lesújtotta, hogy a csapat vezetőedzője, Carlo Ancelotti, akihez annyira kötődött, a Chelsea-hez távozott.
jún. 12
14:09
Formula-1: a Ferrari máris jelezte, nem biztos, hogy indul (She)
A Ferrari Formula–1-es istállója máris közleményben jelezte, hogy korántsem biztos indulása a 2010-es F1-es szezonban.
jún. 12
14:11
MotoGP: a nyolcadlitereseknél Julian Simoné a legjobb idő (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Katalán Nagydíján a nyolcadliteresek mezőnyében a szabadedzésen a spanyol versenyzők végeztek az élen, a leggyorsabb Julian Simon volt, mögötte Sergio Gadea, Nicolas Terol és Pol Espargaro végzett.
jún. 12
14:27
Fellebbez az Újpest az MLSZ határozata ellen (Behaviour)
Fellebbezést nyújt be az Újpest FC a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságának csütörtöki határozata ellen, mert a klub szerint az MLSZ nem várta meg az írásos rendőrségi jelentést, ennek hiányában pedig nem dönthetett volna az ügyben.
jún. 12
14:42
Újabb rossz hír Overdose-ról (Infostart)
Overdose nem indul Európa legrangosabb rövidtávú versenyén, a newmarketi July Cup-on sem, de eddig a rossz hír. Állapota folyamatosan javul, így akár már augusztusban, de legkésőbb az ősszel ismét versenyezhet. Addig fényterápiával gyógyul, sőt meghívást kapott a világ lóversenysportjának egyik legsikeresebb futtatójának tréningtelepére is, hogy ott készüljön fel a kora őszi versenyekre. Mikóczy…
jún. 12
14:45
Soproni Liga: fellebbez az Újpest az MLSZ határozata ellen (She)
Fellebbezést nyújt be az Újpest FC a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságának csütörtöki határozata ellen, mert a klub szerint az MLSZ nem várta meg az írásos rendőrségi jelentést, ennek hiányában pedig nem dönthetett volna az ügyben.
jún. 12
15:03
Profi ökölvívás: Mayweather apja nagy verést ígér Marqueznek (She)
Marquez akkora verést kap, mint Gatti – legalábbis a míves verbális szösszeneteiről is híres tréner, Floyd Mayweather Sr. szerint, aki nem más, mint a július 18-án Juan Manuel Marquez ellen a szorítóba visszatérő Floyd Mayweather Jr. édesapja.
jún. 12
15:03
Overdose állapota javul (Metropol)
Overdose, a magyar csodaló állapota folyamatosan javul, és bár még ki kell hagynia Európa legrangosabb rövidtávú versenyét, a newmarketi July Cupot, akár már augusztusban, de legkésőbb az ősszel ismét versenyezhet.
jún. 12
15:03
Mi van Overdose-zal? (Behaviour)
Overdose, a magyar csodaló állapota folyamatosan javul, és bár még ki kell hagynia Európa legrangosabb rövidtávú versenyét, a newmarketi July Cupot, akár már augusztusban, de legkésőbb az ősszel ismét versenyezhet. Gyógyulását jelenleg fényterápia segíti.
jún. 12
15:21
Tenisz: Czink Melinda kikapott a negyeddöntőben Birminghamban (She)
A Birminghamban zajló női tenisztorna negyeddöntőjében a tizenhatodik helyen kiemelt Czink Melinda kétszettes vereséget szenvedett az indiai Sania Mirza ellen.
jún. 12
15:57
Leverkusen: Patrick Helmes szalagszakadást szenvedett (She)
Rosszul alakult a nyári vakáció Patrick Helmes számára: a Bayer Leverkusen csatára keresztszalag-szakadást szenvedett.
jún. 12
15:59
Konföderációs Kupa: elkészült a letölthető szurkolói szoftver (She)
A Nemzeti Sport Online elkészítette a 2009-es Konföderációs Kupa szurkolói szoftverét. Töltse le táblázatunkat, és vezesse saját „füzetében” a torna valamennyi mérkőzésének eredményét! Kattintson a képre!
jún. 12
16:15
Sportműsor: a hétvégi események programja (She)
Sportos hétvégére vágyik? Összeállításunkban megtalálja a pénteki, szombati és vasárnapi hazai sporteseményeket, mérkőzéseket és versenyeket. Tekintse meg a programokat!
jún. 12
16:33
MotoGP: Debon volt a leggyorsabb a negyedliteresek között (She)
A Katalán Nagydíj első szabadedzésén a spanyol Alex Debon motorozta a leggyorsabb időt a 250 kcm-es géposztályban. A második helyen a szintén spanyol Alvaro Bautista, a harmadikon a japán Aojama Hirosi végzett.
jún. 12
16:51
Tenisz: 34 évesen visszavonul a svéd Grand Slam-torna-győztes (She)
34 éves korában befejezi pályafutását az egyszeres Grand Slam-torna-győztes svéd teniszező, Thomas Johansson.
jún. 12
16:51
Pekingi aranyak kiállítása Szegeden (Metropol)
Pekingben szerzett aranyérmeket és olimpiai relikviákat láthat a közönség azon a kiállításon, amely pénteken nyílt a szegedi Móra Ferenc Múzeumban.
jún. 12
16:53
MotoGP: az MTV élőben közvetíti Talmácsi Gábor futamát (She)
Élőben közvetíti a MotoGP 800 köbcentiméteres kategóriájának futamát az MTV Barcelonából.
jún. 12
17:06
Mitől retteg Cristiano Ronaldo? (Infostart)
A pénteki angol lapok sportoldalai Christiano Ronaldóval vannak tele. A Manchester United gólgyáros szélsőjét rekordösszegért vette meg a Real Madrid. A brit kommentátorok azt latolgatják, űrt hagy-e maga mögött a playboy-életmódjáról ismert sztár távozása. A Daily Mirror egy Manchester United forrást idézve megjegyzi: a legendás 7-es azért lépett, mert félt, hogy elszalasztja a lehetőséget.
jún. 12
17:09
Konföderációs Kupa: 12.5 millió euró pénzdíj, 2.7 millió a győztesnek (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) összesen 12,5 millió euró pénzdíjat oszt ki a nyolc résztvevő között a vasárnap rajtoló dél-afrikai Konföderációs Kupán.
jún. 12
17:11
Tenisz: Kohlschreiber és Rochus is szetthátrányból fordított (She)
A hallei férfi tenisztorna negyeddöntőjéből Philipp Kohlschreiber és Olivier Rochus is szetthátrányból fordítva jutott tovább, előbbi Andrea Beck, utóbbi Benjamin Becker ellen nyert.
jún. 12
17:13
Lósport: Overdose állapota biztató, már túl van a nehezén (She)
Overdose, a magyar csodaló állapota folyamatosan javul, és bár még ki kell hagynia Európa legrangosabb rövidtávú versenyét, a newmarketi July Cupot, akár már augusztusban, de legkésőbb az ősszel ismét versenyezhet. Gyógyulását jelenleg fényterápia segíti.
jún. 12
17:15
Női kosárlabda Eb: a törökök legyőzték az olasz válogatottat (She)
A török válogatott 64–59-re legyőzte Olaszországot a Lettországban zajló női kosárlabda Európa-bajnokság középdöntőjének első fordulójában. A török csapat végig irányítása alatt tartotta a meccset, az olaszok hiába hajráztak a negyedik negyedben, már nem tudták megfordítani a találkozót.
jún. 12
17:24
Stefano Favaro: Talmácsi pontszerző helyre pályázik a MotoGP-ben (Infostart)
Megvan Talmácsi Gábor új csapata a Scot Racing Team, amelynek színeiben a gyorsaságimotoros-világbajnokság MotoGP kategóriájában versenyez az idei szezonban - mondta az InfoRádiónak a 2007-es világbajnok menedzsere. Stefano Favaro arról is beszélt: Talmácsi Gábor első célja, hogy megszokja az motort, és pontot szerezzen a hátralévő futamokon. A magyar versenyző az első szabadedzésen a 19., utolsó…
jún. 12
17:27
Fehérvár: ha az asszonyon múlik, Matthäus Magyarországra érkezik (She)
A német sajtó figyelmét is felkeltette a hír, miszerint az egykori aranylabdás Lothar Matthäus Magyarországon, az FC Fehérvár vezetőedzőjeként folytatja edzői pályafutását. Noha a két fél között csak szóbeli megállapodás született meg, és Matthäus még nem bólintott rá véglegesen az ajánlatra, egy biztos: a szakember feleségén, Lilianán nem fog múlni a fehérvári munkavállalás.
jún. 12
17:29
Aberdeen: a klubbal KEK-et nyerő McGhee lett az új menedzser (She)
A skót labdarúgó-bajnokság negyedik helyén végző Aberdeen új menedzsere a klubbal 1983-ban, Sir Alex Ferguson irányításával KEK-et nyerő Mark McGhee lett.
jún. 12
17:45
Tenisz: Murray és Ferrero is elődöntőbe jutott Queensben (She)
A londoni Queens Clubban zajló teniszverseny negyeddöntőjében az első helyen kiemelt brit Andy Murray két szoros szettben búcsúztatta a nyolcadik helyen kiemelt amerikai Mardy Fish.
jún. 12
17:47
Konföderációs Kupa: minden fontos tudnivaló egy helyen (She)
A Nemzeti Sport Online elkészítette a 2009-es Konföderációs Kupa adatbankját. Böngéssze összeállításunkat, amelyben mindent megtudhat a tornáról – megismerheti a résztvevő csapatokat, a helyszíneket, a játékvezetőket, valamint megismerkedhet a kupa történetével is. Kattintson a képre!
jún. 12
18:03
Győri ETO: egyre többen érdeklődnek a kulcsjátékosok iránt (She)
A Magyar Kupa elvesztését követően Tarsoly Csaba, a Győri ETO labdarúgócsapatának tulajdonosa nyilatkozata sejtette már, hogy a következő idényre át fog alakulni a zöld-fehérek kerete. Pintér Attila kinevezése után megvan az az ember is, aki ezt a folyamatot levezényli, és megpróbál ismét dobogóesélyes csapatot összerakni a kisalföldi megyeszékhelyen. Győrben egyre több a találgatás arról, hogy ki…
jún. 12
18:05
FIFA: Blatter szerint Ronaldo átigazolása jót tesz a futballnak (She)
Üdvözölte Cristiano Ronaldo küszöbön álló rekordösszegű átigazolását a Manchester Unitedtől a Real Madridhoz Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke.
jún. 12
18:07
Premier League: az MU ajánlatot tett Antonio Valenciáért (She)
A Wigan elnöke, Dave Whelan megerősítette, hogy az angol labdarúgó-bajnokság győztese, a Manchester United ajánlatott tett a klub ecuadori szélsőjéért, Antonio Valenciáért.
jún. 12
18:21
Nationalelf: Jones a jövőben az amerikai válogatottban játszik (She)
A Schalke 04 játékosa, Jermaine Jones arról tájékoztatta a Német Labdarúgó-szövetség (DFB) illetékeseit, hogy a jövőben nem kíván többé német válogatott lenni, mivel az Amerikai Egyesült Államok nemzeti csapatában szeretne szerepelni. Jones a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) bahamai kongresszusán hozott határozatnak köszönhetően válthat válogatottat.
jún. 12
18:36
Talmácsi utóda egy igazán gyors kört sem tudott menni (Infostart)
Egy igazán gyors kört sem tudott menni a Balatonring Team pilótája - olvasható a csapat közleményében. Németh Balázs a Katalán Nagydíj első szabadedzésén technikai gondokkal küzdött.
jún. 12
18:39
Rali-vb: Hirvonen vezet az első nap végén Görögországban (She)
A finn Mirko Hirvonen áll az élen a görögországi Akropolisz-rali pénteki nyitónapja után.
jún. 12
18:41
Női kosárlabda Eb: továbbra is veretlen a címvédő (She)
A címvédő orosz női kosárlabda-válogatott 66–51-re legyőzte Fehéroroszországot a Lettországban zajló női Európa-bajnokság középdöntőjének első fordulójában. Oroszország így továbbra is veretlen a kontinenstornán.
jún. 12
18:43
Tenisz: Andy Roddick ismét két, rövidítéses szettben győzött (She)
A londoni Queens Clubban zajló teniszverseny negyeddöntőjében a második helyen kiemelt amerikai Andy Roddick Lleyton Hewitt után a kilencedik helyen kiemelt horvát Ivo Karlovic ellen is 7:6, 7:6-ra tudott diadalmaskodni, így bejutott az elődöntőbe.
jún. 12
18:57
Fehérvár: Demjén Gáborral erősítene a dunántúli klub (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint az FC Fehérvár vezetői szeretnék leigazolni a Debrecen fiatal középpályását, Demjén Gábort. A dunántúli csapat már meg is kezdte a tárgyalásokat a bajnokcsapattal.
jún. 12
18:59
Férfi kézilabda: a Balatonfüred elbúcsúzott Mohácsi Árpádtól (She)
A Budapest Bank férfi kézilabdaliga legutóbbi idényében az ötödik helyén végző Balatonfüredi KC csapata megtartotta szezonzáró vacsoráját Végh Endre családi pincészetében. A vacsorán a csapat és a szakmai stáb tagjain, valamint az egyesület vezetőin kívül megjelentek Balatonfüred országgyűlési képviselői, más vezetői és a csapat szponzorai is.
jún. 12
19:15
Serie A: az Inter kész 34 millió fontot áldozni Benzemáért (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság bajnoka, az Internazionale francia lapértesülések szerint 34 millió fontot adna az Olympique Lyonnak Karim Benzemáért.
jún. 12
19:51
Győri ETO: júliusban a Werder érkezhet felkészülési mérkőzésre (She)
Az idei UEFA-kupa-döntős és Német Kupa-győztes Werder Bremen július 15-én Győrött az ETO ellen szerepelhet – olvasható a kisalfold.hu oldalon.
jún. 12
19:53
Tenisz: Novak Djokovics is elődöntőbe jutott a hallei tornán (She)
A Halléban zajló férfi tenisztrna negyeddöntőjében a második helyen kiemelt szerb Novak Djokovics, egy kis megingást leszámítva, magabiztosan teniszezve verte a hetedik helyen kiemelt osztrák Jürgen Melzert.
jún. 12
20:09
Kispályás foci: vasárnap kerül sor az országos amatőr torna döntőjére (She)
Június 14-én Budapesten rendezik az országos Erste kispályás focibajnokság tavaszi nagydöntőjét.
jún. 12
20:11
Tenisz: Czink Melinda párosban is búcsúzott Birminghamtől (She)
A birminghami női tenisztornán a párosok negyeddöntőjében a Czink Melinda, Natalie Grandin (dél-afrikai) páros csak szuper tie-breakben maradt alul az első helyen kiemelt Cara Black, Liezel Huber (zimbabwei, amerikai) duóval szemben.
jún. 12
20:13
Tenisz: Németh Virág elődöntőbe jutott a budapesti tornán (She)
Németh Virág bejutott a legjobb négy közé a 10 ezer dollár összdíjazású Antalis női tenisztornán Budapesten, miután három játszmában legyőzte a tavaly döntős Filipovski Alekszandrát.
jún. 12
20:27
Olimpia 2016: hét sportág szeretne felvételt nyerni a játékokra (She)
Hét sportág tartott pénteken prezentációt a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) előtt annak érdekében, hogy felvételt nyerjen a 2016-os nyári játékokra.
jún. 12
20:27
Hét új sportág lehet a 2016-os olimpián (Metropol)
Hét sportág tartott pénteken prezentációt a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) előtt annak érdekében, hogy felvételt nyerjen a 2016-os nyári játékokra.
jún. 12
20:45
Manchester United: Nani kész arra, hogy Ronaldo helyébe lépjen (She)
Cristiano Ronaldo Madridba távozásával kulcsjátékosát veszíti el a Manchester United, így egyre több olyan játékos neve merül fel a „vörös ördögökkel” kapcsolatban, aki pótolhatná a Ronaldo távozásával keletkező űrt. Az MU portugál szélsője, Nani úgy érzi, eljött az ő ideje.
jún. 12
20:47
Tenisz: utolsóként Blake jutott a queensi torna elődöntőjébe (She)
Az amerikai James Blake 7:6, 6:3-ra legyőzte az orosz Mihail Juzsnijt a londoni Queens Clubban zajló teniszverseny negyeddöntőjében, így negyeddikként csatlakozott az elődöntő mezényéhez.

Keresés