2009. június 15. hétfő

jún. 15
22:51
Konföderációs Kupa - Győzött a világbajnok (Behaviour)
Egy gólos hátrányból fordítva győzte le az Egyesült Államokat a világbajnoki címvédő olasz labdarúgó-válogatott, a dél-afrikai Konföderációs Kupa hétfő esti összecsapásán.
jún. 15
23:06
Tenisz: a cseh Hernych három szettben kikapott Hollandiában (She)
A ’s-Hertogenboschban zajló 450 ezer euró összdíjazású férfi tenisztorna első fordulójában kiesett a cseh Jan Hernych, miután három szettben kikapott a belga Kristof Vliegentől.
jún. 15
23:24
Videó: így fordított a világbajnok az Egyesült Államok ellen! (She)
Rossi-átok ült az Egyesült Államokon a Konföderációs Kupa második napján, a vb-címvédő Olaszország ugyanis Giuseppe Rossi duplájával és Daniele De Rossi bombájával fordított 3–1-re a tengerentúliak vezető gólja után. Tekintse meg a mérkőzés találatait!
jún. 15
23:26
Tenisz: Cseng Csie legyőzte Suárez Navarrót Eastbourne-ben (She)
A 600 ezer dollár összdíjazású női nemzetközi női tenisztornán Eastbourne-ben a kínai Cseng Csie két sima játszmában felülmúlta a spanyol Carla Suárez Navarrót a viadal első fordulójában, és bejutott a legjobb 16 közé.
jún. 15
23:28
Wigan: Roberto Martínezt nevezték ki az új menedzsernek (She)
Roberto Martínezt nevezték ki az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Wigan menedzserének.
jún. 15
23:30
Ökölvívás: Szellő magabiztos sikerrel kezdett az EU-bajnokságon (She)
Szellő Imre az esélyeknek megfelelően magabiztos győzelemmel kezdte meg szereplését az amatőr ökölvívók európai uniós bajnokságán Odensében.
jún. 15
23:42
U21-es Eb: gól nélküli döntetlen a spanyol-német meccsen (She)
A svédországi 21 éven aluliak Európa-bajnokságán a spanyol labdarúgó-válogatott gól nélküli döntetlent játszott Németországgal.

Keresés