2009. június 2. kedd

jún. 2
21:03
Real Madrid: Kaká 64.5 millió euróért érkezik a Milantól (She)
Az As spanyol napilap már tényként közli: Kaká a Real Madrid játékosa. A brazil aranylabdás 64.5 millió euróért érkezik a spanyol klubhoz az AC Milantól, amelyhez öt évre ír alá. Fizetése évi 9 millió euró lesz. Egyelőre azonban még egyik klub sem jelentette be hivatalosan az üzlet létrejöttét.
jún. 2
21:21
Felkészülési mérkőzés: török győzelem Azerbajdzsán ellen (She)
A török labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 2–0-s győzelmet aratott az 52. perctől emberhátrányban játszó Azerbajdzsán ellen.
jún. 2
21:21
Kaká a Real Madridban folytatja (Metropol)
A spanyol Cadena SER rádióállomás úgy tudja, hogy a fővárosi elitklub 65 millió eurórért szerződtette le a 27 éves brazil játékost.
jún. 2
21:39
Vb 2010: elkészítették a pótselejtezők sorsolását (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetségben elkészítették a 2010-es labdarúgó-világbajnokság pótselejtezőinek sorsolását.
jún. 2
21:39
Negyedszer bajnok az Atomerőmű (Metropol)
Az Atomerőmű másodszor is győzött a Pécsi VSK otthonában, ezzel 3-0-ra megnyerte kedden a férfi kosárlabda NB I három sikerig tartó döntőjét, és fennállásának negyedik bajnoki aranyérmét hódította el.
jún. 2
21:41
Kaposvár: veszélybe került Hegedűs Dávid pályafutása (She)
A hétfőn térdműtéten átesett Hegedűs Dávid sérülése súlyosabb a vártnál, így sajnos az is elképzelhető, hogy a kaposvári játékosnak be kell fejeznie élvonalbeli pályafutását – olvasható a klub honlapján.
jún. 2
21:57
NB II, Nyugati csoport: 200 ezer forintos büntetés a Pécsnek (She)
Az MLSZ fegyelmi bizottsága új eljárás lefolytatása után Berzi Sándort, a Fehérvár ügyvezetőjét 100 000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte, amiért a klub nem engedte el az utánpótlás-válogatottak év eleji összetartására két játékosát, Bencze Zsoltot és Lelkes Pétert. Az ügyvezető kéthónapos, a sportszakmai tevékenységre vonatkozó eltiltást is kapott, de ennek végrehajtása június 30-ig…
jún. 2
22:15
Zalaegerszeg: Varga Róbert a Fehérvár játékosa lett (She)
A kölcsönjátékosként június 30-ig Zalaegerszegen játszó Varga Róbertet nem tudta végleg megvenni a zalai klub, a tehetséges védőt pedig a Fehérvárnak adta el a Győri ETO – olvasható a ZTE honlapján.
jún. 2
22:17
Felkészülési mérkőzés: Gomez négyet vállalt a hét német gólból (She)
A négy gólig jutó Mario Gomez vezérletével a német labdarúgó-válogatott 7–2-re győzött felkészülési mérkőzésen az Egyesült Arab Emírségek ellen Dubaiban.
jún. 2
22:33
Real Madrid: felkészülési meccsek Észak-Amerikában (She)
A Real Madrid kedden közleményben tudatta, hogy a nyáron észak-amerikai túrája alatt a washingtoni DC United és a kanadai Toronto FC ellen játszik felkészülési mérkőzést.
jún. 2
22:51
Fiorentina: komoly csapatok érdeklődnek Felipe Melo iránt (She)
Ügynöke szerint Felipe Melo iránt több európai élcsapat is érdeklődik, ám a középpályás jól érzi magát a Fiorentinánál.
jún. 2
22:53
Bayern München: megnevezték Van Gaal két segítőjét (She)
A Bayern Münchennél megnevezték azt a két embert, aki a csapat irányítását a nyártól átvevő Louis van Gaal munkáját segíti majd a következő idényben.
jún. 2
23:09
Vb 2018: Schwarzenegger is kampányol a rendezés érdekében (She)
Az Egyesült Államok is azon országok közé tartozik, amelyek szeretnék megrendezni a 2018-as vagy a 2022-es labdarúgó-világbajnokságot. Az amerikaiak most szó szerint beerősítettek, ugyanis Arnold Schwarzenegger is tagja lett a pályázatot előkészítő bizottságnak.
jún. 2
23:45
Felkészülési mérkőzés: a franciák otthon kaptak ki Nigériától (She)
A nigériai labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 1–0-ra győzött idegenben Franciaország ellen. A két válogatottnak ez volt az első hivatalos mérkőzése egymás ellen.

Keresés