2009. június 25. csütörtök

jún. 25
21:54
Videó: nézze meg, hogyan ütötte ki Mexikó az erőtlen Venezuelát! (She)
A Mexikó elleni felkészülési mérkőzésen meglehetősen enerváltnak tűnt Venezuela, aminek a vége egy sima 4–0-s vereség lett. A gólokon az Arsenal labdarúgója, Carlos Vela, a korábbi barcelonai Giovani dos Santos és Riverón osztozott. Tekintse meg a mexikói győzelem összefoglalóját videón!
jún. 25
21:56
Atalanta: a jó szezont követően Cia ciaót intett Triesztnek (She)
Az Atalanta élt elővásárlási jogával, és végleg szerződtette Michael Ciát. A 20 éves középpályás az előző szezont Triesztben, a Triestina szolgálatában töltötte kölcsönben, és jó teljesítménye meggyőzte a bergamói klub vezetőit arról, hogy érdemes végleg megszerezni őt.
jún. 25
22:12
NBA: Shaq O’Neal a következő szezontól James csapattársa lesz (She)
Megállapodott egymással az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Phoenix Suns és a Cleveland Cavaliers, így Shaquille O’Neal utóbbi együttesben folytatja pályafutását a következő szezontól. O’Nealtől azt várják, hogy a (szintén a) liga egyik legjobb kosarasának tartott LeBron Jamesszel együtt megnyerjék a Cavaliers történetének első bajnoki címét.
jún. 25
22:14
Manchester United: Huntelaart akarják a „vörös ördögök”? (She)
A Sky Sports információi szerint a Manchester United lehet a Real Madridtól minden bizonnyal távozó Klaas-Jan Huntelaar következő csapata.
jún. 25
22:30
Csodás szabadrúgásgóllal döntős Brazília - nézze meg! (Infostart)
Bejutott a labdarúgó Konföderációs-kupa döntőjébe Brazília, miután 1-0-ra nyert a házigazda Dél-Afrika ellen.
jún. 25
22:30
Profi ökölvívás: kétséges az Universum istálló jövője (She)
A négy magyar ökölvívót (Erdeit, Balzsayt és a két Bedák fivért) is foglalkoztató Universum bokszistálló jövője egyre kérdésesebb. 2010-től a ZDF csatorna nem folytatja a közös együttműködést az egyesülettel, és a leányvállalat, a Spotlight szerződését is felmondta a másik televízió, a Pro Sieben.
jún. 25
22:32
Konföd. Kupa: Dani Alves továbblőtte a brazilokat (She)
Daniel Alves 88. percben lőtt szabadrúgásgóljával Brazília 1–0-ra legyőzte a házigazda Dél-Afrikát a Konföderációs Kupa elődöntőjének második mérkőzésén.
jún. 25
22:48
Wimbledon: Troicki lesz Murray ellenfele - csütörtöki eredmények (She)
Viktor Troicki öt játszmában legyőzte a spanyol Daniel Gimeno-Travert a wimbledoni nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének második fordulójában, így eldőlt, hogy a szerb játékos lesz a 3. helyen kiemelt Andy Murray ellenfele a következő körben.

Keresés