2009. június 27. szombat

jún. 27
15:36
Palmeiras: Keirrison miatt kirúgták Vanderlei Luxemburgót (She)
Kirúgták Vanderlei Luxemburgót, a Palmeiras vezetőedzőjét: a korábbi brazil szövetségi kapitánynak azért kell távoznia a Sao Pauló-i csapattól, mert ellenezte, hogy a klub eladja tehetséges támadóját, Keirrisont a Barcelonának.
jún. 27
15:36
Három-három arany- és ezüst 1000 m-en (Blikk)
A magyar versenyzők nagyszerű teljesítményt nyújtva három-három arany- és ezüstérmet gyűjtöttek a szombat délutáni 1000 m-es döntőkben a brandenburgi kajak-kenu Európa-bajnokságon.
jún. 27
15:38
Veszprém: Liszkai Szilveszter kölcsönbe szerződik Szegedre (She)
Az MKB Veszprém fiatal kapusa, Liszkai Szilveszter a követező szezonban kölcsönben szerepel majd a Pick-Szeged csapatánál.
jún. 27
15:40
Barcelona: Henry két év múlva az Egyesült Államokban folytathatja (She)
Thierry Henry, a Barcelona támadója a Sun napilapnak elmondta, 2011-ben elhagyja a katalán csapatot, és az Egyesült Államokban szeretné folytatni pályafutását.
jún. 27
15:54
Haladás: Vörös Péter légiósként folytatja, Üzbegisztánba igazolt (She)
Elhagyja a Szombathelyi Haladás csapatát Vörös Péter, és légiósként, az üzbegisztáni Lokomotiv Taskent játékosaként folytatja pályafutását – olvasható a Vas megyei együttes hivatalos honlapján.
jún. 27
15:56
Wimbledon: Ivanovics és Wozniacki is bejutott a legjobb 16 közé (She)
A wimbledoni nemzetközi teniszbajnokság női egyesének harmadik fordulójában a 13. helyen kiemelt Ana Ivanovics és a 9. helyen rangsorolt Caroline Wozniacki is biztosította helyét a nyolcaddöntőben. A szerb szépség a 18. kiemelt ausztrál Samantha Stosurt, a szintén csinos dán hölgy pedig a 20. kiemelt spanyol Anabel Medina Garriguest győzte le.
jún. 27
15:57
Talmácsi a 16. lett a Holland Nagydíjon (Metropol)
Talmácsi Gábor az utolsó, 16. helyen végzett szombaton a MotoGP-ben a gyorsaságimotoros-világbajnokság Holland Nagydíján.
jún. 27
16:30
Úszás: Steffen ismét világcsúcsot ért el 100 m gyorson (She)
Britta Steffen tovább javította a női 100 méteres gyorsúszás világrekordját: a kétszeres olimpiai bajnok 52.56 mp-cel ért célba a német bajnokságon, szombaton.
jún. 27
16:51
Három-három arany és ezüst 1000 m-en (Metropol)
A magyar versenyzők nagyszerű teljesítményt nyújtva három-három arany- és ezüstérmet gyűjtöttek a szombat délutáni 1000 m-es döntőkben a brandenburgi kajak-kenu Európa-bajnokságon.
jún. 27
17:06
Wimbledon: Susányi Zsófia legyőzte a 16. kiemeltet a junioroknál (She)
Susányi Zsófia három játszmában legyőzte a 16. helyen kiemelt norvég Ulrikke Eikerit a junior lányok versenyének első fordulójában az angol nemzetközi teniszbajnokságon.
jún. 27
17:09
Tizenhét éves amerikai búcsúztatta Jankovicot (Metropol)
A nőknél hatodikként kiemelt, korábbi világelső szerb Jelena Jankovic három szettben vereséget szenvedett az amerikai Melanie Oudintől a wimbledoni teniszbajnokság harmadik fordulójában.
jún. 27
17:24
Jégkorong: Csíkszeredán szerepel az Újpest a Kontinentális Kupában (She)
Szombaton elkészítették a jégkorong Kontinentális Kupa beosztását, a sorozatban két MOL Ligás csapat, az SC Csíkszereda és az Újpesti TE érdekelt, ők egymással is találkoznak.
jún. 27
17:26
Haladás: szlovák élvonalbeli csapat ellen győztek a szombathelyiek (She)
Az Európa-ligára készülő Szombathelyi Haladás felkészülési mérkőzésen 3–1-re a szlovák élvonalbeli bajnokság előző kiírásában tizedik helyen végzett Banska Bystrica együttesét.
jún. 27
18:00
Juventus: Sebastian Giovinco három hetet hagy ki orrműtétje miatt (She)
A Juventus játékosára, Sebastian Giovincóra orrműtét vár jövő hét szerdán.
jún. 27
18:02
U21-es Eb: magyar szereplője is lesz a svédországi finálénak (She)
Magyar játékvezető-asszisztens lesz a holland Björn Kuipers segítője a svédországi U21-es labdarúgó Európa-bajnokság döntőjében.
jún. 27
18:18
Wimbledon: Hewitt tovább menetel, már a 16 között van (She)
A 2002-es győztes Lleyton Hewitt tovább menetel a wimbledoni nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesében: a világranglistán 56. helyen álló ausztrál a rangsorban őt egy hellyel megelőző német Philipp Petzschnert győzte le három szettben, 7:5, 7:6, 6:3-ra.
jún. 27
18:36
Férfi vízilabda: kikaptunk Kovács István román válogatottjától (She)
A bukaresti négyes tornán lejátszott második mérkőzésén a magyar férfi vízilabda-válogatott 6–5-ös vereséget szenvedett Románia legjobbjaitól.
jún. 27
18:38
Nota-gyilkosság: elfogták Nota Gyula feltételezett gyilkosát (She)
A Felvidék Ma internetes oldal beszámolója szerint a szlovák rendőrség csütörtökön elfogta az egykori futballista, Nota Gyula feltételezett gyilkosát.
jún. 27
18:54
MotoGP: Talmácsi gratulált a jubiláló Valentino Rossinak (She)
Talmácsi Gábor a 16. helyen zárta a Holland Nagydíjat a királykategóriában – és gratulált a jubiláló Valentino Rossinak. A magyar motoros a következő futamon szeretne pontszerző helyen zárni.
jún. 27
19:12
Női labdarúgás: Dél-Afrikával játszik edzőmeccset csapatunk (She)
Női labdarúgó-válogatottunk vasárnap Belgrádban játszik felkészülési mérkőzést Dél-Afrikával. Erről az mlsz.hu adott tájékoztatást.
jún. 27
19:14
Wimbledon: Andy Roddick négyszettes győzelmet aratott (She)
A hatodik helyen kiemelt Andy Roddick négy játszmában legyőzte a 26. helyen rangsorolt osztrák Jürgen Melzert az angol nemzetközi teniszbajnokság harmadik fordulójában.
jún. 27
19:30
Úszás: Kis Gergő legyőzte Cseh Lászlót 200 méter pillangón (She)
Kis Gergő 200 m pillangón nagy csatában legyőzte Cseh Lászlót, a szám olimpiai ezüstérmesét a 111. úszó országos bajnokság harmadik napján, Egerben.
jún. 27
19:32
Vívás: Kamuti örökös tiszteletbeli alelnök, kevesebb vk-verseny (She)
Csökkentette az egy idényben rendezhető Grand Prix-, illetve világkupaversenyek számát a Nemzetközi Vívószövetség (FIE) szombaton Budapesten ülésező végrehajtó bizottsága. Kamuti Jenő, aki az európai szövetség vezetőjeként hivatalból tagja a FIE vezető testületének, az MTI-nek elmondta, hogy a döntés alapján a következő idénytől szakáganként maximum tíz viadalra kerülhet sor, de ebben már benne…
jún. 27
19:48
Wimbledon: Szafina meg sem izzadt Szávay legyőzője ellen (She)
Dinara Szafina könnyedén jutott tovább a Szávay Ágnest az első fordulóban búcsúztató belga Kirsten Flipkens ellen az angol nemzetközi teniszbajnokság harmadik fordulójában.
jún. 27
19:50
Női kézilabda U17-es Eb: kiütéses győzelem és továbbjutás (She)
Az U17-es női kézilabda válogatott második mérkőzését is megnyerte a szerbiai Európa-bajnokságon a C-csoportban, s így a szintén négypontos franciákkal együtt az utolsó forduló eredményétől függetlenül továbbjutott a középdöntőbe. A mieink a Litvánia elleni első fordulóbeli diadal után ezúttal Macedóniát győzték le 50–24-re.
jún. 27
20:06
Úszás: ismét Federica Pellegrinié a 400 méter gyors világcsúcsa (She)
Federica Pellegrini világcsúcsot úszott a pescarai Mediterrán Játékokon. Az olasz versenyző a 400 méteres gyorsúszószámban teljesítette 4:00.41 perc alatt a távot.
jún. 27
20:24
Empoli: Koman Vladimir érkezhet a másodosztályú csapathoz (She)
A La Gazzetta dello Sport június 27-i, szombati számában arról ír, hogy Koman Vladimir, a Sampdoria magyar középpályása az olasz másodosztályban szereplő Empoli csapatában folytathatja pályafutását.
jún. 27
20:26
Liverpool: Xabi Alonso el akarja hagyni a „vörösöket” (She)
A The Times angol napilap értesülései szerint a Premier League-ben szereplő Liverpool spanyol válogatott középpályása elhagyná a nyáron a csapatot. Alonso állítólag már közölte is távozási szándékát a klubbal.
jún. 27
20:27
Kis Gergő legyőzte Cseh Lászlót (Metropol)
Kis Gergő 200 m pillangón nagy csatában legyőzte Cseh Lászlót, a szám olimpiai ezüstérmesét a 111. úszó országos bajnokság harmadik napján, Egerben.
jún. 27
20:42
FC Fehérvár: egygólos vereség a Tatran Presovtól (She)
Nem tudni, mennyire zavarta meg az FC Fehérvár játékosait Lothar Mätthaus meghiúsult szerződtetése, mindenesetre a csapat a mai felkészülési mérkőzésen egy 82. percben kapott góllal vereséget szenvedett a szlovák Tatran Presovtól.
jún. 27
20:44
Rali: továbbra is Hirvonen vezet Lengyelországban (She)
A második nap után is a finn Mikko Hirvonen áll az élen a Lengyel ralin. A világbajnoki sorozat nyolcadik versenyén Hirvonen mögött csapattársa, a szintén finn Jari-Matti Latvala a második, a spanyol Dani Sordo pedig a harmadik.
jún. 27
20:45
Pellegrini világcsúcsa 400 m gyorson (Metropol)
Az olasz Federica Pellegrini 4:00.41 perces új világcsúccsal nyerte meg a női 400 m gyorsúszás fináléját a pescarai Mediterrán Játékokon.
jún. 27
21:00
Sportlövészet: országos csúcsot döntöttek a keszthelyi amatőrök (She)
A futócéllövő országos bajnokság keretében Gyenesdiáson az amatőr versenyzők szereplését is nagy figyelem kísérte. Az intenzív médiaérdeklődés közepette a BEFAG-Keszthely amatőr csapata országos csúcsot ért el.
jún. 27
21:02
Wimbledon: Andy Murray magabiztosan jutott tovább (She)
A harmadik helyen kiemelt Andy Murray könnyedén, három szettben megverte a szerb Viktor Troickit az angol nemzetközi teniszbajnokság harmadik fordulójában.
jún. 27
21:18
Strandkézilabda Eb: bronzéremért játszhatnak a magyarok (She)
A harmadik helyért lép pályára vasárnap a magyar férfi strandkézilabda-válogatott a norvégiai Európa-bajnokságon. A júliusi Világjátékokra készülő csapat szombaton két meccset játszott: a negyeddöntőben 2–0-ra legyőzte Spanyolországot, az elődöntőben viszont 2–0-ra kikapott Oroszországtól. A bronzmeccsen Dánia lesz a Vártok Ákos irányította együttes ellenfele – adta hírül a Nemzeti Sportszövetség.
jún. 27
21:20
Blog: Matthäus úgy játszadozott a fehérvári vezetőkkel, mint macska a gombolyaggal (She)
Thury Gábor, a Nemzeti Sport főmunkatársa fejti ki véleményét az aktuális történésekről. Az újságíró harmadik bejegyzésében Lothar Matthäus meghiúsult fehérvári szerződéséről ír.
jún. 27
21:22
Valencia: Villa elmondta, a világ 4 legjobb csapata érdeklődik iránta (She)
David Villa is hivatalos volt a spanyol válogatott ma esti sajtótájékoztatójára a dél-afrikai Konföderációs Kupa utolsó napja előtt, és a támadó elmondta, a világ négy legjobb csapata érdeklődött iránta a Valenciánál.
jún. 27
21:36
Konföd. Kupa: Xavi kihagyhatja a bronzmeccset allergiája miatt (She)
Xavi nagy valószínűséggel kihagyja a spanyol válogatott Dél-Afrika elleni bronzmérkőzését holnap a Konföderációs Kupán.
jún. 27
22:12
Úszás: „Nagyon mentem, csak úgy hordtam a vizet” - Kis Gergő (She)
Ahogy korábban megírtuk: Kis Gergő 200 m pillangón nagy csatában legyőzte Cseh Lászlót, a szám olimpiai ezüstérmesét a 111. úszó országos bajnokság harmadik napján Egerben. A verseny után mindkét sportoló értékelte saját teljesítményét.
jún. 27
22:14
Portugália: szurkolói botrány miatt félbeszakadt az ifirangadó (She)
Hatalmas botrány tört ki a Sporting és a Benfica ifjúsági csapatának mérkőzésén, amelyen a bajnoki cím sorsa volt a tét.
jún. 27
22:16
Wimbledon: a szombati nap összes eredménye egy helyen (She)
Két nagy meglepetés is született női egyesben szombaton az angol nemzetközi teniszbajnokságon: Jelena Jankovics a mindössze 17 éves amerikai Melanie Oudintól kapott ki, míg az orosz Szvetlana Kuznyecovát a német Sabine Lisicki verte meg simán. A férfiak között nem született igazán nagy meglepetés, bár a 12. helyen kiemelt Nyikolaj Davigyenko Tomás Berdych elleni háromjátszmás veresége, valamint a…
jún. 27
22:48
Ligue 1: japán válogatott játékossal erősített a Grenoble (She)
Macui Daiszukéval erősítette meg keretét a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) legutóbbi 13. helyezettje, a Grenoble.
jún. 27
23:06
Mönchengladbach: Juan Arango érkezett a Mallorcától (She)
Juan Arangóval erősítette meg keretét a német Borussia Mönchengladbach.
jún. 27
23:08
Málaga: Fehér Csaba csapattársát szerződtette a klub (She)
A spanyol labdarúgó-élvonalban szereplő Málaga szerződtette Patrick Jan Mtiligát a NAC Bredától, valamint Gustavo Adolfo Munúa Verát a Deportivo La Corunától.
jún. 27
23:24
Felkészülési mérkőzés: tizenegy gólt lőttek Juhászék (She)
Felkészülési mérkőzésen a Juhász Rolandot is foglalkoztató belga Anderlecht idegenben verte meg 11–0-ra az alsóbb ligás Knokke csapatát.

Keresés