2009. június 4. csütörtök

jún. 4
13:15
Kaká csak Madridba mehet (Metropol)
Kaká esetében szó nincs a londoni Chelsea-ről, a brazil futballista vagy Madridba szerződik, a Realhoz, vagy marad az AC Milannál.
jún. 4
13:17
Lemondott a Győri ETO FC vezetőedzője (Metropol)
Lemondott posztjáról Dragoljub Bekvalac, a labdarúgó Soproni Ligában szereplő Győri ETO FC szerb vezetőedzője.
jún. 4
13:33
FC Fehérvár: Varga Róbert ma hároméves szerződést kötött (She)
Tegnap beszámoltunk róla, hogy a labdarúgó Soproni Ligában szereplő Győri ETO eladta a 22 éves Varga Róbert játékjogát az FC Fehérvárnak, ma pedig a hátvéd aláírta hároméves szerződését új klubjához.
jún. 4
13:35
Győr: Bekvalac nem tudná garantálni a dobogót, ezért távozik (She)
A Győri ETO FC hivatalos honlapja megerősítette, hogy a szerb Dragoljub Bekvalac vezetőedző lemondott posztjáról. A szakember azzal indokolta döntését, hogy nem tudná garantálni a vezetők által elvárt dobogós helyezést.
jún. 4
13:37
Újpest FC: alakul a csapat nyári felkészülési programja (She)
Az Újpest FC labdarúgói június 15-én kezdik meg nyári felkészülésüket az őszi szezonra és az Európa-liga-szereplésre. Az első heti munkát Újpesten végzik, majd kétszer egyhetes büki edzőtáborozás következik, aztán jönnek az edzőmérkőzések – számolt be róla a klub hivatalos honlapja, az ujpestfc.hu.
jún. 4
13:51
Lengyelország: az LKS Lódz nélkül indul az élvonal (She)
Nem kapott klublicencet a lengyel labdarúgó-élvonal 2009–2010-es kiírásában a 7. helyen végző LKS Lódz, a csapatot a szövetség a másodosztályba sorolta vissza.
jún. 4
13:53
Lazio: Walter Zenga ülhet le a római csapat kispadjára (She)
A római Il Messaggero értesülései szerint a Catania volt trénere, az egykori válogatott kapus Walter Zenga ülhet le a Lazio kispadjára.
jún. 4
14:09
Női kosárlabda: a mieink ismét legyőzték Horvátországot (She)
A lettországi Európa-bajnokságra készülő magyar női kosárlabda-válogatott ismét legyőzte Horvátországot Pécsen. Tegnap 64–52-re, ma az utolsó felkészülési meccsén 81–61-re nyert Rátgéber László együttese.
jún. 4
14:09
Patót 38 millió fontért vinné az FC Chelsea (Behaviour)
Kaká megvételének szándékát cáfolta, az AC Milan egy másik brazil labdarúgójáért, Alexandre Patóért viszont bejelentkezett az FC Chelsea.
jún. 4
14:11
Olimpiai válogatott: a sérült Stieber nem játszhat Luxemburg ellen (She)
Minden az előzetes tervek szerint zajlik a hosszú évek után hivatalosan is olimpiai válogatott néven Telkiben edzőtáborozó U21-es együttesünk háza táján: csütörtök délelőtt Wilco van Buuren és segítői, ifj. Albert Flórián, Szapor Gábor és Hámori László videós elemzést tartott a leendő riválisról a korosztályos Eb-selejtezők nyitányát jelentő, szombati és szerdai, Luxemburg elleni találkozók előtt,…
jún. 4
14:13
Championship: Priskinék edzője ül le a Reading kispadjára (She)
Az angol másodosztályban (Championship) szereplő Reading labdarúgócsapata a Watford eddigi trénerét, Brandan Rodgerst nevezte ki szakvezetőnek – jelentette be a klub hivatalos honlapja.
jún. 4
14:27
Milan: Patót vinné a Chelsea, de Berlusconi nem engedi el (She)
Brit lapértesülések szerint a Chelsea 38 millió fontot is fizetne a Milannak a brazil Alexandre Patóért, ám az olasz klub elnöke kijelentette: a csatár nem eladó.
jún. 4
14:45
Falco: Szekulovics bejelentette, hogy távozik Szombathelyről (She)
Három év után távozik a Falco férfi kosárlabdacsapatától a szerb edző, Szrecsko Szekulovics. Ezt a szakember mondta el a Vas Népe című lapnak adott interjújában.
jún. 4
15:03
Póker: első karkötőjét nyerte a fiatal Mercier a WSOP-n (She)
A Las Vegas-i versenysorozat 1500 dolláros omaha tornáját Jason Mercier nyerte, a 22 éves pókeres első karkötőjét szerezte. A World Series of Poker szerdai napján két karkötő talált gazdára, az ezerdolláros no limit hold’em és az 1500 dolláros omaha viadalon hirdettek győztest.
jún. 4
15:05
Vb 2010: meglőttek egy angol drukkert Kirgizisztánban (She)
Lábon lőttek egy angol drukkert a kirgizisztáni Biskekben – adta hírül a brit külügyminisztérium.
jún. 4
15:18
Lemondott a győri futballcsapat edzője (Infostart)
Lemondott posztjáról Dragoljub Bekvalac, a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO FC szerb vezetőedzője.
jún. 4
15:21
Tenisz: Mario Ancic lemondta a wimbledoni szereplést (She)
Betegsége miatt a horvát Mario Ancicnak le kellett mondania a szereplést mind a wimbledoni tenisztornán, mind az Egyesült Államok elleni Davis-kupa-negyeddöntőn.
jún. 4
15:36
Kaká egyre közelebb a Real Madridhoz, Ronaldo követheti (Infostart)
Real Madrid vagy Milan - ez a két lehetőség maradt Kaká számára, bár úgy tűnik, a brazil aranylabdást már csak egy hajszál választja el attól, hogy a királyi gárda játékosa legyen. Brit sajtóhírek szerint a Chelsea edzője, Carlo Ancelotti győzködte Kakát, hogy az angol klubot válassza, de később a londoni egyesület már visszavonulót fújt. A Milan ügyvezetője elismerte, pénzügyi okai lennének a…
jún. 4
15:39
Anglia: arabok vehetik meg a legrégibb profi csapatot (She)
Úgy látszik, az arab milliárdosok hobbinak tekintik angol labdarúgócsapatok megvásárlását: a BBC információi szerint a közel-keleti tulajdonú Munto Finance Ltd. cég megvásárolja a negyedosztályban szereplő Notts Countyt, a világ legrégebbi profi klubját.
jún. 4
15:39
Lemondott a Győri ETO FC vezetőedzője (Metropol)
Lemondott posztjáról Dragoljub Bekvalac, a labdarúgó Soproni Ligában szereplő Győri ETO FC szerb vezetőedzője. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ki veszi át a kupadöntős és bajnoki nyolcadik helyezett csapat irányítását.
jún. 4
15:41
Női kosárlabda: Rátgéber kijelölte a Rigába utazó keretet (She)
A magyar női kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya, Rátgéber László kijelölte a vasárnap kezdődő lettországi Európa-bajnokságra utazó végleges keretét.
jún. 4
15:43
Floorball: Révkomáromban lesz a férfi és női kupadöntő (She)
Tavaly Komáromban nagy sikerrel bonyolították le a floorball Magyar Kupa férfi és női döntőjét. Idén a tavalyi helyszín szlovákiai oldalán, Révkomáromban kerülnek megrendezésre a hazai floorballélet egyik legnagyobb érdeklődéssel várt eseményei.
jún. 4
15:57
Győr: Brnovics Nyíregyházán folytathatja, Bajzát is mehet (She)
Amint arról korábban beszámoltunk, csütörtökön délelőtt lemondott posztjáról Bragoljub Bekvalac, a Győri ETO vezetőedzője. A szerb tréner távozása után a játékoskeret is jelentős változáson mehet keresztül: a legkapósabbnak Bajzát Péter és Rati Alekszidze tűnik, ám konkrét vételi ajánlatot még nem tettek egyik játékosra sem.
jún. 4
15:59
Vb 2010: nem fizettek a kenyaiak a kapitánynak, aki otthon marad (She)
A kenyai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, a német Antoine Hey nélkül utazott el Nigériába vb-selejtezőre, mivel a szakembert nem fizette ki a Kenyai Labdarúgó-szövetség.
jún. 4
16:01
Bologna: 2011-ig hosszabbított a klubbal a rutinos gólvágó (She)
Szerződést hosszabbított az olasz élvonalban, a Serie A-ban szereplő Bolognával Marco Di Vaio.
jún. 4
16:03
Portugália: Kolozsvárról erősítette meg keretét a bajnok Porto (She)
A futballpálya után a tárgyalóasztalnál is csatát nyert a portugál bajnok FC Porto a Benfica ellen.
jún. 4
16:05
Férfi kosárlabda: a CSZKA klasszisa a Barcába szerződhet (She)
Orosz és spanyol lapértesülések szerint a Barcelona férfi kosárlabdacsapata szerződtetné a kontinens egyik legjobb irányítóját, John Robert Holdent a CSZKA Moszkvától.
jún. 4
16:15
Roland Garros: a világelső Szafina jutott elsőként a döntőbe (She)
A világranglistát vezető Dinara Szafina jutott be elsőként a francia nemzetközi teniszbajnokság női egyesének döntőjébe, miután két szettben felülmúlta a szlovák Dominika Cibulkovát. A döntőben a Stosur–Kuznyecova meccs győztese lesz az ellenfele.
jún. 4
16:17
Franciaország: Malouda és Ribéry játéka is kérdéses a törökök ellen (She)
A francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Raymond Domenech csütörtökön bejelentette, hogy három játékos szereplése kérdéses a holnapi, Törökország elleni felkészülési mérkőzésen.
jún. 4
16:19
Benfica: nem Kolozsvárról, hanem Argentínából jön balhátvéd (She)
Nem esett kétségbe a portugál élvonalban szereplő Benfica vezetősége, miután a nagy rivális Porto elhalászta az orruk elől a CFR Cluj uruguayi balhátvédjét, Álvaro Pereirát.
jún. 4
16:30
Nincs veszélyben a Magyar Nagydíj (Infostart)
Az aláírt szerződés szerint még 2011-ben is biztosan lesz Formula-1-es verseny Magyarországon, sőt, várhatóan 2016-ig meghosszabbítják a futamot biztosító kontraktust - mondta az InfoRádiónak a Hungaroring Sport Zrt. alelnöke. Frank Tamás kiemelte, hogy Bernie Ecclestone, a versenysorozat vezetője kedveli a mogyoródi futamot, így ez is segíti a magyar viadal megtartását.
jún. 4
16:48
Dinara Szafina a döntőben a Roland Garroson (Infostart)
Az első helyen kiemelt orosz Dinara Szafina két sima játszmában nyert csütörtökön a szlovák Dominika Cibulkova ellen és bejutott a döntőbe a 16 millió euró összdíjazású francia nyílt teniszbajnokságon.
jún. 4
16:51
Roland Garros - Szafina a döntőben (Metropol)
Az első helyen kiemelt orosz Dinara Szafina két sima játszmában nyert csütörtökön a szlovák Dominika Cibulkova ellen és bejutott a döntőbe a 16 millió euró összdíjazású francia nyílt teniszbajnokságon.
jún. 4
17:09
Stuttgart: Kalle Riedle fiával erősített a VfB csapata (She)
A VfB Stuttgart labdarúgócsapata két évre szerződtette Alessandro Riedlét, Karl-Heinz „Kalle” Riedle fiát.
jún. 4
17:11
Wigan: nagy valószínűséggel Roberto Martínez lesz a menedzser (She)
A Wigan elnöke, Dave Whelan hivatalosan is elismerte, a Swansea engedélyt adott, hogy tárgyaljanak a Championshipben szereplő csapat menedzserével, Roberto Martínezzel.
jún. 4
17:27
Sampdoria: Koman maradhat a csapatnál a következő szezonra (She)
A sampdorianews.it oldal értesülései szerint elképzelhető, hogy az olasz élvonalbeli Sampdoria labdarúgócsapatában a jövőben nagyobb szerepet kaphatnak a kölcsönből visszatérő fiatalok – így Koman Vladimir is.
jún. 4
17:29
Lyon: az elnök ex-arsenalosokkal erősítené meg a csapatot (She)
A francia bajnoki címről hét év után lemaradó Olympique Lyon labdarúgó-csapatának klubigazgatója, Bernard Lacombe elmondta: Alekszandr Hlebet és Patrick Vieirát is szívesen látná a csapatban.
jún. 4
17:45
Profi ökölvívás: tárgyalás alatt a Mosley-Pacquiao meccs (She)
Shane Mosley elismerte, hogy már tárgyalnak az esetleges Manny Pacquiao elleni profi ökölvívó mérkőzéséről.
jún. 4
17:47
Formula-1: a Magyar Nagydíjon írják alá az új szerződést (She)
A Kormány szerdai ülésén döntött arról, hogy biztosítja a feltételeket a Formula–1-es Magyar Nagydíj megrendezéséhez. A 2012 és 2016 közötti időszakban is megrendezik tehát a mogyoródi futamot. Erről az Önkormányzati Minisztérium adott tájékoztatást.
jún. 4
18:03
Sakk: döntetlen a harmadik partin a miskolci sakkfesztiválon (She)
Döntetlent hozott a csütörtöki első, összesítésben harmadik parti Lékó Péter és Viswanathan Anand nyolcjátszmás rapidsakk párosmérkőzésén, Miskolcon.
jún. 4
18:21
Felkészülési mérkőzés: nagy verést kapott otthon Kína (She)
A kínai labdarúgó-válogatott meglepően nagy különbségű, 4–1-es vereséget szenvedett hazai pályán Szaúd-Arábiától felkészülési mérkőzésen. A szaúdiak a dél-koreaiak elleni vb-selejtezőre készülnek. Ez volt a kínai válogatott új szövetségi kapitányának, Kao Hung-ponak első veresége a nemzeti csapat kispadján.
jún. 4
18:36
Hokisok demonstráltak a pályabezárások ellen (Infostart)
Közel háromszáz jégkorongos, válogatott és utánpótláskorú játékosok, szülők, játékvezetők, szurkolók demonstráltak a budapesti hokipályák bezárása ellen a Miniszterelnöki Hivatal előtt
jún. 4
18:39
Roland Garros: Babos Tímea párosban elődöntős a junioroknál (She)
A francia nemzetközi teniszbajnokság junior női párosok negyeddöntőjében Babos Tímea a brit Heather Watsonnal az oldalán bejutott az elődöntőbe miután 6:3, 6:4-re verték a Katarena Paliivets, Chanel Simmonds (kanadai, dél-afrikai) párost.
jún. 4
18:41
Jégkorong: az átalakított Millenáris csak a hokisoké lesz (She)
Közel száz jégkorongmezbe öltözött hokibarát petíciót adott át ifjabb Török Ottónak, a Nemzeti Utánpótlás-nevelési és Sportszolgáltató Intézet főigazgatójának a Miniszterelnöki Hivatal előtt. Pár órával korábban a budapesti Gyakorló Jégcsarnokból beadványuk szerint „kiszoruló” jégkorongozók szövetségének vezetői már jártak a NUPI-NUSI első emberénél, aki megnyugtató lehetőséget vázolt a…
jún. 4
18:57
Roland Garros: Kuznyecova lesz Szafina ellenfele a női döntőben (She)
A francia nemzetközi teniszbajnokság női egyesének második elődöntőjében majdnem meglepetés történt: a 2004-es US Opent megnyerő Szvetlana Kuznyecova nagy csatában csak három szettben tudta legyőzni a pályafutása legjobb GS-szereplését összehozó Samantha Stosurt.
jún. 4
18:57
2016-ig biztosított a Magyar Nagydíj jövője (Metropol)
Július 26-án a Hungaroringen írják alá azt a szerződést, amely biztosítja a feltételeket a Forma-1-es Magyar Nagydíj megrendezéséhez egészen 2016-ig. Erről az Önkormányzati Minisztérium tájékoztatta csütörtökön.
jún. 4
18:59
Hokisok demonstráltak a pályabezárások ellen (Metropol)
Közel háromszáz jégkorongos, válogatott és utánpótláskorú játékosok, szülők, játékvezetők, szurkolók demonstráltak a budapesti hokispályák bezárása ellen a Miniszterelnöki Hivatal előtt csütörtökön.
jún. 4
19:15
Fed-kupa: a címvédő oroszok az újonc szerbekkel kezdenek (She)
Kemény feladat előtt áll a Fed-kupa világcsoportjába első alkalommal feljutott szerb női teniszválogatott, ha nem szeretné vereséggel nyitni a szereplést a világelitben, mert a címvédő orosz válogatott ellen lép pályára a 2010-es sorozat első körében – legalábbis a Roland Garroson megejtett sorsolás szerint.
jún. 4
19:15
Babos Tímea elődöntős párosban (Metropol)
A juniorok között szereplő Babos Tímea a brit Heather Watsonnal az oldalán - harmadik kiemeltként - bejutott az elődöntőbe a francia nyílt teniszbajnokság párosversenyében.
jún. 4
19:33
MLSZ: több csapatnak is fizetnie kell a rendbontások után (She)
Az MLSZ fegyelmi bizottsága csütörtöki ülésén a Győr–Újpest és az Újpest–Diósgyőr bajnoki mérkőzésen, valamint az MK-döntő két találkozóján történt szurkolói rendbontások ügyében hozott döntéseket. Az utolsó fordulóban lejátszott Újpest–Fehérvár meccs utáni rendzavarással keddi tanácskozásán foglalkozik majd a testület, a tárgyalásra mindkét egyesület idézést kapott.

Keresés