2009. július 1. szerda

júl. 1
13:12
Formula-1: a Ferrari tagadja, hogy szerződtetné Fernando Alonsót (She)
A Ferrari Formula–1-es istállója tagadta a spanyol Diario As napilap értesüléseit, melyek szerint a maranellóiak szerződtetnék Fernando Alonsót.
júl. 1
13:14
Real Madrid: Christoph Metzelder távozik, a Besiktasnál folytatja (She)
Egybehangzó sajtóhírek szerint a német válogatott védője, Christoph Metzelder elhagyja a Real Madridot, és Törökországban, a Besiktas játékosaként folytatja pályafutását.
júl. 1
13:16
Atlétika: Bene Barnabás egy másodpercre a vb-szinttől (She)
Bene Barnabás 1500 m-en 3:40.25 perccel a 12. helyen ért célba kedden a Lille-ben rendezett atlétikai versenyen, így csak egy másodperccel maradt el az augusztusi berlini világbajnokság indulási szintjétől.
júl. 1
13:18
Vác: Gergely Károly váltja Tóth Jánost a kispadon (She)
Visszatér Gergely Károly a másodosztályban szereplő Dunakanyar-Vác labdarúgócsapatához.
júl. 1
13:30
Eredivisie: Clarence Seedorf kikosarazta az Ajaxot (She)
Clarence Seedorf visszautasította az Ajax edzője, Martin Jol ajánlatát, mely szerint térjen vissza korábbi sikereinek helyszínére.
júl. 1
13:48
Galatasaray: Isztambulban folytatja az Atlético Madrid kapusa (She)
A török Galatasaray hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette az Atlético Madrid argentin kapusát, Leo Francót.
júl. 1
14:06
Bajnokok Ligája: nem közvetíti a televízió a DVSC-Kalmar selejtezőt (She)
Nem lesz televíziós közvetítés a Debrecen Kalmar elleni Bajnokok Ligája-selejtezőjéről – adta hírül a DVSC hivatalos honlapja.
júl. 1
14:08
Chelsea: lapinformációk szerint aláírt Ross Turnbull (She)
A sport.co.uk internetes portál információi szerint a Middlesbrough lejáró szerződésű kapusa, Ross Turnbull aláírt a Chelsea labdarúgócsapatához.
júl. 1
15:00
Atlético Madrid: Európa-bajnok védő érkezett a Betistől (She)
Az Atlético Madrid labdarúgócsapata hivatalosan is bejelentette Juan Gutiérrez Moreno, azaz Juanito szerződtetését.
júl. 1
15:03
Őrület Madridban! (Behaviour)
Ötvenezer fanatikus szurkoló látogatott ki kedden a madridi Santiago Bérnabeu Stadionba Kaká, a Real Madrid brazil középpályásának hivatalos bemutatására. Ezen a napon 3000, a 2007-es aranylabdás futballista nevével ellátott mezt értékesítettek a spanyol fővárosban, darabját 80 euróért.
júl. 1
15:18
Európa-liga: a kazah edző szerint a Haladás nem túl dinamikus (She)
Magabiztosan készül az Irtis Pavlodar a csütörtökön 19 órakor kezdődő, Szombathelyi Haladás elleni Európa-liga-selejtezőre. A vendégek edzője, Leonyid Nazarenko bizakodva nyilatkozott a szombathelyiek hivatalos honlapjának, a haladasfc.nyugat.hu-nak.
júl. 1
15:20
Universiade: Tajvan ellen vereséggel nyitott a női kosárcsapat (She)
73–64-es vereséget szenvedett Tajvantól a magyar női kosárlabdacsapat a belgrádi universiade első napján.
júl. 1
15:36
Nyíregyháza: a délutáni meccs miatt csak tizenegyen edzettek (She)
A szpari.hu tájékoztatása szerint a Soproni Ligában szereplő Nyíregyháza szerda délelőtti edzésén mindössze tizenegyen vettek részt.
júl. 1
15:38
Real Madrid: holnap este mutatják be hivatalosan Raúl Albiolt (She)
A Real Madrid Kaká tegnap esti hivatalos bemutatása után ismét a Santiago Bernabéu Stadionba invitálta szurkolóit, ahol csütörtökön bemutatják Raúl Albiolt.
júl. 1
15:40
Szolnok: kilencszeres válogatott védő érkezett a Felcsúttól (She)
A másodosztályban szereplő Szolnoki MÁV labdarúgócsapata szerződtette a kilencszeres válogatott Pető Zoltánt.
júl. 1
16:12
Burnley: a Newcastle kanadai védőjével erősített az újonc (She)
Az angol labdarúgó-élvonal újonca, a Burnley négyéves szerződést kötött a Newcastle Unitedet elhagyó kanadai David Edgarral.
júl. 1
16:14
Wimbledon: Roger Federer az első elődöntős a férfiak mezőnyében (She)
A második helyen kiemelt Roger Federer biztosította elsőként a helyét a wimbledoni nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének elődöntőjében. A svájci klasszis három szettben, 6:3, 7:5, 7:6-ra verte meg a 22. helyen rangsorolt Ivo Karlovicot.
júl. 1
16:16
Wimbledon: Babos Tímea magabiztosan jutott a nyolc közé (She)
A hatodik helyen kiemelt Babos Tímea magabiztosan verte meg a junior lányok között az orosz Jana Bucsinát a nyolcaddöntőben az angol nemzetközi teniszbajnokságon.
júl. 1
16:18
Wimbledon: Susányi követte Babost, bejutott a negyeddöntőbe (She)
Babos Tímea után nem sokkal Susányi Zsófia is biztosította helyét a negyeddöntőben a junior lányok között az angol nemzetközi teniszbajnokságon.
júl. 1
16:30
Schalke 04: a görög Pliackiasz érkezett Jones helyettesítésére (She)
A Schalke 04 labdarúgócsapata szerződteti az AEK Athén görög középpályását, Vasziliosz Pliackiaszt, ha a fiatal játékos megfelel a kötelező orvosi vizsgálaton.
júl. 1
16:48
Videó: tekintse meg az MU új szerzeményének trükkjeit! (She)
Az angol bajnok Manchester United első nyári szerzeménye a Wigantól igazolt Antonio Valencia. Az ecuadori szélső a Cristiano Ronaldo hiányával keletkező űrt igyekszik majd betölteni. Tekintse meg ízelítőnket a 23 éves szélső eddigi pályafutásának legszebb jeleneteiből!
júl. 1
17:06
Federer, Murray, Roddick és Haas is az elődöntőben (Infostart)
Roger Federer három játszmában győzött a wimbledoni teniszbajnokság férfi egyesének első negyeddöntőjében. Ugyancsak továbblépett Haas, a hazaiak kedvence, Murray, valamint a közel négyórás csatában nyerő Roddick is.
júl. 1
17:06
Wimbledon: Haas meglepetésre elbúcsúztatta Djokovicsot (She)
A német Tommy Haas négy szettben, 7:5, 7:6, 4:6, 6:3-re legyőzte a negyedik helyen kiemelt Novak Djokovicsot a wimbledoni nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének negyeddöntőjében. A 24. helyen kiemelt teniszező karrierje során először játszhat elődöntőt Wimbledonban, ahol a svájci Roger Federer lesz az ellenfele.
júl. 1
17:24
Nyíregyháza: Apostu távozik, Izraelben folytatja pályafutását (She)
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő Nyíregyháza tizenegy találatig jutó házi gólkirályát, Bogdan Apostut előző egyesülete, az izraeli Bnej Saknin megvásárolta a magyar klubtól – olvasható a csapat hivatalos honlapján, a szpari.hu-n.
júl. 1
17:42
Jégkorong: a MOL továbbra is támogatja a jégkorongsportot (She)
Folytatja a szponzori együttműködést a MOL-csoport a magyar és a romániai jégkorongszövetségekkel. Az együttműködésnek köszönhetően a magyar és a romániai csapatok kiegészülve egy szlovák együttessel ősztől újra a MOL Ligában mérhetik össze erejüket, ezzel is lehetőséget kapva a további fejlődésre és megerősödésre.
júl. 1
17:44
Női röplabda: a Vasas szerződtette Szombathelyi Szandrát (She)
A Magyar Kupa-címvédő Vasas Duna Autó Óbuda együttesében folytatja pályafutását Szombathelyi Szandra, a BSE-FCSM felnőtt- és juniorbajnok centere – adta hírül a vasasvolley.hu oldal.
júl. 1
17:46
Európa-liga: török bírók a Haladás-Irtis visszavágóján (She)
Török játékvezetői hármas vezeti majd a Haladás–Irtis Pavlodar párharc visszavágóját az Európa-liga első selejtezőkörében.
júl. 1
17:48
Budapest Honvéd: Hrepka és Botis is a piros-feketéknél folytatja (She)
Véglegesítette keretét a Budapest Honvéd a 2009–2010-es szezonra. A klub hivatalos honlapjának beszámolója szerint hat játékossal kötöttek szerződést a kispestiek: Hrepka Ádám, Sorin Botis, Viliam Macko, Hajdú Norbert, Dragan Vukmir és Horváth Adrián is piros-feketében folytatja.
júl. 1
18:18
Wimbledon: a hazai közönség kedvence is elődöntőbe jutott (She)
A harmadik helyen kiemelt Andy Murray három szettben, 7:5, 6:3, 6:2-re legyőzte a szabadkártyával induló Juan Carlos Ferrerót, így biztosította helyét a wimbledoni nemzetközi tenisztorna férfi egyesének elődöntőjében. A hazai közönség kedvence a Hewitt–Roddick találkozó győztesével találkozik a legjobb négy között.
júl. 1
18:20
Belgium: hivatalosan is bejelentették, Advocaat lesz a kapitány (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a holland Dick Advocaat lesz a belga válogatott új szövetségi kapitánya, és ma a szövetség hivatalosan is bejelentette, hogy megkötötték a szerződést, a szakember 2010 január elsején áll munkába.
júl. 1
18:36
NB II: a 20 éves Cseri Tamás Győrből igazolt a Pécsi MFC-hez (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Pécsi MFC hároméves szerződést kötött a 20 éves középpályással, Cseri Tamással – jelentette be a klub hivatalos honlapja.
júl. 1
18:38
Üzbegisztán: Scolarit hivatalosan is bemutatták a Bunjodkornál (She)
Luiz Felipe Scolarit hivatalosan is bemutatták az üzbég Bunjodkornál Taskentben. A brazil tréner egy évre írt alá új csapatánál.
júl. 1
18:39
Hat játékost igazolt a kupagyőztes (Metropol)
A kupagyőztes, s ezáltal az Európa Liga-szereplésre készülő Budapest Honvéd labdarúgócsapata szerdán hat játékost igazolt.
júl. 1
18:39
Igazolások a Honvédnél! (Behaviour)
A kupagyőztes, s ezáltal az Európa Liga-szereplésre készülő Budapest Honvéd labdarúgócsapata szerdán hat játékost igazolt.
júl. 1
18:54
Inter: Materazzi szerződést hosszabbított a fekete-kékeknél (She)
Marco Materazzi meghosszabbította szerződését az olasz bajnok Interrel, adta hírül a fekete-kékek hivatalos honlapja.
júl. 1
19:12
FTC: a fiatal Vass Máté is elutazik a sheffieldi edzőtáborba (She)
A 100% Fradi információi szerint Vass Máté, a Ferencváros fiatal középpályása is elutazik a csapat sheffieldi edzőtáborába.
júl. 1
19:30
Műugrás: orosz sikerek a budapesti ifjúsági Eb nyitónapján (She)
Az esélyeknek megfelelően a fiúk és a lányok 3 méteres szinkronugró viadalában is orosz győzelem született a budapesti ifjúsági műugró Európa-bajnokság szerdai nyitónapján, a Margitszigeten.
júl. 1
19:48
Ökölvívás: egy profi világbajnok bokszoló rejtélyes halála (She)
Ötvenhét esztendős korában, helyi idő szerint szerda hajnalban elhunyt Alexis Argüello, korábbi profi ökölvívó világbajnok, Managua főpolgármestere.
júl. 1
19:50
Budapesti olimpia: közbeszerzés a mesterterv elkészítésére (She)
Budapest Főváros Önkormányzata nyílt közbeszerzésen keres vállalkozót a 2020-as budapesti olimpiai nagyprojekt mesterterve, vagyis a megvalósíthatósági terv elkészítésére.
júl. 1
19:52
Kézilabda: a nyár folyamán lesz megoldás a közvetítésekre (She)
További egyeztetésekre kerül majd sor, de a nyár folyamán minden bizonnyal sikerül majd megállapodnia egymással a Magyar Kézilabda Szövetségnek (MKSZ) és a Sport Televíziónak a magyarországi mérkőzések közvetítési jogáról.
júl. 1
19:54
Tájfutás: részvételi csúcsot várnak a miskolci világbajnokságon (She)
A nevezések jelenlegi állása alapján csúcsmezőny várható az augusztus 16. és 23. közötti tájfutó világbajnokságon: a Miskolc központú viadalon 43 ország több mint 360 versenyzője méri majd össze felkészültségét a Bükk-hegységben és az Aggteleki karszton.
júl. 1
20:06
20 százalékos bércsökkentés a Milan csapatánál (Infostart)
A gazdasági világválságot még "a világ legeredményesebb futballklubja" is megérzi. A Milan ügyvezető igazgatója, Adriano Galliani azt a megbízást kapta a Silvio Berlusconi tulajdonában lévő Fininvest csoporttól, hogy sürgősen tegye rendbe a klub pénzügyi helyzetét. Korábban mind Galliani, mind Berlusconi a klub rossz pénzügyi helyzetét jelölte meg Kaká eladásának indokaként.
júl. 1
20:06
Felkészülés: hazai pályán szenvedett vereséget a Honvéd (She)
A Budapest Honvéd hazai pályán egygólos vereséget szenvedett a szlovák FK Senicától a ma este rendezett felkészülési mérkőzésen. Erről a klub honlapja, a honvedfc.hu adott hírt.
júl. 1
20:08
Real Madrid: Szalait is adhatják Graneróért cserébe a Getafénak (She)
Spanyol lapértesülések szerint Szalai Ádám akár a Getafe játékosa is lehet a nyártól, mivel a Real Madrid szeretné megszerezni Esteban Granerót a kisebbik városi riválistól.
júl. 1
20:10
Felkészülés: nyert a Nyíregyháza, Andorka öt góllal mutatkozott be (She)
Fehérgyarmaton aratott gólzáporos győzelmet a Nyíregyháza Spartacus, az első osztályú együttes 10–1-re nyert alacsonyabb osztályú riválisa ellen.
júl. 1
20:42
NB II: Zambrano és Dajka László távozik Tatabányáról (She)
A Nemzeti Sport információi szerint távozik a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Tatabánya vezetőedzője, az ecuadori Octavio Zambrano és a csapat szakmai igazgatója, Dajka László.
júl. 1
20:44
AC Milan: a 22 éves Dominico Criscito érkezhet Genovából (She)
Az AC Milan labdarúgócsapata szeretné leigazolni a Genoa 22 éves védőjét, Dominico Criscitót.
júl. 1
20:46
Felkészülés: az Újpest döntetlent játszott a lengyel Wislával (She)
Második felkészülési mérkőzésén 1–1-es döntetlent játszott a lengyel Wisla Kraków ellen az Újpest FC Ausztriában edzőtáborozó labdarúgócsapata. Erről a klub hivatalos honlapja, az ujpestfc.hu számolt be.
júl. 1
20:48
Real Madrid: Calderón szerint neki köszönhetik Ronaldo megszerzését (She)
Ramón Calderón, a Real Madrid korábbi elnöke egy rádióműsorban elmondta, Florentino Péreznek nem volt nehéz dolga Cristiano Ronaldo és Kaká megszerzésével, a két játékost ő is meg tudta volna venni, ha hatalmon marad.
júl. 1
21:18
Póker: minden rekordot megdöntött a maratoni WSOP-döntő (She)
Az 50 ezer dolláros HORSE viadalon huszonegy óra játék után David Bach nyert, a nyolcórás heads-upban John Hansen maradt alul.

Keresés