2009. július 14. kedd

júl. 14
20:24
Az MLSZ elnöke szurkolókkal tárgyalt (Infostart)
Konstruktív megbeszélést folytatott egymással Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke és a találkozót kezdeményező Összmagyar Szurkolói Szövetség (ÖSZSZ) háromfős küldöttsége.
júl. 14
20:24
Felkészülés: gól nélküli első félidőt követően nyert a Nyíregyháza (She)
Felkészülési mérkőzésen a Baktalórántháza otthonában aratott 2–0-s győzelmet a Nyíregyháza labdarúgócsapata.
júl. 14
20:42
Vb 2010: kiesett a selejtezőkről a svédek balhátvédje (She)
Súlyos sérülést szenvedett Adam Johansson, az IFK Göteborg labdarúgócsapatának kapitánya, a svéd válogatott első számú balhátvédje.
júl. 14
20:44
Felkészülés: legyőzte a Pápa a román élvonal újoncát (She)
Felkészülési mérkőzésen Bali Péter góljával a Soproni Liga újonca, a Lombard Pápa 1–0-ra legyőzte román „újonctársát”, az Astra Ploiesti-et. A román csapat a Górnik Leczna helyére „ugrott be” a találkozóra.
júl. 14
20:46
Felkészülés: Gohér duplázott, a Diósgyőr a Bőcs ellen nyert (She)
Felkészülési mérkőzésen a Diósgyőr 2–0-ra verte meg a Bőcsöt. A végeredmény már az első félidőben kialakult.
júl. 14
21:00
Beckham visszatérne a Premier League-be (Infostart)
Meggondolta magát David Beckham, és kész lenne visszatérni az angol bajnokságba - ha ez segít neki abban, hogy tagja lehessen a világbajnoki válogatott keretnek.
júl. 14
21:00
MLSZ: Kisteleki egyeztetett a Szurkolói Szövetséggel (She)
Kedden késő délután tárgyalóasztalhoz ültek az MLSZ-ben az Összmagyar Szurkolói Szövetség képviselői a labdarúgó szövetség vezetőivel, köztük Kisteleki István elnökkel. Mintegy másfél órás egyeztetésük során számos téma került napirendre, s ezek többségében sikerült közös álláspontot kialakítani, vagy legalábbis meghatározni a mindkét fél számára elfogadható intézkedéseket. A megbeszélés…
júl. 14
21:02
Hat évet kapott a Lazio-szurkolót lelövő olasz rendőr (Infostart)
Az arezzói bíróság hatéves börtönbüntetést szabott ki arra a rendőrre, aki 2007 novemberében lelőtte a Lazio labdarúgócsapatának egyik szurkolóját.
júl. 14
21:02
Felkészülés: hazai pályán kapott ki a Fradi a Herthától (She)
Felkészülési mérkőzésen 2–0-s vereséget szenvedett az élvonalba visszajutó Ferencváros a német bajnokság negyedik helyezettjétől, a Hertha BSC-től. A találkozó góljait Cícero és Kacsar szerezte. A gálamérkőzéshez kapcsolódó hír, hogy a meccs előtt néhány Fradi-szurkoló könnyebben megsebesített egy berlini drukkert.
júl. 14
21:04
Lazio: hat évet kapott a szurkolót lelövő olasz rendőr (She)
Az arezzói bíróság kedden hatéves börtönbüntetést szabott ki arra a rendőrre, aki 2007 novemberében lelőtte a Lazio labdarúgócsapatának egyik szurkolóját.
júl. 14
21:21
Hat év a Lazio-szurkolót lelövő rendőrnek (Metropol)
Az arezzói bíróság kedden hatéves börtönbüntetést szabott ki arra a rendőrre, aki 2007 novemberében lelőtte a Lazio labdarúgócsapatának egyik szurkolóját.
júl. 14
21:23
Hertha-siker, Fradi-botrány (Metropol)
A Dárdai Pállal felálló Hertha BSC 2-0-ra győzött kedden a Ferencváros otthonában lejátszott felkészülési labdarúgó-mérkőzésen. A találkozó előtt és közben is akadtak botrányos jelenetek, a hazai ultrák megpróbálták provokálni a mintegy 30 német drukkert is, de a szitkozódásokra, náci jelmondatokra nem érkezett válasz.
júl. 14
21:54
Felkészülés: Davison szerint a Hertha Angliában is helytállna (She)
A Ferencváros felkészülési mérkőzésen 2–0-s vereséget szenvedett a Hertha BSC-től. Olvassa el a találkozó utáni nyilatkozatokat!
júl. 14
22:12
BL-selejtező: kedvező helyzetben a Baki és az APOEL (She)
Idegenben szerzett kétgólos előnyt a ciprusi APOEL a Bajnokok Ligája második selejtezőkörének első mérkőzésén. Az azeri Baki is kedvező helyzetből várhatja a jövő héten esedékes visszavágót, annak ellenére, hogy az utolsó pillanatokig még győzelemre állt az Ekranas otthonában.
júl. 14
22:14
Kézilabda: 18 tagú kerettel kezdi a bajnoki felkészülést a Szeged (She)
A gazdasági gondok miatt fizetéscsökkentésre kényszerülő Pick-Szeged vezetői újabb két játékossal állapodtak meg. A válogatott Herbert Gábor és Vadkerti Attila is kitölti szerződését, amely még egy évig érvényes.
júl. 14
22:30
Felkészülés: Babosék döntetlent játszottak a PAOK-kal (She)
Felkészülési mérkőzésen 1–1-es döntetlent játszott Babos Gábor csapata, az NEC Nijmegen a görög élvonalban szereplő PAOK Szalonikivel. A találkozón a magyar válogatott kapusa végig a pályán volt.
júl. 14
22:48
Tenisz: Gallovits az első körben kiesett a palermói tornán (She)
Az első kör jelentette a végállomást Gallovits Edinának a Palermóban zajló, 220 000 dollár összdíjazású WTA-tornán. A romániai lány két szettben szenvedett vereséget az olasz Tathiana Garbintól.
júl. 14
23:06
BL-selejtező: a Partizan Beograd gyakorlatilag a harmadik körben (She)
Gyakorlatilag egy mérkőzés alatt eldöntötte a továbbjutás kérdését a Partizan Beograd: a szerb csapat 4–0-ra győzött a walesi Rhyl otthonában a Bajnokok Ligája második selejtezőkörében, így magabiztosan várhatja a visszavágót.
júl. 14
23:08
Női kézilabda: Mátéfi Eszter lesz az új szövetségi kapitány (She)
Hivatalosan még nem mondták (az elnökség döntése nélkül nem mondhatták) ki az MKSZ-ben, de gyakorlatilag eldőlt: a 43 esztendős Mátéfi Eszter, az EHF-kupa-induló Sonepar-Békéscsaba trénere veszi át a női válogatott szakmai vezetését.
júl. 14
23:24
Európa-liga: a hajrában nyerte meg a meccset a Crusaders (She)
David Rainey, a mérkőzés hajrájában szerzett két góljával fordított hazai pályán a Crusaders Belfast, amely végül 2–1-re verte meg a macedón Rabotnicski Szkopjét az Európa-liga 2. selejtezőkörének első mérkőzésén.
júl. 14
23:42
Felkészülés: négyet vágott a Blackburn Rovers a Cambridge-nek (She)
Magabiztos győzelmet aratott a Cambridge United elleni, idegenbeli felkészülési meccsen a Blackburn Rovers, az élvonalban szereplő csapat góljai közül Jason Roberts kettőt, Keith Andrews és El-Hadji Diouf pedig egyet-egyet vállalt.

Keresés