2009. július 15. szerda

júl. 15
20:24
Orosz Kupa: Husztiék továbbjutottak, Némethék kiestek (She)
Huszti Szabolcs a 85. percben állt be a Zenitbe, amely idegenben nyert 2–0-ra a Torpedo Vlagyimir ellen, ezzel bejutott a legjobb 16 közé a labdarúgó Orosz Kupában.
júl. 15
20:26
Férfi vízilabda: hat góllal vertük meg az ausztrálokat (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott felkészülési mérkőzésen 13–7-es győzelmet aratott Ausztrália ellen.
júl. 15
20:28
Felkészülés: Futács beállt, majd gólt lőtt a Jablonecnek (She)
Az Ausztriában edzőtáborozó Werder Bremen felkészülési találkozón 5–2-re győzött a cseh Jablonec ellen. A Ritzingben, ezer néző előtt megrendezett mérkőzésen Futács Márkó a 63. percben állt be csereként a két gólt vágó Hugo Almeida helyére, majd bő tíz perc múlva megszerezte a Werder negyedik gólját.
júl. 15
20:30
BL-selejtező: Finnországban győzött a moldovai bajnok (She)
A Bajnokok Ligája második selejtezőkörének első meccsén a moldovai Sheriff Tiraspol idegenben győzött a finn Inter Turku ellen. A lett Venspils otthon győzött 3–0-ra a luxemburgi bajnok ellen, a grúz WIT Georgia viszont nem bírt a szlovén NK Mariborral.
júl. 15
20:42
Felkészülés: kétgólos kaposvári vereség a Zadar ellen (She)
A Kaposvár labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 3–1-es vereséget szenvedett a horvát Zadartól.
júl. 15
20:44
Vívó Eb: Heidemann és Baldini aranyérmes Plovdivban (She)
Az olimpiai bajnok Britta Heidemann nyerte a női párbajtőrözők versenyét, míg a férfi tőrözők között az olasz Andrea Baldini győzött a plovdivi vívó Európa-bajnokság második, szerdai napján.
júl. 15
20:46
Felkészülés: horvát csapatot vert meg a Zalaegerszeg (She)
A Zalaegerszeg labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 3–1-re nyert a horvát első osztályban szereplő NK Medjimurje ellen.
júl. 15
20:48
Felkészülés: a Pápa nyolcszor vette be a Répcelak hálóját (She)
A labdarúgó NB I rajtjára készülő Lombard Pápa edzőmérkőzésen 8–0-ra győzött a Répcelak ellen.
júl. 15
21:00
Golfpálya 1365 kilométeren keresztül (Infostart)
A világ leghosszabb golfpályáját építik Ausztráliában. Az 1365 kilométeren át elnyúló, tizennyolc várost és szolgáltató állomást érintő sivatagi útvonal mentén húzódó pályát még az idén megnyitják - mondták el a szervezők.
júl. 15
21:00
Felkészülés: a Widzew Lódz ellen ikszelt a Győri ETO (She)
Felkészülési mérkőzésen, hazai pályán játszott gól nélküli döntetlent a Győri ETO labdarúgó-csapata a lengyel Widzew Lódz ellen.
júl. 15
21:18
Felipe Melo a Juventus játékosa lett (Infostart)
Öt évre szóló szerződést kötött a Juventus labdarúgócsapata a brazil válogatott Felipe Melóval.
júl. 15
21:18
Felkészülés: Lőw Zsolt kezdett a Mainzban a St. Pauli ellen (She)
A St. Pauli otthonában 1–1-es döntetlent játszott a Mainz labdarúgó-csapata. A felkészülési mérkőzésen a vendégeknél Lőw Zsolt a kezdőben kapott lehetőséget, s a 71. percig a pályán is volt. Gólt nem szerzett.
júl. 15
21:20
A férfi vízilabda-válogatott győztes vb-főpróbát tartott (Infostart)
Eredményes főpróbát tartott a férfi pólósok hétfőn kezdődő római világbajnoksága előtt a magyar vízilabda-válogatott: Kemény Dénes legénysége szerda este, a gyöngyösi utolsó felkészülési mérkőzésen 6 góllal győzött a szintén vb-résztvevő ausztrál együttes ellen.
júl. 15
21:36
Manchester City: Adebayor megkapta a munkavállalásit (She)
Emmanuel Adebayor megkapta a munkavállalási engedélyt, így az utolsó akadály is elhárult azelöl, hogy a togói támadó az Arsenaltól a Manchester Cityhez igazoljon.
júl. 15
21:38
Tenisz: Hanescu és Sidorenko már a harmadik fordulóban (She)
A Stuttgartban zajló férfi tenisztorna 1. fordulójában Paul-Henri Mathieu 7:6, 7:6-ra nyert Mihail Juzsnij ellen, míg Victor Hanescu és Alexandre Sidorenko már a második fordulón is túl van, a negyeddöntőben egymás ellen lépnek majd pályára.
júl. 15
21:54
Felkészülés: három góllal verte meg szerb ellenfelét a KTE (She)
A kecskemetite.hu tájékoztatása szerint felkészülési mérkőzésen a szerb Radnicski Sombor otthonában aratott 4–1-es győzelmet a Soproni Ligában szereplő KTE.
júl. 15
21:56
BL-selejtező: a DVSC 2-0-ra győzött a Kalmar ellen (She)
A Debrecen hazai pályán 2–0-ra győzött az első mérkőzésen a svéd Kalmar ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének 2. körében.
júl. 15
22:12
Kétgólos előnyt szerzett a Debrecen a BL-selejtezőben (Infostart)
Kifejezetten jó játékkal, kétgólos előnyt szerzett a Debrecen a svéd Kalmar ellen a Bajnokok Ligája második selejtezőkörében a jövő heti visszavágóra.
júl. 15
22:12
Felkészülés: Németh kezdő volt a St. Gallen ellen ikszelő Poolban (She)
Németh Krisztián kezdőként lépett pályára a Liverpool első nyári felkészülési meccsén a svájci St. Gallen ellen. A találkozó gól nélkül fejeződött be. A csapat magyar támadóját a szünetben lecserélte Rafa Benítez menedzser.
júl. 15
22:14
BL-selejtező: megszakadt a Levszki sorozata, nyert a Maccabi (She)
A bolgár Levszki Szófia a nemzetközi porondon 13 meccs óta tartó nyeretlenségi sorozatát szakította meg az andorrai Saint-Julia ellen. Az izraeli Maccabi Haifa 6–0-ra győzött az északír Glentoran ellen, és ugyanilyen arányban győzött a dán FC Köbenhavn is.
júl. 15
22:48
BL-selejtező: a Salzburg ikszelt, a Slovan kikapott (She)
Meglepetésre az Red Bull Salzburg hazai pályán csak 1–1-es döntetlent ért el az ír Bohemians ellen a Bajnokok Ligája 2. selejtezőkörének első mérkőzésén.
júl. 15
22:50
Barcelona: megegyeztek az Interrel Maxwell átigazolásáról (She)
A Barcelona vezetői megegyeztek az Inter képviselőivel Maxwell átigazolásáról. A brazil hátvéd 4.5 millió euróért kerülhet a katalán csapatba.
júl. 15
23:24
BL-selejtező: a szerdai játéknap összes eredménye (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőnek 2. fordulójából 12 mérkőzést játszottak le szerdán. Tekintse meg a találkozók végeredményét!

Keresés