2009. július 16. csütörtök

júl. 16
14:24
Soproni Liga: az első forduló televíziós meccseinek menetrendje (She)
Csütörtökön a Sport Tv, a Duna Tv, valamint a csapatok képviselői a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) székházában kiválasztották a Soproni Liga első fordulójából képernyőre kerülő mérkőzéseket – olvasható az mlsz.hu-n.
júl. 16
14:26
Fehérvár: Németh Viktor elhagyja a Fejér megyei együttest (She)
Németh Viktor szerződése lejárt a FC Fehérvárnál, és mivel a klub nem állapodott meg újra a labdarúgóval, a rutinos kapuvédő elhagyja az együttest – olvasható a csapat hivatalos honlapján.
júl. 16
14:27
Magyar szurkolók szenvedtek balesetet Romániában (Behaviour)
Egy magyar szurkoló súlyosan, három pedig könnyebben megsérült abban a balesetben, amely Romániában, Nagyszeben (Sibiu) mellett történt csütörtökön - közölte a román hatóság tájékoztatása alapján az Országos Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.
júl. 16
14:28
Formula-1: Todt bejelentette, hogy indul az FIA elnöki posztjáért (She)
Egy nappal azután, hogy Max Mosley, az FIA jelenlegi elnöke bejelentette, szerinte Jean Todt lenne az ideális utódja, a Ferrari korábbi csapatfőnöke közölte, hogy indul az októberi választáson.
júl. 16
14:42
Európa-liga: szurkolók szenvedtek balesetet Romániában (She)
Egy magyar szurkoló súlyosan, három pedig könnyebben megsérült abban a balesetben, amely Romániában, Nagyszeben (Sibiu) mellett történt csütörtökön – közölte a román hatóság tájékoztatása alapján az Országos Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.
júl. 16
14:44
Európa-liga: élőképes közvetítés is lesz a Haladás meccséről a klubhonlapon (She)
Ha a technika ördöge nem szól közbe, élőképes közvetítésen keresztül követhetik a magyar futballbarátok a Haladás borasi vendégszereplését.
júl. 16
15:00
Vívó Eb: Boczkó nyolcaddöntőbe jutott párbajtőrben (She)
Az olimpiai negyedik Boczkó Gábor egyedüli magyarként bejutott a párbajtőrözők nyolcaddöntőjébe csütörtökön a plovdivi vívó Európa-bajnokság harmadik napján.
júl. 16
15:02
AS Roma: Mirko Vucsinics feláldozná magát a „farkasokért” (She)
A La Gazetta dello Sport értesülései szerint Mirko Vucsinics elhagyja az AS Romát, ha a klub vezetősége ezt szeretné.
júl. 16
15:04
Sportlövő Eb: Tasi Tamás bronzérmes futócél 40 vegyesben (She)
Tasi Tamás harmadik lett az Eszéken zajló sportlövő Európa-bajnokságon a futócéllövők vegyes számában. A civilben tűzoltó lövő az országos bajnokság után ismét megelőzte a szakág első számú magyar versenyzőjét, Sike Józsefet, aki hetedik lett. A junioroknál ugyanebben a számban szintén bronzérmet nyert Boros László és a férfi junior csapat.
júl. 16
15:18
Liverpool: itt járt Benítez, Gulácsit megtartja, Némethet kölcsönadhatja (She)
Egynapos villámlátogatásra érkezett csütörtökön Magyarországra Rafa Benítez, a Liverpool vezetőedzője, hogy megnézze az agárdi Sándor Károly Labdarúgó-akadémián zajló munkát.
júl. 16
15:39
A Liverpool vezetőedzője a Sándor Károly Labdarúgó Akadémián (Metropol)
Egynapos villámlátogatásra érkezett csütörtökön Magyarországra Rafael Benítez, a Liverpool vezetőedzője, hogy megnézze az agárdi Sándor Károly Labdarúgó Akadémián zajló munkát.
júl. 16
15:41
Két új spanyol hátvéd a Fradinál (Metropol)
Két spanyol hátvéddel, a Murciától érkező Carlos Alcántarával és Joaquín Pastor Martínezzel erősíti meg keretét az NB I-be visszajutott Ferencváros labdarúgócsapata.
júl. 16
15:54
Internazionale: Alekszandr Hleb lehet a következő érkező (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságot megnyerő Internazionale a hírek szerint nem állt le Lúcio leigazolása után sem a csapaterősítéssel: a Barcelonában nem túl sikeres szezont záró fehérorosz Alekszandr Hleb is hamarosan csatlakozhat a milánóiak keretéhez.
júl. 16
16:12
Sportműsor: a hétvégi események programja (She)
Sportos hétvégére vágyik? Összeállításunkban megtalálja a pénteki, szombati és vasárnapi hazai sporteseményeket, mérkőzéseket és versenyeket. Tekintse meg a programokat!
júl. 16
16:30
Tenisz: Melzer és Almagro is továbbjutott a bastadi tornán (She)
A Bastadban zajló férfi tenisztorna nyolcaddöntőjéből a negyedik helyen kiemelt osztrák Jürgen Melzer és az ötödikként rangsorolt spanyol Nicolás Almagro is továbbjutott, előbbi könnyedén verte meg a spanyol Daniel Gimeno-Travert, míg utóbbi szetthátrányból fordítva győzte le az olasz Potito Staracét.
júl. 16
16:48
Tenisz: Nyikolaj Davigyenko továbbjutott a stuttgarti versenyen (She)
A Stuttgartban zajló férfi tenisztorna nyolcaddöntőjében a második helyen kiemelt orosz Nyikolaj Davigyenko könnyedén verte meg a német Michael Berrert, így bejutott a negyeddöntőbe.
júl. 16
17:06
Tenisz: 15 éves lány verte meg a nyolcadik kiemeltet Prágában (She)
A Prágában zajló női tenisztorna nyolcaddöntőjében a 15 éves kazah Zarina Dijasz két sima szettben legyőzte a nyolcadik helyen kiemelt cseh Petra Kvitovát.
júl. 16
17:08
FTC: garázdaság miatt nyomoz a rendőrség a Hertha-meccs után (She)
Csoportosan elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt – egyelőre ismeretlen tettesek ellen – nyomozást rendelt el csütörtökön a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) IX. kerületi kapitánysága a keddi Ferencváros–Hertha BSC labdarúgó-mérkőzésen a német szurkolókat ért atrocitásokkal összefüggésben.
júl. 16
17:24
NSO Tv: íme, a Ferencváros új, jubileumi szerelése (She)
Az FTC fennállásának 110. évfordulója alkalmából új fejlesztésű, jubileumi Nike-mezben lépnek pályára a 2009–2010-es szezonban a Ferencváros labdarúgócsapatának játékosai. Az új szereléseket sajtótájékoztató keretében mutatták be a zöld-fehérek a klub székházában.
júl. 16
17:42
Ferencváros: az MLSZ fegyelmi eljárást indított a klub ellen (She)
Függetlenül attól, hogy még nem érkezett meg az MLSZ-be az a bejelentés, amit a Hertha menedzsere ígért a Ferencváros ellen kedd este botrányos körülmények között játszott felkészülési meccs után, a szövetség hivatalból megindította a fegyelmi eljárást, ami a minden részletre kiterjedő vizsgálattal már el is kezdődött – olvasható az Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapján, az mlsz.hu-n.
júl. 16
17:44
Tour de France: dán győzelem született a 12. szakaszon (She)
Sikeres szökés után a dán Nicki Sörensen nyerte meg a Tour de France 12. szakaszát. A Tonnerre és Vittel közötti 211.5 km-es etapon a francia Laurent Lefevre ért célba másodikként, míg az olasz Franco Pellizotti harmadikként.
júl. 16
18:18
Anglia: az Aston Villánál folytatja a válogatott szélső, Downing (She)
Immár hivatalos, amiről korábban az angol sajtó cikkezett: Stewart Downing, a Middlesbrough angol válogatott középpályása az Aston Villában folytatja pályafutását.
júl. 16
18:20
Világjátékok: fantasztikus megnyitó, pénteken már szurkolhatunk (She)
Kaohsziungban fergeteges megnyitóval megkezdődtek a VIII. világjátékok küzdelmei. Az olimpián kívüli sportágak világversenyének tajvani megnyitóján 30 ezer néző tapsolta végig a 98 ország sportolóinak bevonulását. A magyar csapat zászlaját Babicz Balázs strandkézilabdázó vitte.
júl. 16
18:22
UEFA: négy bizottsági hely a magyar labdarúgásnak (She)
Megérkezett Nyonból a hivatalos értesítés a Magyar Labdarúgó-szövetségbe, mely szerint az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) különféle feladatokat ellátó bizottságai közül négyben van képviselete a magyar futballnak.
júl. 16
18:36
Soproni Liga: még nem tudni, hogy mikor lesz a Haladás-FTC (She)
Továbbra sem tudni, hogy mikor rendezik meg az első fordulóba kisorsolt Szombathelyi Haladás–Ferencváros első osztályú labdarúgó bajnoki mérkőzést.
júl. 16
18:38
Blog: Fülöp Márton szerint reális esélyünk van a továbbjutásra (She)
A Sunderland magyar válogatott kapusa, Fülöp Márton újabb írással jelentkezett az NSO blogzónájában olvasható naplójában. A labdarúgó megkezdte felkészülését csapatával az őszi idényre, melynek tapasztalatairól beszámol legújabb írásában, valamint kifejti véleményét a magyar válogatott és kupacsapataink esélyeiről.
júl. 16
18:39
Négy bizottsági hely a magyar futballnak az UEFA-ban (Metropol)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) különféle feladatokat ellátó bizottságai közül négyben van képviselete a magyar labdarúgásnak.
júl. 16
18:54
Póker: a Pokerstars világrekordjára tör a FullTiltPoker (She)
A Pokerstars online pókerterem ötödik születésnapját ünnepli, ennek keretén belül igyekeznek megdönteni a legtöbb résztvevős torna rekordját.
júl. 16
18:56
Európa-liga: az előzetesen megadott kezdőcsapat a pályán a Halinál (She)
Csertői Aurél és Magnus Haglund is kijelölte kezdőcsapatát az Elfsborg–Haladás Európa-liga-mérkőzésre, amely néhány perc múlva kezdődik a svédországi Borasban.
júl. 16
18:58
Európa-liga: Tisza nélkül és Lambuliccsal kezd az Újpest Bukarestben (She)
Az UEFA hivatalos honlapja kiadta az Újpest kezdőcsapatát a Steaua elleni idegenbeli Európa-liga-meccsre, a lila-fehéreknél a kispadon kezd Tisza Tibor, az előzetesen megadotthoz képest viszont szerepel a tizenegyben Mladen Lambulics.
júl. 16
19:12
Európa-liga: az előzetesen megadott kezdőcsapat a pályán a Halinál (She)
Csertői Aurél és Magnus Haglund is kijelölte kezdőcsapatát az Elfsborg–Haladás Európa-liga-mérkőzésre, amely néhány perc múlva kezdődik a svédországi Borasban.
júl. 16
19:14
Európa-liga: Tisza nélkül és Lambuliccsal kezd az Újpest (She)
Az UEFA hivatalos honlapja kiadta az Újpest kezdőcsapatát a Steaua elleni idegenbeli Európa-liga-meccsre. A lila-fehéreknél a kispadon kezd Tisza Tibor, az előzetesen megadotthoz képest viszont szerepel a tizenegyben Mladen Lambulics.
júl. 16
19:16
Soproni Liga: az első kilenc forduló teljes menetrendje (She)
Csütörtökön a Sport Tv, a Duna Tv, valamint a csapatok képviselői a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) székházában kiválasztották a Soproni Liga első kilenc fordulójából képernyőre kerülő mérkőzéseket, valamint az összes találkozó kezdési időpontját is nyilvánosságra hozták.
júl. 16
19:18
Európa-liga: Csizmadia Csaba és Henrik Larsson is betalált (She)
A Slaven Belupo 4–0-ra nyert idegenben a macedón Milano Kumanovo ellen az Európa-liga 2. selejtezőkörének 1. mérkőzésén. A horvát csapat első gólját Csizmadia Csaba szerezte, aki az első körben a máltai Birkirkara ellen győztes gólt szerzett.
júl. 16
19:20
Európa-liga: Elfsborg-Haladás élőben az NSO-n! (She)
Elkezdődött az Elfsborg–Haladás mérkőzés az Európa-liga második selejtezőkörében.
júl. 16
19:48
Kajak-kenu: hét futamgyőzelemmel mutatkoztunk be az ifi Eb-n (She)
Jól szerepeltek a fiatalok a poznani U23-as és ifjúsági Európa-bajnokságon az 1000 méteres előfutamokban. Storcz Botond felnőtt, illetve Hüttner Csaba utánpótlás szövetségi kapitány versenyzői közül egy kivételével mindenki bekerült a szombati döntőkbe.
júl. 16
19:50
Európa-liga: Steaua-Újpest találkozó, élőben az NSO-n! (She)
Az elsőként kiírt Európa-liga selejtezőjének második fordulójában az Újpest a román Steaua Bucuresti otthonában lép pályára. Kövesse velünk a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
júl. 16
19:52
Európa-liga: a skót Motherwell meglepetésre kikapott Albániában (She)
Meglepetés az Európa-liga második selejtezőkörének csütörtöki játéknapján: a skót Motherwell nem bírt albán ellenfelével, a brit együttes 1–0-ra kikapott a Flamurtaritól.
júl. 16
20:24
Tenisz: Simon és Kohlschreiber sem jutott be a nyolc közé (She)
Az első helyen kiemelt Gilles Simon és az ötödikként rangsorolt Philipp Kohlschreiber is vereséget szenvedett a Stuttgartban zajló salakpályás teniszversenyen.
júl. 16
20:42
Rafael Benítez az agárdi Sándor Károly Labdarúgó Akadémián járt (Infostart)
Egynapos villámlátogatásra érkezett csütörtökön Magyarországra Rafael Benítez, a Liverpool vezetőedzője, hogy megnézze az agárdi Sándor Károly Labdarúgó Akadémián zajló munkát.
júl. 16
20:42
Európa-liga: a Galatasaray döntetlent játszott Kazahsztánban (She)
A Galatasaray 1–1-es döntetlent játszott a kazah Tobol Kosztanaj otthonában az Európa-liga 2. selejtezőkörének 1. mérkőzésén. A török csapat – amely a 72. perctől Alparslan Erdem kiállítása miatt emberhátrányban játszott – már a 2. percben gólt kapott, az egyenlítő találat Milan Baros nevéhez fűződik.
júl. 16
21:00
Tenisz: Bacsinszky és Benesová is negyeddöntős Prágában (She)
A svájci színekben versenyző Bacsinszky Tímea és a cseh Iveta Benesová is győzött a Prágában zajló női tenisztornán, amelyen így kialakult a negyeddöntő mezőnye.
júl. 16
21:02
Európa-liga: három góllal kikapott a Haladás az Elfsborgtól (She)
A Haladás 3–0-s vereséget szenvedett az Elfsborg otthonában, Borasban az Európa-liga második selejtezőkörének első mérkőzésén.
júl. 16
21:18
Tenisz: az első helyen kiemelt Verdasco megszenvedett, de nyert (She)
Az első helyen kiemelt Fernando Verdasco az első szettet ugyan elvesztette, a következő kettőt viszont megnyerte Daniel Köllerer ellen – közben mérkőzéslabdát is hárított –, így bejutott a negyeddöntőbe a Bastadban zajló salakpályás tenisztornán.
júl. 16
21:20
Európa-liga: Nagy Zoltán nélkül győzött az Anorthoszisz (She)
Az Anorthoszisz 2–1-re győzött hazai pályán a montenegrói OFK Petrovac ellen az Európa-liga 2. selejtezőkörének 1. mérkőzésén. Az előző idényben a BL-ben vitézkedő ciprusi gárdában ezúttal a bosnyák Nemanja Supic védett, Nagy Zoltán csak a kispadon kapott helyet.
júl. 16
21:36
Boczkó bronzérmes Plovdivban (Infostart)
Boczkó Gábor párbajtőröző bronzérmet nyert a plovdivi vívó Európa-bajnokságon.
júl. 16
21:36
Európa-liga: két góllal kapott ki az Újpest Bukarestben (She)
Az első alkalommal kiírt Európa-liga selejtezőjének második fordulójában az Újpest a román Steaua Bucuresti vendégeként lépett pályára, amely a második félidőben Romeo Surdu és Bogdan Stancu találatával 2–0-ra legyőzte a lila-fehéreket.
júl. 16
21:38
Kikapott idegenben a Haladás és az Újpest is (Infostart)
A Haladás Svédországban három-, az Újpest Romániában kétgólos vereséget szenvedett a labdarúgó Európai Liga második selejtezőkörében. Kevés remény maradt a jövő heti visszavágókra.
júl. 16
21:38
Európa-liga: az Omonia és a Basel is nagy előnyt szerzett (She)
Az Omonia Nicosia 4–0-ra, a Basel pedig 3–0-ra nyert hazai pályán az Európa-liga 2. selejtezőkörének 1. mérkőzésén, így már szinte a következő körben érezheti magát.
júl. 16
21:39
Kikapott az Újpest Bukarestben (Metropol)
Az Újpest 2-0-s vereséget szenvedett a román Steaua Bucuresti otthonában a labdarúgó Európa Liga-selejtező 2. fordulójában, a párharc első mérkőzésén.

Keresés