2009. július 19. vasárnap

júl. 19
22:30
Videó: nézze meg Huszti első gólját az orosz bajnokságban! (She)
Huszti Szabolcs első gólját szerezte meg az orosz bajnokságban a Zenit színeiben. A magyar légiós fejjel volt eredményes a Tyerek Groznij ellen 3–2-re elveszített meccsen. Tekintse meg Huszti találatát!
júl. 19
22:32
Felkészülés: nyert a Dortmund, Hajnal gólpasszt adott (She)
Egy gólpasszal járult hozzá Hajnal Tamás a Borussia Dortmund 2–0-s győzelméhez felkészülési mérkőzésen a Paderborn ellen. A 65 percet játszó magyar irányító a 36. percben ívelt be szögletet, melyet Rangelov a hálóba csúsztatott. A BVB második találatát az egyiptomi Zidan szerezte.
júl. 19
22:48
Formula-2: elhunyt az F1-világbajnok John Surtees fia (She)
Nem tudták megmenteni az orvosok Henry Surtees életét: mint arról beszámoltunk, a Formula–1-es világbajnok John Surtees fia a Brands Hatch-i Formula–2-es versenyen szenvedett balesetet, miután egy leszakadt hátsó kerék fejbe találta. A 18 éves brit versenyző belehalt fejsérülésébe.
júl. 19
23:06
Németh és Gulácsi Bécsben is játszott a Liverpoolban (Infostart)
A Liverpool 1-0-s vereséget szenvedett a Rapid 110. születésnapját ünneplő gálamérkőzésen a bécsiektől. Németh Krisztián az első, Gulácsi Péter a második félidőben játszott a Vörösöknél.
júl. 19
23:06
Brazília: nincs megállás, Ronaldo ismét gólt szerzett (She)
Továbbra is nagyszerű formában van a Corinthians aranylabdás sztárja, Ronaldo, aki a legutóbbi duplája után ismét fontos gólt szerzett. A brazil támadó juttatta kétgólos előnyhöz csapatát a Cruzeiro ellen idegenben, ami után a hazaiak csak szépíteni tudtak.

Keresés