2009. július 20. hétfő

júl. 20
15:54
Talmácsi történelmi győzelme (Infostart)
Megszerezte első pontját Talmácsi Gábor a MotoGP kategóriában, miután a 15. helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság Német Nagydíján. A magyar versenyző menedzsere az InfoRádiónak azt mondta: a pontszerzés ellenére nem voltak maradéktalanul elégedettek a motor teljesítményével és a beállításaival.
júl. 20
15:54
Európa-liga: angol bíró vezeti az Újpest-Steaua mérkőzést (She)
Az angol Andre Marriner vezeti az Újpest–Steaua Bucuresti Európa-liga-selejtező visszavágóját, amelyet csütörtökön rendeznek a Szusza Ferenc Stadionban – adta hírül az Újpest hivatalos honlapja, az ujpestfc.hu.
júl. 20
15:56
Videó: Adriano szép fejessel segítette pontszerzéshez a Flamengót (She)
Ismét betalált a brazil országos bajnokságban Adriano: a kitűnő csatár a Botafogo elleni presztízscsatában fejelt gólt, csapata 2–2-t játszott a városi rivális ellen. A magyar idő szerint hétfőre virradóra játszott három mérkőzésen a játékvezetőknek bőven volt dolguk, négy pirosat is ki kellett osztaniuk.
júl. 20
15:58
NFL: Vick szabadlábon, de kérdés, hogy visszatérhet-e a pályára (She)
Letöltötte 23 hónapos büntetését Michael Vick, az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokságban szereplő Atlanta Falcons egykori irányítója.
júl. 20
16:00
Ferencváros: Rósa Dénes ma már részt vett a csapat edzésén (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, Rósa Dénes visszatért a Ferencvároshoz. A középpályás ma már együtt edzett Bobby Davison csapatával – adta hírül a 100% Fradi.
júl. 20
16:02
Bundesliga: a portugál válogatott Maniche a Kölnbe igazolt (She)
Az 1. FC Köln labdarúgócsapata hivatalosan bejelentette, hogy szerződtette a portugál válogatott középpályását, Maniche-t.
júl. 20
16:12
Vizes vb: Montenegró és Horvátország is győzelemmel kezdett (She)
Papírforma-győzelmek születtek a római férfi vízilabda-világbajnokság B-csoportjának 1. fordulójában. Montenegró tíz góllal bizonyult jobbnak Kínánál, míg Horvátország „csak” kilenccel verte meg Brazíliát.
júl. 20
16:15
Eltiltottak három orosz kerekest (Metropol)
Az orosz szövetség doppingvétség miatt eltiltott hétfőn három kerékpárost.
júl. 20
16:30
DVSC-TEVA: Sztojkov továbbra is kölcsönben, Ramos érkezhet (She)
A következő szezonban is Nyíregyházán futballozik majd kölcsönben a DVSC-TEVA két játékosa: a macedón válogatott támadó, Aco Sztojkov és a középpályás Éles Szilárd – adta hírül a hajdúsági klub hivatalos honlapja.
júl. 20
16:32
Bundesliga: brazil válogatott csatárt venne a Wolfsburg (She)
A Wolfsburger Allgemeine Zeitung és német hírportálok értesülése szerint a német bajnoki címvédő Wolfsburg labdarúgócsapata újabb támadóval erősítené meg így is félelmetes csatársorát.
júl. 20
16:48
NSO Tv: Bécsben vendégeskedett a magyarokkal felálló Liverpool (She)
A Rapid Wien alapításának 110. évfordulójának alkalmából rendezett gálamérkőzésen Bécsben lépett pályára a Liverpool. Németh Krisztián kezdett, Gulácsi Péter pedig csereként állt be az angol csapatba, amely 1–0-ra kikapott. A meccs után és a thaiföldi utazás előtt mindkét magyar játékost mikrofonvégre kaptuk!
júl. 20
16:50
Soproni Liga: augusztus 26-án lesz a Haladás-FTC meccs (She)
A Vas Népe információi szerint augusztus 26-án játsszák le az első fordulóba „kisorsolt” Szombathelyi Haladás–FTC bajnoki meccset a Soproni Ligában. Pontos kezdési időpont egyelőre nincs.
júl. 20
17:06
Felkészülés: Owen ismét gólt lőtt az MU-ban Malajziának (She)
A Manchester United a szombati 3–2-es győzelem után ma már könnyebben megnyerte második felkészülési mérkőzését Malajzia ellen. A találkozó első gólját a 17 éves olasz Federico Macheda, a másodikat pedig a hétvégén is eredményes Michael Owen szerezte, aki először kapott helyet a „vörös ördögök” kezdőcsapatában.
júl. 20
17:08
Pécs: az izlandi harmadosztályban folytatja a rutinos középpályás (She)
Az izlandi harmadosztályban szereplő Hvöt Blonduos együttesében folytatja pályafutását Sipos János, a másodosztályú Pécsi MFC labdarúgója.
júl. 20
17:24
Női Euroliga: Ujhelyi Petra és Császár Andrea a spanyol újoncnál (She)
Ujhelyi Petra és Császár Andrea személyében két magyar centerrel áll ki a következő idényre a Rivas Ecópolis, a női kosárlabda Euroliga spanyol újonca.
júl. 20
17:26
Asztalitenisz Eb: könnyű csoportban a női, nehézben a férficsapat (She)
A női csapat könnyű, a férfi- viszont nehéz csoportba került a szeptemberi, stuttgarti asztalitenisz Európa-bajnokság hétfői sorsolásán.
júl. 20
17:28
Felkészülés: Koman betalált a Bari első edzőmérkőzésén (She)
Góllal mutatkozott be Koman Vladimir a Bari labdarúgócsapatában. A fiatal magyar középpályás a második félidőben állt be a Serie A újonc együttesébe, amely 10–0-ra győzött le Ridannában egy dél-tiroli alkalmi válogatottat.
júl. 20
17:42
Tragédia: vírusos fertőzés okozhatta Beck Tamás halálát (She)
A kisalfold.hu nem hivatalos információi szerint a hétfői boncolás alapján kiderült, hogy vírusos fertőzés és az ehhez társuló fizikai megterhelés okozta a győri futballista, Beck Tamás halálát.
júl. 20
18:00
Barcelona: Messi egy héttel előbb visszajött szabadságáról (She)
Lionel Messinek, a Barcelona argentin játékosának július 27-ig tartott volna nyári szabadsága, ám a futballista úgy döntött, hogy már ma csatlakozik a kerethez a felkészülés első edzésén 18 órakor.
júl. 20
18:02
Formula-1: a Ferrari is gyászolja az elhunyt Henry Surteest (She)
A Ferrari Formula–1-es csapata is gyászolja a vasárnap baleset következtében elhunyt Formula–2-es versenyzőt, Henry Surteest. A 18 éves tehetség édesapja, John Surtees a Ferrari pilótájaként nyert világbajnoki címet a száguldó cirkuszban 1964-ben – Brands Hatchben a helyszínen láthatta fia tragédiáját.
júl. 20
18:03
Vírusos fertőzés okozhatta a győri labdarúgó halálát (Metropol)
A kisalföld.hu nem hivatalos információja szerint - a hétfői boncolás alapján - vírusos fertőzés és az ehhez társuló fizikai megterhelés okozhatta Beck Tamás győri futballista halálát.
júl. 20
18:18
Póker: öt napig épült, pillanatok alatt ledőlt a Big Ben (She)
A WSOP európai kiadása kedvéért kártyalapokból felépítették a londoni Big Bent, amelyet a versenysorozat végén ledöntöttek.
júl. 20
18:20
Sportlövészet: Sidi fegyvere felmondta a szolgálatot (She)
Meghibásodott az eszéki sportlövő Európa-bajnokságon részt vevő Sidi Péter fegyvere, ezért a vasárnap kisöbű sportpuska összetettben aranyérmes lövőnek haza kellett jönnie, hogy orvosolják a problémát.
júl. 20
18:39
Újabb Owen-gól az MU ázsiai túráján (Metropol)
Michael Owen újabb gólt szerzett a Manchester United színeiben: a válogatott futballista a malajziai ligaválogatott ellen megnyert hétfői találkozón volt eredményes.
júl. 20
18:54
Vizes vb: Madaras Norbert szerint a bekapott gólok számítanak (She)
Biros Péter szerint megfelelő hozzáállással készült a magyar csapat a Kanada elleni római vb-mérkőzésre, míg csapattársa, Madaras Norbert szerint az ilyen találkozón a bekapott gólok száma a lényeges. Mint ismert: Kemény Dénes együttese „bemelegítésként” 15–6-ra verte meg a „juharleveleseket”.
júl. 20
18:56
Válogatott: magyar-német felkészülési mérkőzés a vb előtt? (She)
Elképzelhető, hogy a magyar és a német labdarúgó-válogatott a jövő évi világbajnokság előtt, várhatóan májusban felkészülési mérkőzésen találkozik egymással.
júl. 20
19:30
Vb 2010: a FIFA 15 000 önkéntest vár a világbajnokságra (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) úgy tervezi, hogy 15 000 önkéntes segíti majd a rendezők munkáját a 2010-es labdarúgó-világbajnokságon.
júl. 20
20:06
ZTE: Todorovics három évre írt alá a zalai csapathoz (She)
Szerb védővel erősítette meg keretét a Zalaegerszeg: a szerb Nenad Todorovics a klubnál töltött rövid idő alatt meggyőzte a szakmai stábot, és három évre elkötelezte magát a zalaiakhoz – adta hírül a ZTE hivatalos honlapja.
júl. 20
20:08
Vizes vb: meglepetésre vereséggel kezdett a szerb válogatott (She)
Meglepetésre vereséggel kezdte szereplését a szerb férfi vízilabda-válogatott a 2009-es római világbajnokságon: a mieink nagy riválisa Spanyolországtól kapott ki 11–9-re.
júl. 20
20:24
Kecskemét: Litsingi és Velimirovics is aláírta szerződését (She)
Hétfőn két játékos, Pavle Velimirovics és Francis Litsingi is aláírta szerződését a Kecskemétnél, olvasható az élvonalbeli együttes hivatalos honlapján.
júl. 20
20:26
FTC: a spanyolok bemutatkoznak szerdán, Rósa még nem (She)
A 100% Fradi információi szerint szerdán bemutatkozik a Ferencváros csapatában a zöld-fehérek két spanyol légiósa, Pastor Martínez és Carlos Alcantara, ellenben Rósa Dénes valószínűleg nem lép pályára a Kecskemét elleni Ligakupa-mérkőzésen.
júl. 20
21:18
Vizes vb: nem jutott döntőbe a Kovács, Stumpf műúszó kettős (She)
A műúszó párosok rövidprogramjának hétfői selejtezőjében a 22. helyen végzett a Kovács Dorottya, Stumpf Kata kettős a római vizes világbajnokságon.
júl. 20
21:36
Inter: közel a megegyezés Eto’óval, holnap folytatják a tárgyalásokat (She)
Ma már bizonyosan nem dől el Samuel Eto’o és közvetve Zlatan Ibrahimovic sorsa. Mert bár a Barcelona kameruni válogatott támadójának ügynöke, José María Mesalles Milánóban van, holnap folytatja a tárgyalásokat az Internazionale sportigazgatójával, Marco Brancával.
júl. 20
22:12
Tomszk: Putyin közbenjárásával menekül meg Németh klubja (She)
Megmenekül a Németh Norbertet is foglalkoztató Tom Tomszk: a súlyos anyagi helyzetben lévő orosz élvonalbeli csapatot orosz olaj- és energiatársaságok segítik ki – ráadásul nem kisebb személy járt közben a szibériai klub érdekében, mint maga Vlagyimir Putyin.
júl. 20
22:30
Németország: Futáccsal Szuperkupa-győztes a Bremen (She)
A kupagyőztes Werder Bremen együttese hódította el a német Szuperkupát, miután a Wolfsburgban rendezett fináléban legyőzte a bajnokcsapatot. A gyenge mérkőzésen Fritz szép gólja döntött a 81. percben, a brémaiaknál pedig első tétmeccsén rögtön trófeával is gazdagodott Futács Márkó, aki fél órát kapott edzőjétől.
júl. 20
22:32
Vizes vb: Kovács Istvánék sikerrel kezdtek, kikaptak az olaszok (She)
A Kovács István irányította román válogatott két góllal nyert a macedón csapat ellen hétfőn a római vizes vb férfi vízilabdatornáján.
júl. 20
22:51
Változatos versenyhét a Balatonon (Metropol)
Az elmúlt öt napban a Balatoni Vitorláshét keretein belül került sor a laser országos bajnokságra, valamint a finn flottabajnokságra Balatonfüreden.
júl. 20
22:53
Változatos versenyhét a Balatonon (Metropol)
Az elmúlt öt napban a Balatoni Vitorláshét keretein belül került sor a laser országos bajnokságra, valamint a finn flottabajnokságra Balatonfüreden.
júl. 20
23:06
Felkészülés: Benzema kései góljával nyerte meg első meccsét a Real (She)
Megnyerte első nyári felkészülési mérkőzését az újjáalakított és sztárokkal megerősített Real Madrid, az Írországban edzőtáborozó királyi gárda 1–0-ra győzte le a helyi Shamrock Roverst.
júl. 20
23:08
Tenisz: Hamburgban máris búcsúzott Tipszarevics (She)
A kiemeltek erőnyerőként pihentek a hamburgi ATP-tenisztorna első napján, a többiek viszont már „egymásnak estek”: az első kör talán legnagyobb meglepetése, hogy a német Greul három játszmában búcsúztatta a szerb Tipszarevicset. A házigazdák egyébként is jó napot zártak, csakúgy, mint a spanyolok.
júl. 20
23:10
Ukrajna: visszavonult Rebrov, a Dinamo Kijev edzője lesz (She)
Befejezte labdarúgó-pályafutását 35 évesen Szerhij Rebrov, az ukrán futball utóbbi másfél évtizedének egyik legnagyobb egyénisége. A csatár edzőként folytatja a Dinamo Kijevnél.
júl. 20
23:42
Videó: nézze meg Benzema győztes gólját a Real első meccsén! (She)
Karim Benzema 87. percben szerzett góljával megnyerte első nyári felkészülési mérkőzését a Real Madrid, a királyi gárda 1–0-ra győzte le az ír Shamrock Roverst.

Keresés