2009. július 26. vasárnap

júl. 26
19:48
Ausztria: Waltner Róbert góljával nyert a Mattersburg a Rapid ellen (She)
Az osztrák labdarúgó-bajnokság második fordulójában a Mattersburg hazai pályán 2–1-re legyőzte a Rapid Wient. A hazaiak második gólját a 81. percben a találkozót végigjátszó Waltner Róbert szerezte.
júl. 26
19:50
Vizes vb: nyert az amerikai 4x100-as gyorsváltó, Phelps első aranya (She)
A Michael Phelpsszel felálló amerikai együttes nyerte meg a férfiak 4x100 méteres gyorsváltóját a római vizes világbajnokságon. Az ezüstérmet az orosz, a bronzot a francia váltó szerezte meg.
júl. 26
19:51
Hosszú Katinka Európa-csúcsa (Metropol)
Világcsúcsok vezették fel a vasárnap esti elődöntős-döntős úszóprogramot, magyar szemszögből azonban izgalmasabb és érdekesebb fejlemény volt, hogy Kis Gergő hatodik lett a 400 méteres gyorsúszásban, amellett Verrasztó Evelyn és Hosszú Katinka egyformán bejutott a 200 m vegyes hétfő esti fináléjába.
júl. 26
20:09
A Renault-t kizárták a következő futamról (Metropol)
A Renault istállót kizárták a következő Forma-1-es futamról, miután spanyol pilótája, Fernando Alonso autójának egyik kereke elszabadult a vasárnapi Magyar Nagydíjon.
júl. 26
20:24
Norvégia: Kovács Péter duplázott, csapata idegenben nyert (She)
Az Odd Grenland idegenben verte meg 3–0-ra a Valerengát a norvég labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában. A vendégek második, illetve harmadik gólját Kovács Péter szerezte.
júl. 26
20:26
Formula-1: Massa állapota továbbra is életveszélyes, de stabil (She)
A vasárnap esti helyzetjelentés szerint továbbra is súlyos, életveszélyes, de stabil az állapota Felipe Massának, a Ferrari brazil pilótájának, akit a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombat délutáni időmérő edzésén fejen talált egy leszakadó alkatrész a Hungaroringen.
júl. 26
21:00
Phelpsnek a társai nyertek egy aranyat (Infostart)
A 4x100-as női gyorsváltó a nyolcadik, Kis Gergő férfi 400 gyorson a hatodik helyen végzett a római vizes világbajnokságon. Verrasztó Evelyn az ötödik, Hosszú Katinka a hetedik legjobb idővel jutott be a 200 méteres vegyesúszás döntőjébe. Hosszú Katinka délelőtt Európa-csúcsot úszott. Az első versenynapon hat világrekord született! Michael Phelpsnek a társak nyerték meg az első aranyat.
júl. 26
21:18
Massa állapota továbbra is stabil, de életveszélyes (Infostart)
Továbbra is súlyos, életveszélyes, de stabil az állapota Felipe Massának, a Ferrari brazil pilótájának, akit a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombat délutáni időmérő edzésén fejen talált egy leszakadó alkatrész a Hungaroringen.
júl. 26
21:18
Felkészülés: Fülöp Mártonék legyőzték az Atlético Madridot (She)
Az Amszterdamban zajló felkészülési tornán Fülöp Márton klubja, az angol Premier League-ben szereplő Sunderland 2–0-ra legyőzte a spanyol élvonalbeli Atlético Madridot.
júl. 26
21:36
Ausztria: Pusztait kiállították a vereséggel végződő találkozón (She)
Az osztrák labdarúgó-bajnokság második fordulójában Pusztai Olivér csapata, az Austria Kärnten 3–2-es vereséget szenvedett a Kapfenberg otthonában.
júl. 26
21:54
Evezés: egy-egy magyar ezüst és bronz az U23-as vb-n (She)
Óriási küzdenitudásról adtak számot versenyzőink a mai döntőkben az U23-as evezős világbajnokságon, Racicében.
júl. 26
22:30
Vizes vb: Szerbia lesz a magyar férfi pólóválogatott ellenfele (She)
Szerbia lesz a római vizes vb-n a magyar vízilabda-válogatott ellenfele a nyolc között, miután a negyeddöntőbe jutásért vívott találkozón 7–5-re legyőzte a házigazda olaszokat.
júl. 26
22:48
Tenisz: Ginepri legyőzte Querrey-t az indianapolisi házi döntőben (She)
Robby Ginepri győzelmével zárult az Indianapolisban rendezett, 600 ezer dollár összdíjazású kemény pályás tenisztorna, az amerikai a döntőben két sima szettben győzte le honfitársát, a harmadik helyen kiemelt Sam Querrey-t.
júl. 26
22:51
Vettel: izgalmas verseny lesz a holnapi (Metropol)
Jó autónk van, a megfelelő pályán vagyunk, érdekes verseny előtt állunk. Nem csak a Brawn GP lesz az ellenfelünk, hanem a Renault, a McLaren és a Williams is. Exkluzív interjú!
júl. 26
23:24
Arany-kupa: Mexikó sima győzelme a döntőben az amerikaiak ellen (She)
Mexikó magabiztos sikerével zárult a labdarúgó Arany-kupa, Giovani dos Santosék 5–0-ra győzték le a döntőben az Egyesült Államok válogatottját.
júl. 26
23:26
Tenisz: Szafina megszenvedett, de nyert a portorozi döntőben (She)
Az első helyen kiemelt Dinara Szafina győzelmével ért véget a portorozi női tenisztorna, miután az orosz játékos a döntőben 6:7, 6:1, 7:5-re megverte az olasz Sara Erranit.
júl. 26
23:42
Románia: kolozsvári győzelem a Szuperkupában - 11-esekkel (She)
Kolozsvári sikerrel, a CFR Cluj győzelmével zárult a román Szuperkupa, a kupagyőztes együttes 1–1-es rendes játékidő és hosszabbítás után tizenegyesekel győzte le a bajnokcsapatot.

Keresés