2009. szeptember 22. kedd

szept. 22
17:32
Videó: nézze meg Adriano legújabb, pazar találatát! (She)
A brazil labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában az Adrianóval felálló Flamengo 3–0-ra nyert a Coritiba ellen. A korábban az olasz Internazionalét erősítő csatár bal lábbal, látványosan emelt a bal sarokba. Íme, a gól videón!
szept. 22
18:06
Birkózó-vb: kikaptak az őket legyőzők, mindkét magyar búcsúzott (She)
Mivel mind a 84 kilós Veréb István, mind a 120 kilós Nunajev Juszup legyőzője kikapott az elődöntőben, egyik magyar sem folytathatja szereplését a vigaszágon a dániai Herningben zajló birkózó-világbajnokság keddi versenynapján.
szept. 22
18:08
Soproni Liga: fegyelmi vizsgálat a DVSC-FTC meccsen történtek miatt (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a DVSC-TEVA-Ferencváros bajnokin történt, a pirotechnikai eszközök miatt máris jelentős nyilvánosságot kapott eseményekkel kapcsolatban eljárást indított, és jövő heti ülésére beidézte az érintetteket – olvasható a szövetség hivatalos honlapján.
szept. 22
18:15
Mindkét magyar búcsúzott a birkózó-vb-n (Metropol)
Mivel mind a 84 kilós Veréb István, mind a 120 kilós Nunajev Juszup legyőzője kikapott az elődöntőben, így egyik magyar sem folytathatja szereplését a vigaszágon a dániai Herningben zajló birkózó-világbajnokság keddi versenynapján.
szept. 22
18:24
NB II: szurkolói rendzavarás miatt büntették a Kaposvölgyét (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága mai ülésén szurkolói rendzavarás miatt megbüntette az NB II Nyugati csoportjában szereplő Kaposvölgyét.
szept. 22
18:33
Vizsgálják a Debrecen-Fradi meccset (Infostart)
Elindította a fegyelmi eljárást a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága keddi ülésén a Debrecen-Ferencváros mérkőzéssel kapcsolatban - ahogy azt korábban jelezte az MLSZ.
szept. 22
18:42
Svájc: az UEFA nem tett lépéseket a „bemutató” játékvezető ügyében (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) visszafogottan reagált Massimo Busacca, a szurkolóknak „bemutató” svájci játékvezető ügyében.
szept. 22
19:54
Tenisz: Henin hivatalosan is bejelentette visszatérését (She)
Hivatalosan is bejelentette visszatérését kedden Justine Henin. A világelsőként tavaly visszavonuló belga teniszező az idén két bemutató versenyen vesz részt, WTA-tornákon 2010-től indul újra.
szept. 22
20:03
Henin visszatér! (Infostart)
Hivatalosan is bejelentette visszatérését kedden Justine Henin, a világelsőként tavaly visszavonult belga teniszező.
szept. 22
20:12
Real Madrid: kétes jutalékok miatt nyomoznak a „királyi gárda” ellen (She)
A Real Madrid korábbi elnöke, Ramón Calderón ellen zajló nyomozás keretein belül több kétes pénzügyi manőverre derült fény a „királyi gárdánál”.
szept. 22
20:14
Kézilabda, női világkupa: Norvégia öt góllal nyert Franciaország ellen (She)
A Dániában zajló női világkupa 1. fordulójában az B-csoportban a norvég válogatott 29–24-re győzött Franciaország ellen.
szept. 22
20:30
Ligakupa: a Videoton otthon játszott döntetlent a Zalaegerszeggel (She)
A labdarúgó Ligakupa 6. fordulójában a B-csoportban a Videoton hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Zalaegerszeggel.
szept. 22
21:06
Német Kupa: könnyed Bayern-siker az Oberhausen ellen (She)
Könnyed sikerrel jutott a Német Kupa harmadik fordulójába a Bayern München: a német rekordbajnok 5–0-ra verte meg a másodosztályú Rot-Weiss Oberhausent.
szept. 22
21:39
Birkózó-vb: két orosz és egy üzbég aranyérem született kedden (She)
A dániai Herningben zajló birkózó-világbajnokság keddi versenynapján két orosz és egy üzbég aranyérem született: a 60 kg-os súlycsoportban Beszik Kuduhov, a 84 kg-osban Zaurbek Szohijev, a 120 kg-osban Biljal Mahov diadalmaskodott.
szept. 22
22:33
Női kézilabda, világkupa: a házigazda dánok vereséggel kezdtek (She)
A Dániában zajló női világkupa 1. fordulójában az A-csoportban a házigazdák 28–22-re kikaptak Romániától.
szept. 22
23:09
Videó: a Bayern München hazai pályán kiütéssel győzött (She)
A Német Kupában a Bayern München hazai pályán kiütéssel, 5-0-ra győzött az Oberhausen ellen és magabiztosan lépett a következő körbe. Tekintse meg a bajorok gólparádéját videón!
szept. 22
23:11
Német Kupa: Hajnalék könnyedén, Stieberék a hosszabbításban győztek (She)
Hajnal Tamás csapata, a Borussia Dortmund magabiztos, 3–0-s győzelmet aratott a Karlsruhe vendégeként, míg Stieber Zoltán és a Koblenz hosszabbítás után 4–2-re győzött az Energie Cottbus ellen a Német Kupa második fordulójában.
szept. 22
23:13
Videó: így ejtette ki az angol Ligakupából a Liverpool a Leedset! (She)
Régi idők rangadóját hozta az angol Ligakupa 3. fordulójában rendezett Leeds–Liverpool találkozó, amelyen a vendégek David N’Gog góljával nyertek. Ezzel az 1-0-s sikerrel pedig kiejtették a sorozatból alacsonyabb osztályú riválisukat. Nézze meg a francia csatár gólját!
szept. 22
23:15
Anglia: a Liverpool és az Arsenal is továbbjutott a Ligakupában (She)
Az angol Ligakupa 3. fordulójában a Liverpool idegenben verte meg 1–0-ra a Leedset, míg az Arsenal 2–0-ra győzött hazai pályán a West Brom ellen.
szept. 22
23:17
Serie B: Vassék legyőzték Filkorékat a „magyar” rangadón (She)
„Magyar” rangadót rendeztek kedd este az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Serie B) 6. fordulójában, Vass Ádám és Varga Róbert együttese, a Brescia Filkor Attila csapatát, a Sassuolót fogadta – a találkozót a hazaiak nyerték meg 3–1-re.

Keresés