2010. október 10. vasárnap

okt. 10
13:20
Férfi vízilabda: olasz ellenfelét is legyőzte a Szeged az Euroligában (She)
A Szeged-Beton férfi vízilabdacsapata olasz ellenfelét, a Bresciát is legyőzte a férfi Euroliga második selejtezőkörében (11–10). A Tisza-partiak az újvidéki csoportban már szombaton, a második fordulót követően biztosították helyüket a tizenhatos főtáblán, amelyre pontveszteség nélkül, csoportelsőként jutottak be.
okt. 10
13:22
Kerekesszékesvívó-vk: Döme István bronzérmet szerzett kardban (She)
A záró napon is folytatódott a magyar éremgyűjtés az egri kerekesszékesvívó-világkupa-versenyen: a délelőtti program egyetlen magyar indulója, Döme István a harmadik helyen végzett a kardozók versenyében.
okt. 10
13:36
Premier League: Hodgson kirúgása drága lenne az új tulajdonosnak (She)
Sajtóértesülések szerint 3 millió font lelépési pénz jár Roy Hodgsonnak, ha a bajnokságot gyatrán kezdő Liverpool új tulajdonosa a menedzser elbocsátása mellett dönt.
okt. 10
13:38
Videó: Lipcseiék döntetlenje Tatabányán, Deme megkönyörült rajtuk (She)
Osztozott a pontokon a Tatabánya és a Lipcsei Péter által edzett Ferencváros II a másodosztályban. Noha a zöld-fehérek vezetést szereztek büntetőből, a hajrában Deme eldönthette volna a meccset, de ordító ziccerben fölé lőtt.
okt. 10
14:12
Profi ökölvívás: Cazares megvédte nagylégsúlyú világbajnoki címét (She)
Megvédte a WBA-nél jegyzett nagylégsúlyú ökölvívó-világbajnoki címét a mexikói Hugo Cazares.
okt. 10
14:30
NB II: Jó csapat otthonából hoztunk el egy pontot - Lipcsei (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, a Ferencváros második számú csapata 1–1-es döntetlen játszott Tatabányán a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 9. fordulójában. A vendégek mestere, Lipcsei Péter elégedetten értékelte a pontszerzést, hiszen szerinte erős csapat otthonában gyarapították pontjaik számát – adta hírül az ftc.hu.
okt. 10
14:32
Férfi vízilabda, LEN-kupa: hibátlan teljesítménnyel csoportelső az FTC (She)
Négy mérkőzésből négy győzelem – hibátlan teljesítménnyel nyerte meg a LEN-kupa németországi 1. selejtezőkörét a Ferencváros férfi vízilabdacsapata. A LEN-kupa tbiliszi csoportjában a Honvéd három győzelem és egy vereség után nagy különbségű, 19–0-s diadalt aratott a török Enka ellen.
okt. 10
14:34
Videó: a hátúszó, Szepesi Nikolett pózol az NS Magazinban (She)
A Nemzeti Sport Magazin októberi számában szexis fotósorozat tekinthető meg a hátúszó Szepesi Nikolettről, aki örömmel mutatta be bájait olvasóinknak. Ez tényleg olyan, amit nem érdemes kihagyni! Nézze meg a fotózáson készült werkfilmet!
okt. 10
14:36
Profi ökölvívás: a visszatérő Thomas Ulrich kiütötte Gáspár Gyulát (She)
Tizenkilenc hónap kihagyást és két sokkoló K.O.-vereséget követően jól sikerült a korábbi háromszoros félnehézsúlyú profi ökölvívó Európa-bajnok Thomas Ulrich visszatérése.
okt. 10
14:48
Euro 2012: Sokkos állapotba kerültünk a lefújáskor - Sztankovics (She)
Az Internazionale szerb válogatott középpályása, Dejan Sztankovics szerint sokkos állapotba kerültek, amikor a játékvezető lefújta a 3–1-es észt sikerrel végződő labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőt.
okt. 10
15:24
Milan: brazil válogatott védővel erősítene a klub - lapértesülés (She)
Az A Bola című portugál forrás információja szerint az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan 20 millió eurós ajánlatot készül tenni a Benfica 23 éves középső védőjéért, David Luizért.
okt. 10
15:42
Motorsport: Mick Doohan autóversenyzőként térne vissza (She)
A legendás ausztrál motorversenyző, Mick Doohan 11 évvel visszavonulása után a visszatérésen gondolkodik. Ezúttal viszont nem kettő, hanem négy keréken szerepelne, egyelőre azonban csak egy bemutató viadalon.
okt. 10
15:44
Serie B: magyarjai nélkül nyert a Reggina Frosinonében (She)
Az olasz labdarúgó-másodosztály (Serie B) 8. fordulójában Preklet Csaba és Kovácsik Ádám csapata, a Reggina 2–1-re legyőzte idegenben a Frosinonét.
okt. 10
16:18
Nem bírt egymással az USA és Lengyelország futball-válogatottja (Infostart)
Kétszer is vezetett, végül mégis döntetlenre végzett az Egyesült Államok labdarúgó-válogatottja a lengyelek legjobbjaival a helyi idő szerint szombat esti barátságos mérkőzésen, Chicagóban.
okt. 10
16:36
Németország: négyezren tüntettek a növekvő jegyárak ellen Berlinben (She)
Mintegy négyezer német szurkoló gyűlt össze, hogy békésen tüntessenek többek között az egyre növekvő jegyárak miatt. Az összejövetelen több mint ötven klub fanatikusai vettek részt.
okt. 10
16:38
Női kézilabda BL: a Győri ETO kikapott Oroszországban (She)
Vereséggel kezdte meg szereplését a Győri Audi ETO KC a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében. A magyar bajnok az orosz Zvezda Zvenyigorod vendégeként kapott ki 31–28-ra a D-csoport első fordulójában.
okt. 10
16:40
MotoGP: Talmácsi Gábornak a lelke is összetört Malajziában (She)
A Moto2-es géposztály Malajziai Nagydíját követően Talmácsi Gábor elmondta, nem érti, hogy ha két versennyel ezelőtt a dobogóra tudott állni, miért esett vissza csapata és a motor teljesítménye a korábbi szenvedős időszakába.
okt. 10
17:30
Serie B: González négy gólja jelentette a különbséget Portogruaróban (She)
Az olasz labdarúgó-másodosztály (Serie B) 8. fordulójában a Novara 5–1-re kiütötte idegenben a Portogruarót. A mérkőzés hőse a vendégek első négy gólját szerző Pablo González volt. Győzelmével a Novara feljött a második helyre a tabellán.
okt. 10
17:32
Videó: Löw megmutatta Podolskinak, hogyan kellett volna céloznia (She)
Németország pénteken 3–0-ra nyert Berlinben Törökország ellen a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők A-csoportjának rangadóján. A 70. percben egygólos hazai vezetésnél Mesut Özil passzából Lukas Podolski képtelen volt betalálni az üres kapuba, és ezt már a szövetségi kapitány, Joachim Löw sem bírta idegekkel, s egy labdán töltötte ki a mérgét, amely a lelátón landolt. A Köln támadójának is hasonló…
okt. 10
17:34
DVSC: Touré nem kell a bajnokcsapatnak, Antalt még tesztelik (She)
A dvsc.hu tájékoztatása szerint Demba Touré nem győzte meg a debreceni labdarúgócsapat szakmai stábját, amely így elköszönt a szenegáli próbajátékostól.
okt. 10
17:36
NB II: Kormos hét perc alatt szerzett mesterhármast a Honvéd II ellen (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 9. fordulójában a Baja idegenben 4–1-re legyőzte a Budapest Honvéd II-t. A vendégek a csereként beálló Kormos László 82. és 88. perc között szerzett mesterhármasával döntötték el a találkozót.
okt. 10
17:38
Női kézilabda BL: Így nem lehet meccset nyerni idegenben - Konkoly (She)
Konkoly Csaba, a Győri Audi ETO KC vezetőedzője a Nemzeti Sportnak elmondta, együttese a játék minden elemében alulmúlta magát a Zvezda Zvenyigorod otthonában.
okt. 10
17:48
Haladás: ultimátumot kaptak Csertőiék - két meccsen négy pont kell (She)
Az Újpest és a Siófok elleni labdarúgó NB I-es bajnokin négy pontot kell szereznie a Haladásnak, ellenkező esetben a játékoskeretben és a szakmai stábban is változások lesznek – írja a szombathelyihaladas.hu. A Haladás vezetőségének ultimátuma szerint tehát ha a következő két mérkőzés egyikét elveszíti a zöld-fehér klub, Cserzői Aurél vezetőedzőnek nagy valószínűséggel távoznia kell.
okt. 10
17:50
Videó: fél lábbal és teljes szívvel készülnek a vb-re a Sierra Leone-iek (She)
A Bild am Sonntag meglátogatta a sportág világbajnokságára készülő Sierra Leone-i féllábúfutball-válogatottat edzés közben. Szívszorító, egyben felemelő jeleneteket örökítettek meg a német bulvárlap kamerái...
okt. 10
17:52
Tenisz: Balázs révén 9 év után ismét van férfi tornagyőztesünk! (She)
A palermói férfi tenisztorna döntőjében Balázs Attila döntő szettben legyőzte a 4. helyen kiemelt osztrák Martin Fischert, így több mint kilenc év után ismét magyar sikernek örülhetünk felnőttversenyen.
okt. 10
18:06
Rögbi: a Toulouse kínkeserves hazai győzelemmel kezdett (She)
A legrangosabb rögbis európai kupasorozat, a Heineken-kupa csoportkörének első fordulójában kínkeserves hazai győzelemmel kezdett a francia címvédő Toulouse.
okt. 10
18:08
Női röplabda Extraliga: az NRK nyerte meg a nyíregyházi rangadót (She)
Az NRK-Nyíregyháza 3:1-re győzött a városi rivális Nyíregyházi Főiskola ellen a női röplabda Extraliga vasárnapi játéknapján.
okt. 10
18:24
Jégkorong, MOL-liga: háromgólos csíki siker a Vasas ellen (She)
A HSC Csíkszereda jégkorongcsapata 3–0-s győzelmet aratott a Vasas ellen a MOL-liga vasárnapi játéknapján.
okt. 10
18:42
Hőlégballon-vb: amerikai győzelem, a legjobb magyar 53. lett (She)
Két amerikai és egy svájci versenyző végzett dobogós helyen a vasárnap véget ért hőlégballon-világbajnokságon, Debrecenbenben.
okt. 10
19:00
Atlétika: Wanjiru és Sobuhova győzött a chicagói maratonin (She)
Megvédte címét a vasárnapi Chicago Marathonon Samuel Wanjiru, a szám 2008-as, pekingi olimpiai bajnoka.
okt. 10
19:18
Férfi kézilabda NB I: a Kecskemét hat góllal volt jobb a Pécsnél (She)
A férfi kézilabda-bajnokság 7. fordulójában a Pécs otthonában nyert 34–28-ra a Kecskemét.
okt. 10
19:20
Férfi kézilabda BL: a Pick-Szeged győzött a dán Aalborg ellen (She)
A Pick-Szeged hazai pályán 37–28-ra legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában.
okt. 10
19:22
Afrika-kupa: a címvédő Egyiptom kínos vereséget szenvedett Nigertől (She)
Igen kínos vereséget szenvedett el a labdarúgó Afrikai Nemzetek Kupája címvédője, Egyiptom – a „fáraók" 1–0-ra kaptak ki a világranglistán mindössze 154. Nigertől és két ANK-selejtező után még nyeretlenek!
okt. 10
19:24
Kerekesszékes vívó vk: aranyérmes a női párbajtőrcsapat (She)
A női párbajtőrcsapat arany-, a férfi tőregyüttes bronzérmet szerzett az egri kerekesszékes vívó Világkupa-verseny zárónapjának délutánján.
okt. 10
19:26
Újpest: a polgármester kivetítőt biztosít a drukkereknek a zárt kapus meccsre (She)
Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere szolidaritása jeléül kivetítőt biztosít az október 15-i, zárt kapus Újpest FC–Szombathelyi Haladás NB I-es mérkőzésre – amennyiben az MLSZ fegyelmi bizottsága elutasítja a lilák fellebbezését – adta hírül az ujpestfc.hu.
okt. 10
19:28
NHL: a Boston Bruins visszavágott a Phoenix Coyotesnak (She)
A Boston Bruins visszavágott az egy nappal korábbi prágai vereségért, s ezúttal 3–0-ra legyőzte a Phoenix Coyotes együttesét az NHL alapszakaszának 4. játéknapján.
okt. 10
19:36
Ligue 1: a Marseille is panaszt tesz a lábtörő Nigel de Jong ellen (She)
A francia Olympique Marseille labdarúgócsapata is hivatalosan panaszt tesz Nigel de Jong ellen, miután a holland védekező középpályás egy hete eltörte a Newcastle-ben az OM kölcsönjátékosaként szereplő Hatem Ben Arfa lábát.
okt. 10
19:38
Női kézilabda BL: Zácsik Szandráék győztek a Podravka otthonában (She)
Zácsik Szandra együttese, a szlovén Krim Ljubljana 35–30-ra győzött a horvát Podravka otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában.
okt. 10
19:54
NB II, Keleti csoport: egygólos Loki-siker született Újpesten (She)
A DVSC-DEAC 2–1-re győzött az Újpest II vendégeként a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 9. fordulójában, és ezzel elmozdult a tabella utolsó helyéről.
okt. 10
19:56
Primera División: Szalai visszavásárlásán gondolkodik a Real - lapértesülés (She)
A spanyol As információi szerint a Real Madrid szakmai stábja elgondolkodott a 2010–2011-es szezonban eddig igen jól teljesítő Szalai Ádám visszavásárlásán.
okt. 10
20:12
Kikapott a Győr a BL-ben (Metropol)
Háromgólos vereséget szenvedett vasárnap a Győr női kézilabdacsapata a Zvenyigorod vendégeként Oroszországban, a Bajnokok Ligája csoportszakaszának első fordulójában.
okt. 10
20:30
Férfi kézilabda NB I: a Tatabánya legyőzte az Orosházát (She)
A férfi kézilabda NB I hetedik fordulójában a Tatabánya 32–24-re legyőzte az Orosházát, és győzelmével átvette a vezetést a Ferencvárostól.
okt. 10
20:48
Olaszország: Buffon januári visszatérést tervez, tetszik neki a Prandelli-csapat (She)
Tervei szerint januárban térhet vissza hátsérülése és rehabilitációja után Gianluigi Buffon.
okt. 10
20:48
Fontos győzelmet aratott a Szeged (Metropol)
A továbbjutás szempontjából fontos győzelmet aratott vasárnap a Pick Szeged a dán Aalborg felett a férfi kézilabda Bajnokok Ligája harmadik fordulójában.
okt. 10
20:50
Jégkorong, Mol-liga: nagy miskolci hajrá, FTC- és Acélbikák-vereség (She)
A jégkorong Mol-liga vasárnap esti mérkőzésein többgólos hátrányból tudott fordítani a jeget győztesen elhagyó Miskolci JJSE, a Brasov és a Steaua Rangers is.
okt. 10
20:52
Jégkorong, EBEL: szétlövésben kapott ki a Volán Salzburgban (She)
A Sapa Fehérvár AV19 csak szétlövésben szenvedett vereséget a Red Bull Salzburg otthonában az osztrák jégkorongbajnokság alapszakaszának 10. fordulójában. A találkozón Hetényi Zoltán remekül védte a fehérváriak kapuját, elsősorban neki köszönhető, hogy a csapat egy ponttal térhet haza Ausztriából. A hazaiak 3–2-re nyertek.
okt. 10
21:06
Női röplabda Extraliga: a MÁV Előre a Békéscsaba otthonában nyert (She)
A női röplabda Extraliga vasárnapi játéknapján a MÁV Előre SC idegenben nyert a Békéscsaba ellen.
okt. 10
21:08
Euro 2012: eltört a görög középpályás lába, hat hónap kényszerpihenő (She)
Féléves pihenőre kényszerül Alexandrosz Ciolisz, a görög labdarúgó-válogatott és a Racing Santander középpályása, akinek a Lettország elleni Eb-selejtező utolsó perceiben tört el a lába.
okt. 10
21:10
Női kosárlabda NB I: a Vasas győzött a nyeretlenek csatájában (She)
A női NB I A-csoportjának ötödik fordulójában két, eddig egyaránt győzelem nélkül álló csapat összecsapásán a hazai pályán játszó és mezőnyből pontosabban dobó Vasas 63–49-re legyőzte a BEAC-ot.
okt. 10
21:24
Férfi kézilabda BL: továbbra is hibátlan a Ciudad Real, győzött a címvédő (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája D-csoportjában a Ciudad Real 34–28-ra győzött a Constanta ellen, ezzel továbbra is hibátlan a sorozatban.

Keresés