2010. október 11. hétfő

okt. 11
13:36
Férfi vízilabda, LEN-kupa: az FTC és a Honvéd is nyerhető csoportban (She)
A Ferencváros és a Honvéd férfi vízilabdacsapata is kedvezőnek minősíthető csoportba került a LEN Kupa második selejtezőkörében.
okt. 11
13:54
Blog: Bicskei Bertalan a szombati Afrika-kupa selejtezőről (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Bicskei Bertalan, aki július vége óta Libéria szövetségi kapitányaként dolgozik. A magyar mesteredző válogatottja legutóbbi Afrika-kupa selejtezőjéről írt.
okt. 11
14:12
Ukrajna: Andrij Sevcsenko nem játszik a brazilok ellen (She)
Combsérülés miatt kihagyja a brazilok elleni, hétfő esti barátságos labdarúgó-mérkőzést Andrij Sevcsenko, az ukránok gólerős támadója.
okt. 11
14:30
Profi ökölvívás: Klicskónál töltények vannak, nálam gránátok - Bojcev (She)
Négy fő részvételével nehézsúlyú profi ökölvívó tornát szervezne az IBF, a szervezet így próbál hiteles kihívót találni világbajnokának, Vladimir Klicskónak.
okt. 11
14:32
Férfi gyeplabda Interliga: az Olcote és az Építők is kikapott (She)
Pozsonyban tovább folytatódtak a férfi gyeplabda Interliga-sorozat küzdelmei, ezúttal két magyar csapat volt érdekelt, mindkettő vesztesen volt kénytelen elhagyni a küzdőteret, pedig az első félidő mindkét esetben bizakodásra adott okot.
okt. 11
14:34
Vívás: Pádár és Szász győzelme a belgrádi párbajtőrversenyen (She)
A férfiak és a nők mezőnyében is magyar győzelem született a hétvégi, belgrádi nemzetközi párbajtőrversenyen.
okt. 11
15:06
Formula-1: Kobajasi remeklése után japán támogatókra vár a Sauber (She)
A Formula–1-es Sauber-istálló abban bízik, hogy Kobajasi Kamui Szuzukában nyújtott pazar teljesítménye meghozza a japán cégek kedvét, és szponzorként a csapat mögé állnak.
okt. 11
15:08
Euro 2012: Szalai Ádám bekerült a forduló válogatottjába a goal.com-nál (She)
A magyar labdarúgó-válogatott San Marino elleni, pénteki Európa-bajnoki selejtezőjén mesterhármast szerző Szalai Ádám bekerült a forduló válogatottjába a goal.com internetes oldalnál.
okt. 11
15:24
Videó: nézze meg a fehérvári hokisok salzburgi pontszerzését! (She)
Mint arról már beszámoltunk, a Sapa Fehérvár AV 19 csupán szétlövéssel szenvedett 3–2-es vereséget az osztrák jégkorongbajnokság listavezetőjétől, a Red Bull Salzburgtól. Tekintsék meg a meccs összefoglalóját!
okt. 11
15:26
Krikett: óriási izgalmak után a Tigers nyerte a kupadöntőt (She)
A szombati elődöntők papírforma-eredményei után a Budapest Falcons és a Royal Tigers került az első ízben kiírt krikett Magyar Kupa döntőjébe. Magas színvonalat, kevés pontot és drámai véghajrát hozott a mérkőzés.
okt. 11
15:42
Inter: Januárban átigazoljuk Messit - mondta Moratti a szurkolóknak (She)
Massimo Moratti, az Inter elnöke a Gazzetta dello Sport beszámolója szerint tréfásan azt mondta a milánói klub szurkolóinak társaságában, hogy a télen szerződteti Lionel Messit, az FC Barcelona játékosát.
okt. 11
15:44
Anglia: Gascoigne ittasan vezetett, megint elkapták a rendőrök (She)
Ittas vezetés miatt beidézték a newcastle-i bíróságra Paul Gascoigne-t, a korábbi angol válogatott labdarúgót.
okt. 11
15:46
Videó: a kecske fekete mágiája is segíthetett a nigeri válogatottnak (She)
Vasárnap a világranglista 154. helyén álló Niger óriási meglepetésre 1–0-ra legyőzte a címvédő Egyiptomot az Afrika-kupa selejtezőjén. Lehet, hogy a világraszóló sikernek köze lehet ahhoz a sámánhoz, aki a meccs előtt kecskéjével körbejárta a pályát. Az afrikai szövetség technikai igazgatója viszont kétségbe vonja ennek lehetőségét.
okt. 11
15:48
Anglia: Gascoigne megint bíróság elé áll ittas vezetés miatt (She)
Ittas vezetés miatt beidézték a newcastle-i bíróságra Paul Gascoigne-t, az angol labdarúgó-válogatott egykori középpályását.
okt. 11
16:00
Euro 2012: a finn bekk Gerát, Dzsudzsákot és a szürke mackóalsós kapust ismeri (She)
A finn labdarúgó-szövetség honlapjának adott miniinterjújában Mika Väyrynen, a Heerenveen védője elismerte, nem tud túl sokat a magyar válogatott játékosairól.
okt. 11
16:02
Videó: szabályos góltól fosztotta meg a bíró a lengyel csapatot (She)
Elképesztő játékvezetői hiba történt a labdarúgó lengyel harmadosztály legutóbbi fordulójának, Unia Tarnów–Górnik Wieliczka (0–2) mérkőzésén. Egy hazai támadás után a középen érkező támadó lövését nagy bravúrral védte Szuba kapus, ám a labda pontosan a csatár fejére pattant vissza, ahonnan pedig a kapuba került az. A meccs bírója, Marek Śliwa azonban az Unia játékosainak nagy megdöbbenésére…
okt. 11
16:18
Euro 2012: a finn középpályás Gerát, Dzsudzsákot és a szürke mackóalsós kapust ismeri (She)
A finn labdarúgó-szövetség honlapjának adott miniinterjújában Mika Väyrynen, a Heerenveen középpályása elismerte, nem tud túl sokat a magyar válogatott játékosairól.
okt. 11
16:20
U21-es válogatott: Róth Antal keretet szűkített a szlovénok elleni meccs előtt (She)
Kedden 16 órától a szlovéniai Slovenska Bistricában a házigazdák együttese ellen lép pályára a Róth Antal vezette U21-es válogatott, amely a múlt héten játszotta le a korosztályváltás utáni első felkészülési mérkőzését.
okt. 11
16:22
Jégkorong: a Fradi menesztette Nygrent, akinek a helyét Prakab Gábor vette át (She)
A Ferencváros Mol-ligában szereplő jégkorongcsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy a tegnapi, Fenestela Brasov elleni vereséget követően menesztette a csapat vezetőedzőjét, Hakan Nygrent, akinek a helyét Prakab Gábor veszi át.
okt. 11
16:24
NCAA: az Ohio State az új éllovas, az Alabama már csak a 8. (She)
Az Ohio State váltotta az Alabamát az amerikai futball tengerentúli egyetemi bajnokságának állami ranglistáján.
okt. 11
16:36
Tenisz: tornát nyert az új világelső, Caroline Wozniacki (She)
Az első helyen kiemelt Caroline Wozniacki nyerte meg a pekingi női tenisztornát, miután a fináléban három játszmában legyőzte az orosz Vera Zvonarjovát.
okt. 11
16:38
Euro 2012: a finn kapitány nem törődik a győzelmi kényszerrel (She)
Stuart Baxter, a finn labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint csapatának nem szabad azzal foglalkoznia, hogy győzelmi kényszerben játszik kedden Magyarország ellen – és azt kérte az újságíróktól is, hogy ne növeljék a válogatotton levő nyomást.
okt. 11
16:54
Euro 2012: Bent is megsérült, Ferdinand lesz az angol csapatkapitány (She)
Lágyéksérülés miatt nem léphet pályára az Anglia–Montenegró labdarúgó Eb-selejtezőn Darren Bent.
okt. 11
17:12
AC Milan: Portugáliában figyelnek védőket a piros-feketék (She)
A Corriere della Sera információi szerint Areido Braida, az AC Milan sportigazgatója Portugáliában „vadászik" védőkre, hisz a milánói piros-feketék hátvédsorára ráfér a frissítés.
okt. 11
17:30
"Flippergólnak is örülnék a finnek ellen" (Blikk)
Egy találat már győzelmet érhet a finnek elleni keddi foci-Eb-selejtezőn
okt. 11
17:30
Győzelemmel ünnepelt Pekingben az újdonsült világelső (Metropol)
Az újdonsült világelső Caroline Wozniacki nyerte a pekingi tenisztorna 4,5 millió dollár összdíjazású női versenyét.
okt. 11
17:48
Euro 2012: Van Bommel után Wesley Sneijder is maródi a hollandoknál (She)
A kisebb térdsérüléssel küszködő Mark van Bommel után Wesley Sneijder játéka is kérdéses a Hollandia–Svédország labdarúgó Eb-selejtezőn.
okt. 11
17:50
Videoton: Hidvégi Sándort műteni kell, Nagy Dániel is sérült (She)
A Videoton labdarúgócsapatából hárman bajlódnak sérüléssel. A korábban megsérült játékosok közül Hidvégi Sándort műteni kell, míg a szerb Nemanja Nikolics a héten fokozatosan kaphat terhelést. A legújabb sérült Nagy Dániel, aki ínhúzódást szenvedett.
okt. 11
18:06
MLSZ: az Újpest pénteken nézők előtt fogadhatja a Haladást (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fellebbviteli bizottsága hétfőn délután tárgyalta az Újpest fellebbezését fellebbezését az Újpest FC–Ferencváros bajnoki mérkőzés után kiszabott első fokú büntetések ügyében.
okt. 11
18:42
Tenisz: Verdasco és Bagdatisz is kiesett a sanghaji torna első körében (She)
A kilencedik helyen kiemelt Fernando Verdasco és a ciprusi Markosz Bagdatisz is kiesett a Sanghajban zajló ATP-torna első fordulójában. A spanyol teniszező a holland Thiermo de Bakkertől, míg a ciprusi a francia Jérémy Chardytól kapott ki két szettben.
okt. 11
18:44
Jótékonyság: a Győri ETO FC egymilliós felajánlása a vörösiszap-károsultaknak (She)
A Győri ETO FC már korábban bejelentette, hogy jótékonysági mérkőzést játszanak az FC Ajkával a Veszprém megyei vörösiszap-katasztrófa károsultjainak megsegítésére, ma pedig a győriek vezetőedzője, Pintér Attila jelentett be további egymillió forintos felajánlást.
okt. 11
19:00
Tenisz: Stosur, Bartoli és Kirilenko is továbbjutott Oszakában (She)
Az ausztrál Samantha Stosur, a francia Marion Bartoli és az orosz Marija Kirilenko is továbbjutott az Oszakában zajló WTA-torna első fordulójából, miután két szettben megnyerte mérkőzését.
okt. 11
19:18
Liverpool: még egy vételi ajánlatot tenne a szingapúri milliárdos (She)
Kedden kezdődik meg a Liverpool labdarúgócsapatának jelenlegi tulajdonosai, George Gillett és Tom Hicks, valamint a vezetőség többi tagja közti bírósági kötélhúzás a „vörösök" eladásával kapcsolatban. Mint ismeretes, a Liverpoolt a New England Sports Ventures (NESV) 300 millió fontért venné meg, de Gillett és Hicks ellenzi az üzletet, mondván, nem elég jó az ajánlat.
okt. 11
19:20
Női labdarúgó BL: az Evertonnak már nem „vakrepülés" az MTK elleni meccs (She)
Mo Marley, az Everton női labdarúgócsapatának menedzsere szerint a liverpooli csapat jobban fel tudott készülni az MTK elleni BL-selejtező visszavágójára, mivel az első találkozón (0–0) kiismerték a magyar együttest.
okt. 11
19:36
Autósport: Kiss Pál Tamás harmadikként zárta a brit sorozatot (She)
A harmadik helyen zárta Kiss Pál Tamás a brit Formula Renault-sorozatot, amely a hét végén ért véget Brands Hatchben. A 19 éves magyar versenyző nem marad a szériában, jövőre a brit F3-as vagy a GP3-as sorozatban folytathatja.
okt. 11
19:38
Kosárlabda: Allen Iverson a Besiktasban folytathatja pályafutását (She)
A Yahoo! Sports értesülései szerint Allen Iverson a török Besiktas kosárlabdacsapatában folytathatja pályafutását.
okt. 11
19:54
Labdarúgás: elhunyt az UEFA-tornán aranyérmes magyar csapat szélsője (She)
Életének 68. évében hosszan tartó betegség után elhunyt Faliszek Sándor, az 1960-as ausztriai ifjúsági UEFA-tornát nyert magyar válogatott jobbszélsője – tudatta a Magyar Labdarúgó-szövetség.
okt. 11
19:56
Internazionale: Milito és Cambiasso is hetekre kidőlt a sorból (She)
Az Internazionale labdarúgócsapatának két argentin kulcsjátékosa, Diego Milito és Esteban Cambiasso is megsérült a Japán elleni felkészülési válogatott mérkőzésen (0–1) és pihenőre kényszerül.
okt. 11
19:58
Férfi kosárlabda NB I: nyert a Kecskemét, fölényes szolnoki siker (She)
A férfi kosárlabda NB I 1. fordulójából két mérkőzés maradt hétfőre. A Kecskemét hazai pályán hét ponttal győzött a Sopron ellen, míg a Szolnok szintén hazai környezetben fölényes sikert aratott a Pécs fölött.
okt. 11
20:12
Labdarúgás: Francesco Totti kapta meg a Golden Foot-díjat (She)
Francesco Totti, az AS Roma csapatkapitánya vehette át az Aranyláb-díjat ma este Monte-Carlóban, a Fairmont-szálloda dísztermében az idei Golden Foot-gálán. Az elismerést minden évben egy olyan, 29 évesnél idősebb futballistának ítélik oda, aki nemcsak a pályán alkotott maradandót, hanem azon kívül is méltó módon képviselte a sportágat.
okt. 11
20:14
NFL: vége Clayton idényének, Delhomme és Finley is kidőlt (She)
Befejeződött az NFL-idény Mark Clayton, a St. Louis Rams elkapója számára, a 28 éves játékos térdsérülés miatt hagyja ki a szezon hátralévő részét. A Green Bayben játszó Jermichael Finley és a clevelandi Jake Delhomme néhány hétre vált harcképtelenné.
okt. 11
20:16
Svájc: megjött az észak-koreai légiós, 3 hónappal szerződtetése után (She)
Csatlakozott a svájci második ligában (Challenge League) játszó FC Wil labdarúgócsapatához Csa Dzsong Hjok, az észak-koreai válogatott védője, a világbajnokságon szerepelt csapat kulcsembere – „csekély" három hónappal azután, hogy a Wil szerződtette.
okt. 11
20:48
Vasas: még mindig sok a sérült, Hrepka korán abbahagyta az edzést (She)
Még mindig sok a sérült a Vasas labdarúgócsapatánál: a maródiak közül csak Csedomir Pavicsevics és Szasa Dobrics tudta végigdolgozni az angyalföldiek hétfői edzését, Hrepka Ádám 40 perc után jelezte, hogy kiszáll a tréningről – adta hírül a labdarugas.vasassc.hu.
okt. 11
21:24
Euro 2012: a Vidi-kapus Bozsovicsot dicséri a montenegrói kapitány (She)
Nagy próbatétel előtt áll a labdarúgó Eb-selejtezőket három győzelemmel kezdő Montenegró: Zlatko Krajncar szövetségi kapitány csapata a szintén százszázalékos Angliához látogat. A horvát szakember elsősorban védelme és kapusa – a Videotonban légióskodó Mladen Bozsovics – teljesítményét dicsérte a BBC-nek.
okt. 11
21:26
Euro 2012: taktikai váltás az olaszoknál, Cassano-Pazzini csatárduó (She)
A Sampdoria csatárkettőse, Antonio Cassano és Giampaolo Pazzini rohamozhatja a szerbek kapuját a keddi Olaszország–Szerbia labdarúgó Eb-selejtezőn. Cesare Prandelli szövetségi kapitány Daniele De Rossi sérülése miatt formációt vált és 4–4–2-es hadrendben küldi pályára a squadra azzurrát.
okt. 11
21:42
UEFA: hiába fellebbezett a Sevilla, elutasították a kérvényt (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fellebbviteli bizottsága elutasította a Sevilla fellebbezését. A Sevilla a PSG elleni Európa-liga-mérkőzés után tiltakozott, mondván a franciák kapusának, Apoula Édelnek hamisak a születési dokumentumai.
okt. 11
21:44
Zenit: a sérült Huszti még mindig nem edzhetett együtt a csapattal (She)
Továbbra sem tud a Zenit Szentpétervár labdarúgócsapatával tréningezni Huszti Szabolcs, az orosz bajnokesélyes magyar légiósa.
okt. 11
22:00
NSO Tv: optimistán várják a magyar szurkolók a finnek elleni meccset (She)
A közvéleményt meglepte a San Marino felett aratott nagy különbségű győzelem, a finnek elleni Eb-selejtező előtt összességében pedig bizakodóak a magyar szurkolók. Ezeket a tényeket szűrte le stábunk mini közvélemény-kutatásán.
okt. 11
22:02
Euro 2012: a finneknél légióskodó Balogh Balázs magyar sikert vár (She)
Nehéz meccset, de 2–0-s vagy 2–1-es magyar sikert vár Balogh Balázs, a finn KuPS magyar labdarúgója a keddi Finnország–Magyarország Eb-selejtezőn.
okt. 11
22:36
Felkészülési mérkőzés: Brazília szórakoztatva nyert Ukrajna ellen (She)
A brazil labdarúgó-válogatott az angliai Derbyban könnyed, szórakoztató játékkal 2–0-ra győzött Ukrajna ellen. A dél-amerikaiak lefocizták a kelet-európaiakat, akik sokszor percekig nem értek labdába. Ukrajna azért úszta meg két bekapott góllal a találkozót, mert Patóék rengeteg helyzetet elrontottak.

Keresés