2010. október 21. csütörtök

okt. 21
16:19
Sportpolitika: A sport új uniós területként kapjon kiemelt figyelmet - Czene (She)
Czene Attila, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportért felelős államtitkára részt vesz a Belgiumban, Antwerpenben zajló Európai Uniós informális sportminiszteri értekezleten.
okt. 21
16:33
Tenisz: James Blake és Ivan Ljubicic is negyeddöntős Stockholmban (She)
Az amerikai James Blake és a negyedik helyen kiemelt horvát Ivan Ljubicic is bejutott a stockholmi ATP-torna negyeddöntőjébe. Blake a német Matthias Bachingert, Ljubicic a francia Arnaud Clément-t győzte le.
okt. 21
16:35
Profi ökölvívás: Angliában akarom megverni Mayweathert - Khan (She)
A WBA kisváltósúlyú profi ökölvívóbajnoka, Amir Khan továbbra sem mond le álmáról, hogy összemérhesse erejét a világ egyik legjobb bokszolójával, Floyd Mayweatherrel. Khan december 11-én az argentin hentessel, Marcos Maidanával mérkőzik, aki cseppet sem lesz sétagalopp számára, ő azonban már a Mayweather elleni lehetőségről szövögeti álmait.
okt. 21
16:51
Formula-1: Horgonyt fel, és gyerünk! - Rubens Barrichello (She)
Rubens Barrichello, a Formula–1-es Williams csapat pilótája nem tudja, mire számítson Dél-Koreában, de elmondta, nyitottan áll ehhez a pályához is, mint minden új ringhez.
okt. 21
16:53
Liverpool: a fogadóirodáknál Rijkaard a favorit a kispadra (She)
Roy Hodgson alatt igencsak inog a kispad a Liverpool labdarúgócsapatánál, olyannyira, hogy a William Hillnél már nem is lehet arra fogadni, hogy melyik Premier League-klubnál lesz legközelebb edzőcsere. Arra viszont lehet, hogy ki veszi át Hodgson helyét: a legnagyobb esélye erre a fogadóirodák szerint a Galatasaraytól szerdán menesztett Frank Rijkaardnak van.
okt. 21
16:55
Kézilabda: a honi szövetség is segíti a vörösiszap-katasztrófa károsultjait (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség is segíti a vörösiszap-katasztrófában károsult devecseri kézilabdázókat, ennek érdekében október 28-án, a Magyarország–Bosznia-Hercegovina férfi Európa-bajnoki selejtező-mérkőzés helyszínén gyűjtést szervez a vörösiszap-katasztrófa károsultjainak megsegítésére.
okt. 21
16:57
Kerékpár: Szalontay új rekordja 200 m repülőversenyben (She)
Egy hónap elteltével újabb országos rekordot állított fel a repülőversenyben Szalontay Sándor, a KSI-Schwinn Csepel SE  pályakerékpárosa.
okt. 21
16:59
Téli sportok: veszélybe került a síszezon Bánkúton (She)
Veszélybe került a síszezon a bükki síparadicsomban, Bánkúton, miután tolvajok elloptak több kilométernyi, a sífelvonók biztosításához szükséges kábelt – adta hírül a BorsodOnline csütörtökön.
okt. 21
17:09
Póker: Mihai Manole és Kwaysser Valdemár sikere Badenben (She)
A badeni Grand Casinóban megrendezett 21. európai pókerbajnokságon két Full Tilt profi is kiváló helyezést ért el.
okt. 21
17:27
Golf: ott sem kellett volna lennie, mégis Elsé a Grand Slam-kupa (She)
A beugróként rajthoz álló dél-afrikai Ernie Els nyerte meg a négy legnagyobb, úgynevezett major golftorna idei nyerteseinek viadalát, a magyar idő szerint csütörtök hajnalban véget érő Grand Slam-kupát Bermudán.
okt. 21
17:45
Argentína: Batistának jó az esélye, hogy véglegesítsék kapitányként (She)
Az Argentin Labdarúgó-szövetség egyik vezetője szerint a válogatottat Diego Maradona távozása óta ideiglenes megbízással irányító Sergio Batista a legmegfelelőbb jelölt a szövetségi kapitányi posztra.
okt. 21
17:47
U15-ös válogatott: gól nélküli döntetlent játszottunk Szlovákiában (She)
A magyar U15-ös labdarúgó-válogatott csütörtökön a szlovákiai Dunajska Luznában megmérkőzött a házigazdák korosztályos együttesével. A küzdelmes találkozó nagy csatát hozott, gól azonban nem született a nyolcvan perc során – írja az mlsz.hu.
okt. 21
17:49
Hangulatjelentés: közel ezer holland szurkoló biztatja majd a PSV-t (She)
Már gyülekeznek a szurkolók a Puskás Ferenc Stadionnál, ahol 19 órakor a magyar bajnok DVSC-TEVA a holland PSV-t fogadja. Néhány holland drukker elmondta, bár nem nagyon ismeri a Lokit, kedvenceik jó meccset fognak vele játszani.
okt. 21
17:51
Rali: Räikkönent a kudarcok sem tántorítják el a szakágtól (She)
Kimi Räikkönen annak ellenére sem adja fel a ralizást, hogy a legutóbbi három vb-futamból másodszor is már a próbaszakaszon totálkárosra törte autóját.
okt. 21
18:03
Rögbi: Magyarország a világranglistán megelőzte Niuét, jöhet Kína (She)
A férfi rögbisek legfrissebb világranglistáján Magyarország egy helyet előrelépve a 67. helyen áll, helyet cserélve Niuével. A következő lépcsőfok picivel nagyobb falatnak tetszik, a 66. helyen ugyanis Kína áll.
okt. 21
18:03
Raúl Európa új gólkirálya (Blikk)
Gelsenkirchen -- Amíg él, nem felejti a szerda estét Raúl (33). A Schalke spanyol labdarúgója számára nem csak azért marad emlékezetes ez az éjszaka, mert majdnem egy év, 364 nap után lőtt gólt a Bajnokok Ligájában. A csatár a Hapoel Tel-Aviv ellen 3-1-re megnyert találkozón két gólt szerzett, s ezzel elérte pályafutása 70. találatát a nemzetközi kupaporondon.
okt. 21
18:05
Paraguay: fejbe lőtték a buszon ülő szurkolót a meccs után, meghalt (She)
Egy fiatalember meghalt abban a támadásban, amely a magyar idő szerint csütörtök hajnalban megrendezett Sportivo Luqueno–Cerro Porteno bajnoki labdarúgó-mérkőzésről hazatérő asuncióni szurkolók buszát érte a paraguayi Capiatában.
okt. 21
18:06
Ki lesz az évtized edzője? (Behaviour)
Arséne Wenger, az Arsenal trénere vagy nagy ellenlábasa, a Manchester Unitedet irányító Sir Alex Ferguson lehet az évtized edzője a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó IFFHS szerint.
okt. 21
18:07
Hangulatjelentés: „Dzsudzsák az egész magyar labdarúgás hírnöke” (She)
A Puskás Ferenc Stadion jegypénztárainál remek a hangulat. A Dzsudzsák Balázs-mezbe öltözött holland drukkerek a magyar szélsőről szóló nótákat énekelgetnek, de a magyar szurkolók is szorítanak a válogatott középpályásnak.
okt. 21
18:09
PL: nemi erőszak gyanújával letartóztatták a West Ham védőjét (She)
Nemi erőszak és testi sértés vádjával letartóztatták Manuel da Costát, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő West Ham United futballistáját.
okt. 21
18:21
Gyorskorcsolya: Sven Kramer kihagyja a szezon első két hónapját (She)
Az olimpiai bajnok gyorskorcsolyázó, Sven Kramer nincs százszázalékos állapotban, így kihagyja a szezon első két hónapját.
okt. 21
18:23
Európa-liga: Dzsudzsák, Afellay és Toivonen is a PSV kezdőjében (She)
A PSV vezetőedzője, Fred Rutten nem okozott meglepetést a DVSC-TEVA elleni kezdőcsapat kihirdetésekor: az eindhoveniek 4–3–3-as felállásban, a bal szélen Dzsudzsák Balázzsal kezdik a találkozót.
okt. 21
18:25
NFL: a játékostársak szerint Owens a legtúlértékeltebb (She)
Az NFL játékosai Terrell Owenst, a Cincinnati Bengals veterán elkapóját szavazták meg a liga legtúlértékeltebb játékosának.
okt. 21
18:39
Anderlecht: tucatnyinál több klub figyeli majd Juhász csapattársát (She)
Európa jó néhány csapatának megfigyelője ül majd ott ma este az Anderlecht–AEK Athén labdarúgó Európa-liga-mérkőzésen azért, hogy tanulmányozza Juhász Roland csapattársa, Romelu Lukaku játékát.
okt. 21
18:57
Lierse: a japán tévé novembertől rááll Kovács Péterék meccseire (She)
Az egyik japán televíziós csatorna arra készül, hogy novembertől élőben sugározza a belga labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Lierse mérkőzéseit.
okt. 21
18:59
Hangulatjelentés: a DVSC-szurkolók nagyon unják már a fővárosi albérletet (She)
Valamivel több mint 20 perccel a DVSC–PSV El-találkozó előtt még alig több mint 1000 néző foglal helyet a Puskás-stadionban. Néhány debreceni drukker elmondta, nagyon unják már a fővárosi „albérletet", és sok társuk a korai kezdés miatt el sem tudott utazni a találkozóra.
okt. 21
19:00
Cáfol a korrupcióval vádolt FIFA-tag (Metropol)
Cáfolja, hogy bármiféle helytelen dolgot elkövetett volna Amos Adamu, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség korrupcióval gyanúsított végrehajtó bizottsági tagja.
okt. 21
19:01
El: Dzsudzsákék ellen játszik a Loki, pályán a Liverpool is - élő eredménykövetés (She)
Az Európa-liga csoportkörének 3. fordulóját rendezik csütörtökön. A DVSC 19 órakor a Puskás Ferenc Stadionban fogadja a PSV-t, a csoport másik meccsén a Sampdoria a Metaliszthoz látogat, de pályára lép a Liverpool, a Manchester City és a Juventus is. A mérkőzések egyik fele 19 órakor, a másik 21.05-kor veszi kezdetét. Folyamatosan frissülő cikkünkben nyomon követheti az eredmények alakulását.
okt. 21
19:15
Európa-liga: DVSC-PSV élő online-tudósítás az NSO-n! (She)
A labdarúgó Európa-liga csoportkörének 3. fordulójában a DVSC-TEVA együttese a holland PSV-t fogadja. A 19 órakor kezdődő találkozót a Nemzeti Sport Online-on hagyományos online-tudósításban és folyamatosan frissülő cikkünkben is nyomon követheti!
okt. 21
19:17
Vb 2018/2022: cáfol az egyik korrupcióval vádolt FIFA-tag (She)
Cáfolja, hogy bármiféle helytelen dolgot elkövetett volna Amos Adamu, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) korrupcióval gyanúsított végrehajtó bizottsági tagja.
okt. 21
19:19
Dortmund: megy a szekér, emelkedik a klub részvényeinek árfolyama (She)
A német labdarúgó-bajnokság tabelláját vezető Borussia Dortmund részvényeinek árfolyama a jó eredmények hatására olyan magasra emelkedett, amilyen két és fél éve nem volt.
okt. 21
19:33
El: vezet a Zenit és a Young Boys, pályán a Liverpool - élő eredménykövetés (She)
Az Európa-liga csoportkörének 3. fordulóját rendezik csütörtökön. A DVSC 19 órakor a Puskás Ferenc Stadionban fogadja a PSV-t, a csoport másik meccsén a Sampdoria a Metaliszthoz látogat, de pályára lép a Liverpool, a Manchester City és a Juventus is. A mérkőzések egyik fele 19 órakor, a másik 21.05-kor veszi kezdetét. Folyamatosan frissülő cikkünkben nyomon követheti az eredmények alakulását.
okt. 21
19:35
Formula–1: Vettel százas szöget talált a pályán, és egy kígyót is láttak (She)
Sebastian Vettel egy szöget talált a Dél-koreai Nagydíjnak otthont adó jongnami pálya csütörtöki bejárásakor az egyik kerékvető tövében – számolt be a német Bild.
okt. 21
19:36
Európa Liga - Nagyjából hatezren a Puskás Stadionban (Behaviour)
Körülbelül hatezer néző foglal helyet a Puskás Ferenc Stadionban tíz perccel a Debreceni VSC-PSV Eindhoven labdarúgó Európa Liga-mérkőzés kezdete előtt.
okt. 21
19:37
Spanyolország: Xavit és Casillast mégis elengedik a díjátadóra (She)
A kezdeti tiltás ellenére a Real Madrid és a Barcelona is úgy döntött, mégis elengedi egy-egy világbajnok futballistáját az Asztúria-hercege díj pénteki ünnepélyes átadására.
okt. 21
19:39
NSO Tv: bizakodó magyarok, Dzsudzsák-mezes hollandok - hangulatjelentés (She)
A DVSC–PSV mérkőzés kapcsán több bizakodó szurkoló is nyilatkozott az NSO Tv-nek, és sikerült lencsevégre kapnunk a Dzsudzsák Balázst éltető holland drukkereket is.
okt. 21
19:51
Chelsea: Didier Drogba a hét végén visszatér a csapatba (She)
Didier Drogba meggyógyult vírusos fertőzéséből, így nincs akadálya annak, hogy visszatérjen a Chelsea hét végi Wolverhampton elleni bajnokiján.
okt. 21
19:53
El: egyenlített a PSV, Koman gólt lőtt a Sampban - élő eredménykövetés (She)
Az Európa-liga csoportkörének 3. fordulóját rendezik csütörtökön. A DVSC 19 órakor a Puskás Ferenc Stadionban fogadja a PSV-t, a csoport másik meccsén a Sampdoria a Metaliszthoz látogat, de pályára lép a Liverpool, a Manchester City és a Juventus is. A mérkőzések egyik fele 19 órakor, a másik 21.05-kor veszi kezdetét. Folyamatosan frissülő cikkünkben nyomon követheti az eredmények alakulását.
okt. 21
19:55
Ligue 1: az Európa-bajnok középpályás máris elhagyja az újoncot (She)
Angelosz Baszinasz, a görög labdarúgó-válogatottal 2004-ben Európa-bajnoki címet szerző középpályás csütörtökön felbontotta szerződését a francia bajnokság újoncával, az Arles-Avignonnal.
okt. 21
20:09
Férfi kézilabda: lemondott a macedónok kapitánya (She)
A magyarokkal, az észtekkel és a bosnyákokkal azonos csoportban küzdenek a férfi kézilabda Eb-selejtezőkön a macedónok, akiknél az utóbbi években a válogatottak többségét a patinás Vardar és az új bajnok és kupagyőztes Metalurg adja. A két élklub közötti rivalizálás viszont már túllépi az elfogadható versengés határait. Ezért is kényszerült lemondásra Ljubomir Szavevszki szövetségi kapitány.
okt. 21
20:11
Videó: Mijadinoszki szerezte a Debrecen első Európa-liga-gólját (She)
A labdarúgó Európa-liga 3. fordulójában a magyar bajnok DVSC-TEVA a Dzsudzsák Balázzsal is felálló PSV-t fogadja a Puskás Ferenc Stadionban. A szünetben 1–1 az eredmény, de a Loki szerezte meg a vezetést. Egy szabadrúgás után Mirszad Mijadinoszki elé került a labda, s a védő közelről a kapuba lőtt.
okt. 21
20:12
Federer győzött a 900. ATP-meccsén (Metropol)
Kilencszázadik ATP-mérkőzésén könnyedén győzött Roger Federer: a 16-szoros Grand Slam-győztes svájci játékos a 600 ezer euró összdíjazású, stockholmi fedettpályás férfi tenisztorna csütörtöki nyolcaddöntőjében 6:1, 6:2-re kiütötte az amerikai Taylor Dentet.
okt. 21
20:13
Európa-liga: Nagyon fegyelmezett, koncentrált a Loki - szakvélemény (She)
A DVSC–PSV mérkőzést a helyszínen tekinti meg a korábban a Honvédnál, a Diósgyőrnél és a Nyíregyházánál is dolgozó Gálhidi György, aki a Nemzeti Sport Online kérdésére értékelte az első félidőt.
okt. 21
20:15
El: dortmundi vezetés, Koman gólt lőtt a Sampban - élő eredménykövetés (She)
Az Európa-liga csoportkörének 3. fordulóját rendezik csütörtökön. A DVSC 19 órakor a Puskás Ferenc Stadionban fogadja a PSV-t, a csoport másik meccsén a Sampdoria a Metaliszthoz látogat, de pályára lép a Liverpool, a Manchester City és a Juventus is. A mérkőzések egyik fele 19 órakor, a másik 21.05-kor veszi kezdetét. Folyamatosan frissülő cikkünkben nyomon követheti az eredmények alakulását.
okt. 21
20:27
Tenisz: Federer simán győzött pályafutása 900. mérkőzésén (She)
Roger Federer könnyed sikert aratott profi pályafutása 900. mérkőzésén: a svájci klasszis 6:1, 6:2-re győzött az amerikai Taylor Dent ellen a stockholmi torna nyolcaddöntőjében.
okt. 21
20:29
Torna-vb: a kínaiak nyerték meg a férfiak csapatversenyét (She)
Az olimpiai bajnok kínai férfi csapat szerezte meg az aranyérmet a rotterdami tornász-világbajnokságon. A második helyen a japán, a harmadikon a német együttes végzett.
okt. 21
20:31
Asztalitenisz Pro Tour: hat magyar a főtáblán egyesben Welsben (She)
Hat magyar játékos szerepelhet az egyes főtábláján az asztaliteniszezők ausztriai Pro Tour-versenyén, Welsben.
okt. 21
20:45
Videó: Koman kicselezte a kapust, majd a harkivi kapuba passzolt (She)
A labdarúgó Európa-liga I-csoportjának ukrajnai mérkőzésén a Sampdoria a magyar válogatott középpályásának, Koman Vladimirnek a góljával vezetett a Metaliszt ellen. A fiatal játékos üresen kapott egy labdát a jobb oldalon, majd kicselezve a kapust, a hálóba lőtt. Jelenleg 2–1-re vezetnek a hazaiak.
okt. 21
20:47
El: Dzsudzsák szerencsés találatával nyert a PSV, Juhász és Koman is betalált - élő eredménykövetés (She)
Az Európa-liga csoportkörének 3. fordulóját rendezik csütörtökön. A DVSC 19 órakor a Puskás Ferenc Stadionban fogadja a PSV-t, a csoport másik meccsén a Sampdoria a Metaliszthoz látogat, de pályára lép a Liverpool, a Manchester City és a Juventus is. A mérkőzések egyik fele 19 órakor, a másik 21.05-kor veszi kezdetét. Folyamatosan frissülő cikkünkben nyomon követheti az eredmények alakulását.
okt. 21
20:49
Vasas: Benunesz sérülés miatt nem játszhat Zalaegerszegen (She)
Karim Benunesz sérülése még nem jött teljesen rendbe, így a Vasas labdarúgója nem játszhat a Zalaegerszeg elleni pénteki idegenbeli bajnokin.

Keresés