2010. október 22. péntek

okt. 22
15:03
Giro d’Italia: a mezőny jövőre kétszer is megmássza az Etnát (She)
Bár a jövő évi Giro d’Italia útvonalát hivatalosan csak szombaton mutatják be, a La Gazzetta dello Sport már most kiszivárogtatott néhány információt.
okt. 22
15:06
Rooney-t meggyőzték, marad a Manchesternél (Behaviour)
Wayne Rooney új, ötéves szerződést köt a Manchester Uniteddal, s így 2015 júniusáig marad a klub futballistája.
okt. 22
15:39
Ligue 1: újabb brazil játékosát készül honosítani a Bordeaux (She)
A szintén a francia labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Girondins Bordeaux-t erősítő honfitársa, a brazil Wendel után hamarosan Jussié is megkapja a francia állampolgárságot, de ő nem álmodik arról, hogy egyúttal meghívót kap a francia válogatottba.
okt. 22
15:41
Everton: a Liverpool ellen megsérülő Osman ha hétre kidőlt (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Everton középpályása, Leon Osman bokasérülés miatt ha hétre kidőlt – erősítette meg David Moyes, a csapat menedzsere.
okt. 22
15:57
Asztalitenisz Pro Tour: csak Póta és Lovas jutott a 32 közé Welsben (She)
Póta Georgina és Lovas Petra bejutott a legjobb 32 közé egyesben az asztaliteniszezők ausztriai Pro Tour-versenyén, Welsben.
okt. 22
15:59
Németország: 2013-ig Zwanziger marad a futballszövetség elnöke (She)
Egyhangúlag újraválasztották, így 2013-ig Theo Zwanziger marad a Német Labdarúgó-szövetség (DFB) elnöke. A 65 éves sportvezető – aki az egyedüli jelölt volt a posztra – a harmadik ciklusát kezdheti meg hazája futballszövetségének élén.
okt. 22
16:15
Serie A: Leonardo árulásnak tartaná, ha a Roma edzője lenne (She)
A legutóbbi idényben a Milan vezetőedzőjeként dolgozó brazil Leonardo nem tartja időszerűnek, hogy a szintén az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Roma szakvezetője legyen, amint arról pletykálnak.
okt. 22
16:17
MU: nem lehet felhőtlen Rooney öröme, három hétig még nem játszhat (She)
Mint nemrég beszámoltunk róla, Wayne Rooney új, ötéves szerződést írt alá a Manchester Uniteddel. Öröme azonban nem lehet felhőtlen, ugyanis Sir Alex Ferguson menedzser bejelentése szerint három hétig még harcképtelen lesz.
okt. 22
16:36
"Besakkozta" magát a Guinness Rekordok Könyvébe (Behaviour)
"Besakkozta" magát a Guinness Rekordok Könyvébe az izraeli Alik Gershon, aki egyszerre 523 táblán adott szimultánt, s a partik közül 454-et meg is nyert.
okt. 22
17:09
Újpest: Úgy érzem, hogy összeállt a csapat - Mészöly Géza (She)
Mészöly Géza, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest vezetőedzője a Pápa elleni szombati bajnoki előtt a klub hivatalos honlapjának nyilatkozva elmondta, úgy érzi, hogy végre összeállt a csapata.
okt. 22
17:11
Labdarúgó NB I: Paks-Győri ETO mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I 11. fordulójának nyitó mérkőzésen a kilencedik helyen álló Paks fogadja a legutóbbi három mérkőzésen csupán egy pontot szerző Győrt. A találkozót Ön is figyelemmel követheti élő, szöveges tudósításunkon!
okt. 22
17:13
Belgium: Kovács és a japán sztárkapus játéka is bizonytalan (She)
Elképzelhető, hogy sem Kovács Péter, sem Kavasima Eidzsi nem léphet pályára a Lierse hétvégi, Zulte-Waregem elleni belga bajnoki találkozóján.
okt. 22
17:27
Újpest: Úgy érzem, összeállt a csapat - Mészöly Géza (She)
Mészöly Géza, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest vezetőedzője a Pápa elleni szombati bajnoki előtt a klub hivatalos honlapjának nyilatkozva elmondta, úgy érzi, hogy végre összeállt a csapata.
okt. 22
17:29
Internazionale: Sztankovics vádlisérülése miatt külön edzett (She)
Dejan Sztankovicsnál, aki a második félidőben kénytelen volt lejönni a pályáról az Internazionale Tottenham ellen 4–3-ra megnyert Bajnokok Ligája-mérkőzésén, vádlisérülést diagnosztizáltak a klub orvosai.
okt. 22
17:31
PSV: egyre valószínűbb, hogy Afellay a télen elhagyja a klubot (She)
A holland labdarúgó-bajnokságban listavezető PSV közleményben jelentette be, hogy „valószínűtlen” a szerződéshosszabbítás Ibrahim Afellayjal, aki viszont megígérte az eindhovenieknek: mindent megtesz, hogy elszerződésével a klub is jól járjon.
okt. 22
17:45
Törökország: Hagi megállapodott a Galatasarayjal - hivatalos (She)
Most már biztosan Gheorghe Hagi lesz a vezetőedzői posztról szerdán menesztett Frank Rijkaard utódja a török Galatasaray labdarúgócsapatánál.
okt. 22
18:03
Rooney kidőlt: saját csapattársa rúgta le (Infostart)
Wayne Rooney új, ötéves szerződést köt a Manchester Uniteddal, s így 2015 júniusáig marad a klub futballistája. A csatár 3 hétig sérülés miatt nem játszhat.
okt. 22
18:03
Válogatott: Székesfehérváron lesz a litvánok elleni meccs novemberben (She)
Eldőlt, hogy Székesfehérvár ad otthont a november 17-i, Litvánia elleni válogatott mérkőzésnek, amellyel Egervári Sándor szövetségi kapitány együttese lezárja a 2010-es esztendőt – adta hírül az mlsz.hu.
okt. 22
18:06
Rooney hosszabbít a Manchester Uniteddal (Metropol)
Wayne Rooney új, ötéves szerződést köt a Manchester Uniteddal, s így 2015 júniusáig marad a klub futballistája.
okt. 22
18:21
Asztalitenisz Pro Tour: Jakab kétszettes előnyről kapott ki Welsben (She)
Jakab János 2:0-s vezetés után 4:2-re kikapott az ukrán Jaroszlav Zmudenkótól, így nem jutott be a 32 közé az asztaliteniszezők ausztriai Pro Tour-versenyén, Welsben.
okt. 22
18:39
NFL: Dallas Clark szezonja sérülés miatt véget ért (She)
Idő előtt véget ért a szezon a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Indianapolis Colts tight endje, Dallas Clark számára.
okt. 22
18:42
Székesfehérváron búcsúztatja az évet az Egervári-csapat (Metropol)
Eldőlt, hogy Székesfehérvár ad otthont november 17-én a Litvánia elleni barátságos mérkőzésnek, amellyel Egervári Sándor szövetségi kapitány labdarúgó-válogatottja lezárja a 2010-es esztendőt.
okt. 22
18:57
Jégkorong, Kontinentális Kupa: nagy verést kapott a Dunaújváros (She)
Szinte biztos, hogy nem jut tovább a Dab.Docler a jégkorong Kontinentális Kupában, mivel 7–0-ra kikapott a kazah Karagandától a maribori csoport első fordulójában.
okt. 22
19:15
NB I: Böde bombagóljával győzött a Paks a Győr ellen (She)
A labdarúgó NB I 11. fordulójának pénteki nyitó mérkőzésén a Paks 2–1-re legyőzte a most már négy mérkőzés óta nyeretlen Győri ETO-t. A találkozón Faud Bugerra szerzett vezetést az ETO-nak, de Vayer Gábor szabadrúgása révén hamar egyenlítettek a hazaiak, majd Böde Dániel remek találatával meg is nyerték a találkozót.
okt. 22
19:17
Asztalitenisz Pro Tour: minden magyar búcsúzott Welsben (She)
Póta Georgina és Lovas Petra is búcsúzott a 32 között az asztaliteniszezők ausztriai Pro Tour-versenyén, Welsben, így már egyetlen magyar sem maradt állva a folytatásra.
okt. 22
19:19
Torna-vb: japán címvédés férfi egyéni összetettben (She)
A japán Ucsimura Kohej megvédte aranyérmét férfi egyéni összetettben a Rotterdamban zajló tornász-világbajnokságon.
okt. 22
19:21
Labdarúgó NB I: ZTE-Vasas mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Zalaegerszeg a 11. fordulóban a Vasast fogadja. Csank János, a hazaiak vezetőedzője folytatná a jó sorozatot, és hazai környezetben ismét begyűjtené a három pontot csapatával. Hogy így lesz-e, megtudhatják, ha nyomon követik a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével.
okt. 22
19:33
Labdarúgó NB I: Pintér Attila szerint nem egyenlők a feltételek (She)
Pintér Attila, a Győri ETO vezetőedzője a Sport Televíziónak adott mérkőzés utáni gyorsértékelésében a játékvezetőt tartotta ludasnak abban, hogy csapata péntek este 2–1-re kikapott a Paks otthonában. Kollégája, Kis Károly a játékosai második félidei játékát méltatta.
okt. 22
19:51
Férfi röplabda: kikapott a Kaposvár a Közép-európai Ligában (She)
A Kaposvár három játszmában kikapott a vendég Bledtől a férfi röplabdacsapatok Közép-európai Ligájában.
okt. 22
19:54
Pakson is kikapott a Győr (Metropol)
Az előző kiírásban bronzérmes Győr 2-1-es vereséget szenvedett Pakson a labdarúgó Monicomp Liga 11. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.
okt. 22
20:09
Labdarúgó NB I: Pakson is kikapott a Győr (Infostart)
Az előző kiírásban bronzérmes Győr 2-1-es vereséget szenvedett Pakson a labdarúgó Monicomp Liga 11. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.
okt. 22
20:09
Szerbia: törvényt módosítottak a holnapi derbi és a huligánok miatt (She)
Az utcai zavargásokban és a sportrendezvényeken kirobbanó rendbontásokban részt vevők az eddigi nyolc helyett immár harminc napig tarthatók előzetes letartóztatásban Szerbiában – ez az egyik legfontosabb következménye a pénteken elfogadott törvénymódosításnak.
okt. 22
20:11
Férfi kézilabda NB I: győzött a Veszprém, kikapott a Dunaferr (She)
A bajnoki címvédő MKB Veszprém magabiztos, 44–28-as győzelmet aratott az Orosháza vendégeként a férfi kézilabda NB I pénteki játéknapján. A 11 gólos Uros Vilovszki vezérelte Veszprém így növelte előnyét, és továbbra is élen áll a tabellán, míg az Orosháza továbbra is nyeretlen.
okt. 22
20:45
Jégkorong, Mol-liga: Brassóban nyert a Miskolc, a Fradi kiütötte az Újpestet (She)
A Miskolci Jegesmedvék 4–2-re megverte idegenben a Fenestela 68 Brasovot a jégkorong Mol-liga pénteki játéknapján, míg a Ferencváros 9–2-re kiütötte az Újpestet.
okt. 22
20:47
Bundesliga 2: rangadót nyert, és tartja az első helyet a Hertha (She)
Kilenc forduló után is veretlen Dárdai Pál csapata, a Hertha a német labdarúgó-bajnokság másodosztályában. A berliniek péntek este eddigi legnagyobb vetélytársukat, a Greuther Fürthöt győzték le 2–0-ra.
okt. 22
21:03
Férfi vízilabda, LEN-kupa: győzelemmel kezdett a Ferencváros Nizzában (She)
Kétgólos győzelmet aratott a Ferencváros a görög Vuliagmeni felett a LEN-kupa G-csoportjának nizzai nyitó mérkőzésén.
okt. 22
21:21
Labdarúgó NB I: A ZTE a hajrában győzte le a Vasast (Infostart)
A Zalaegerszeg hazai pályán hosszabbításban szerzett góllal győzte le a Vasast a labdarúgó Monicomp Liga 11. fordulójának pénteki mérkőzésén.
okt. 22
21:21
Labdarúgó NB I: a hajrában csikarta ki a győzelmet a ZTE (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Zalaegerszeg a 11. fordulóban a Vasast fogadta. Az első félidő kiegyenlített játékot és egy-egy komolyabb helyzetet hozott mindkét oldalon. A második félidőben egy gyors gólváltás után úgy nézett ki, hogy döntetlennel zárul a találkozó, a ZTE azonban a hosszabbításban megszerezte a győztes találatot, folytatva ezzel jó hazai sorozatát.
okt. 22
21:39
Portsmouth: volt tulajdonosa a felszámolás küszöbére tolta a klubot (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályában (Championship) szereplő Portsmouth pénteken közleményben bejelentette: valószínűleg nem kerülheti el a felszámolást.
okt. 22
21:41
Jégkorong, EBEL: nagy verést kapott a Volán Zágrábban (She)
A hétfőn edzőt váltó Sapa Fehérvár AV19 nagy vereségbe szaladt bele Zágrábban az osztrák jégkorongbajnokság pénteki játéknapján: 6–0-ra kapott ki a Ted Sator edzette Medvescak Zagrebtől.
okt. 22
21:42
Labdarúgó NB I - Eredmények és tabella (Behaviour)
A labdarúgó Monicomp Liga 11. fordulójának pénteki eredményei és a tabella:
okt. 22
21:57
Jégkorong, Kontinentális Kupa: a HSC Csíkszereda megverte a házigazdát (She)
A HSC Csíkszereda 8–3-ra megverte a házigazda Maribort a jégkorong Kontinentális Kupa második körének első fordulójában.
okt. 22
22:00
A ZTE a hajrában győzte le a Vasast (Metropol)
A Zalaegerszeg hazai pályán hosszabbításban szerzett góllal győzte le a Vasast a labdarúgó Monicomp Liga 11.fordulójának pénteki mérkőzésén.
okt. 22
22:15
Torna-vb: az orosz tinédzser megszerezte a második aranyérmét is (She)
Az orosz Alija Musztafina szerezte meg az aranyérmet a női egyéni összetettben pénteken a hollandiai Rotterdamban zajló tornász-világbajnokságon.
okt. 22
22:33
Öttusa: a kapitány szerint jó a ma tesztelt lézeres pisztoly (She)
Nagyon jó a pisztoly, de az érzékelésen még lehet javítani – foglalta össze az MTI érdeklődésére Pálvölgyi Miklós, az öttusázók szövetségi kapitánya a lézeres lövészettel megrendezett pénteki verseny tapasztalatait.
okt. 22
22:35
Férfi vízilabda, LEN Kupa: a Fradi után a Honvéd is győzött (She)
Akárcsak az FTC, a Honvéd is győzött péntek este a férfi vízilabda LEN-kupa második selejtezőkörében: a Kőér utcaiak a marseille-i  négyesben a spanyol Terrassa együttesét verték meg hat góllal.
okt. 22
22:51
Hollandia: Bodor csapata megverte idegenben Fehér Csabáékat (She)
A NAC Breda 2–1-re kikapott hazai pályán a Rodától a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában. A hazaiaknál Fehér Csaba végigjátszotta a meccset, míg Horváth Gábor sérülés miatt nem volt a keretben.
okt. 22
23:09
Championship: Buzsáky Ákos nélkül döntött klubrekordot a QPR (She)
A Queens Park Rangers bár nem tudta megverni a Bristol Cityt idegenben, de továbbra is veretlen ebben az idényben, miután 1–1-es döntetlent játszott a Championship 13. fordulójában.
okt. 22
23:11
Tenisz: Federer szetthátrányból nyert Wawrinka ellen Stockholmban (She)
Az első helyen kiemelt svájci Roger Federer bár az első szettet elbukta, legyőzte az ötödik helyen rangsorolt honfitársát, Stanislas Wawrinkát a Stockholmban zajló ATP-torna negyeddöntőjében.
okt. 22
23:27
Topligák, 2. osztály: kilenc forduló után buktak a volt kispestiek (She)
Kilencfordulónyi veretlenség után veszített a volt kispesti Abraham és Diego klubja, a Tours a francia labdarúgó-bajnokság másodosztályban, így kénytelen volt átengedni az első helyet a tavasszal még élvonalbeli Le Mans-nak. Olaszországban a Novara tartja kiváló formáját, Spanyolországban újra nyert a Xerez.

Keresés