2010. október 4. hétfő

okt. 4
22:54
Brazília: újabb edzőváltás a Flamengónál, Silas is távozott (She)
Újabb, immár a negyedik vezetőedzővel szakított a szezonban a brazil Flamengo labdarúgócsapata: ezúttal az augusztus 29-én kinevezett, tíz mérkőzéséből mindössze egyet megnyerő volt válogatott játékosnak, Paulo Silasnak telt ki a hitele.
okt. 4
22:56
Bp. Honvéd: Korkut Kendal távozik, örökös kitiltások a stadionból (She)
Korkut Kendal távozik a Bp. Honvédtől, míg a kispesti klubtulajdonos, George F. Hemingway példás szigorral készül fellépni a vasárnapi incidens után.
okt. 4
23:12
ZTE: Darko Pavicsevicsre műtét és féléves kihagyás vár (She)
Súlyos sérülést szenvedett Darko Pavicsevics, a Zalaegerszeg labdarúgócsapatának montenegrói légiósa, akire műtét és féléves kihagyás vár. Adta hírül a ztefc.hu.
okt. 4
23:14
Profi ökölvívás: Povetkin két éve inaktív bunyós ellen meccsel (She)
Október 16-án, Oroszországban vívja következő profi ökölvívó mérkőzését az IBF szervezet korábbi nehézsúlyú kötelező kihívója, Alexander Povetkin. A bunyós ellenfele – teljességgel érthetetlen módon – a két éve inaktív, utolsó két mérkőzését elveszítő Teke Oruh lesz (14–2; 6 K.O.).
okt. 4
23:30
Újpest: Tevelen jótékonykodnak a lilák pénteken (She)
Jótékonysági mérkőzésen lép pályára pénteken 16 órától Tevelen az Újpest élvonalbeli labdarúgócsapata. Adta hírül az ujpestfc.hu.
okt. 4
23:32
AC Milan: Gattuso nem sértette meg Leonardót - Galliani (She)
Adriano Galliani, az olasz AC Milan labdarúgócsapatának alelnöke szerint a milánóiak rutinos játékosa, Gennaro Gattuso nem sértegette a gárda volt vezetőedzőjét, a brazil Leonardót.
okt. 4
23:48
Futsal MK: a Haladás VSE alaposan megszórta ellenfelét (She)
A futsal Magyar Kupa első fordulójában a Haladás alaposan megszórta ellenfelét, a Tolna csapatát.
okt. 4
23:50
Vasas: október 15-én búcsúznak el Bundzsák Dezsőtől (She)
A pénteken elhunyt Bundzsák Dezső temetése október 15-én, pénteken, 12 óra 45 perckor lesz a Szentmihályi úti, Rákospalotai temetőben. Adta hírül a labdarugas.vasassc.hu.

Keresés