2010. december 6. hétfő

dec. 6
17:42
Cozma-ügy: a tanúk vallomása kopasz roma férfiakról szól (She)
A Cozma-ügy hétfői tárgyalásán hét olyan védett tanút hallgatott meg a Veszprém Megyei Bíróság, akik közül egyik sem látta a Patrióta lokál előtti verekedést és Marian Cozma leszúrását.
dec. 6
18:27
Csökkentették Mourinho és a Real Madrid büntetését (Metropol)
Az Európai Labdarúgó Szövetség fellebbviteli bizottsága hétfőn enyhítette a José Mourinhóra, a Real Madrid portugál vezetőedzőjére kirótt két mérkőzésre szóló eltiltást, illetve a királyi gárda 120 ezer eurós pénzbüntetését 100 ezer eurósra csökkentette.
dec. 6
18:54
Merre tovább, Erdei Zsolt? (Blikk)
Fót - Bő két héttel ezelőtt sikerrel mutatkozott be az Egyesült Államokban Erdei Zsolt (36), ám még sok a nyitott kérdés pályafutása új szakaszával kapcsolatban.
dec. 6
19:48
Blog: Amikor tudunk örülni a mínusz négy foknak - Juhász Roland (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Juhász Roland. Az Anderlecht válogatott labdarúgója ezúttal legújabb sérüléséről és hétvégi sárga lapjáról ír.
dec. 6
21:00
Brescia: Mario Beretta lett Vass és Feczesin új vezetőedzője (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Seria A) szereplő Brescia Mario Berettát nevezte ki vezetőedzőnek, miután késő délután menesztette Beppe Iachinit.
dec. 6
21:02
Belgium: Juhász Roland szerint az eltiltásában is van valami jó (She)
A vendégeket erősítő Juhász Roland szombaton sárga lapot kapott a Zulte-Waregem–Anderlecht (1–2) belga labdarúgó bajnoki mérkőzésen, így a következő fordulóban eltiltás miatt nem léphet pályára. Ezt a magyar védő nem éli meg tragédiaként.
dec. 6
21:36
Tizenhárman lehetnek a nemzet sportolói (Infostart)
Módosította az Országgyűlés a sportról szóló törvényt hétfőn. A változtatás értelmében egyidejűleg tizenkettőnél többen is birtokolhatják a Nemzet Sportolója címet.
dec. 6
21:36
Férfi vízilabda ob I: az Eger két góllal nyert a Ferencváros ellen (She)
Az Eger gyenge kezdés után 11–9-re nyert hazai pályán a Ferencváros ellen a férfi vízilabda ob I hétfői mérkőzésén.
dec. 6
21:38
Törökország: hetek után ismét van egy isztambuli nagycsapat a dobogón (She)
Hosszú hetek után ismét ott van egy isztambuli nagycsapat a török labdarúgó Szuperliga első három helyezettje között, mivel a Kayserispor nem tudta megverni az Eskisehirsport, így nem előzte meg a Fenerbahcét. Tizenöt forduló után a Trabzonspor előnye öt pont, a Besiktas az 5., a Galatasaray a 9. helyen áll.
dec. 6
23:06
Videó: Ngog csukafejese indította be a Liverpoolt a Villa ellen (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 16. fordulójában a Liverpool hazai pályán David Ngog, Ryan Babel és Maxi Rodríguez góljával 3–0-ra nyert az Aston Villa ellen, ezzel a nyolcadik helyre lépett előre a tabellán.
dec. 6
23:08
Primera División: a Depor zsinórban harmadik hazai bajnokiját nyerte meg (She)
Határozottan magára talált a 2010–2011-es spanyol bajnoki idényt gyengén kezdő Deportivo La Coruna labdarúgócsapata: a galíciaiak tunéziai csatáruk, Laszad Nuiui találatával 1–0-ra legyőzték a Hérculest a hétfő esti mérkőzésen. A Depor legutóbbi három hazai bajnokiját megnyerte, és egymás után már négy Primera División-meccsen nem kapott gólt a Riazorban.

Keresés