2010. február 26. péntek

febr. 26
14:45
Csődeljárást kért maga ellen a neves angol futballklub (Infostart)
Nem tudja kifizetni óriási, 70 millió fontos (21,146 milliárd forint) adósságát, ezért csődeljárást kezdeményezett maga ellen az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő Portsmouth csapata.
febr. 26
14:45
Premier League: csődeljárást kért maga ellen a Portsmouth (She)
Nem tudja kifizetni óriási, 70 millió fontos (21.146 milliárd forintos) adósságát, ezért csődeljárást kezdeményezett maga ellen az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő Portsmouth csapata.
febr. 26
14:48
Vancouver: huszáros hajrával szereztek pontot a mieink (Behaviour)
Megszerezte második pontszerző pozícióját a magyar delegáció: a Darázs Rózsa, Heidum Bernadett, Huszár Erika, Keszler Andrea összeállítású női rövidpályás gyorskorcsolyázó váltó 3000 méteren az ötödik lett. A hokitorna jobbnál-jobb meccseket hozott, kiestek a címvédő svédek, valamint a világbajnok oroszok.
febr. 26
14:50
Sebestyén Júlia a 17. helyen zárt (Behaviour)
Sebestyén Júlia a 17. helyen zárt a női műkorcsolyázók küzdelmei során, Berecz Anna a 42. lett az alpesi sízők óriás-műlesikló számában a vancouveri téli olimpia csütörtöki versenynapján.
febr. 26
15:03
"Rémálom: tömeges kivégzés a jégen" (Infostart)
"Rémálom. Siralmas" - ilyen és ezekhez hasonló jelzőkkel illette az orosz média a vancouveri olimpia negyeddöntőjében katasztrofális vereséget szenvedett jégkorong-válogatottat.
febr. 26
15:21
Válogatott: Koeman 18-as kerete az oroszok ellen, Priskin kimaradt (She)
Kijelölte tizennyolc fős szűkített keretét Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Nemzeti csapatunk szerdán Győrben 19.30 órai kezdettel Oroszország ellen játszik felkészülési mérkőzést. A keretben mindössze három csatárt találunk, ott van a Mainz által a télen szerződtetett, egyszeres válogatott Szalai Ádám. Hiányzik viszont Priskin Tamás, az angol másodosztályú QPR…
febr. 26
15:24
Az Újpest hat játékost szerzett ingyen (Metropol)
A bajnokságban harmadik helyen álló Újpest labdarúgócsapata hat játékost igazolt a téli holtszezonban, mindezt úgy, hogy a klubnak egyetlen fillérjébe sem kerültek a futballisták.
febr. 26
15:24
A lett bobcsapat is visszalépett (Behaviour)
A lett négyesbob-válogatott is visszalépett a vancuveri olimpiától, miután a csapat két tagja megsérült az edzésen.
febr. 26
15:57
Soproni Liga: előre hozhatják a Haladás-Kaposvár mérkőzést (She)
A Soproni Liga 17. fordulójának jövő szombat délutánra tervezett Haladás–Kaposvár mérkőzését a Duna Televízió kérésének eleget téve valószínűleg péntek este 19 órára hozzák előre – olvasható a szombathelyi csapat hivatalos honlapján.
febr. 26
16:15
Vancouver 2010: Rogge szerint az olimpia jó reklám az NHL-nek (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) azt akarja, hogy az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő játékosok ott legyenek a 2014-es játékokon az oroszországi Szocsiban.
febr. 26
16:33
PSV: a hollandok megfelelő ajánlat esetén a nyáron elengedik Dzsudzsákot (She)
Korábban beszámoltunk arról, hogy Dzsudzsák Balázs menedzserei a Hamburg elleni Európa-liga-meccsre Eindhovenbe utaztak, hogy egyeztessenek a PSV elnökével, Jan Rekerrel a magyar középpályás jövőjéről. Vörösbaranyi József a megbeszéléseket pozitívan értékelte, elmondása szerint a PSV a nyáron megfelelő ajánlat esetén elengedi Dzsudzsák Balázst.
febr. 26
16:51
PSV: megfelelő ajánlat esetén a nyáron elengedik Dzsudzsákot (She)
Korábban beszámoltunk arról, hogy Dzsudzsák Balázs menedzserei a Hamburg elleni Európa-liga-meccsre Eindhovenbe utaztak, hogy egyeztessenek a PSV elnökével, Jan Rekerrel a magyar középpályás jövőjéről. Vörösbaranyi József a megbeszéléseket pozitívan értékelte, elmondása szerint a PSV a nyáron megfelelő ajánlat esetén elengedi Dzsudzsák Balázst.
febr. 26
16:53
Formula-1: az indiai Chandok lehet a Campos második pilótája (She)
Az indiai Karun Chandok lehet a Formula–1 újonc csapata, a Campos második számú pilótája. Erről Colin Kolles, a csapat vezetője nyilatkozott.
febr. 26
16:55
Tenisz: a menetelő Gyementyjeva már elődöntős Malajziában (She)
febr. 26
17:09
Premier League: Skrtel egy hónapig nem játszhat a Liverpoolban (She)
Lábközépcsonttörést szenvedett az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool játékosa, Martin Skrtel, az Unirea ellen 3–1-re megnyert Európa-liga mérkőzésen – erősítették meg a gyanút a pénteki orvosi vizsgálatok.
febr. 26
17:27
Formula-1: Hülkenberg volt a barcelonai teszt 2. napjának legjobbja (She)
Nico Hülkenberg érte el a legjobb időt (1:20.614) a Formula–1-es csapatok barcelonai tesztelésének második napján. A köridőket tekintve a Williams újonc pilótája mögött két spanyol, Fernando Alonso és Pedro de la Rosa végzett a második, illetve a harmadik helyen.
febr. 26
17:45
Premier League: Skrtel egy hónapig nem játszhat a Liverpoolban (She)
Lábközépcsonttörést szenvedett az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool játékosa, Martin Skrtel, az Unirea ellen 3–1-re megnyert Európa-liga mérkőzésen – erősítették meg a gyanút a pénteki orvosi vizsgálatok.
febr. 26
17:47
NB II: időpont- és helyszínváltozások a bajnoki programban (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága hat NB II-es mérkőzés kezdési időpontját, valamint három találkozó helyszínét módosította – olvasható a www.mlsz.hu-n.
febr. 26
17:48
Kisteleki: főállásban dolgozzon az utódom, ne társadalmi munkában (Behaviour)
Kisteleki István december 22-i bejelentésének megfelelően várhatóan hivatalosan is lemond a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöki posztjáról a telki edzőközpontban szombaton 11 órakor kezdődő rendkívüli közgyűlésen.
febr. 26
17:49
Manchester United: Edwin van der Sar hosszabbított, 2011-ig marad (She)
Edwin van der Sar ma egy évvel meghosszabbította a szezon végén lejáró szerződését, így 2011 júniusáig marad a Manchester United kapusa – adta hírül az angol bajnok hivatalos honlapja.
febr. 26
17:50
Keretet szűkített Koeman az oroszok elleni meccsre (Behaviour)
Szűkítette keretét Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a szerdai, oroszok elleni barátságos mérkőzésre.
febr. 26
18:03
Spanyolország: Fernando Torres is készülhet a franciák elleni meccsre (She)
Vicente del Bosque kihirdette keretét a franciák elleni jövő szerdai felkészülési találkozóra. A spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya meghívót küldött az Ausztria és Argentína elleni – novemberi – meccseket sérülés miatt kihagyó Fernando Torresnek és Marcos Sennának is.
febr. 26
18:05
Bayern München: Robben és Ribéry is pályára léphet a hétvégi bajnokin (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság előző fordulójának szombati, 1–1-re végződött Nürnberg–Bayern München mérkőzésén Arjen Robben sérülést szenvedett, de a Hamburg elleni vasárnapi rangadón már pályára léphet.
febr. 26
18:06
Piqué 2015-ig hosszabbított a Barcelonánál (Metropol)
Gerard Piqué három esztendővel, 2015. június 30-ig meghosszabbította szerződését a labdarúgó Bajnokok Ligája legutóbbi győztesénél, a spanyol bajnok FC Barcelonánál.
febr. 26
18:39
Újpest: egy új játékos mindenképp ott lesz az ETO elleni kezdőben (She)
William McStay, az Újpest vezetőedzője a lilák hivatalos honlapjának nyilatkozva elárulta, legalább egy újonnan igazolt labdarúgó helyet kap a kezdőcsapatban a holnapi, Győri ETO FC elleni bajnoki mérkőzésen.
febr. 26
18:41
Primera División: a japán Nakamura visszatér hazájába - hivatalos (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Espanyol japán légiósa, Nakamura Sunszuke visszatér hazájába, és a továbbiakban a Jokohama Marinos-t erősíti.
febr. 26
18:43
Hamburg: Van Nistelrooy nem játszhat a Bayern elleni rangadón (She)
Az előzetes hírekkel ellentétben nem jön rendbe vasárnapig Ruud van Nistelrooy sérülése, így a csatár nem léphet pályára a Bayern München elleni bajnokin.
febr. 26
18:45
Formula-1: Schumacher nem hiszi, hogy győzhet az idénynyitón (She)
A hétszeres világbajnok Michael Schumacher úgy véli, csapata, a Mercedes aligha arat győzelmet a 2010-es Formula–1-es szezon nyitó futamán, a Bahreini Nagydíjon.
febr. 26
18:57
Ferencváros: Stockley jövőre nagy célokért akar küzdeni (She)
A 100% Fradi információi szerint Sam Stockley, a Ferencváros hátvédje nagyon sajnálja, hogy első magyar bajnoki mérkőzésén nem lesznek nézők a lelátón. A 32 éves játékos ennek ellenére jól érzi magát, és jövőre nagy célokért akar küzdeni a zöld-fehérekkel.
febr. 26
19:16
Internazionale: a szövetség jóváhagyta Mourinho hárommeccses eltiltását (She)
Az Olasz Labdarúgó-szövetség (FIGC) fegyelmi bizottsága pénteken jóváhagyta José Mourinho, az Internazionale vezetőedzője három mérkőzésre szóló eltiltását.
febr. 26
19:18
Soproni Liga: Debrecen-Diósgyőr mérkőzés élőben az NSO-n (She)
Péntek este a Debreceni VSC–Diósgyőri VTK bajnokival elrajtol a Soproni Liga tavaszi szezonja. Kövesse nyomon a 16. forduló nyitó mérkőzését élő, szöveges tudósításunk segítségével.
febr. 26
19:33
Tenisz: Bagdatisz kemény csatára kényszerítette Djokovicsot Dubaiban (She)
A címvédő Novak Djokovics alaposan megizzadt a Dubaiban zajló tenisztorna elődöntőjében, de nagy csatában végül legyőzte Markosz Bagdatiszt.
febr. 26
19:51
Női kosárlabda MK: győzelmével fél lábbal az elődöntőben a Sopron (She)
A bajnoki címvédő Sopron magabiztosan, majd' félszáz ponttal győzött a Szekszárd otthonában a női kosárlabda Magyar Kupa negyeddöntőjében zajló párharc első mérkőzésén.
febr. 26
19:53
Ligue 1: a marseille-i szurkolók bojkottálhatják a PSG elleni meccset (She)
Elképzelhető, hogy az Olympique Marseille szurkolói bojkottálják csapatuk vasárnapi, Paris Saint-Germain elleni idegenbeli bajnokiját. Az OM hívei a szigorú biztonsági intézkedések miatt maradhatnak távol a párizsi derbitől.
febr. 26
20:27
Férfi vízilabda: a kanadaiak legyőzésével tornaelsők lettünk (She)
A hódmezővásárhelyi Gyarmati Dezső Sportuszodában péntek este a IV. Volvo-kupa utolsó, harmadik fordulójának keretében Kemény Dénes együttese a kanadai válogatott ellen szállt vízbe, és ha az eddigiekhez képest nehezen is, de nyert, 10–8-ra. Nemzeti csapatunk száz százalékos teljesítménnyel a torna első helyén végzett.
febr. 26
20:29
Bundesliga 2.: Királyék vereséget szenvedtek a Paderborn vendégeként (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 24. fordulójának pénteki játéknapján Király Gábor csapata, az 1860 München 3–1-es vereséget szenvedett a Paderborn otthonában.
febr. 26
20:45
Jégkorong, ob I: az Újpest hosszabbításban kapott ki Újvárosban (She)
A jégkorong ob I pénteki játéknapján a Dunaújváros hazai pályán hosszabbítás után 6–5-re győzött az Újpest ellen.
febr. 26
20:47
Vancouver 2010: a kínaiak lettek a bronzérmesek női curligben (She)
Lejátszották a bronzmérkőzést a női curlingtornán, az elődöntő két vesztese – Kína és Svájc – mérkőzött meg egymással. A találkozót az előbbiek nyerték meg nagy fölénnyel, 12–6-ra, így ők szerezték meg a harmadik helyet.
febr. 26
20:48
Volvo Kupa - Magyar siker és tornagyőzelem Vásárhelyen (Behaviour)
Az olimpiai bajnoki címvédő magyar férfi vízilabda-válogatott két góllal verte Kanada nemzeti együttesét péntek este, ezzel százszázalékos mérleggel nyerte meg a Volvo Kupáért kiírt nemzetközi tornát a hódmezővásárhelyi Gyarmati Dezső Sportuszodában.
febr. 26
21:03
Kemény a tornagyőzelem után: "kicsit zavar a mai meccs" (Infostart)
Az olimpiai bajnoki címvédő magyar férfi vízilabda-válogatott 10-8-ra győzött Kanada ellen a hódmezővásárhelyi nemzetközi tornán. Kemény Dénes szövetségi kapitány együttese százszázalékos mérleggel nyerte meg a négycsapatos viadalt.
febr. 26
21:03
Vancouver 2010: Riesch vezet az első futam után női műlesiklásban (She)
Pénteken a női műlesiklást rendezik meg a téli olimpián, alpesi síben. Az első futamot szakadó hóesésben a világbajnoki címvédő és kombinációban már olimpiai bajnok német Maria Riesch nyerte meg négy tizeddel a cseh Sarka Zahrobska és 65 századdal az osztrák Marlies Schild előtt. Az amerikai Lindsey Vonn ezúttal sem ért célba.
febr. 26
21:05
A hajrában fordított a Loki (Infostart)
A címvédő Debrecen 3-1-re győzött a Diósgyőr ellen hazai pályán a labdarúgó NB I tavaszi idénynyitóján. A hajdúsági együttes az utolsó 10 percben fordította meg a mérkőzést, és ezzel az élre állt.
febr. 26
21:05
Soproni Liga: a DVSC három perc alatt fordított a DVTK ellen (She)
A Soproni Liga tavaszi idényének nyitó mérkőzésén a hazai pályán játszó Debrecen három perc alatt fordított a Diósgyőr ellen: a vendégek az első félidő hajrájában öngóllal szereztek vezetést, de a DVSC Laczkó Zsolt, Rudolf Gergely és Mirszad Mijadinoszki találatával 3–1-es győzelmet aratott.
febr. 26
21:21
Férfi kosárlabda NB I: sima fehérvári siker a Nyíregyháza ellen (She)
A férfi kosárlabda NB I pénteki mérkőzésén az Albacomp hazai pályán 100–79-re győzött a Nyíregyháza ellen.
febr. 26
21:23
Soproni Liga: „Csak azt láttam, hogy sorban kapjuk a gólokat” - Tornyi (She)
A Debrecen 3–1-es sikerét hozta a Soproni Liga tavaszi idényének nyitó mérkőzése, amely után Tornyi Barnabás, a Diósgyőr vezetőedzője elmondta, meglepődött, hogy a hazaiak három rögzített helyzetet követően találtak be, hiszen felkészítette erre csapatát.
febr. 26
21:24
Magyar siker és tornagyőzelem Vásárhelyen (Metropol)
Az olimpiai bajnoki címvédő magyar férfi vízilabda-válogatott két góllal verte Kanada nemzeti együttesét péntek este, ezzel százszázalékos mérleggel nyerte meg a Volvo Kupáért kiírt nemzetközi tornát a hódmezővásárhelyi Gyarmati Dezső Sportuszodában.
febr. 26
21:39
Ausztria: Waltner gólja pontot ért csapatának az Austria Wien ellen (She)
Waltner Róbert pontot mentett csapatának, a Mattersburgnak az Austria Wien ellen, az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának nyitó mérkőzésén. A magyar csatár szerezte csapata egyetlen gólját a találkozó 63. percében.
febr. 26
21:42
Öngólja után fordított a Debrecen (Metropol)
Eredményes hajrával két góllal nyert saját közönsége előtt a címvédő Debrecen a 80. percig vezető Diósgyőr ellen a labdarúgó Soproni Liga tavaszi idényének pénteki nyitányán.
febr. 26
22:15
Vancouver 2010: a norvégok nyerték a 4x7.5 km-es férfi sílövő váltót (She)
A férfiak 4x7.5 km-es váltóversenyével zárult pénteken a sílövők programja a téli olimpián. Az aranyérmet a Hanevold, Bö, Svendsen, Björndalen összeállítású norvég váltó nyerte meg az osztrákok és az oroszok előtt. Ezzel Ole-Einar Björndalen a hatodik, Hanevold pedig a harmadik olimpiai bajnoki címét szerezte az ötkarikás versenyek történetében, míg Svendsen itt Vancouverben nyert kettőt.
febr. 26
22:33
Bundesliga: hazai győzelem született a Schalke-Dortmund rangadón (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 24. fordulójában a harmadik helyen álló Schalke 04 a tabella ötödik helyén tanyázó Borussia Dortmundot fogadta. A gól nélküli első félidőt gólzáporos második játékrész követte: a 47. percben a vendégek játékosa, Nuri Sahin büntetőből volt eredményes, majd a 66. percben Benedikt Höwedestől érkezett a hazaiak válasza, akik a 83. percben Ivan…

Keresés