2010. április 10. szombat

ápr. 10
20:22
Soproni Liga: Oláh Lóránt korai góljával a Kaposvár legyőzte a Vasast (She)
A Kaposvár Oláh Lóránt góljával már a mérkőzés elején megszerezte a vezetést a Vasas ellen a labdarúgó Soproni Liga 22. fordulójában. A korai találat jót tett a csapatoknak, mindkét oldalon sok helyzet alakult ki, azonban a kapusok jó teljesítményének köszönhetően nem változott az eredmény. Bár mindkét együttes veszélyesen játszott, végül maradt az 1–0.
ápr. 10
20:24
Serie A: fordulatos mérkőzésen nyert a Parma a Napoli otthonában (She)
A Parma fordulatos mérkőzésen 3–2-re megverte a Napolit idegenben az olasz bajnokság 33. fordulójában.
ápr. 10
20:30
MotoGP: Talmácsi Gábor a 27. időt motorozta a második edzésen (She)
Talmácsi Gábor a 27. időt érte el a Moto2 kategória második szabadedzésén a gyorsaságimotoros-világbajnokság Katari Nagydíján.
ápr. 10
20:30
Az FA Kupa döntőjébe jutott a Chelsea (Metropol)
A címvédő Chelsea 3-0-ra nyert az Aston Villa ellen az angol labdarúgó FA Kupa első, szombati elődöntőjében.
ápr. 10
20:32
Bundesliga: a Bayern München nem tudott nyerni Leverkusenben (She)
A Bayern München 1–1-es döntetlent játszott a Bayer Leverkusen vendégeként a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 30. fordulójában. A bajorok így csak egy ponttal növelték előnyüket a korábban vereséget szenvedő Schalkével szemben.
ápr. 10
20:48
Férfi vízilabda ob I: a Honvéd idegenben lepte meg az Egert (She)
A Honvéd négy góllal, 9–5-re megverte az Egert idegenben a férfi vízilabda ob I szombati találkozóján. Az FTC az UTE ellen győzött 6–5-re otthon.
ápr. 10
20:50
Női kézilabda NB I: a Fehérvár magabiztosan győzött a Siófok ellen (She)
A Fehérvár 34–23-ra megverte a Siófokot a női kézilabda NB I 5–8. helyért vívott rájátszásának első fordulójában.
ápr. 10
21:06
Sportlövészet: Sidi Péter tíz év után kikapott a légfegyveres ob-n (She)
Óriási meglepetésre Sidi Péter, a szám idei Európa-bajnoki ezüstérmese csak második lett a férfi puskások között a gyöngyösi légfegyveres országos bajnokságon.
ápr. 10
21:06
Döntetlen a Bayer-Bayern rangadón (Metropol)
A listavezető Bayern München 1-1-es döntetlent játszott a harmadik helyen álló Bayer Leverkusen otthonában a német labdarúgó-bajnokság 30.fordulójában.
ápr. 10
21:08
Jégkorong: kikaptunk az osztrákoktól a Pannon Hoki Gálán (She)
Utolsó  előtti felkészülési mérkőzését vívta szombaton a magyar jégkorong-válogatott, az ellenfél Ausztria csapata volt a Papp László Budapest Sportarénában megrendezett Pannon Hoki Gálán. Szomszédaink 3–2-re nyertek a kemény ütközésekkel tarkított találkozón, amelyen látszott, mindkét együttesben nagy erőbedobással játszanak a jégkorongozók, hogy benne legyenek a világbajnokságra utazó keretben.
ápr. 10
21:08
Vereség az osztrákoktól a Pannon Hoki Kupán (Metropol)
A divízió I-es világbajnokságra készülő magyar jégkorong-válogatott nagy csatában 3-2-re kikapott az osztrák csapattól a Pannon Hoki Kupa szombati játéknapján.
ápr. 10
21:10
Súlyemelés: Gyurkovics a B-csoport második helyén az Eb-n (She)
Gyurkovics Ferenc – majdnem hat évvel legutóbbi világversenye után – a 105 kg-os kategória B-csoportja második helyének megszerzésével tért vissza a nemzetközi súlyemelőporondra a fehéroroszországi Európa-bajnokságon.
ápr. 10
21:24
Döntetlen az örökrangadó (Infostart)
A labdarúgó NB I 22. fordulójában 1-1-re végződött az "örökrangadó", az MTK-Ferencváros mérkőzés. További eredmények: Debrecen-Paks 3-1, Kecskemét-Paks 2-2, Diósgyőr-Pápa 3-0, Győr-Haladás 1-1, Kaposvár-Vasas 1-0.
ápr. 10
21:24
Női kosárlabda NB I: Győrben is nyert, és fináléba jutott a Sopron (She)
A női kosárlabda-bajnokság elődöntőjének második összecsapásán Győrben győzött 79–68-ra a Sopron. Miután az első mérkőzést is Székely Norbert csapata nyerte meg, a bajnokcsapat elsőként biztosította helyét a sorozat fináléjában.
ápr. 10
21:26
Kikapott a magyar hokiválogatott az osztrákoktól (Infostart)
A divízió I-es világbajnokságra készülő magyar jégkorong-válogatott nagy csatában 3-2-re kikapott az osztrák csapattól a Pannon Hoki Kupa szombati játéknapján. A sikerrel a vendégek megnyerték a budapesti tornát.
ápr. 10
21:26
Súlyemelés: Takács Mária mastersvilágcsúccsal nyert (She)
Korosztályában, a 40-45 évesek között mastersvilágrekordnak számító 163 kilogrammos összetett eredménnyel bizonyult a szombati súlyemelő Húsvét-kupa legjobb női versenyzőjének Takács Mária.
ápr. 10
21:28
El clásico: Iniesta nem kezd a Real Madrid ellen - a kezdőcsapatok (She)
Kihirdették a ma esti el clásico kezdőcsapatait: Josep Guardiola, a Barcelona vezetőedzője nem jelölte a kezdőcsapatba Andrés Iniestát, míg a Real Madrid kezdő tizenegyében nincs különösebb meglepetés.
ápr. 10
21:30
Primera División: megkéseltek egy Sevilla-drukkert, életveszélyben van (She)
Életveszélyes állapotban van egy Sevilla-drukker, akit megkéseltek a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) mai andalúz derbije előtt.
ápr. 10
21:32
Öttusa: Marosi Ádám világkupa-viadalt nyert Angliában (She)
Marosi Ádám nyerte meg szombaton az öttusázók idei harmadik világkupaversenyét az angliai Medwayben.
ápr. 10
21:42
Férfi röplabda: a magyar junioroknak már nincs esélyük kijutni az Eb-re (She)
A magyar férfi juniorválogatott már nem juthat ki a röplabda Európa-bajnokságra, miután 3:0-s vereséget szenvedett Dunaújvárosban a belga csapattól.
ápr. 10
21:44
Súlyemelés: lengyel aranyérem férfi 94 kg-ban az Eb-n (She)
Összetettben a lengyel Arsen Kasabijew nyerte meg a férfiak 94 kg-os versenyét a minszki súlyemelő Eb szombati napján.
ápr. 10
21:46
Ligue 1: nem tudta megverni a Le Mans-t a Montpellier (She)
A francia bajnokság második helyén álló Montpellier nem tudta megverni a tabella utolsó előtti helyén szerénykedő Le Mans-t, csak 2–2-es döntetlent játszott a Ligue 1 32. fordulójában, miután emberhátrányba került.
ápr. 10
22:00
MotoGP: Márquez indulhat az élről a 125 kcm-es kategóriában (She)
A spanyol Marc Márquez motorozta a leggyorsabb kört a 2010-es gyorsaságimotoros-világbajnokság első futama, a Katari Nagydíj időmérő edzésén a 125 kcm-es kategóriában, így ő indulhat az élről a holnapi futamon.
ápr. 10
22:18
Primera División: Real Madrid-Barcelona meccs élőben az NSO-n! (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában rendezik a Real Madrid–Barcelona összecsapást. Kövesse a mérkőzést élőben az NSO-n!
ápr. 10
22:20
Videó: így jutott az FA-kupa döntőjébe a Chelsea (She)
Drogba, Malouda és Lampard találatával 3–0-ra nyert a Chelsea az Aston Villa elleni FA-kupa elődöntőn. Nézze meg a találkozó góljait videón!
ápr. 10
22:22
Ökölvívás: négy magyar döntős a Miniszterelnök-kupán (She)
Négy magyar, Kovács Mária, Varga Miklós, Káté Gyula és Bacskai Balázs is döntőbe jutott a világ egyik legrangosabb amatőr ökölvívó tornáján, az ankarai Miniszterelnök-kupán.
ápr. 10
22:24
Primera División: a Villarreal Godin góljával verte meg a Gijónt (She)
Az európai kupaszereplésért harcoló Villarreal Diego Godin találatával 1–0-ra megverte a Sporting Gijónt a spanyol bajnokság 31. fordulójában.
ápr. 10
22:26
Ausztria: Waltner gólpasszal vette ki részét a Mattersburg sikeréből (She)
Az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában Waltner Róbert együttese, a Mattersburg 3–1-re győzött a Kapfenberg ellen. A magyar légiós végigjátszotta a találkozót, és ő készítette elő csapata harmadik találatát.
ápr. 10
22:36
Belgium: a Kortrijk megszerezte első győzelmét a rájátszásban (She)
A Kortrijk megszerezte első győzelmét a belga bajnokság rájátszásának negyedik fordulójában. Az ötödik helyen álló csapat az utolsó Zulte-Waregem ellen szerezte meg a három pontot.
ápr. 10
22:36
Xavival nem bírt a Real Madrid a Bernabéuban (Infostart)
Lionel Messi és Pedro góljával nyert a Barcelona az el Clásicón, Madridban. A mezőny legjobbja a mindkét gólt, s még legalább két ziccert "megkomponáló" Xavi volt. Pep Guardiola a Barcelona történetének első edzője lett, aki sorozatban négy el Clásicón tudott nyerni. A Madrid elrontotta idénybeli százszázalékos bajnoki mérlegét a Bernabéuban.
ápr. 10
22:38
Karate: Szolnokon találkozott a kiokusin karate hazai elitje (She)
Közel száz élvonalbeli versenyző mérte össze tudását szombaton a Szolnok Kupa elnevezésű kiokusin karate Nyílt Felnőtt Országos Bajnokságon.
ápr. 10
22:40
Kerékpár: a betonexpresszes Cador Ridáé az idei KSI-kupa (She)
Pilisszántó–Csobánka–Pilisvörösvár térségében rendezték meg az idei, sorrendben 33. KSI-Csepel-kupa nemzetközi kerékpárversenyt. A rajtvonalnál sorakozó 150 kerekest három kategóriában díjazták. A viadal az utánpótláskorúak számára egyben felmérő volt az I. szingapúri ifjúsági olimpiára. A felnőttek versenyét az idén ismét a betonos csapatban tekerő Cador Rida nyerte meg.
ápr. 10
22:54
Karate: Szolnokon találkozott a kyokushin karate hazai elitje (She)
Mintegy száz élvonalbeli versenyző mérte össze tudását szombaton a Szolnok-kupa kyokushin karate felnőtt országos bajnokságon.
ápr. 10
22:56
Videó: Palop beakadt a hálóba, és hatalmasat esett (She)
A Málaga-Sevilla spanyol bajnoki találkozón (1–2) Andrés Palop, a vendégek kapusa mutatott be egy magánszámot. Egy felezővonaltól kapura emelt labdáért futott hátra, majd felugrott a lécre, a lába beakadt a hálóba, és óriásit esett. Szerencséjére legalább gól nem lett a lövésből. Nézze meg a jelenetet videón!
ápr. 10
22:58
Serie A: az Inter nem tudta megverni a Fiorentinát idegenben (She)
A listavezető Inter 2–2-es döntetlent játszott a Fiorentinával idegenben a Serie A 33. fordulójában. A hazaiak szereztek vezetést Keirrison révén, a fekete-kékek fordítottak, ám a lilák egyenlítettek a hajrában.
ápr. 10
23:00
Hollandia: Babos Gábor nem kapott gólt a bajnoki címvédőtől (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 31. fordulójában Fehér Csaba együttese, az NAC Breda 1–0-ra legyőzte Bodor Boldizsár csapatát, a Rodát. A találkozón a két magyar közül csak a vendégek légiósa kapott szerepet, akit a 89. percben cseréltek le.
ápr. 10
23:12
Négy rendőr megsérült a Ferencváros mérkőzése után (Infostart)
Négy rendőr könnyebben megsérült, amikor szurkolók megdobálták őket az MTK-Ferencváros labdarúgó-mérkőzés után - közölte a BRFK sajtóügyeletese. Sass Oszkár elmondta: több embert előállítottak, az összetűzések után fél kilenc körül állt helyre a rend a Népligetnél.
ápr. 10
23:12
Videó: Messi góljával vezet a Barca a szünetben Madridban (She)
Lionel Messi ezúttal is megvillant, Madridban szerezte meg a vezetést a Barcának az el clásicón. Nézze meg az argentin gólját videón!
ápr. 10
23:14
Ligue 1: a Bordeaux kikapott a Paris Saint-Germain otthonában (She)
Rosszul sikerült hetet zár a Bordeaux: a Girondins szerdán kiesett a Bajnokok Ligájából, szombaton pedig kikapott a Paris SG-től a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 32. fordulójában.
ápr. 10
23:16
MotoGP: a királykategóriában Casey Stoner indulhat az élről (She)
Casey Stoner indulhat az élről a 2010-es gyorsaságimotoros-világbajnokság első futamán, a Katari Nagydíjon a királykategóriában. Az ausztrál versenyző motorozta a leggyorsabb időt (1:55.007) a szombat késő esti időmérő edzésen, mögötte az olasz Valentino Rossi és a spanyol Jorge Lorenzo végzett.
ápr. 10
23:30
Női kézilabda BL: hatgólos előnyt szerzett a Viborg a Larvik ellen (She)
A címvédő dán Viborg hazai pályán hatgólos előnyt szerzett a norvég Larvik ellen a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén. A visszavágót a jövő hétvégén rendezik, a másik ágon a Győri Audi ETO és a román Valcea vasárnap 17.15-kor találkozik.
ápr. 10
23:48
Videó: így játszott döntetlent a Fiorentina és az Inter (She)
Megosztozott a pontokon a Fiorentina és az Internazionale az olasz bajnokságban, miután 2–2-es döntetlent játszottak egymással. Nézze meg a gólokat videón!
ápr. 10
23:50
Videó: újabb Barca-gól, Pedro is betalált a Real Madrid ellen (She)
Messi után Pedro is gólt szerzett a Real Madrid otthonában, így már kétgólos a Barca előnye. Nézze meg a gólt videón!

Keresés