2010. április 17. szombat

ápr. 17
19:30
Női röplabda NB I: a BSE legyőzte a Vasast a döntő első meccsén (She)
A női röplabda NB I döntőjének első felvonásán a BSE hazai pályán 3:1-re legyőzte a Vasast.
ápr. 17
20:06
Soproni Liga: Játékosaim sportemberként állták a sarat - Mészöly Géza (She)
A Soproni Liga 23. fordulójának szombati mérkőzésén az Újpest 2–2-es döntetlent játszott Nyíregyházán. A találkozót követően Mészöly Géza, a vendégek vezetőedzője az összecsapást közvetítő Sport Tv-nek nyilatkozva elmondta, játékosai példásan küzdöttek, a kiállítással kapcsolatban azonban nem kívánt állást foglalni.
ápr. 17
20:08
Soproni Liga: egy ponttal távozott a Pápa Angyalföldről (She)
Sok helyzetet hozó mérkőzésen a Vasas 2–2-es döntetlent játszott a Pápával. A hazaiak és a vendégek is rengeteg ziccert hibáztak el. A nagyjából egyenlő erők küzdelmét hozó mérkőzésen igazságos pontosztozkodás született.
ápr. 17
20:10
Ausztria: Waltnerék ikszeltek, Pusztai nélkül kapott ki a Kärnten (She)
Az osztrák labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában Waltner Róbert csapata, a Mattersburg hazai pályán 0–0-s döntetlent játszott a Sturm Grazcal. A magyar légiós végigjátszotta a találkozót.
ápr. 17
20:12
Serie A: egyre kilátástalanabb helyzetben a Livorno (She)
A Chievo 2–0-ra legyőzte a Livornót az olasz labdarúgó-bajnokság 34. fordulójának egyetlen szombati mérkőzésén. Az élvonalbeli tagságuk megtartásáért küzdő veronaiak hét forduló után nyertek újra.
ápr. 17
20:14
Primera División: fölényes győzelmet aratott a Sevilla (She)
Akárcsak decemberben, a Sevilla szombaton is legyőzte a Gijónt a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A 3–0-ra nyerő hazaiak kettős emberelőnyben fejezték be a mérkőzést.
ápr. 17
20:42
Bundesliga: a Bayern München hét góllal küldte haza a Hannovert (She)
A német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 31. fordulójában a bajnoki címért küzdő Bayern München hazai pályán 7–0-ra legyőzte a kiesőjelölt Hannovert, és visszavette a vezetést a Schalkétól. A bajor csapatban Arjen Robben triplázott, míg Ivica Olic és Thomas Müller két-két gólt szerzett.
ápr. 17
20:44
Női kézilabda NB I: kétgólos FTC-siker az Alcoa-Fehérvár ellen (She)
A női kézilabda NB I 5. helyéért folytatott rájátszásában a Ferencváros hazai pályán 32–30-ra legyőzte az Alcoa-Fehérvárt.
ápr. 17
20:46
Premier League: az Arsenal után a Chelsea-t is megverte a Tottenham (She)
Egygólos vereséget szenvedett a Chelsea a Tottenham otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 35. fordulójában. A hazaiak 2–1-es sikere egyben azt jelenti, hogy a Manchester Unitednak ismét reális esélye van a bajnoki cím elhódítására. A Spurs pedig nagy lépést tett a negyedik, még Bajnokok Ligája-indulást érő hely megszerzéséért, miután három napon belül az Arsenal után a másik, dobogós helyen álló…
ápr. 17
20:54
Kiütéses sikerével ismét élen a Bayern (Metropol)
A Bayern München a vendég Hannover felett aratott kiütéses sikerrel visszavette az első helyet a Schalke 04-től a német labdarúgó-bajnokság 30.fordulójának szombati játéknapján.
ápr. 17
20:56
A Chelsea-t is legyőzte a Tottenham (Metropol)
A Tottenham Hotspur egy góllal legyőzte a londoni rivális, éllovas Chelsea-t az angol labdarúgó Premier League 35. fordulójának szombati utolsó mérkőzésén.
ápr. 17
21:18
A Videoton nyert, s megerősítette a vezető helyét (Infostart)
A labdarúgó NB I 23. fordulójában a listavezető Videoton 2-1-re győzött Pakson. További eredmények: Honvéd-Diósgyőr 4-2, Kecskemét-Haladás 2-3, Nyíregyháza-Újpest 2-2, Kaposvár-MTK 1-2, Vasas-Pápa 2-2. Pénteken a Ferencváros 1-0-ra legyőzte a Debrecent.
ápr. 17
21:18
Profi ökölvívás: Balzsay mindenben megegyezett az Universummal (She)
Balzsay Károly korábbi nagyközépsúlyú profi ökölvívó-világbajnok megállapodott szerződéshosszabbításának részleteiről eddigi klubjával, a német Universum Promotionnel.
ápr. 17
21:54
Tenisz: Verdasco lesz Nadal ellenfele, miután legyőzte Djokovicsot (She)
A hatodik helyen kiemelt Fernando Verdasco lesz Rafael Nadal ellenfele a monte-carlói ATP-torna döntőjében, miután két szettben legyőzte az első helyen rangsorolt Novak Djokovicsot.
ápr. 17
22:06
Balzsay megegyezett az Universummal (Metropol)
Balzsay Károly, korábbi nagyközépsúlyú profi ökölvívó-világbajnok megállapodott szerződés-hosszabbításának részleteiről eddigi klubjával, a német Universum Promotionnel.
ápr. 17
22:30
Női kézilabda: bár a szünetben még a Dunaújváros vezetett, a Siófok nyert (She)
A női kézilabda NB I 5. helyért folyó rájátszásában a Siófok hazai pályán 36–29-re legyőzte a szünetben még vezető Dunaújvárost.
ápr. 17
22:32
Tenisz: Zvonarjova és Stosur vívja a charlestoni torna döntőjét (She)
Az első helyen kiemelt Caroline Wozniacki bokasérülés miatt feladta a Vera Zvonarjova elleni elődöntőt a Charlestonban zajló WTA-tornán. Az orosz hölgy ellenfele a fináléban a Daniela Hantuchovát búcsúztató, negyedik helyen kiemelt ausztrál Samantha Stosur lesz.
ápr. 17
22:48
Bundesliga 2.: Torghelle a szezon végén távozik az Augsburgtól (She)
Torghelle Sándor a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy nem hosszabbítja meg nyáron lejáró szerződését az Augsburggal. A magyar játékos szerint kilencven százalék, hogy szintén a német másodosztályban szereplő klubhoz igazol.
ápr. 17
23:06
Serie B: torinói döntetlenjével megőrizte második helyét a Cesena (She)
Az olasz labdarúgó-másodosztály (Serie B) 36. fordulójának szombat esti mérkőzésén a Cesena a Torino otthonában 1–1-es döntetlent játszott. Pontszerzésével a vendégcsapat megőrizte második helyét a tabellán.
ápr. 17
23:42
Profi ökölvívás: Bedák Pál pontozással hozta 7. mérkőzését (She)
Egyhangú pontozással abszolválta profi karrierje 7. mérkőzését Bedák Pál.

Keresés