2010. április 6. kedd

ápr. 6
14:16
MotoGP: Antonio Banderas saját istállóval száll be a motorsportba (She)
Saját istállóval száll versenybe a vasárnap rajtoló gyorsaságimotoros-világbajnokságon Antonio Banderas, spanyol színész.
ápr. 6
14:30
Diósgyőr: holnap sajtótájékoztatót tartanak Tornyi Barnabás jövőjéről (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a DVTK labdarúgócsapatánál holnap jelenthetik be hivatalosan, hogy Tornyi Barnabás marad-e az együttes vezetőedzője.
ápr. 6
14:30
Eltiltásra számíthat a dobálózó Bundesligás (Metropol)
Eltiltásra számíthat Paolo Guerrero, a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Hamburger SV perui csatára, aki egy vizespalackot vágott az őt inzultáló egyik szurkoló fejéhez a Hannover elleni, vasárnapi mérkőzés után.
ápr. 6
14:32
Atlétika: Caster Semenya a júniusi zaragozai viadalon tér vissza (She)
Caster Semenya, a dél-afrikaiak világbajnok atlétája bejelentette: a június 24-i, zaragozai viadalon tér vissza a pályára.
ápr. 6
14:33
Tiger Woods - szeretné, ha újra szeretnék (Behaviour)
A szurkolók szeretetének visszaszerzése a legfontosabb Tiger Woods számára - derült ki a szexbotránya miatt öt hónapot kihagyott sztárgolfozó hétfői sajtótájékoztatóján.
ápr. 6
14:34
Ferencváros: Morrison gyermekáldás miatt egy hétre hazautazott (She)
A 100% Fradi információi szerint Jason Morrison, a Ferencváros jamaicai légiósa hétfőn egy hétre hazautazott.
ápr. 6
14:36
Bajnokok Ligája: Barcelonában csak az Arsenalig „látnak", Madridig nem (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája alighanem legnagyobb érdeklődésére számon tartó negyeddöntős párharcának visszavágóját rendezik meg kedden este a Camp Nouban, ahol a Barcelona az Arsenalt fogadja. Sergio Busquets, a katalánok középpályása az első mérkőzésen idegenben elért 2–2-es döntetlent nem tartja elég jó eredménynek, de bízik a továbbjutásban.
ápr. 6
14:38
Manchester United: Rooney játékára nincs esély a Bayern ellen (She)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere bejelentette: Wayne Rooney biztosan nem léphet pályára a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágóján.
ápr. 6
14:40
Hamburg: Guerrero a szövetségtől eltiltásra számíthat (She)
Eltiltásra számíthat Paolo Guerrero, a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Hamburger SV perui csatára, aki egy vizespalackot vágott az őt inzultáló egyik szurkoló fejéhez a Hannover elleni, vasárnapi mérkőzés után.
ápr. 6
14:48
Férfi kézilabda BL: Nem Barcelonában dől el a továbbjutás - Nagy László (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligájában az elődöntőbe jutásért küzd meg egymással az MKB Veszprém és a Barcelona. Utóbbi együttes kiválósága, Nagy László biztos abban, hogy nem az első, barcelonai mérkőzésen dől el a továbbjutás.
ápr. 6
14:51
Az Arsenalnak nincs vesztenivalója (Behaviour)
Egy hét telt el a Bajnokok Ligája negyeddöntő első meccsei után, s máris következik a folytatás. Remélhetően hasonlóan színvonalas játékkal. Ma Barca-Arsenal és CSZKA Moszkva-Inter az elődöntőért.
ápr. 6
15:06
Real Madrid: De la Red bőr alá ültetett szívritmusfigyelőt kapott (She)
Még mindig nem hagyott fel azzal a tervével Rubén de la Red, a Real Madrid labdarúgócsapatának tehetséges játékosa, hogy ismét profi futballista legyen. Ennek érdekében hétfőn kisebb műtétet hajtottak végre rajta.
ápr. 6
15:08
NB II: a bőcsi Szakszon Gábor deréktól lefelé megbénult (She)
Korábban beszámoltunk arról, hogy Szakszon Gábor, a Bőcs KSC 28 esztendős labdarúgója autóbalesetet szenvedett. Azóta megtudtuk, hogy a védő deréktól lefelé megbénult.
ápr. 6
15:09
Kézilabda BL - a Barcelonát kapta a Veszprém (Behaviour)
Az MKB Veszprém Nagy László csapatával, a spanyol Barcelonával találkozik a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében - derült ki a keddi bécsi sorsoláson.
ápr. 6
15:24
Magyarok is indulhatnak a legendák raliján (Infostart)
Idén októberben is megrendezik a Legendás Hősök elnevezésű ralit, amely Párizsból indul, és Dakarban végződik. A kelet-európai térség résztvevőit segítő Palik László szerint a verseny erénye, hogy kis költségvetésű csapatoknak, köztük több magyar egységnek is elérhetővé tette a klasszikus útvonalon zajló viadalt.
ápr. 6
15:24
NB II: a bőcsi Szakszon Gábornak befejeződött a pályafutása (She)
Korábban beszámoltunk arról, hogy Szakszon Gábor, a Bőcs KSC 28 esztendős labdarúgója autóbalesetet szenvedett. Azóta megtudtuk, a védőnek olyan súlyos sérülései vannak, ami miatt többé már biztosan nem léphet pályára.
ápr. 6
15:27
Megindult a szörfszezon a Balatonon (Behaviour)
A rossz idő jó volt a szörfösöknek, megkezdték az idényt a Balatonon.
ápr. 6
15:42
Férfi kosárlabda MK: Székesfehérváron lesz a négyes döntő (She)
A székesfehérvári Albacomp rendezi jövő hétvégén a férfi kosárlabda Magyar Kupa négyes döntőjét.
ápr. 6
15:44
MLSZ: Vágner László szerint nem követtek el szakmai hibát Kassaiék a hétvégén (She)
Az MLSZ játékvezetői bizottságának elnöke, Vágner László elmondta, az Európa Liga-mérkőzésre való szakmai felkészülés érdekében a televíziós felvételek alapján részletesen kielemezték a Kassai Viktor által vezetett Zalaegerszeg–Videoton találkozót. Ezek után azt a következtetést vonták le, hogy a játékvezetői csapat egyértelmű szakmai hibát egyetlen kritikus, a mérkőzést döntően befolyásoló…
ápr. 6
16:00
NBA: Phil Jackson 35 ezer amerikai dollárért bírálta a játékvezetőt (She)
A Los Angeles Lakers NBA-ben szereplő kosárlabdacsapatának vezetőedzője, Phil Jackson 35 ezer dollár büntetést köteles fizetni.
ápr. 6
16:18
Valladolid: a szezon végéig Javier Clemente a kiesőjelölt új vezetőedzője (She)
Gyorsan gondoskodtak a menesztett vezetőedző pótlásáról a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Primera División) harminc fordulót követően utolsó előtti, 19. helyen álló Valladolidnál, ahol Javier Clemente vehette át a menesztett Onésimo Sánchez nehéz örökségét.
ápr. 6
16:54
MLSZ: Vágner szerint nem követtek el szakmai hibát Kassaiék a hétvégén (She)
Az MLSZ játékvezetői bizottságának elnöke, Vágner László elmondta, az Európa Liga-mérkőzésre való szakmai felkészülés érdekében a televíziós felvételek alapján részletesen kielemezték a Kassai Viktor által vezetett Zalaegerszeg–Videoton találkozót. Ezek után azt a következtetést vonták le, hogy a játékvezetői csapat egyértelmű szakmai hibát egyetlen kritikus, a mérkőzést döntően befolyásoló…
ápr. 6
17:12
DVTK: biztonsági őrök és rendőrök Tornyi délutáni edzésén (She)
A délutáni edzésre is Tornyi Barnabás vezetésével indultak pályára az NB I-es diósgyőri labdarúgócsapat játékosai – írja a boon.hu.
ápr. 6
17:14
Női hetes rögbi: magyar tornagyőzelem az ötcsapatos zánkai tornán (She)
A magyar női hetesrögbi-válogatott nyerte a zánkai nemzetközi tornát. Legjobbjaink a sportág immár olimpiai szakágában olyan nemzeteket utasítottak maguk mögé, amelyek világranglistán elfoglalt helyezésüket tekintve előttük járnak.
ápr. 6
17:48
MLSZ: Nikolovot egy, Urbánt és Pollákot két mérkőzésről tiltották el (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a hétvégi bajnoki mérkőzéseken kiállított Nikolov Balázst (Paks) egy, Urbán Gábort (Paks) és Pollák Zoltánt (Újpest) pedig két bajnoki mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta – utóbbi visszaesőként kapta a büntetést.
ápr. 6
17:50
DVSC: Luis Ramos nem játszhat szombaton a Paks elleni bajnokin (She)
A Debrecen labdarúgócsapatának hondurasi középpályása, Luis Ramos nem játszhat csapata Paks elleni szombati bajnokiján.
ápr. 6
18:06
Sunderland: Fülöp távozhat jó ajánlat esetén - Steve Bruce (She)
Fülöp Márton ma este a Sunderland tartalékcsapatának tagjaként kaphat lehetőséget, az angol együttesek körüli pletykákkal foglalkozó teamtalk.com internetes oldal arról ír, hogy mind egyértelműbbnek tűnik a magyar játékos távozása.
ápr. 6
18:08
Ligakupa: a Haladás elleni döntetlennel tért vissza Mészöly Géza Újpestre (She)
A labdarúgó Ligakupa 6. (utolsó) fordulójában nem bírt egymással az Újpest és a Haladás, Mészöly Géza így dönttelennel tért vissza a lila-fehérek kispadjára. Az utolsó húsz percben indult be a góltermelés a szombathelyi találkozón, ekkor négy gólt is szereztek a csapatok, igazságos elosztásban. Előbb Electo Wilson szerzett vezetést a fővárosiaknak, erre Irhás Ignác válaszolt öt perccel később.…
ápr. 6
18:10
Bajnokok Ligája: Eto’o, Milito és Pandev az Inter-kezdőben a CSZKA ellen (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján a CSZKA Moszkva az olasz Internazionalét fogadja. A vendégcsapat edzője, José Mourinho három támadóval a kezdőben – Samuel Eto’o, Diego Milito, Goran Pandev – küldi pályára a csapatát. Az első mérkőzést 1–0-ra az Inter nyerte meg.
ápr. 6
18:42
Bulgária: a Lokomotív Szófia külföldi bírót szeretne a rangadóra (She)
A Lokomotív Szófia vezetősége külföldi játékvezetőket látna szívesen a Liteksz Lovecs elleni jövő heti bolgár labdarúgó bajnoki mérkőzésen, amely sorsdöntőnek ígérkezik az aranyérem megszerzéséért folyó harcban.
ápr. 6
18:44
Bajnokok Ligája: CSZKA Moszkva -Inter élőben az NSO-n! (She)
A Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a CSZKA Moszkva az Internazionalét fogadja. Kövesse a mérkőzést az NSO-n, ahol élő, szöveges tudósítást adunk a mérkőzésről.
ápr. 6
18:46
Mexikó: Blanco a rivális Guadalajara mezébe bújt a kamerák előtt (She)
A mexikói labdarúgó-bajnokság vasárnapi rangadóján a Guadalajara 1–0-ra megverte az Américát, ami Cuauhtémoc Blancót különösen érzékenyen érintette, mivel kedvenc csapata kikapott a nagy riválistól, ezzel ráadásul elvesztett egy fogadást.
ápr. 6
19:00
KTE: Vörös szalagszakadást szenvedett, hat hetet biztosan kihagy (She)
A KTE labdarúgócsapatának középpályása, Vörös Péter bokaszalag-szakadást szenvedett, minimum hat hét pihenő vár rá – adta hírül a kecskeméti klub hivatalos honlapja.
ápr. 6
19:02
Real Madrid: Iker Casillas ezúttal is Xavit hagyná ki a Barca kezdőjéből (She)
Iker Casillas, a Real Madrid kapusa szerint a Barcelona elleni szombati el clásico nem lesz döntő a bajnokság végkimenetele szempontjából.
ápr. 6
19:18
Még kérdés, futhat-e Overdose Ascotban (Infostart)
Overdose rehabilitációja véget ért, már készül az első idei versenyére - mondta az InfoRádiónak a versenyló tulajdonosa. Mikóczy Zoltán hozzátette: még nem tudják, mikor futhat versenyen, de reményeik szerint májusban már rajthoz állhat a csődör.
ápr. 6
19:18
Nyíregyháza: a napokban javítják a világítórendszert, a hiba oka ismeretlen (She)
Nyíregyházán az elkövetkező napokban kerülhet sor a DVSC elleni bajnoki labdarúgó-mérkőzés előtt meghibásodó világítórendszer javítására.
ápr. 6
19:20
Mourinho csapata már a BL-elődöntőben (Infostart)
Moszkvában a szokásosnál korábban, már fél hétkor kezdődött a CSZKA Moszkva-Inter BL-negyeddöntő. Az első meccset az olaszok nélküli olaszok 1-0-ra megnyerték. A másodikon Wesley Sneijder már a hatodik percben gólt szerzett, s ezzel minden eldőlt. Az Inter 2-0-s összesítéssel jutott tovább.
ápr. 6
19:20
Juventus: két évre 16 millió eurót fizet az új mezszponzor (She)
A Juventus megállapodott a Betclickkel, így az online fogadásokkal foglalkozó cég lesz a torinói csapat mezszponzora a következő két idényben.
ápr. 6
19:22
U19-es válogatott: hosszabbításban lőtt büntetővel nyert a Szapor-csapat (She)
A május 3–8. között Tatabányán és Telkiben megrendezendő Európa-bajnoki elitkörre készülő U19-es labdarúgó-válogatottunk tagjai kedden Tatabányán játszottak felkészülési mérkőzést Montenegró korosztályos csapatával. Szapor Gábor gárdája kemény csatát vívott a vendégekkel (a második félidőben két montenegrói játékos, valamint Ladányi Tibor is piros lapot kapott), s Tischler Patrik 92. percben,…
ápr. 6
19:36
Öttusa: sérülés miatt nyolc helyett hét magyar az angliai világkupán (She)
Megsérült az egyik keddi edzésen, így nem utazhat el a hét második felében esedékes angliai öttusa világkupa-viadalra Kovács Sarolta.
ápr. 6
19:38
Videó: Sneijder góljával Moszkvában is vezet az Internazionale (She)
A Milánóban megszerzett előnyt Moszkvában megduplázta az Internazionale a CSZKA elleni BL-negyeddöntő-visszavágón, amelyen Sneijder góljával vezet a szünetben 1-0-ra. Nézze meg az olasz csapat találatát videón!
ápr. 6
20:12
Ligakupa: a Ferencváros legyőzésével döntős a Paks a sorozatban (She)
A labdarúgó Ligakupa 6. (utolsó) fordulójában a Paks 2–1-re nyert a Ferencváros ellen az Üllői úton, és ezzel döntős a sorozatban. A volt ferencvárosi Bartha László kezdte meg a gólgyártás, majd Kiss Tamás révén már kettővel is vezetett Gellei Imre együttese, Paul Shaw révén csak szépítenie sikerült a fővárosi zöld-fehéreknek.
ápr. 6
20:12
Paks- DVSC döntő a Liga Kupában (Metropol)
A Paks lesz az ellenfele a Debrecennek a labdarúgó Ligakupa döntőjében, miután a fővárosban legyőzte kedden a Ferencvárost, és ezzel az élen végzett a középdöntő B csoportjában.
ápr. 6
20:14
Bajnokok Ligája: Iniesta és Henry a padon kezd az Arsenal ellen (She)
A Barcelona kezdőcsapatában Andrés Iniesta és Thierry Henry sem szerepel az Arsenal elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágóján. A találkozót 20.45-től ön is figyelemmel követheti élő szöveges, közvetítésünkben.
ápr. 6
20:30
Bajnokok Ligája: az Inter idegenben is jobb volt a CSZKA-nál (She)
Az Internazionale Wesley Sneijder szabadrúgásból szerzett góljával 1–0-ra legyőzte idegenben a CSZKA Moszkvát a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján, így kettős győzelemmel jutott az elődöntőbe.
ápr. 6
20:48
A Paks megverte a Fradit az Üllői úton (Infostart)
A Paks lesz az ellenfele a Debrecennek a labdarúgó Ligakupa döntőjében, miután a fővárosban legyőzte kedden a Ferencvárost, és ezzel az élen végzett a középdöntő B csoportjában.
ápr. 6
20:48
Moszkvában is győzött, s már a négy között az Inter (Metropol)
Az első meccset 1-0-ra megnyerő Internazionale a keddi, moszkvai visszavágón is 1-0-ra győzött a CSZKA csapata ellen, s ezzel bejutott a legjobb négy közé a labdarúgó Bajnokok Ligájában.
ápr. 6
21:06
Messi négy gólt rúgott az Arsenalnak (Infostart)
Az Inter és a Barcelona jutott a Bajnokok Ligája keddi játéknapján az elődöntőbe. José Mourinho együttese 1-0-ra nyert Moszkvában a CSZKA ellen, s kettős győzelemmel lépett tovább. A Barcelona a Nou Campban ugyan hátrányba került az Arsenal ellen, de Lionel Messi (s a BL-történelem negyedik leggyorsabb) mesterhármasával fordított (4-1, összesítésben 6-3). Az argentin aranylabdásnak ez volt az…
ápr. 6
21:06
Bajnokok Ligája: Barcelona-Arsenal élőben az NSO-n! (She)
A londoni 2–2 után ezúttal a katalán városban csap össze egymással a Barcelona és az Arsenal a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján. Kövesse a mérkőzést élőben az NSO-n!
ápr. 6
21:08
Súlyemelés: mindkét keddi számot török sportoló nyerte meg (She)
A Minszkben zajló súlyemelő Európa-bajnokságon kedden két súlycsoport versenyét rendezték meg, és mindkétszer török sportoló nyakába került az aranyérem. A nők 53 kg-os súlycsoportjában Aylin Dasdelen, a 62 kilós férfiaknál pedig Erol Bilgin nyert.

Keresés