2011. január 8. szombat

jan. 8
16:30
Videó: Fabregas higgadtsága nem hagyta kiesni az Arsenalt a kupából (She)
Két büntető után nem dőlt el a továbbjutás az FA-kupában (1–1), így az újrajátszást az utolsó pillanatban kiharcoló Arsenal a Leeds United otthonában is pályára léphet majd. Nézze meg a mérkőzés két, egyaránt büntetőből született gólját!
jan. 8
16:32
Tour de Ski: Kowalczyk nyerte a 10 km-ert és két perccel vezet (She)
Az olaszországi Val di Fiemmében a hetedik szakasszal folytatódott a Tour de Ski, amelyen 10 km-es tömegrajtos, klasszikus stílusú versenyt teljesítettek a hölgyek. A győzelmet a lengyel Justyna Kowalczyk szerezte meg a norvég Theresa Johaug és az olasz Mariana Longa előtt.
jan. 8
16:48
FA-kupa: majdnem elszállt az Arsenal (Infostart)
A tízszeres győztes Arsenal csak Cesc Fabregas utolsó percben szerzett 11-es góljával menekült meg a kieséstől a labdarúgó angol FA-kupa harmadik fordulójában.
jan. 8
17:06
Vízilabda, Euroliga: a Rijeka elleni vereséggel kezdte az évet az Eger (She)
A férfi vízilabda Euroliga D-csoportjában a ZF Eger 7–4-es vereséget szenvedett a Varga Dániellel és Dénessel felálló horvát Primorje Rijeka otthonában. Gerendás György együttese mind a négy eddigi mérkőzését elveszítette.
jan. 8
17:08
Férfi kézi: a lengyelek elleni döntetlen tornagyőzelmet ért a válogatottnak (She)
A lengyelországi Gdyniában felkészülési tornán szereplő magyar férfi kézilabda-válogatott a szintén világbajnokság előtt álló Lengyelországgal találkozott az utolsó fordulóban. Kiegyenlített első félidő után (16–16) a folytatásban is felváltva vezettek a csapatok, a végén a győzelemért támadhattak a lengyelek, de kihúztuk az utolsó másodperceket. A 31–31-es döntetlen egyben azt is jelenti, hogy…
jan. 8
17:10
Műkorcsolya ob: a nőknél Pavuk, a férfiaknál Vardanjan Tigran áll az élen (She)
Az esélyesek állnak az élen a Budapesten zajló műkorcsolya és jégtánc országos bajnokság első, szombati versenynapja után.
jan. 8
17:24
Gyorskorcsolya Eb: a férfiaknál Szkobrev, a nőknél Sablikova áll az élen (She)
A szombati versenynap után a férfiaknál az orosz Ivan Szkobrev, a nőknél pedig a csehek kétszeres olimpiai bajnoka, Martina Sablikova áll az élen az olaszországi Collalbóban zajló gyorskorcsolya Európa-bajnokságon.
jan. 8
17:42
Női kosárlabda: megtalálták McCoughtry utódát Sopronban (She)
Egy másik fiatal amerikai játékost, Marissa Colemant szerződteti az MKB-Euroleasing Sopron női kosárlabdacsapata a szerdán távozott Angel McCoughtry helyére.
jan. 8
17:44
Tenisz: Roger Federer könnyedén nyerte meg a dohai tornát (She)
Roger Federer nyerte meg a dohai ATP-tornát. A korábbi világelső svájci teniszező a torna negyedik kiemeltjét, az elődöntőben Rafael Nadal ellen diadalmaskodó orosz Nyikolaj Davigyenkót győzte le két szettben, 6:3, 6:4-re.
jan. 8
17:48
Jégsport-találkozó a Balatonon (Behaviour)
Jégvitorlázók, jégszörfözők, korcsolyázók, fakutyázók vették birtokba szombaton a Balatont. Szombaton rendezték az első Balatoni Jégsport Találkozót Balatonfüreden. A téli sportok kedvelői megalapították a Magyar Jégsport Ligát is, és a nyári Kékszalag vitorlásverseny mintájára Jégszalag versenyt hirdettek.
jan. 8
18:00
Federer győzött a dohai tenisztornán (Infostart)
A svájci Roger Federer nyerte a dohai, egymillió dollár összdíjazású, keménypályás férfi tenisztornát, miután a szombati döntőben két sima játszmában nyert a címvédő orosz Nyikolaj Davigyenko ellen.
jan. 8
18:12
Tornagyőzelem az Újévi Kupán (Metropol)
Jobb gólkülönbségének köszönhetően megnyerte a gdyniai Újévi Kupát a világbajnokság előtt álló magyar férfi kézilabda-válogatott. Csapatunk a szombati záró mérkőzésen 31-31-es döntetlent játszott a házigazda lengyel csapattal.
jan. 8
18:14
Federer nyerte a dohai tenisztornát (Metropol)
Roger Federer nyerte a dohai, egymillió dollár összdíjazású, keménypályás férfi tenisztornát.A svájci teniszező a szombati döntőben két sima játszmában nyert a címvédő orosz Nyikolaj Davigyenko ellen.
jan. 8
18:18
Milan: Abbiati és Nesta sem épül fel a holnapi mérkőzésre (She)
Christian Abbiati, Alessandro Nesta, Andrea Pirlo és Mathieu Flamini sem léphet pályára sérülés miatt a Milan labdarúgócsapatának holnapi, Udinese elleni olasz bajnoki mérkőzésén.
jan. 8
18:20
Női röplabda: visszavágott a Vasas a Békéscsabának (She)
Felkészülési mérkőzésen a Vasas női röplabdacsapata 3:0-ra legyőzte a Békéscsabát, ezzel visszavágott a pénteki vereségért.
jan. 8
18:22
Síugrás: Martin Koch első vk-versenyét nyerte Harrachowban (She)
A csehországi Harrachowban folytatódott a síugrók világkupa-sorozata, ezúttal egy sírepülő versennyel. A győzelmet az osztrák Martin Koch nyerte honfitársa, Thomas Morgenstern, valamint a lengyel Adam Malysz előtt. Az osztrák síugró pályafutása első vk-sikerét aratta.
jan. 8
18:36
Francia Kupa: ötödik ligás klubon akadt fenn a Monaco és az Auxerre (She)
Két nagy meglepetés máris született a labdarúgó Francia Kupa szombati játéknapján: az ősszel még a BL főtábláján szereplő Auxerre és a szintén nagy múltú Monaco kikapott ötödik ligás ellenfelétől, és kiesett.
jan. 8
18:36
Dalglish váltja Hodgsont (Blikk)
LIVERPOOL  – Kirúgták  Roy  Hodgsont  (63) a  Liverpool  focicsapatától.  A  „Vörösök"  a  nyáron érkező menedzserrel a szezon eddigi 20 meccsén  összesen  25 pontot  szereztek,  és csak  a  12.  helyen  állnak a tabellán.
jan. 8
18:38
Profi ökölvívás: kiütéssel védte meg címét Bejbut Sumenov (She)
A Jürgen Brähmer elleni világbajnoki címegyesítő találkozó helyett egy sima címvédéssel volt kénytelen beérni a Bejbut Sumenov. A WBA félnehézsúlyú bajnoka a beugró William Joppyval találkozott, aki korábban háromszoros középsúlyú világbajnok volt. A várakozásoknak megfelelően Sumenov nem sok esélyt adott veterán kihívójának, aki a 6. menetben kapitulált, miután az előző menetben padlóra is…
jan. 8
18:54
Kézilabda: magyar győzelem a románok ellen a junior-vb-selejtezőn (She)
A junior férfi kézilabda világbajnoki-selejtező belgiumi csoportjában Magyarország legyőzte Romániát. A magyarok legeredményesebbje Ancsin Gábor volt kilenc találattal.
jan. 8
18:56
Sílövészet: a norvég Flatland hazai pályán tréfálta meg Neuneréket (She)
A németországi Oberhofban a női 7.5 km-es sprintversennyel folytatódott a sílövő-világkupa. A győzelmet a norvég Ann Kristin Flatland szerezte meg két német versenyző, Magdalena Neuner és Andrea Henkel előtt.
jan. 8
19:12
Címvédést vár Szalay (Blikk)
ARICA — Nem volt hajnali kelés, kapkodás, idegeskedés. A 2011-es Dakar-rali mezőnye megpihent, szombaton nem száguldottak a versenyzők, szünnapot tartott a karaván.
jan. 8
19:12
Síugrás: Martin Koch első vk-versenyét nyerte Harrachovban (She)
A csehországi Harrachovban folytatódott a síugrók világkupa-sorozata, ezúttal egy sírepülő versennyel. A győzelmet az osztrák Martin Koch nyerte honfitársa, Thomas Morgenstern, valamint a lengyel Adam Malysz előtt. Az osztrák síugró pályafutása első vk-sikerét aratta.
jan. 8
19:14
Röplabda: nem jutott ki az ifjúsági fiú csapat az Eb-re (She)
A magyar ifjúsági fiú röplabda-válogatott szombaton 3:1-re kikapott a házigazda Ukrajna legjobbjaitól a Harkivban zajló Európa-bajnoki selejtezőben.
jan. 8
19:16
Inter: Leonardo hálás Mourinhónak a kinevezése előtti segítségéért (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Internazionale élére a közelmúltban kinevezett Leonardo elmondta, hálás a milánóiak korábbi edzőjének, José Mourinhónak, amiért kollégája tanácsokkal segítette a kinevezése előtt.
jan. 8
19:18
Brazília: Galliani szerint Ronaldinho a Flamengo játékosa lesz (She)
Adriano Galliani, a Milan alelnöke kijelentette: 99.9 százalék, hogy az eddig az olasz labdarúgóklubot erősítő Ronaldinho a brazil Flamengóban folytatja a pályafutását.
jan. 8
20:06
Férfi kosárlabda NB I: nagy csatában nyert az Albacomp a Sopron ellen (She)
A férfi kosárlabda NB I 15. fordulójának szombati játéknapján pályára lépett az összes élcsapat, és ha nem is mind magabiztosan, de végül valamennyi megnyerte soros mérkőzését. A legnagyobb küzdelemre az Albacomp kényszerült, amely mindössze két ponttal bizonyult jobbnak a Sopronnál. Az Atomerőmű is megszenvedett a Péccsel, míg a Szolnok és a Körmend nagy különbséggel győzött hazai pályán.
jan. 8
20:08
Primera División: a volt Bayern-védő gólja nem volt elég a Málagának (She)
Hiába vezetett a Málaga, az Athletic Bilbao a 93. percben kiegyenlített, így 1–1-re végződött a két csapat szombat esti mérkőzése a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalának 18. fordulójában.
jan. 8
20:18
Nem hozta a Vasas a „kötelezőt” (Metropol)
A Vasas négy góllal kikapott a montenegrói Herceg Novitól a férfi vízilabda Euroliga főtáblájának negyedik csoportfordulójában, szombat este a Komjádi uszodában, így nagy veszélybe került a továbbjutása.
jan. 8
20:42
Női kézilabda NB I: az FTC és a Vác is idegenben gyűjtötte be a két pontot (She)
Az FTC és a Vác is idegenben nyert a női kézilabda NB I 12. fordulójának szombati játéknapján.
jan. 8
20:44
FA-kupa: negyedik ligás kiscsapat búcsúztatta a Newcastle Unitedet (She)
Kádár Tamás együttese, az élvonalbeli Newcastle United hatalmas meglepetésre 3–1-es vereséget szenvedett a negyedik ligás Stevenage vendégeként az angol FA-kupa harmadik fordulójában, így már a 64 között búcsúzott a további küzdelmektől.
jan. 8
21:00
Férfi röplabda Közép-európai Liga: négy szettben kikapott a Kaposvár (She)
A Kaposvár négy szettben kikapott a szlovén Bled vendégeként a férfi röplabda Közép-európai Liga szombati játéknapján.
jan. 8
21:02
Férfi vízilabda Euroliga: a Szeged „kiKotorta" a gesztenyét a Vasasnak (She)
A férfi vízilabda Euroliga A-csoportjának 4. fordulójában a Szeged a forduló előtt listavezető Primorac Kotor otthonában 9–9-es döntetlent ért el. A magyar csapat ellen mindössze a lefújás előtti pillanatokban egyenlített – emberelőnyből – a montenegrói alakulat.
jan. 8
21:04
Röplabda ifjúsági Eb-selejtező: nyertek, és még továbbjuthatnak a lányok (She)
A magyar ifjúsági lány röplabda-válogatott szombaton nagy csatában nyert a fehéroroszok ellen a szlovéniai Kanalban zajló Európa-bajnoki selejtezőben.
jan. 8
21:06
Szoft tenisz ob: Sefcsik Márton és Miklósi Melitta sikere (She)
A férfiaknál Sefcsik Márton, míg a nőknél Miklósi Melitta nyerte szombaton a szoft tenisz országos bajnokságot, amelyet a budapesti Grand Slam Parkban bonyolítottak le.
jan. 8
21:18
Görögország: nyert a Panathinaikosz, dobogós helyen a Kavala (She)
A Panathinaikosz és a Kavala egyaránt 1–0-s győzelemmel zárta a görög labdarúgó-bajnokság szombati játéknapját.
jan. 8
21:20
Női futsal: a magyar válogatott vereséget szenvedett Oroszországtól (She)
Szombat délután Móron lépett pályára női futsalválogatottunk, amely egy félidőn keresztül egyenrangú ellenfele volt az orosz együttesnek, de a vendégek az első játékrészben szerzett négy góljukkal eldöntötték a találkozót.
jan. 8
21:36
NB I: önként jelentkezett a tavalyi Újpest-Fradi meccs egyik randalírozója (She)
Önként jelentkezett a rendőrségen egy 23 éves fiatalember, akit a tavaly szeptemberi Újpest–Ferencváros labdarúgó-mérkőzéssel kapcsolatban keresett a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK); ezzel tovább bővült a gyanúsítottak köre.
jan. 8
22:12
Videó: saját szurkolója ütötte meg a Newcastle-t kiejtő kiscsapat játékosát (She)
Mint arról már beszámoltunk, az élvonalbeli Newcastle United labdarúgócsapata hatalmas meglepetésre 3–1-es vereséget szenvedett a negyedik ligás Stevenage vendégeként az angol FA-kupa harmadik fordulójában. A mérkőzés után a szurkolók együtt örülhettek a játékosokkal – tehették, hiszen fennállásuk legnagyobb sikerét aratták a legjobb 32-be jutással –, ám egy drukker érthetetlen módon megütötte a…
jan. 8
22:14
Ciprus: az APOP szerződtette Sowunmit, Poszáék nagyon kikaptak (She)
Ciprusi sajtóinformációk szerint a labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő APOP szerződtette Sowunmi Thomast, aki az őszi szezonban a Siófokban futballozott.
jan. 8
22:48
Videó: két hatalmas bombagólt is rúgott a 2004-es BL-győztes (She)
A portugál labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában a listavezető Porto 4–1-re legyőzte a Marítimót. A 2004-ben Bajnokok Ligáját nyerő együttes a kolumbiai Freddy Guarín csaknem 40 méteres bombájával szerzett vezetés, amelyet Hulk duplázott meg, szintén hatalmas találattal. Bár szépített a vendégcsapat, Guarín és James Rodríguez betalált, így könnyedén nyert a Porto.
jan. 8
23:06
Női kosárlabda NB I: nagy csatában, hosszabbítás után nyert a Vasas (She)
A női kosárlabda NB I 18. fordulójában a Vasas nagy csatában, hosszabbítás után győzte le a BEAC-ot.
jan. 8
23:08
Kaposvár: kilenc év után, családi ok miatt távozik a középpályás (She)
Közös megegyezéssel szerződést bontott a Kaposvár labdarúgócsapatával Kovácsevics Róbert, aki 2002 nyara óta volt a Rákóczi játékosa – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
jan. 8
23:10
Francia Kupa: a PSG kitömte a Lenst Bölöni László első meccsén (She)
A címvédő Paris Saint-Germain 5–1-re legyőzte a Lenst a labdarúgó Francia Kupa szombati játéknapján, és ezzel bejutott a legjobb 32 közé.
jan. 8
23:42
Francia Kupa: a PSG kitömte a Lenst Bölöni László első meccsén - videó (She)
A címvédő Paris Saint-Germain 5–1-re legyőzte a Lenst a labdarúgó Francia Kupa szombati játéknapján, és ezzel bejutott a legjobb 32 közé.

Keresés