2011. november 11. péntek

nov. 11
17:06
Inter: ügynöke szerint Chivu a télen biztosan nem szerződik az Ajaxhoz (She)
Dacára a reggel felreppent híreknek, az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Internazionale 75-szörös román válogatott védője, Cristian Chivu januárban biztosan nem csatlakozik korábbi csapatához, az Ajaxhoz – állítja a játékos ügynöke.
nov. 11
17:06
Remili Mohamed sokat dolgozott azért, hogy újra pályán legyen (Agroinform)
Az Újpest algériai középpályása sérüléséből felépülve a Kecskemét elleni Ligakupa-meccsen góllal térhetett vissza.
nov. 11
17:08
AZ FA vizsgálódik Villas-Boas szavai kapcsán (Agroinform)
Az Angol Labdarúgó Szövetség vizsgálatot indított a Chelsea menedzsere ellen, aki a november 23-i, Queens Park Rangers elleni találkozót követően kritizálta Chris Foy játékvezetőt.
nov. 11
17:10
A McLarenek hátát nézi a mezőny - szabadedzések (Agroinform)
Alonso és Vettel ütközött, a McLarenek viszont verhetetlenek - ezek az Abu-Dzabi Nagydíj pénteki edzésnapjának legfontosabb tanulságai.
nov. 11
17:24
Labdarúgás: Fontosak a tervezett új futballstadionok - Finta (She)
Finta József Kossuth-díjas építész, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja szerint elsősorban a magyar futball számára lenne fontos az új Puskás Ferenc Stadion, az új Albert-stadion és az új debreceni aréna felépülése.
nov. 11
17:24
Grúzia két góllal verte Moldovát (Agroinform)
Grúzia labdarúgó-válogatottja barátságos találkozón 2-0-ra verte a vendég Moldovát. A végeredmény már az első félidőben kialakult a Tbilisziben rendezett mérkőzésen.
nov. 11
17:26
Bayern München: Robben alighogy elkezdett edzeni, újra megsérült (She)
Arjen Robben egy nappal azt követően, hogy újra elkezdte az edzéseket, ismét megsérült: a holland labdarúgó kénytelen volt idő előtt kiszállni a Bayern München pénteki tréningjéről.
nov. 11
17:30
Többször győzött a lovag, mint a focisták (Blikk)
Budapest - Nem egy világverő együttes ellen lépett pályára péntek este  a magyar labdarúgó-válogatott. Liechtenstein futballválogatottja alig harmincéves múltra tekint vissza, első mérkőzését 1982-ben Svájc „B" csapata ellen játszotta és huszonkilenc esztendő alatt mindössze hat tétmérkőzést nyert.
nov. 11
17:32
Adebayor újra a válogatottban (Blikk)
London - Garanciát kap hazája labdarúgó-szövetségétől a csapat biztonságára, így visszatér a togói válogatottba Emmanuel Adebayor (27).
nov. 11
17:42
Tenisz: Berdych Párizsban véget vetett Murray nagy menetelésének (She)
A legutóbbi három versenyét megnyerő Andy Murray sorozatban aratott 17 győzelem után vereséget szenvedett, miután a párizsi fedett pályás teniszverseny negyeddöntőjében 4:6, 7:6, 6:4-re megverte őt a cseh Tomás Berdych.
nov. 11
17:42
Európa az álmom, de még nem akarok távozni - Neymar (Agroinform)
A Santos brazil zsenijének fogalma sincs, hogy milyen összegű ajánlatot tett érte a Real Madrid, mert édesapja nem beszél neki erről.
nov. 11
18:00
Felkészülés: kétgólos grúz győzelem, páros kiállítással fűszerezve (She)
Hazai pályán fogadta a grúz labdarúgó-válogatott Moldova legjobbjait, és már az első félidőben kétgólos előnybe került, amelyet megőrzött a lefújásig. A második játékrészben nem esett ugyan gól, de nem volt éppen unalmas ez a félidő sem: a 76. percben az első gól szerzője, Alekszandr Kobakidze és a moldovai védő, Igor Armas összehozott egy páros kiállítást.
nov. 11
18:00
Méltóan emlékezett meg a válogatott a Császárról (Agroinform)
A magyar válogatott Priskin (2), Dzsudzsák, Koman és Feczesin góljaival 5-0-ra győzte le Liechtenstein válogatottját az Albert Flórián emlékére rendezett barátságos találkozón.
nov. 11
18:02
London lesz a 2017-es szabadtéri vb házigazdája (Agroinform)
A Nemzetközi Atlétikai Szövetség elnöksége pénteken Monacóban Londont szavazta meg a 2017-es szabadtéri világbajnokság helyszínének.
nov. 11
18:04
Nyomozás indult a Nemzetközi Kézilabda szövetség elnöke ellen (Agroinform)
Hasszan Musztafa irodájában és svájci lakásában is házkutatást tartottak, mivel a gyanú szerint kenőpénzt fogadott el egy médiacégtől.
nov. 11
18:18
Videó: „A snowboard legjobb pillanatait a hegytetőn éled át” (She)
November 10. és 13 között a Városligeti Műjégpályán zajlik Budapest egyetlen téli extrémsport és zenei fesztiválja, a Monster Energy Fridge. Az NSO Tv az alpin snowboard egyik hazai képviselőjével, Sümegi Péterrel beszélgetett a sportág fajtáiról és a magyarországi viszonyokról.
nov. 11
18:20
Sakk Eb: bronzérmes a férficsapat, Lékó legyőzte az exvilágbajnokot (She)
A magyar férfi sakkválogatott bronzérmes lett a görögországi Porto Carrasban rendezett Európa-bajnokságon, miután pénteken a 9., utolsó fordulóban 4:0-ra nyert a bolgár együttes ellen.
nov. 11
18:22
Vb 2014: Japán és Üzbegisztán után Jordánia is zónadöntős, Kína bajban (She)
Még két forduló hátravan a 2014-es labdarúgó-világbajnokság selejtezőjének aktuális szakaszából Ázsiában, de három csapat már a zónadöntőben tudhatja magát: Japán és Üzbegisztán után az egyelőre hibátlan Jordánia is bejutott pénteken a legjobb tíz közé. Ugyanez még nem érvényes a péntekig százszázalékos Ausztráliára, amely kikapott az eddig nyeretlen Omántól. Iraki vereségével Kína a kiesés…
nov. 11
18:24
Válogatott: Albert-emlékmeccs élőben az NSO-n! (She)
Hamarosan kezdetét veszi a Magyarország–Liechtenstein Albert-emlékmérkőzés, amelyet folyamatosan frissülő cikkünk és szöveges tudósításunk segítségével nyomon követhet!
nov. 11
18:26
Atlétika: London 2017-ben először lesz világbajnokság házigazdája (She)
A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) pénteki döntése értelmében London rendezi a 2017-es világbajnokságot.
nov. 11
18:36
Olasz győzelemmel kezdődött a miskolci torna (Agroinform)
Az olasz válogatott 3-2-re legyőzte az osztrák csapatot a miskolci Négy Nemzet jégkorongtorna pénteki nyitómérkőzésén.
nov. 11
18:38
Berdych szakította meg Murray nagy sorozatát (Agroinform)
Tomás Berdych maratoni, 3 óra 12 perces mérkőzésen legyőzte Andy Murrayt a párizsi fedettpályás férfi tenisztorna pénteki negyeddöntőjében.
nov. 11
18:54
Rali-vb: eldőlt, sorozatban nyolcadszor is Loeb a világbajnok (She)
Mikko Hirvonen péntek este feladta a Brit Ralit, az idei rali-világbajnokság utolsó futamát, így eldőlt, hogy sorozatban nyolcadszor is a francia Sébastien Loeb szerzi meg a világbajnoki címet.
nov. 11
18:54
Kiemelt egészségügyi ellátás az olimpikonoknak és a paralimpikonoknak (Agroinform)
A kormány döntött az olimpiai és paralimpiai felkészüléssel, az élsportolók ellátásával kapcsolatos sportegészségügyi feladatokról.
nov. 11
19:12
Loeb nyolcadszor világbajnok (Infostart)
Immár nyolcszoros világbajnoknak vallhatja magát Sébastien Loeb, miután egyetlen riválisa, a finn Mikko Hirvonen feladta a versenyt a Wales-rali második napján, a vb utolsó, 13. versenyén.
nov. 11
19:12
Női vízilabda MK: Keszthelyi vezérletével döntőbe jutott a Szentes (She)
A címvédő Szentes jutott elsőként döntőbe a női vízilabda Magyar Kupában, miután az elődöntőben 19–9-re legyőzte az Újpestet. A Csongrád megyei csapat legjobbja az öt gólt szerző Keszthelyi Rita volt.
nov. 11
19:12
Casillas az angolok ellen beállíthatja a válogatottsági rekordot (Agroinform)
A Real Madrid kapusa a Wembleyben 126. alkalommal öltheti magára a címeres mezt. Casillas a nagy előd Andoni Zubizarretát érheti be a vonatkozó mutatóban.
nov. 11
19:14
Női kosárlabda NB I: Földi Sándort Magyar Gergely váltotta Szekszárdon (She)
A vasárnapi, zalaegerszegi bajnoki mérkőzésen már Magyar Gergely ül a női kosárlabda NB I-ben szereplő Atomerőmű-KSC Szekszárd kispadján.
nov. 11
19:16
Videó: arcba talpalta ellenfelét, azonnal pirosat kapott a finn játékos (She)
Brutális szabálytalanság után azonnal kiállította a játékvezető Riku Riskit, az U21-es finn labdarúgó-válogatott játékosát. Az Ukrajna elleni Európa-bajnoki selejtező (1–1) 36. percében a magáról megfeledkező támadó arcba talpalta a hazaiak labdarúgóját.
nov. 11
19:30
Súlyemelő-vb: két olimpiai kvótát ér a jelenlegi 21. helyünk (She)
Ha péntek este váratlanul véget ért volna a súlyemelők franciaországi olimpiai kvalifikációs világbajnoksága, a Magyar Súlyemelő-szövetség máris bejelenthette volna: két női versenyzőt küldhet a londoni ötkarikás játékokra.
nov. 11
19:30
Hirvonen kiesése miatt Loeb nyolcadszor világbajnok (Agroinform)
Immár nyolcszoros világbajnoknak vallhatja magát Sébastien Loeb, miután egyetlen riválisa, Mikko Hirvonen feladta a Wales-ralit.
nov. 11
19:32
Hungaroring és Mogyoród együttműködési megállapodást kötött (Agroinform)
Együttműködési megállapodást írt alá egymással Babicz László, a település polgármestere és Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója.
nov. 11
19:48
Rövid pályás úszó ob: Gyurta, Cseh, Jakabos és Verrasztó duplázott (She)
Kettesével gyűjtötték az egyéni bajnoki címeket a válogatott erősségei: a férfiaknál Gyurta Dániel és Cseh László, míg a hölgyeknél Jakabos Zsuzsanna és Verrasztó Evelyn duplázott a százhalombattai rövidpályás országos bajnokság nyitónapján.
nov. 11
19:48
Federer és Berdych az elődöntőben (Metropol)
Roger Federer két sima játszmában győzött az argentin Juan Monaco ellen pénteken a 2,75 millió euró összdíjazású, párizsi fedettpályás férfi tenisztornán, és ezzel bejutott az elődöntőbe.
nov. 11
19:48
Japán játékvezető fúj az FA-kupában (Agroinform)
Az angol labdarúgó FA-kupa 140 éves történetében először vezet külföldi bíró mérkőzést szombaton.
nov. 11
19:50
Videó: Priskin Tamás kétszer is bevette a liechtensteini kaput (She)
Priskin Tamás duplájával a magyar labdarúgó-válogatott 45 perc játék után 2–0-ra vezet Liechtenstein ellen a Puskás Ferenc Stadionban. Az Ipswich Town csatára előbb Dzsudzsák Balázs remek beadásából fejelt gólt, majd egy Peter Jehléről kipattanó labdát lőtt közelről a kapuba.
nov. 11
19:50
Lékó Péterék bronzérmet szereztek, a női csapat 15. lett (Agroinform)
A magyar férfi sakkválogatott bronzérmes lett a Görögországban rendezett Eb-n, miután az utolsó fordulóban 4-0-ra nyert a bolgár együttes ellen.
nov. 11
19:52
Sportlövészet: Sidi Péter újabb győzelme az iráni Grand Prix-n (She)
A csütörtöki 3x40 lövéses összetett után pénteken, a kisöbű sportpuska 60 lövéses fekvő versenyszámban is Sidi Péter nyert az első iráni sportlövő Grand Prix-n, Teheránban.
nov. 11
20:06
Videó: arcon talpalta ellenfelét, azonnal pirosat kapott a finn játékos (She)
Brutális szabálytalanság után azonnal kiállította a játékvezető Riku Riskit, az U21-es finn labdarúgó-válogatott játékosát. Az Ukrajna elleni Európa-bajnoki selejtező (1–1) 36. percében a magáról megfeledkező támadó arcon talpalta a hazaiak labdarúgóját.
nov. 11
20:06
Verrasztó, Jakabos, Cseh és Gyurta is duplázott (Agroinform)
Kettesével gyűjtötték az egyéni bajnoki címeket az úszóválogatott erősségei a rövidpályás országos bajnokság pénteki nyitónapján.
nov. 11
20:08
Válogatott: ötgólos magyar siker az Albert-emlékmérkőzésen (She)
A magyar labdarúgó-válogatott Priskin Tamás duplájával, valamint Dzsudzsák Balázs, Koman Vladimir és Feczesin Róbert találatával 5–0-ra legyőzte Liechtensteint az Albert Flórián emlékére rendezett mérkőzésen.
nov. 11
20:08
Federer is a négy között, Berdychhel meccselhet a döntőért (Agroinform)
Roger Federer egy sima és egy szoros szettben, 6:3, 7:5-re verte az argentin Juan Mónacót a negyeddöntőben.
nov. 11
20:10
Tenisz: Federer megszerezte 800. győzelmét, elődöntős Párizsban (She)
Roger Federer 6:3, 7:5-re legyőzte az argentin Juan Mónacót a párizsi fedett pályás tenisztorna negyeddöntőjében, így a svájci játékos lesz Tomás Berdych ellenfele a legjobb négy között.
nov. 11
20:12
Felkészülés: Azerbajdzsán idegenben legyőzte Albániát (She)
Albánia és Azerbajdzsán labdarúgó-válogatottjai szintén a 2012-es világbajnoki selejtezőkre való felkészülést szem előtt tartva vívtak meg egymással. A két (pontosabban csak egy) szövetségi kapitány miatt lehetett érdekes a semleges érdeklődőknek a mérkőzés, mert a hazaiaktól már elküldték a horvát Josip Kuzét, de utódját még nem nevezték ki, a vendégek kispadján pedig a német világ- és Európa-…
nov. 11
20:24
Győzelemmel búcsúzott Albert Flóriántól a válogatott (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott idei utolsó hazai mérkőzésén, a Puskás Ferenc Stadionban 5-0-ra legyőzte pénteken Liechtenstein együttesét, ezzel emlékezve az október 30-án elhunyt Albert Flóriánra, a Ferencváros egykori kiválóságára, az egyetlen magyar aranylabdás futballistára.
nov. 11
20:24
Autósport: Mogyoród és a Hungaroring együttműködési megállapodást kötött (She)
Együttműködési megállapodást írt alá egymással Mogyoród Nagyközség Önkormányzata és a Hungaroring Sport Zrt.
nov. 11
20:24
Győzelem Albert Flórián emlékére (Metropol)
A magyar labdarúgó-válogatott idei utolsó hazai mérkőzésén, a Puskás Ferenc Stadionban 5-0-ra legyőzte pénteken Liechtenstein együttesét, ezzel emlékezve az október 30-án elhunyt Albert Flóriánra, a Ferencváros egykori kiválóságára, az egyetlen magyar aranylabdás futballistára.
nov. 11
20:24
Sidi Péter második aranyát szerezte a teheráni Grand Prix-n (Agroinform)
A kisöbű sportpuska 60 lövéses fekvő versenyszámban Sidi Péter nyert az első iráni sportlövő Grand Prix-n, Teheránban.
nov. 11
20:26
Euro 2012: kettővel nyertek a csehek, az írek kiütötték az észteket - eredmények (She)
Még nyolc csapat reménykedhetett, hogy kvalifikálja magát a még meglévő négy helyre a 2012-es Európa-bajnokságon. A játéknap után Horvátország és Írország került igen kedvező helyzetbe. Összefoglaló cikkünkben ön is megtekintheti a pótselejtező első mérkőzéseinek végeredményét – az összes jegyzőkönyvvel együtt.
nov. 11
20:26
Hiába volt nálunk az előny, kikaptunk Japántól Miskolcon (Agroinform)
A japán válogatott 5-3-ra legyőzte a házigazda magyar csapatot a miskolci Négy Nemzet jégkorongtorna pénteki nyitó fordulójában.

Keresés