2011. november 26. szombat

nov. 26
22:14
Alpesi sí: Didier Cuche nyerte meg a Lake Louise-i lesiklóversenyt (She)
A kanadai Lake Louise-ben férfi lesiklófutammal folytatódott az alpesi sízők világkupa-sorozata. A győzelmet a svájci Didier Cuche szerezte meg, honfitársa, Beat Feuz és a negyvenötös rajtszámú osztrák Hannes Reichelt előtt.
nov. 26
22:16
Férfi kézilabda BL: Krivokapics 9 góllal vezette sikerre a Kopert (She)
Krivokapics Milorad kilenc góllal segítette 30–23-as győzelemhez a Cimos Kopert a Szentpétervár ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája C-csoportjának 6. fordulójában.
nov. 26
22:18
Férfi kosárlabda: Hanga közel volt a dupla duplához a Valencia ellen (She)
A spanyol élvonalbeli kosárlabda-bajnokság (Liga Endesa) alapszakaszának kilencedik fordulójában a Hanga Ádámot foglalkoztató Manresa a Valencia vendége volt.
nov. 26
22:30
Alpesi sí: az olimpiai bajnok német Rebensburg sikere Aspenben (She)
Az egyesült államokbeli Aspenben női óriás-műlesikló futammal folytatódott az alpesi sízők világkupa-sorozata. A győzelmet a német Viktoria Rebensburg szerezte meg az első futamot megnyerő osztrák Elisabeth Görgl és az amerikai Julia Mancuso előtt.
nov. 26
22:48
Így rúgott négy gólt a Real Madrid az Atléticónak - videóval (Infostart)
Hiába szerzett vezetést az Atlético Madrid a Bernabéuban, nagy veréssel távozott. A mai Real Madrid jobb városi riválisánál, de a mostani sikerben döntő szerepe volt Courtois kapus kiállításának. Utána Cristiano Ronaldo egyenlített, s ezzel meglódult a henger.
nov. 26
22:48
Jégkorong: a DAB második csapata nyert a Nationalligában (She)
Hazai pályán a Klagenfurt farmcsapatával mérkőzött meg a DAB.Docler szintén második jégkorongcsapata az osztrák másodosztályban (Nationalliga). Mint ismert, a dunaújvárosi első csapat Dániában, a Kontinentális Kupában vitézkedik.
nov. 26
22:48
Kovács Péter tíz percet, Czvitkovics még annyit sem kapott (Agroinform)
Czvitkovics Péter csapata, a Kortrijk félórát emberelőnyben játszva is győzni tudott, de a középpályás nélkül, Kovács Péter a 80. percben állt be a Lierse együttesébe, amely egygólos vereséget szenvedett.
nov. 26
22:50
Premjer-liga: Gaál Miklós július óta először játszott a Volgában (She)
Gaál Miklós végig a pályán volt a Volgában, amely az orosz labdarúgó-bajnokság alsóházi rájátszásának 2. fordulójában 1–0-s vereséget szenvedett a Krilja Szovjetov vendégeként.
nov. 26
22:50
A Juventus nyert Rómában és leszakította az üldözőket (Agroinform)
A Juventus Pepe első félidőben szerzett góljával 1-0-ra nyerni tudott a Lazio otthonában, ezzel már pontelőnnyel vezeti az olasz bajnokságot.
nov. 26
22:52
Belgium: Czvitkovicsék győztek az egykori debreceni klubtárs ellen (She)
Czvitkovics Péter csapata, a Kortrijk idegenben 1–0-ra legyőzte a Beerschotot a belga labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának szombati játéknapján.
nov. 26
22:52
Megpróbálunk legalább a kupában szépen búcsúzni - Barczi Dávid (Agroinform)
Barczi Dávid mellett Lázár Bence, az újpestiek csatára is a Hathárom TV kamerája előtt értékelt a Győr elleni a 3-1-es vereséget követően.
nov. 26
22:54
Videó: szervezettek voltunk, maximálisan koncentráltunk - Csertői (She)
Az Újpest–Győri ETO NB I-es labdarúgó-mérkőzés után a sajtótájékoztatón Csertői Aurél elmondta, tudták, hogy jó formában levő Újpesthez jönnek, de maximálisan koncentráltak, ezért dicséret illeti csapatát. Koltai Tamás szerint az első tíz percben beszorultak, de átvészelték ezt az időszakot, és végül megérdemelten nyertek.
nov. 26
23:06
Rangadót nyert a Juventus Rómában (Infostart)
Simone Pepe góljával 1-0-ra nyert a Juventus a római Olimpiai Stadionban a Lazio ellen, s ezzel megerősítette vezető helyét. A Napoli az utolsó pillanatokban mentett pontot Bergamóban.
nov. 26
23:06
Serie A: a Lazio vendégeként nyert a Juve, pontot mentett a Napoli (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 13. fordulójában a Juventus Pepe 34. percben szerzett góljával nyert a Lazio vendégeként, a torinóiak tovább őrzik veretlenségüket. A Napoli Edinson Cavani 94. percben szerzett találatával mentette döntetlenre az Atalanta elleni idegenbeli mérkőzést.
nov. 26
23:06
Végig mezőnyfölényben játszottunk - Dudás Ádám (Agroinform)
Az ETO csatára mellett Koltai Tamás is a Hathárom TV kamerája előtt értékelt az Újpest elleni 3-1-es győzelmet követően.
nov. 26
23:08
Eredivisie: 13 góllal büntette utóbbi három ellenfelét a PSV (She)
A PSV folytatta menetelését a holland labdarúgó-bajnokságban: az eindhoveniek 6–1-re győztek a legutóbbi négy bajnokiját vereség nélkül megúszó Groningen ellen a 14. forduló szombati játéknapján.
nov. 26
23:08
A mérkőzés nem csak tizenöt percből áll - Szpisljak (Agroinform)
Hazai pályán 3-1-es vereséget szenvedett az Újpest a Győr ellen az OTP Bank Liga idei utolsó, 17. fordulójában.
nov. 26
23:24
Tenisz, ATP-vb: Tsonga lesz Federer ellenfele a fináléban (She)
Jo-Wilfried Tsonga két játszmában legyőzte a cseh Tomás Berdychet, így bejutott a férfi teniszezők londoni ATP-világbajnokságának vasárnapi fináléjába. A francia játékos így esélyt kapott ara, hogy revánsot vegyen Roger Federeren a csoportbeli, illetve a két hete, Párizsban rendezett torna döntőjében elszenvedett vereségért.
nov. 26
23:24
Tsonga lesz Federer ellenfele a döntőben (Agroinform)
A francia játékos a szombati második elődöntőben két szettben legyőzte a cseh Tomás Berdychet. Tsonga a csoportkörben kikapott Federertől, a fináléban visszavághat.
nov. 26
23:26
Ligue 1: három döntetlen után tudott újra győzni a címvédő Lille (She)
A Lille sorozatban játszott három döntetlen után újra győzni tudott a francia labdarúgó-bajnokság élvonalában. A címvédő a 15. fordulóban hazai pályán 2–0-ra nyert a Brest ellen.
nov. 26
23:42
Videó: a szebbik gólt az Atlético rúgta, de C. Ronaldóék győztek (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Real Madrid 4–1-re legyőzte városi riválisát, az Atléticót a spanyol labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában. Íme, a találkozó összefoglalója!
nov. 26
23:44
Portugália: emberhátrányban nyerte meg a Benfica a lisszaboni derbit (She)
A Benfica 1–0-ra legyőzte a Sportingot a portugál labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának szombati játéknapján, a nagy múltra visszatekintő lisszaboni derbin.

Keresés