2011. november 3. csütörtök

nov. 3
20:08
A Tottenham kikapott Tatárföldön (Agroinform)
A Tottenham Hotpsur 1-0-ás vereséget szenvedett az orosz Rubin Kazany otthonában az Európa Liga A-csoportjában.
nov. 3
20:10
El, A-csoport: visszavágott a Rubin a Tottenhamnek (She)
Az Európa-liga A-csoportjában a negyedik forduló nyitó mérkőzésén a Rubin Kazany a Tottenham Hotspurt fogadta. Az első félidőben Carlo Cudicini bravúrjai tartották a lelket a tartalékosan felálló angolokban, de a fordulás után Bebars Natcho szabadrúgását már ő sem érte utol. Erre nem volt válasza a londoniaknak, így az elmúlt fordulóban elszenvedett 1–0-s vereségért revánsot vettek a kazanyiak.
nov. 3
20:10
Magabiztosan győzte le Szerbiát a Mocsai-csapat a felkészülési torna nyitányán (Agroinform)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 32-25-re nyert a házigazda szerb csapat ellen a Négy Nemzet Tornájának csütörtöki nyitómérkőzésén.
nov. 3
20:24
Videó: pazar szabadrúgásgóllal kapott ki a Tottenham - a legfrissebb El-gólok (She)
Csütörtökön a 4. fordulóval folytatódik a labdarúgó Európa-liga csoportköre. 24 mérkőzést rendeznek ma este Európa szerte, folyamatosan frissülő hírünk segítségével megnézheti a legújabb gólokat!
nov. 3
20:25
O’Neal mindenkinek megmondja a magáét új könyvében (Agroinform)
Shaquille O'Neal új könyvében keményen kritizálja a jelen és a múlt kosárcsillagait.
nov. 3
21:00
Játék: páros belépő az Immortals című 3D-s film premier előtti vetítésére (She)
Válaszoljon kérdéseinkre, és nyerjen jegyet az Immortals című 3D-s film premier előtti vetítésére!
nov. 3
21:02
Videó: győzelmet érő pompás szabadrúgásgól a 96. percben Egyiptomban (She)
Remek szabadrúgás után szerezte meg a győzelmet a Zamalek labdarúgócsapata az egyiptomi bajnokságban. A Smouha elleni idegenbeli meccs 96. percében Mahmud Abd el Razek állt a labda mögé és mintegy 25 méterről a kapu bal oldalába tekert.
nov. 3
21:04
Románia: hat meccsre bezárják a stadiont a botrányos bajnoki után (She)
A Román Labdarúgó-szövetség megbüntette a Petrolul Ploiesti-et: a csapatnak hat meccset zárt kapuk mögött kell majd játszania, illetve 4 millió forintnak megfelelő összeget kell befizetniük a szövetség számlájára.
nov. 3
21:18
Videó: győzelmet érő pompás szabadrúgásgól a 96. percben (She)
Remek szabadrúgás után szerezte meg a győzelmet a Zamalek labdarúgócsapata az egyiptomi bajnokságban. A Smouha elleni idegenbeli meccs 96. percében Mahmud Abd el Razek állt a labda mögé és mintegy 25 méterről a kapu bal oldalába tekert.
nov. 3
21:18
Végig védekezve is továbbjutott az Athletic Bilbao - videó (Agroinform)
Idegenben nyertek Llorentéék, és ezzel kiharcolták a továbbjutást, míg a PSG hazai pályán búcsúztatta a Slovan Bratislavát.
nov. 3
21:20
El, D-csoport: versenyben maradt a Lazio, megbotlott a Sporting (She)
Az Európa-liga D-csoportjában legyőzte odahaza a Lazio a Zürichet, és ezzel nagyon fontos három pontot szereztek az olaszok. A négyes másik találkozóján ugyanis az éllovas Sportingot megverte egy góllal a Vaslui, így nyílt maradt a továbbjutás és a csoportelsőség kérdése.
nov. 3
21:20
A PSV a Hapoel elleni egy ponttal is továbbjutott (Agroinform)
A döntetlennel a PSV már biztosan továbbjut a négyesből, ahogyan a Rapid Bukarestet 3-1-re verő Legia Warszawa is.
nov. 3
21:22
El, F-csoport: az Athletic Bilbao máris a legjobb 32 közé jutott (She)
Az Athletic Bilbao máris a legjobb 32 között érezheti magát, miután az Európa-liga csoportkörének 4. fordulójában Ausztriában 1–0-ra legyőzte a Salzburgot. A kvartett másik összecsapásán a francia PSG hazai pályán nyert a Slovan Bratislava ellen – nagy lépést téve a továbbjutás felé.
nov. 3
21:22
Hajtania kellett a PSV-nek a Hapoel ellen az egy pontért (Agroinform)
A döntetlennel a PSV már biztosan továbbjut a négyesből. A Legia Warszawa 3-1-re verte a 26. perctől emberhátrányban játszó Rapid Bukarestet.
nov. 3
21:24
El, E-csoport: tovább menetel a Stoke City, előzött a Besiktas (She)
A labdarúgó Európa-liga E-csoportjának 4. fordulójában a Stoke City a két héttel ezelőtti 3–0-s hazai sikere után idegenben is legyőzte a Maccabi Tel-Avivot. Az angolok a második félidőben Dean Whitehead és Peter Crouch találatával 2–1-re nyertek, így veretlenül, tíz ponttal vezetik a csoportot. A kvartett másik meccsén a Besiktas otthon 1–0-ra legyőzte a Dinamo Kijevet, így a törökök megelőzték…
nov. 3
21:24
A PAOK az élre állt írországi sikerével (Agroinform)
A görög PAOK idegenben verte 3-1-re az ír Shamrock Roverst az Európa Liga A-csoportjában. A Rubin-PAOK-Tottenham hármas között nyílt a harc a továbbjutó helyekért.
nov. 3
21:26
El, A-csoport: élt esélyével a PAOK, és a csoport élére ugrott (She)
A görög PAOK kihasználta a Tottenham Hotspur kazanyi vereségét, és a Shamrock Rovers elleni idegenbeli 3–1-es győzelmével az élre ugrott a labdarúgó Európa-liga A-csoportjában.
nov. 3
21:26
A Hannover és a Liege is idegenben győzött (Agroinform)
Négy forduló a Hannover és a Standard 8-8- ponttal áll, de a négypontos dánok is reménykedhetnek még a tavaszi szereplésben.
nov. 3
21:28
A Stoke veretlen maradt, a Besiktas megelőzte a Dinamo Kijevet - videó (Agroinform)
A török Besiktas hazai pályán aratott minimális különbségű győzelmet az Európa Liga E csoportjában a Dinamo Kijev ellen.
nov. 3
21:30
Először nyert a Lazio, először kapott ki a Sporting - videó (Agroinform)
A D csoport mindkét mérkőzésén hazai győzelem született az Európa Liga negyedik fordulójában. A Lazio a Zürichet, a Vaslui a Sportingot verte 1-0-ra.
nov. 3
21:36
El, E-csoport: továbbra is menetel a Stoke City, előzött a Besiktas (She)
A labdarúgó Európa-liga E-csoportjának 4. fordulójában a Stoke City a két héttel ezelőtti 3–0-s hazai sikere után idegenben is legyőzte a Maccabi Tel-Avivot. Az angolok a második félidőben Dean Whitehead és Peter Crouch találatával 2–1-re nyertek, így veretlenül, tíz ponttal vezetik a csoportot. A kvartett másik meccsén a Besiktas otthon 1–0-ra legyőzte a Dinamo Kijevet, így a törökök megelőzték…
nov. 3
21:36
Albert emlékére a Puskás Stadionban lesz a Liechtenstein elleni meccs (Behaviour)
Eredetileg ugyan Székesfehérvár lett volna a labdarúgó-válogatott liechtensteiniek elleni barátságos mérkőzésének a helyszíne, ám Albert Flórián halála miatt a szövetség (MLSZ) elnöksége arról határozott csütörtöki ülésén, hogy a jövő pénteki összecsapást a Puskás Ferenc Stadionban rendezik meg.
nov. 3
21:38
El, L-csoport: Anderlecht-Sturm Graz élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Európa-liga L-csoportjának 4. fordulójában Juhász Roland csapata a Szabics Imrével felálló Sturm Grazot fogadja. Kövesse élő szöveges tudósításunk segítségével a mérkőzést itt, az NSO-n!
nov. 3
21:40
El, C-csoport: csak ikszelt a PSV, mégis továbbjutott - akárcsak a Legia (She)
Az Európa-liga csoportkörének negyedik fordulójában az eddig pont nélkül álló Hapoel Tel-Aviv alaposan meglepte a PSV-t. A vendégségben játszó izraeliek ugyanis kétszer is vezetést szereztek, a hollandok azonban rendre egyenlíteni tudtak, ehhez azonban kellett Roei Gordana kiállítása is. A csoport másik mérkőzésén a vendégségben játszó Rapid Bucuresti-ből a 26. percben kiállították Dan…
nov. 3
21:42
El, B-csoport: a Hannover és a Standard Liege is idegenben nyert (She)
Az Európa-liga csoportkörének negyedik fordulójában a Vorszkla Olekszij Kurilov korai góljával szerzett vezetést, de a Standard Liege még az első félidőben fordítani tudott, és végül 3–1-re meg is nyerte a mérkőzést. A csoport másik találkozóján a hazai pályán játszó Köbenhavn szerezte meg az első találatot, de a Hannover néhány perc leforgása alatt fordított, s végül 2–1-re nyert.
nov. 3
21:54
Európa Liga: döntetlen Eindhovenben (Metropol)
A PSV Eindhoven kétgólos hátrányát ledolgozva döntetlent játszott a vendég Hapoel Tel-Avivval a labdarúgó Európa Liga csoportkörének csütörtöki, negyedik fordulójában.
nov. 3
21:54
Forma-1 - Nem minden kérdés dőlt el a Világtanács genfi ülésén (Behaviour)
A jövő évi Forma-1-es versenynaptárban is szerepel a bahreini és a dél-koreai futam, három csapat pedig más néven indul majd 2012-ben, ugyanakkor maradtak eldöntendő kérdések a sportág Világtanácsának csütörtöki, Genfben megtartott ülése után.
nov. 3
21:56
Djokovic könnyed győzelme (Metropol)
A világelső szerb Novak Djokovic két sima játszmában verte csütörtökön a lengyel Lukasz Kubotot, ezzel bejutott a negyeddöntőbe az 1,84 millió euró összdíjazású, keménypályás bázeli férfi tenisztornán.
nov. 3
22:12
Erdei Kaliforniában bunyózhat Szilveszterkor (Agroinform)
A kaliforniai Anaheimben rendezik meg azt az ökölvívógálát, amelyen a tervek szerint Erdei Zsolt Cloud ellen lép majd szorítóba.
nov. 3
22:14
Querrey két szettben győzte le Tsongát a nyolcaddöntőben (Agroinform)
Nem jutott be a negyeddöntőbe Jo-Wilfried Tsonga a 2,019 millió euró összdíjazású, keménypályás valenciai férfi tenisztornán.
nov. 3
22:30
Profi ökölvívás: Anaheimben lesz Erdei Cloud elleni csúcsmérkőzése (She)
A fightnews.com szaklap legfrissebb, a Showtime televízió sajtóközleményén alapuló híre szerint immár hivatalosnak tekinthető, hogy december 31-én összecsap egymással az IBF-nél félnehézsúlyú világbajnok amerikai Tavoris Cloud és a WBO korábbi félnehéz-, illetve a WBC korábbi cirkálósúlyú világelsője, Erdei Zsolt.
nov. 3
22:31
Roddick megszenvedett Stepanekkel, Djokovics simán verte Kubotot (Agroinform)
A világelső szerb két sima játszmában verte a lengyel Kubotot az 1,84 millió euró összdíjazású, keménypályás bázeli férfi tenisztornán.
nov. 3
22:48
Tenisz: Del Potro belelendült, Davigyenko könnyű napja (She)
Kialakult a negyeddöntő párosítása a valenciai férfi tenisztornán: a dél-afrikai Kevin Andersont verő Juan Martín del Potro legközelebb a korábban az első helyen kiemelt Jo-Wilfried Tsongát búcsúztató Sam Querreyval mérkőzik. A francia Nicolas Mahut visszalépett a Nyikolaj Davigyenko elleni mérkőzéstől, így az orosz játék nélkül jutott tovább.
nov. 3
22:50
Tenisz: Djokovics könnyedén, Roddick szenvedve a nyolc között Bázelben (She)
A világelső Novak Djokovics könnyed győzelemmel jutott be a negyeddöntőbe a Bázelben zajló férfi tenisztornán, miután 6:2, 6:1-re legyőzte a lengyel Lukasz Kubotot. A 7. helyen kiemelt Andy Roddick már jobban megszenvedett a cseh Radek Stepánekkel azt követően, hogy elveszítette az első játszmát, de végül az amerikai is biztosította helyét a nyolc között. Roddick a következő fordulóban a…
nov. 3
22:52
Videó: csodálatos szóló Harkivban, pazar lövés lett a Tottenham veszte - a legfrissebb El-gólok (She)
Csütörtökön a 4. fordulóval folytatódik a labdarúgó Európa-liga csoportköre. 24 mérkőzést rendeznek ma este Európa szerte, folyamatosan frissülő hírünk segítségével megnézheti a legújabb gólokat!
nov. 3
23:06
Az Udinese nagyot esett a madridi banánhéjon - videó (Agroinform)
Adrián két gólt szerzett és egy gólpasszt is kiosztott a sokat csúszkáló olasz védők között, így vezeti az I csoportot az Atlético Madrid.
nov. 3
23:08
A Birmingham és a Bruges döntetlenje a gálázó Bragának jött jól (Agroinform)
Fölényes győzelmet aratott a Braga az Európa Liga H csoportjának negyedik körében, így utolérte az ikszelő Birminghamet és Bruges-t.
nov. 3
23:10
Juhászék továbbra is százszázalékosak, Szabicsék ellen jutottak tovább (Agroinform)
Az Anderlecht fölényes, 3-0-ás győzelmet aratott a vendég Sturm Graz felett az Európa Liga L-csoportjában.
nov. 3
23:12
A Twente már páholyban, simán nyert a Fulham (Agroinform)
A Twente a dán Odense elleni 3-2-es győzelmemmel jutott tovább, míg a Fulham a Wisla Krakkó elleni sikerével tett nagy lépést e felé a K-csoportban.
nov. 3
23:24
El, I-csoport: gálázott az Atlético Madrid, 0-1-ről fordított a Celtic (She)
A labdarúgó Európa-liga I-csoportjának 4. fordulójában az Atlético Madrid visszavágott az Udinesének a két héttel ezelőtti vereségért, és hazai pályán Adrián duplájával, illetve Diego és Falcao góljával 4–0-s győzelmet aratott. A csoport másik meccsén hiába szerzett vezetést a Rennes a Celtic otthonában, a skótok a két gólt szerző Anthony Stokes vezérletével fordítottak, és 3–1-re nyertek.
nov. 3
23:24
A Schalke nem bírt a Larnacával, a Steaua tíz emberrel verte a Maccabit (Agroinform)
A Schalke hazai pályán gólnélküli döntetlent játszott a ciprusi AEK Larnacával a J-csoportban. A Steaua Bukarest fordulatos mérkőzésen nyert 4-2-re a Maccabi Haifa ellen.
nov. 3
23:26
El, J-csoport: négy gólt rúgott a Steaua, egyet sem a Schalke (She)
Az Európa-liga J-csoportjában hat gólt hozott a Steaua és a Maccabi Haifa találkozója, és a négyig jutó hazaiak örülhettek a lefújáskor. A másik mérkőzésen az éllovas Schalke gól nélküli döntetlent játszott a csoport utolsó helyén szerénykedő AEK Larnacával.
nov. 3
23:26
A Metaliszt nehezen, de elhúzott, a Malmö valószínűleg búcsúzott (Agroinform)
Az AZ Alkmaar ugyan két góllal is vezetett az Austria Wien otthonában, mégsem tudta leszakítani osztrák ellenfelét a G csoportban.
nov. 3
23:28
El, L-csoport: Juhászék ismét legyőzték Szabicsékat, és továbbjutottak (She)
A Juhász Rolandot az egész meccsen foglalkoztató Anderlecht hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Sturm Grazot az Európa-liga L-csoportjának 4. fordulójában. A belga csapat mostani győzelmével biztosította helyét a legjobb 32 között. A Szabics Imrét kezdőként a 78. percig pályán tartó osztrákok ellenben amiatt is bosszankodhatnak, hogy a kvartett másik találkozóján a Lokomotiv Moszkva legyőzte az…
nov. 3
23:30
El, K-csoport: továbbjutott a Twente, fontos sikert aratott a Fulham (She)
A labdarúgó Európa-liga K-csoportjának 4. fordulójában a Twente izgalmas mérkőzésen 3–2-re nyert a dán OB ellen. A hollandok sikere azt jelentette, hogy a hátralévő két fordulótól függetlenül biztosan továbbjutottak. A kvartett másik esti összecsapásán a Fulham visszavágott a Wisla Krakównak a két héttel ezelőtti vereségért, miután Londonban magabiztos, 4–1-s sikert aratott.
nov. 3
23:32
El, G-csoport: az Austria és az AZ újra 2-2-t játszott egymással (She)
Akárcsak két hete, ezúttal is 2–2-t játszott egymással az Austria Wien és az AZ a labdarúgó Európa-liga G-csoportjában. A csoport másik mérkőzésén a Metaliszt Harkiv a papírformának megfelelően 3–1-re legyőzte otthon a Malmőt.
nov. 3
23:34
El: a negyedik forduló eredményei és tabellák egy helyen (She)
Csütörtökön, a labdarúgó Európa-liga negyedik fordulójában a Juhász Rolanddal felálló Anderlecht 3–0-ra legyőzte Szabics Imre csapatát, a Sturm Grazot, ezzel kiharcolta a továbbjutást. A legjobb 32 közé jutott már többek között a PSV és a Twente is. A negyedik forduló mérkőzéseinek eredményeit és jegyzőkönyveit itt találja.
nov. 3
23:42
El, H-csoport: kiütéses Braga-siker, birminghami döntetlen (She)
A labdarúgó Európa-liga H-csoportjának negyedik fordulójában a Braga hazai pályán 5–1-re kiütötte a Maribort. A Birmingham 2–2-re végzett otthon a Bruges-zsel.
nov. 3
23:44
Videó: a Fulham-csatár az idei sorozat talán eddigi legszebb gólját lőtte - a legfrissebb El-gólok (She)
Csütörtökön a 4. fordulóval folytatódik a labdarúgó Európa-liga csoportköre. 24 mérkőzést rendeznek ma este Európa szerte, folyamatosan frissülő hírünk segítségével megnézheti a legújabb gólokat!

Keresés